łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Luzia']masz 100% pewności że dobrze przefiltrowana, zdrowa, nie mam WZW, adidasa ani innej kiły :razz: pakować? Aleś wybredna :eviltong: Sprzedaj :diabloti:[/QUOTE] musze sie zastanowić :eviltong: ano jestem jestem :eviltong: musiała bym ja na allegro wystawić ;) [quote name='Angi']mi nie wyślesz?!?!?!!?!?!? :C :( :( :( :([/QUOTE] Jak sobie po nią przyjedziesz to nie ma problemu , dostaniesz ją całkiem za free :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 taniej by wyszło, jakbym ci wysłała za przesyłkę :diabloti: tak czy siak, za niedługo trza kupić :P bo trzymanie smaczków w kieszeni to nie jest dobry pomysł :diabloti: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Angi']taniej by wyszło, jakbym ci wysłała za przesyłkę :diabloti: tak czy siak, za niedługo trza kupić :P bo trzymanie smaczków w kieszeni to nie jest dobry pomysł :diabloti:[/QUOTE] na smaczki kupiłam w lumpku za 3 złocisze taką fajną :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']na smaczki kupiłam w lumpku za 3 złocisze taką fajną :eviltong:[/QUOTE] to możesz mi ją wysłać :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Angi']to możesz mi ją wysłać :evil_lol:[/QUOTE] to drożej zapacisz za przesyłke niż sama w lumpku wychaczysz :eviltong: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']to drożej zapacisz za przesyłke niż sama w lumpku wychaczysz :eviltong:[/QUOTE] ale ja nie mam szczęścia :P Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Angi']ale ja nie mam szczęścia :P[/QUOTE] ja też nie :P Sebastian mi ją chyba pokazał o ile dobrze pamiętam , ale ani razu jej jeszcze nie używałam , w ogóle Sebastian twierdzi ze ja cierpięna "zbieractwo" kupuje coś a zazwyczaj to cos pózniej lezy nie używane w szafce , ostatnio jak robił przemeblowanie ja ja akurat byłam na tydzien u rodziców to pozniej mi sie spytał po co mi tyle par spodni ( z jakies 30 jak nie wiecej ) jak on w niektórych to mnie w życiu nie widział i pewnie nawet sama nie pamietam ze takie mam :diabloti: i miał racje :diabloti: Quote
WATACHA Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Też bym nie nosiła dzieciorka, a jestem w takich sprawach konsekwentna :). Nerka jak nerka, ale ja ogólnie wolę plecaczki lub tzw (lub coś podobnego) listonoszki. W lumpeksie to ja kupuję rencnicki dla piesków.Saszetek nie potrzebuje, bo moje smakołyczków nie dostają raczej, zawsze zapominam zabrać ;). Ja uzbierałam sobie też niezłą kolekcję ubrań, ale schudłam i muszę zbierać od nowa ;) Quote
Aleksa. Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 A ja dzisiaj mam totalnego lenia. :D Ale zjadłam pyszny obiadek :D pierwsza w tym sezonie młoda kapustka,kotlet,ziemniaczki :loveu: a teraz lody waniliowe z sosem adwokatowym i kawałkami czekolady :loveu: omomom Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='WATACHA']Też bym nie nosiła dzieciorka, a jestem w takich sprawach konsekwentna :). Nerka jak nerka, ale ja ogólnie wolę plecaczki lub tzw (lub coś podobnego) listonoszki. W lumpeksie to ja kupuję rencnicki dla piesków.Saszetek nie potrzebuje, bo moje smakołyczków nie dostają raczej, zawsze zapominam zabrać ;). Ja uzbierałam sobie też niezłą kolekcję ubrań, ale schudłam i muszę zbierać od nowa ;)[/QUOTE] Ja nie chciałam żeby mi sie rozbeczała wiec wolałam ją niesc a pozniej tesciowa nam powiedziala ze trzeba było na nia funąć to by szła jak złotko :roll: ale skad ja miałam takie rzeczy wiedzieć jak to nie moje dziecko :roll: ja własnie kupiłam tą saszetke z mysla o smaczkach ale ze nigdy nie pamietam ich zabrac to saszetka zostala tylko wyprana i wrzucona w szafkę :diabloti: to masz lepiej , ja chyba przytyłam i pewnie w większość sie nie wcisnę , wole nawet nie sprawdzac i żyć w nieświadomości :diabloti: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Aleksandra95']A ja dzisiaj mam totalnego lenia. :D Ale zjadłam pyszny obiadek :D pierwsza w tym sezonie młoda kapustka,kotlet,ziemniaczki :loveu: a teraz lody waniliowe z sosem adwokatowym i kawałkami czekolady :loveu: omomom[/QUOTE] młoda kapustka :loveu: w taka pogode tylko można sie obżerać :diabloti: Quote
angineuuka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 też miałam kotlety na obiad a raczej obiado-śniadanie :D a teraz film oglądam :D Quote
Aleksa. Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='Angi']też miałam kotlety na obiad a raczej obiado-śniadanie :D a teraz film oglądam :D[/QUOTE] jaki film ? :D Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='Aleksandra95']A ja dzisiaj mam totalnego lenia. :D Ale zjadłam pyszny obiadek :D pierwsza w tym sezonie młoda kapustka,kotlet,ziemniaczki :loveu: a teraz lody waniliowe z sosem adwokatowym i kawałkami czekolady :loveu: omomom[/QUOTE] adwokatowy jest obrzydliwy, jak dla mnie to tylko czekoladowy :loveu: [quote name='dOgLoV']ja też nie :P Sebastian mi ją chyba pokazał o ile dobrze pamiętam , ale ani razu jej jeszcze nie używałam , w ogóle Sebastian twierdzi ze ja cierpięna "zbieractwo" kupuje coś a zazwyczaj to cos pózniej lezy nie używane w szafce , ostatnio jak robił przemeblowanie ja ja akurat byłam na tydzien u rodziców to pozniej mi sie spytał po co mi tyle par spodni ( z jakies 30 jak nie wiecej ) jak on w niektórych to mnie w życiu nie widział i pewnie nawet sama nie pamietam ze takie mam :diabloti: i miał racje :diabloti:[/QUOTE] Ja też tak wszystko zbieram, ciuchy mi się wysypują z szafy, ale ciągle kupuję nowe :evil_lol: [quote name='Angi']też miałam kotlety na obiad a raczej obiado-śniadanie :D a teraz film oglądam :D[/QUOTE] Ja miałam pomidorową i placki ziemniaczane :) Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 ja smaki zawsze po kieszeniach upycham, a potem się dziwie skąd te tłuste plamy :lol: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='Luzia']ja smaki zawsze po kieszeniach upycham, a potem się dziwie skąd te tłuste plamy :lol:[/QUOTE] ja wrzucam do torebki małej i do kieszeni albo do listonoszki, w której mam linkę treningową :lol: Quote
łamAga Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 [quote name='Luzia']ups :evil_lol:[/QUOTE] spoko ja też muszę nosic okulary :diabloti: Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='dOgLoV']spoko ja też muszę nosic okulary :diabloti:[/QUOTE] Ja mam szkła nie wymienione :lol: Quote
vege* Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='Luzia']ups :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']spoko ja też muszę nosic okulary :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Angi']kolejna ślepa :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='Luzia']Ja mam szkła nie wymienione :lol:[/QUOTE] i wszystko jasne :evil_lol: Quote
kalyna Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='Luzia']ja smaki zawsze po kieszeniach upycham, a potem się dziwie skąd te tłuste plamy :lol:[/QUOTE] ja też tak robię... a potem mama smaczki z pralki wyciąga i się dziwi, co to jest :roflt: Quote
Luzia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 [quote name='kalyna']ja też tak robię... a potem mama smaczki z pralki wyciąga i się dziwi, co to jest :roflt:[/QUOTE] u mnie nie ma co wyciągać bo zawsze staram się zabrać tyle żeby wszystko zużyć ( nauczyłam się po tym jak filtr zapchałam i musiałam odtykać ) :evil_lol: Quote
Recommended Posts