vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='dOgLoV'] jest na pewno w czasie linienia i też pewnie dlatego ma zmieniony kolor sierści troszkę ;) [/QUOTE] To co :eviltong: Qwenda ładniejsza! Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='vege*']To co :eviltong: Qwenda ładniejsza![/QUOTE] dziękuję ;)miło to czytać ;) Nalepka bedzie mogła sie wypowiedziec na temat tej rywalizacji , czyli Qwendi i Ayyangadoo ;)widziała oba psy na żywo ;) Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='Angi']Ayyangadoo - fajne imię :evil_lol:[/QUOTE] imię ma pewnie inne :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='dOgLoV']imię ma pewnie inne :eviltong:[/QUOTE] wieeeeeeem. :P Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='Angi']wieeeeeeem. :P[/QUOTE] wiem że wiesz :eviltong: ale szkoda ze nie dotarłaś :roll: [quote name='vege*']a jak to przeczytać? :evil_lol:[/QUOTE] Ajangadu :eviltong: Quote
vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='dOgLoV'] Ajangadu :eviltong:[/QUOTE] dzięki :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 staram się omijać wystawy z daleka, źle to się kończy dla mnie :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='vege*']dzięki :eviltong:[/QUOTE] spoko :lol: czasami idzie sobie język połamać :diabloti: Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='Angi']staram się omijać wystawy z daleka, źle to się kończy dla mnie :evil_lol:[/QUOTE] ale niby dlaczego ?? :eviltong: Quote
vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Angi']staram się omijać wystawy z daleka, źle to się kończy dla mnie :evil_lol:[/QUOTE] Ja lubię jeździć na wystawy, to mi bardzo umila czas czekania na szczeniaka :lol: [quote name='dOgLoV']spoko :lol: czasami idzie sobie język połamać :diabloti:[/QUOTE] no nie hahha :evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Wracam z jakimiś gadżetami dla psów, jakąś obrożą zauważę fajną... Potem są chęci kupić. Albo potem marzy mi się szczenior.. :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='vege*']Ja lubię jeździć na wystawy, to mi bardzo umila czas czekania na szczeniaka :lol: no nie hahha :evil_lol:[/QUOTE] Tez lubie jeździć na wystawy ale nie w takie zimno jak dzisiaj :shake: jak ja wymarzłam to szok :shake: Quote
angineuuka Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Ja już jakoś mnie lubię jeździć ... :lol: Quote
vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Tez lubie jeździć na wystawy ale nie w takie zimno jak dzisiaj :shake: jak ja wymarzłam to szok :shake:[/QUOTE] Ja raz byłam w lipcu na międzynarodówce to było strasznie gorąco, chyba ok 38 st, a w słońcu ponad 40 st. Masakra [quote name='Angi']Ja już jakoś mnie lubię jeździć ... :lol:[/QUOTE] A ja lubię :) chciałabym kiedyś z własnym psem kilka razy pojechać na wystawę :) Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='vege*']Ja raz byłam w lipcu na międzynarodówce to było strasznie gorąco, chyba ok 38 st, a w słońcu ponad 40 st. Masakra A ja lubię :) chciałabym kiedyś z własnym psem kilka razy pojechać na wystawę :)[/QUOTE] My jak byliśmy na wystawie w Toruniu to była sauna , Qwendi sie wygrzała na wystawie , później poszliśmy na poszukiwanie piernikarnii i jak wracaliśmy to Qwenda nam padła , polewaliśmy ja wodą ale nie chciała wstać , po jakiejś godzinie wstała i poszliśmy do samochodu , nie dosyc ze złapała nas policja za przekroczenie prędkości to jeszcze Qwenda nam zarzygała samochód , chyba udaru biedna dostała :roll: pewnie jeszcze nie raz pojedziesz ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='dOgLoV']My jak byliśmy na wystawie w Toruniu[/QUOTE] jak kiedyś będziecie to daj znać,mam do Torunia 48km ,może też bym sobie wystawę pooglądała:cool3: Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='marta.k9080']jak kiedyś będziecie to daj znać,mam do Torunia 48km ,może też bym sobie wystawę pooglądała:cool3:[/QUOTE] Okiiiii ;) następna wystawa to bedzie chyba Kalisz w czerwcu ;) Quote
vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='dOgLoV']My jak byliśmy na wystawie w Toruniu to była sauna , Qwendi sie wygrzała na wystawie , później poszliśmy na poszukiwanie piernikarnii i jak wracaliśmy to Qwenda nam padła , polewaliśmy ja wodą ale nie chciała wstać , po jakiejś godzinie wstała i poszliśmy do samochodu , nie dosyc ze złapała nas policja za przekroczenie prędkości to jeszcze Qwenda nam zarzygała samochód , chyba udaru biedna dostała :roll: pewnie jeszcze nie raz pojedziesz ;)[/QUOTE] Po takim nagrzaniu nie wolno, a już w szczególności czarnego psa polewać zimną wodą, bo może dostać wstrząsu termicznego :( Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='Izabela124.']Gratulacje dla Qwendi :)[/QUOTE] Dziekuję ;) ten lenuch sie w ogóle ruszac nie chciał , przespała prawie całą wystawę a pozniej cały czas do mnie uciekała , w pewnym momencie musiałam sie ukryć za Nalepki plecami żeby mnie nie widziała :angryy: Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='vege*']Po takim nagrzaniu nie wolno, a już w szczególności czarnego psa polewać zimną wodą, bo może dostać wstrząsu termicznego :([/QUOTE] aż taka zimna to ona nie była o ile w ogóle była zimna bo to była woda z butelki też pewnie nagrzana bo to była nasza woda do picia ;) Quote
vege* Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='dOgLoV']aż taka zimna to ona nie była o ile w ogóle była zimna bo to była woda z butelki też pewnie nagrzana bo to była nasza woda do picia ;)[/QUOTE] A rozumiem ;) Quote
łamAga Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='vege*']A rozumiem ;)[/QUOTE] Ale wyglądalismy jak głupki siedzac na chodniku godzine z leżącym psem :lol: a panowie policjanci jak zobaczyli Qwende z tyłu samochodu to z 500 zł mandatu zjechali na 50 :diabloti: Quote
Recommended Posts