Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='junoo'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01854_zps79b49f94.jpg[/URL]
wygląda tu jak niedźwiedź!
super zdjęcia :p[/QUOTE]

dziekuje ;)

[quote name='agaga21']Jejku jakie fantastyczne foty!!! Piekne kolorowe a psiaki z jaką energią! Aż miło popatrzeć.[/QUOTE]

dziękuję :loveu:

[quote name='magdabroy']Cześć Aga :)[/QUOTE]

hejka ;)

weszłam tylko sie przywitac , dzisiaj czuję się jak na haju , jak bym wczoraj niezle pochlała :roll: wiec nie mam siły nawet poodwiedzac waszych galerii , wybaczcie :roll: czeka mnie jeszcze 8 h pracy , super , chyba wpadne pod linie i będę leżala :roll:

miłego dzionka ;)

Guest wolfheart
Posted

dzień dobry :)
postaraj się jednak nie wpaść pod linie;)

Posted

[quote name='marta.k9080']dzień dobry :)
postaraj się jednak nie wpaść pod linie;)[/QUOTE]

hejka ;)

jakoś udało mi się nie wpaśc pod tą linie :lol:

[quote name='Aleksandra95']Współczuje alergii :([/QUOTE]

dzięki ;)

[quote name='magdabroy']Jak dziś samopoczucie?[/QUOTE]

Dzisiaj nieco lepiej , ale juz nie wezme tej tabletki na alergie , one chyba sa przeterminowane ( mam same tabletki bez opakowania ) bo strasznie źle sie po nich czułam a wczoraj to już mnie tak jeba....ł żołądek a od niego później głowa że na prawde myślałam o tym żeby sobie w łeb strzelić żeby tego nie czuć , jutro jest prywatna rejestracja alergologiczna wiec sie zarejestruję , pewnie mnie zapiszę na przyszłą środę dopiero bo tylko w środy przyjmuje prywatnie wtedy mi może coś dobierze a do tego czasu będę sie meczyła najwyzej ;)

Posted

[quote name='magdabroy']A na tym listku tabletek nie ma daty? Powinna być :roll:

To może do tej następnej środy kup sobie coś w aptece, co choć trochę złagodzi objawy ;)[/QUOTE]

rzeczywiście jest :roll:

niby do 07. 2013 ale nie wezme dzisiaj i zobacze jak sie bede czuła ;)

Guest wolfheart
Posted

dobry :)

w każdej gazecie chyba już o alergiach piszą,i jak tak czytałam dzisiaj to serio współczuję Ci

Posted

[quote name='Angi']wiem przecież :eviltong:[/QUOTE]

to co się czepiasz :mad::eviltong:

[quote name='marta.k9080']dobry :)

w każdej gazecie chyba już o alergiach piszą,i jak tak czytałam dzisiaj to serio współczuję Ci[/QUOTE]

ehhh juz takie moje szczęście że wszystko się mnie czepia :roll:

[quote name='Aleks89']Jak się chodzi do fajnego lekarza ,a nie konowała to alergia jest taka jakby jej nie było ;)[/QUOTE]

Ja mam bardzo fajną i sympatyczną panią alergolog ale nie jej wina ze mam za dużą alergię na odczulanie ;)

[quote name='Angi']a ja dziś mam spokój :lol:[/QUOTE]

Ja od paru dni też :multi:

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Hej Aga :)[/QUOTE]

[quote name='marta.k9080']ciepłe dzień dobry :)[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Wieczorowo się witamy :)[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']dobry wieczór:)[/QUOTE]

Hejka laseczki :lol:

[quote name='Angi']umarłaś?[COLOR=#ffffff] ..........................[/COLOR][/QUOTE]

chciala byś :eviltong:

[quote name='magdabroy']Mam wiadomość, że Aga żyje ;) [SIZE=1]niestety [/SIZE]:diabloti::loveu:[/QUOTE]

uoooooooooo :mad::diabloti::eviltong:

;)

Posted

Od dwóch dni nie biorę tabletek i powiem wam że czuję się dobrze , albo ten związek jeszcze jest w moim organizmie albo pyłków jest mniej :multi: dzwoniłam wczoraj się zarejestrować do alergolożki i spadłam ze schodów jak pani mi powiedziała 22 maj :mdleje:

qurcze człowiek płaci za wizytę właściwie nie wiadomo za co , a oni każą jeszcze czekać na wizytę miesiąc, mam nadzieje ze ten stan prawie bezobjawowy utrzyma mi sie jak najdłużej bo do maja daleko :roll:
troche mnie tylko nos swędzi i cała się ogolnie drapie ze mam czerwone place ale to sie da jakoś wytrzymać ;)

A wczoraj myślałam w ogóle że Ibri zabiję , w nocy cały czas po mnie łaziła i chciała się miziac w ogole sie nie wyspałam , później jak malowałam deski wlazła mi na garaż do sąsiada , musiałam się na niego wdrapać żeby ją zdjąć bo mi małpa nie chciała z niego zleźć a jak by poszła do sąsiada na podwórko to Beti ( pies sąsiadów ) mogła by ją zaatakować , jak jak zdjęłam to poszła za karę do domu , ale jakoś małpa musiała wyjść na taras bo dojechałam do pracy a Sebastian mi piszę że Ibri wlazła na komin i nie idzie jej zdjąć :mdleje:później jakoś mu się udało ja stargać ale ten kot po prostu przechodzi sam siebie :roll:

Przepraszam że znowu was nie poodwiedzam ale musze wracać do malowania desek :roll: muszą byc na weekend gotowe bo chcemy cały narożnik w sobotę postawić a cały płot musi stać do czerwca bo teściowa wyjeżdza na 3 tygodnie i psy będą musiały same siedzieć na podwórku jak bedziemy w pracy ;)

więc miłego dzionka dziewczynki ;) w weekend postaram sie wszyściutko nadrobić

Posted

22 maja wizyta :crazyeye: A jakbyś dostała jakiegoś napadu mocnego alergii, to możesz iść na dyżur tzw. weekendowy/świąteczny? Czy tam Ci mogą przepisać coś na "już"?

Posted

[QUOTE=magdabroy;20749254 A jakbyś dostała jakiegoś napadu mocnego alergii, to możesz iść na dyżur tzw. weekendowy/świąteczny? Czy tam Ci mogą przepisać coś na "już"?[/QUOTE]

gdyby dostała jakiegoś dzikiego ataku, to pewnie jazda do szpitala i zastrzyki odczulające :P
Groziło mi to :lol: