łamAga Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='junoo'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01854_zps79b49f94.jpg[/URL] wygląda tu jak niedźwiedź! super zdjęcia :p[/QUOTE] dziekuje ;) [quote name='agaga21']Jejku jakie fantastyczne foty!!! Piekne kolorowe a psiaki z jaką energią! Aż miło popatrzeć.[/QUOTE] dziękuję :loveu: [quote name='magdabroy']Cześć Aga :)[/QUOTE] hejka ;) weszłam tylko sie przywitac , dzisiaj czuję się jak na haju , jak bym wczoraj niezle pochlała :roll: wiec nie mam siły nawet poodwiedzac waszych galerii , wybaczcie :roll: czeka mnie jeszcze 8 h pracy , super , chyba wpadne pod linie i będę leżala :roll: miłego dzionka ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 dzień dobry :) postaraj się jednak nie wpaść pod linie;) Quote
łamAga Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='marta.k9080']dzień dobry :) postaraj się jednak nie wpaść pod linie;)[/QUOTE] hejka ;) jakoś udało mi się nie wpaśc pod tą linie :lol: [quote name='Aleksandra95']Współczuje alergii :([/QUOTE] dzięki ;) [quote name='magdabroy']Jak dziś samopoczucie?[/QUOTE] Dzisiaj nieco lepiej , ale juz nie wezme tej tabletki na alergie , one chyba sa przeterminowane ( mam same tabletki bez opakowania ) bo strasznie źle sie po nich czułam a wczoraj to już mnie tak jeba....ł żołądek a od niego później głowa że na prawde myślałam o tym żeby sobie w łeb strzelić żeby tego nie czuć , jutro jest prywatna rejestracja alergologiczna wiec sie zarejestruję , pewnie mnie zapiszę na przyszłą środę dopiero bo tylko w środy przyjmuje prywatnie wtedy mi może coś dobierze a do tego czasu będę sie meczyła najwyzej ;) Quote
*Magda* Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 A na tym listku tabletek nie ma daty? Powinna być :roll: To może do tej następnej środy kup sobie coś w aptece, co choć trochę złagodzi objawy ;) Quote
łamAga Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='magdabroy']A na tym listku tabletek nie ma daty? Powinna być :roll: To może do tej następnej środy kup sobie coś w aptece, co choć trochę złagodzi objawy ;)[/QUOTE] rzeczywiście jest :roll: niby do 07. 2013 ale nie wezme dzisiaj i zobacze jak sie bede czuła ;) Quote
łamAga Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 [quote name='Angi']7 dnia roku 2013 :evil_lol:[/QUOTE] lipiec 2013 :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 [quote name='dOgLoV']lipiec 2013 :eviltong:[/QUOTE] wiem przecież :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 dobry :) w każdej gazecie chyba już o alergiach piszą,i jak tak czytałam dzisiaj to serio współczuję Ci Quote
Aleks89 Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Jak się chodzi do fajnego lekarza ,a nie konowała to alergia jest taka jakby jej nie było ;) Quote
angineuuka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 umarłaś?[COLOR=#ffffff] ..........................[/COLOR] Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='Angi']umarłaś?[COLOR=#ffffff] ..........................[/COLOR][/QUOTE] Mam wiadomość, że Aga żyje ;) [SIZE=1]niestety [/SIZE]:diabloti::loveu: Quote
łamAga Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='Angi']wiem przecież :eviltong:[/QUOTE] to co się czepiasz :mad::eviltong: [quote name='marta.k9080']dobry :) w każdej gazecie chyba już o alergiach piszą,i jak tak czytałam dzisiaj to serio współczuję Ci[/QUOTE] ehhh juz takie moje szczęście że wszystko się mnie czepia :roll: [quote name='Aleks89']Jak się chodzi do fajnego lekarza ,a nie konowała to alergia jest taka jakby jej nie było ;)[/QUOTE] Ja mam bardzo fajną i sympatyczną panią alergolog ale nie jej wina ze mam za dużą alergię na odczulanie ;) [quote name='Angi']a ja dziś mam spokój :lol:[/QUOTE] Ja od paru dni też :multi: [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Hej Aga :)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']ciepłe dzień dobry :)[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Wieczorowo się witamy :)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']dobry wieczór:)[/QUOTE] Hejka laseczki :lol: [quote name='Angi']umarłaś?[COLOR=#ffffff] ..........................[/COLOR][/QUOTE] chciala byś :eviltong: [quote name='magdabroy']Mam wiadomość, że Aga żyje ;) [SIZE=1]niestety [/SIZE]:diabloti::loveu:[/QUOTE] uoooooooooo :mad::diabloti::eviltong: ;) Quote
łamAga Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Od dwóch dni nie biorę tabletek i powiem wam że czuję się dobrze , albo ten związek jeszcze jest w moim organizmie albo pyłków jest mniej :multi: dzwoniłam wczoraj się zarejestrować do alergolożki i spadłam ze schodów jak pani mi powiedziała 22 maj :mdleje: qurcze człowiek płaci za wizytę właściwie nie wiadomo za co , a oni każą jeszcze czekać na wizytę miesiąc, mam nadzieje ze ten stan prawie bezobjawowy utrzyma mi sie jak najdłużej bo do maja daleko :roll: troche mnie tylko nos swędzi i cała się ogolnie drapie ze mam czerwone place ale to sie da jakoś wytrzymać ;) A wczoraj myślałam w ogóle że Ibri zabiję , w nocy cały czas po mnie łaziła i chciała się miziac w ogole sie nie wyspałam , później jak malowałam deski wlazła mi na garaż do sąsiada , musiałam się na niego wdrapać żeby ją zdjąć bo mi małpa nie chciała z niego zleźć a jak by poszła do sąsiada na podwórko to Beti ( pies sąsiadów ) mogła by ją zaatakować , jak jak zdjęłam to poszła za karę do domu , ale jakoś małpa musiała wyjść na taras bo dojechałam do pracy a Sebastian mi piszę że Ibri wlazła na komin i nie idzie jej zdjąć :mdleje:później jakoś mu się udało ja stargać ale ten kot po prostu przechodzi sam siebie :roll: Przepraszam że znowu was nie poodwiedzam ale musze wracać do malowania desek :roll: muszą byc na weekend gotowe bo chcemy cały narożnik w sobotę postawić a cały płot musi stać do czerwca bo teściowa wyjeżdza na 3 tygodnie i psy będą musiały same siedzieć na podwórku jak bedziemy w pracy ;) więc miłego dzionka dziewczynki ;) w weekend postaram sie wszyściutko nadrobić Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 22 maja wizyta :crazyeye: A jakbyś dostała jakiegoś napadu mocnego alergii, to możesz iść na dyżur tzw. weekendowy/świąteczny? Czy tam Ci mogą przepisać coś na "już"? Quote
angineuuka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [QUOTE=magdabroy;20749254 A jakbyś dostała jakiegoś napadu mocnego alergii, to możesz iść na dyżur tzw. weekendowy/świąteczny? Czy tam Ci mogą przepisać coś na "już"?[/QUOTE] gdyby dostała jakiegoś dzikiego ataku, to pewnie jazda do szpitala i zastrzyki odczulające :P Groziło mi to :lol: Quote
Recommended Posts