Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']To niech Ci się zachce leniu :eviltong:[/QUOTE]

jeszcze mnie czeka 8 h pracy i oczy mnie napierdala...ą ;)

chciałam wiosne , to mam :p

Posted

[quote name='magdabroy']To je trzeba wydłubać :evil_lol:[/QUOTE]

chętnie :diabloti:

własnie mówiłam do taty że najchętniej wyciągnęła bym sobie oczy i położyła na szafkę chociaż na pół godzinki :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']własnie mówiłam do taty że najchętniej wyciągnęła bym sobie oczy i położyła na szafkę chociaż na pół godzinki :lol:[/QUOTE]

ojej ale naprawdę muszą Ci dokuczac...

Posted

Podobno nożyczkami się dobrze wydłubuje :diabloti:

Ja jutro mam wycieczkę do Częstochowy, wszystkie klasy maturalne jadą i ma lać deszcz :angryy:

Posted

[quote name='marta.k9080']ojej ale naprawdę muszą Ci dokuczac...[/QUOTE]

czuję jak bym miała w nich gorączkę i mogę patrzeć tylko na wprost jak patrze w górę w dół czy na boki to mnie bolą , jak mnie przestaną do poniedziałku boleć to będę musiała iść do alergolog po receptę na tabletki ehhh

Posted

[quote name='vege*']Podobno nożyczkami się dobrze wydłubuje :diabloti:

Ja jutro mam wycieczkę do Częstochowy, wszystkie klasy maturalne jadą i ma lać deszcz :angryy:[/QUOTE]

potwierdzam , sąsiad z piętra niżej jak miał 5 lat wbił sobie nożyczki w oko , pamiętam to jak dziś , teraz ma sztuczne :roll:

to nie fajnie :shake:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']czuję jak bym miała w nich gorączkę i mogę patrzeć tylko na wprost jak patrze w górę w dół czy na boki to mnie bolą , jak mnie przestaną do poniedziałku boleć to będę musiała iść do alergolog po receptę na tabletki ehhh[/QUOTE]

współczuję Ci,serio to musi być strasznie upierdliwe...
ja miałam przez kilka lat problem z zatokami(ale nie na tle alergicznym) oczy mnie bolały od tego aż,a nos ciągle zapchany miałam...

Posted

[quote name='marta.k9080']współczuję Ci,serio to musi być strasznie upierdliwe...
ja miałam przez kilka lat problem z zatokami(ale nie na tle alergicznym) oczy mnie bolały od tego aż,a nos ciągle zapchany miałam...[/QUOTE]

pamiętaj że alergii możesz nabawić sie w każdym momencie :roll:

ból zatok też jest uciążliwy :roll:musiałaś się namęczyć ....

Posted

[quote name='dOgLoV']potwierdzam , sąsiad z piętra niżej jak miał 5 lat wbił sobie nożyczki w oko , pamiętam to jak dziś , teraz ma sztuczne :roll:

to nie fajnie :shake:[/QUOTE]
z tymi nożyczkami to ja w bajkach widziałam tylko :lol:

no niestety, niefajnie :(

[quote name='marta.k9080']współczuję Ci,serio to musi być strasznie upierdliwe...
ja miałam przez kilka lat problem z zatokami(ale nie na tle alergicznym) oczy mnie bolały od tego aż,a nos ciągle zapchany miałam...[/QUOTE]
Ja mam problemy z zatokami. Zawsze jak mam chore zatoki to i zapalenie krtani i tracę głos na kilka dni i tylko słychać takie piski jak chce coś powiedzieć :evil_lol: Zatoki są strasznie meczące :(

Posted

[quote name='vege*']z tymi nożyczkami to ja w bajkach widziałam tylko :lol:

no niestety, niefajnie :(

Ja mam problemy z zatokami. Zawsze jak mam chore zatoki to i zapalenie krtani i tracę głos na kilka dni i tylko słychać takie piski jak chce coś powiedzieć :evil_lol: Zatoki są strasznie meczące :([/QUOTE]

niooo i glowa przy tym pęka :roll:

[quote name='magdabroy']Miłej pracy Aga :) Ja znikam spać :bye:[/QUOTE]

dziekuję :loveu:

kolorowych snów :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ból zatok też jest uciążliwy :roll:musiałaś się namęczyć ....[/QUOTE]

i to jak :shake: w między czasie miałam wycinane migdałki,wszystkie trzy i jak ten spod nosa mi wycięli to wtedy cała wydzielina spływała mi do gardła...fuj

Posted

[quote name='vege*']Ja też idę spać, o 3 muszę wstać :( Będę spała w autobusie :evil_lol:[/QUOTE]

3cia to środek nocy :roll:

[quote name='vege*']Mi głowa to pęka przy migrenie :([/QUOTE]

na szczęście ja nie mam migren :shake:

[quote name='marta.k9080']i to jak :shake: w między czasie miałam wycinane migdałki,wszystkie trzy i jak ten spod nosa mi wycięli to wtedy cała wydzielina spływała mi do gardła...fuj[/QUOTE]

a feee :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Miłej pracy Aga :) Ja znikam spać :bye:[/QUOTE]

Ja też już uciekam i też życzę miłej pracy:p

Posted

[quote name='unikatowydiament']My także życzymy miłej pracy:)[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE]

Dziękujemy i dzień dobry ;)

Wiecie co , chyba budzę zaufanie ludzi :diabloti: dzisiaj na przystanku podeszł do mnie młoda dama , moze miała jakieś 10-11 lat i spytała o autobus czy już jechał , powiedziałam że nie a ta mi zaczęła tak nadawać opowiadać że całą drogę do przystanku gdzie wysiadałam opowiadała mi swój życiorys hehe

poza tym wiosna idzie na całego , Magda miała rację , dzisiaj już ledwo mówi tak mam gardło zawalone , kicham non stop i nos mnie strasznie swędzi :roll: ale co tam , ważne że jest wreszcie cieplutko :multi:

Posted

[B]No to dalszy ciąg zimy [/B]:lol:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01677_zps479ef8db.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01678_zpsa2ea95fe.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01680_zpsdf22c3e1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01682_zpse925d064.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01683_zpsb9b98265.jpg[/IMG]

[B]cdn .....[/B]