Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']o k*rwa ja się kaleczę często ale tego nie przebiję...:crazyeye:
foteczki super:p[/QUOTE]

hahahaha ja tego nie zapomnę , 5ta rano robię śniadanie do pracy i bach , patrze i sobie w głowie mówie , zakleje i pójde do pracy , ale ocknęłam sie z szoku i myśle , nie no bez takiego kawała palca nigdzie nie pójde i ide z tym paluchem do Sebastiana , chlastając wszystko dookoła krwią i mówie do niego " chyba musimy jechać do szpitala bo palec sobie odcięłam " a on " no no " ale otwarł oczy patrzy i mówi " o qurwa co Ty też zrobiła " :diabloti: a na pogotowiu koles do mnie " gdzie ma pani reszte palca ??" a ja " na krajalnicy " :diabloti:

jak wróciliśmy do domu to Sebastian poszedł poszukać i idzie do mnie z tym kawałkiem i mówi " patrz jaki biały i paznokieć jeszcze ma " :roflt:

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahaha ja tego nie zapomnę , 5ta rano robię śniadanie do pracy i bach , patrze i sobie w głowie mówie , zakleje i pójde do pracy , ale ocknęłam sie z szoku i myśle , nie no bez takiego kawała palca nigdzie nie pójde i ide z tym paluchem do Sebastiana , chlastając wszystko dookoła krwią i mówie do niego " chyba musimy jechać do szpitala bo palec sobie odcięłam " a on " no no " ale otwarł oczy patrzy i mówi " o qurwa co Ty też zrobiła " :diabloti: a na pogotowiu koles do mnie " gdzie ma pani reszte palca ??" a ja " na krajalnicy " :diabloti:

jak wróciliśmy do domu to Sebastian poszedł poszukać i idzie do mnie z tym kawałkiem i mówi " patrz jaki biały i paznokieć jeszcze ma " :roflt:[/QUOTE]

fuuuj ..

:roflt:

Guest wolfheart
Posted

ja bym najpierw rzygnęła ,a potem zemdlała....:tard::tard::tard:

Posted

[quote name='Angi']fuuuj ..

:roflt:[/QUOTE]

co to za śmiech :eviltong:

[quote name='marta.k9080']ja bym najpierw rzygnęła ,a potem zemdlała....:tard::tard::tard:[/QUOTE]

też tak myslałam , ale powiem Ci że to nie bolało , człowiek jest w takim szoku że nie wie nawet co się dzieję , jedyne co mnie bolało i to bardzo mocno to zmiana pierwszego opatrunku :roll: jak musiała oderwać przyklejoną gazę od rany :roll: no i teraz ten dyskomfort że nie moge za bardzo nic tym palcem zrobić bo boli jak dotknę za mocno ale ogólnie to luzik ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']też tak myslałam , ale powiem Ci że to nie bolało , człowiek jest w takim szoku że nie wie nawet co się dzieję , jedyne co mnie bolało i to bardzo mocno to zmiana pierwszego opatrunku :roll: jak musiała oderwać przyklejoną gazę od rany :roll: no i teraz ten dyskomfort że nie moge za bardzo nic tym palcem zrobić bo boli jak dotknę za mocno ale ogólnie to luzik ;)[/QUOTE]

ja jestem strasznie wrażliwa na takie coś,nawet jak próbuję sobie wyobrazić tą sytuację to mi niedobrze ...

Posted

[quote name='Angi']mój tata jak miał wypadek, to nie czuł że ma złamaną rękę :P
Dopiero po jakimś czasie zaczął czuć ból ;) Także w szoku to się bólu nie czuje :D[/QUOTE]

no dokładnie , Gabi ( chrześniaczka ) też mówiła że nie bolało ja rozcięcie tej ręki , ani szycie , bardziej bała się że dostanie na tyłek za tą rozbitą szybę , a to dziecko 10 letnie i to 10 szwów miała zakładanych ;)

[quote name='marta.k9080']ja jestem strasznie wrażliwa na takie coś,nawet jak próbuję sobie wyobrazić tą sytuację to mi niedobrze ...[/QUOTE]

ups a ja szukałam zdjęć żeby Ci pokazać ........ dobrze że nie znalazłam :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ups a ja szukałam zdjęć żeby Ci pokazać ........ dobrze że nie znalazłam :diabloti:[/QUOTE]

a daj jak znajdziesz,najwyżej kolację zwrócę:evil_lol:
ja też wstawiłam moje znokautowane dziąsło:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']a daj jak znajdziesz,najwyżej kolację zwrócę:evil_lol:
ja też wstawiłam moje znokautowane dziąsło:evil_lol:[/QUOTE]

oki ale nie obiecuję że to bedzie dzisiaj bo mi się gdzieś zapodziały :angryy:

a tak w ogóle to

[IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/549693_561079577256478_1301295001_n.jpg[/IMG]

:diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']no dokładnie , Gabi ( chrześniaczka ) też mówiła że nie bolało ja rozcięcie tej ręki , ani szycie , bardziej bała się że dostanie na tyłek za tą rozbitą szybę , a to dziecko 10 letnie i to 10 szwów miała zakładanych ;)

ups a ja szukałam zdjęć żeby Ci pokazać ........ dobrze że nie znalazłam :diabloti:[/QUOTE]
ja jeszcze nigdy szycia nie miałam. Tzn. jak miałam operację ale to się nie liczy :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

jeszcze kilka dni zimy i zwariuję...

Posted

[quote name='dOgLoV']
ale kolorowe nie były :shake:
[/QUOTE]

Były czarno-białe?
Chcesz o tym pogadać?

[quote name='dOgLoV']no dokładnie , Gabi ( chrześniaczka ) też mówiła że nie bolało ja rozcięcie tej ręki , ani szycie , bardziej bała się że dostanie na tyłek za tą rozbitą szybę , a to dziecko 10 letnie i to 10 szwów miała zakładanych ;)
[/QUOTE]

Ja miałam 7 lat, to szyli mi wargę bez znieczulenia i też nie bolało ;)

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01554_zps588dab6a.jpg[/url] jak ładnie :loveu:
My też rzadko mamy wspólne zdjęcie :roll:

Posted

Aga to nie masz kawałka palca? :crazyeye:
Dzięki właśnie jem kolację :diabloti:

Ja jak spadłam z roweru to też nie poczułam jak złamałam rękę, a upadłam w bardzo dziwny sposób bo jak spadałam z roweru na twarz to całą sobą wpadłam na rękę, która wtedy była pode mną i jak upadłam to nadgarstek mi się w drugą stronę przekręcił, nie tak jak się zgina w stronę brzucha tylko odwrotnie :evil_lol: zaczęłam czuć ból jak dojechać na rowerze do domu nie mogłam :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Aga to nie masz kawałka palca? :crazyeye:

Ja jak spadłam z roweru to też nie poczułam jak złamałam rękę, a upadłam w bardzo dziwny sposób bo jak spadałam z roweru na twarz to całą sobą wpadłam na rękę, która wtedy była pode mną i jak upadłam to nadgarstek mi się w drugą stronę przekręcił, nie tak jak się zgina w stronę brzucha tylko odwrotnie :evil_lol: zaczęłam czuć ból jak dojechać na rowerze do domu nie mogłam :evil_lol:[/QUOTE]

ja też nie wiem, jak ja złamałam nogę na rowerze. :P

Posted

[quote name='vege*']Ja nawet w gipsie nie miałam :evil_lol:[/QUOTE]

ja musiałam, chociaż chyba z miesiąc chodziłam ze złamaną nogą :lol:
Może, jak bym od razu poszła do lekarza to nie skończyło by się operacją i kilku miesięczną rehabilitacją. Moja noga do teraz nie jest w pełni sprawna :lol:

Posted

[quote name='vege*']Ja rękę miałam w szynie tylko przez 2 tyg bo na prześwietlenie mi się nie śpieszyło i chyba po tygodniu poszłam xD[/QUOTE]

ja miałam szynę tylko jak leżałam w szpitalu, potem dali mi gips :D nie wspominam tego okresu zbyt dobrze :P

Posted

Łoszzz ale szwów... :roll:
dawno to ona sobie to zrobiła?

ale super razem wyglądacie :loveu:

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01590_zpsade5cfd0.jpg[/URL] I co Ci ludzie wyprawiają :mdleje:

Posted

[quote name='Angi']ja jeszcze nigdy szycia nie miałam. Tzn. jak miałam operację ale to się nie liczy :evil_lol:[/QUOTE]

wszystko sie liczy :eviltong:

[quote name='magdabroy']Były czarno-białe?
Chcesz o tym pogadać?

Ja miałam 7 lat, to szyli mi wargę bez znieczulenia i też nie bolało ;)

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01554_zps588dab6a.jpg[/URL] jak ładnie :loveu:
My też rzadko mamy wspólne zdjęcie :roll:[/QUOTE]

nie no kolorowe ale były mnie gonił i chcił mnie zmolestować :roll:

dziękuję :loveu:

[quote name='vege*']Aga to nie masz kawałka palca? :crazyeye:

Ja jak spadłam z roweru to też nie poczułam jak złamałam rękę, a upadłam w bardzo dziwny sposób bo jak spadałam z roweru na twarz to całą sobą wpadłam na rękę, która wtedy była pode mną i jak upadłam to nadgarstek mi się w drugą stronę przekręcił, nie tak jak się zgina w stronę brzucha tylko odwrotnie :evil_lol: zaczęłam czuć ból jak dojechać na rowerze do domu nie mogłam :evil_lol:[/QUOTE]

mam , odrósł mi :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Angi']ja też nie wiem, jak ja złamałam nogę na rowerze. :P[/QUOTE]

[quote name='vege*']Ja nawet w gipsie nie miałam :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Angi']ja musiałam, chociaż chyba z miesiąc chodziłam ze złamaną nogą :lol:
Może, jak bym od razu poszła do lekarza to nie skończyło by się operacją i kilku miesięczną rehabilitacją. Moja noga do teraz nie jest w pełni sprawna :lol:[/QUOTE]

[quote name='vege*']Ja rękę miałam w szynie tylko przez 2 tyg bo na prześwietlenie mi się nie śpieszyło i chyba po tygodniu poszłam xD[/QUOTE]

ale wy hardcory jestescie :diabloti:

chyba mam zdjęcia palca ale to zaraz :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']
nie no kolorowe ale były mnie gonił i chcił mnie zmolestować :roll:
[/QUOTE]

To dzisiejszej nocy zmiana ról i teraz niech on się "męczy" ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
mam , odrósł mi :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

ale wy hardcory jestescie :diabloti:

chyba mam zdjęcia palca ale to zaraz :diabloti:[/QUOTE]
Magia!:diabloti:

Wiemy to :diabloti:

Dawaj zdjęcia palucha! :evil_lol: