łamAga Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 [quote name='WATACHA']Dzień dobry, tu też w życiu nie nadrobię, więc pozdrawiam :).[/QUOTE] hejka ;) przecież my mało piszemy :p [quote name='Ty$ka']Cześć :) Raaaany, ale zimnica :p I jak tu przesuwać czas skoro nawet teraz się nie chce z wyrka wychodzić? 8)[/QUOTE] hej;) no dokładnie , masakra jakaś :roll: [quote name='marta.k9080']dzień dobry :p[/QUOTE] hello ;) własnie skonczyłam czytać "moja prawda - pamiętniki Bartka Waśniewskiego " ciekawa lektura ;) Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 [quote name='Angi']Jak to można wgl kupić?! :P[/QUOTE] Napisze tak , książki jaką wydała "ona" nie kupiła bym nawet za grosza zeby sobie tyłek nią wytrzeć ale w jego niewinność wierzę i chciałam poznać jego wizję tego co sie stało .... Quote
angineuuka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='dOgLoV']Napisze tak , książki jaką wydała "ona" nie kupiła bym nawet za grosza zeby sobie tyłek nią wytrzeć ale w jego niewinność wierzę i chciałam poznać jego wizję tego co sie stało ....[/QUOTE] Szczerze, to ja i w jego niewinność także nie wierzę :D Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 [quote name='Angi']Szczerze, to ja i w jego niewinność także nie wierzę :D[/QUOTE] masz prawo ;) z tym że nie masz podstaw zeby nie wierzyć :P Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 [quote name='Aleksandra95']Witamy się :):)[/QUOTE] hejka ;) Quote
*Magda* Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Dobry wieczór :) Czas zmieniamy w nocy z soboty na niedzielę, z godziny 2 na godzinę 3, a nie w sobotę :eviltong: Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :) Czas zmieniamy w nocy z soboty na niedzielę, z godziny 2 na godzinę 3, a nie w sobotę :eviltong:[/QUOTE] ja tam nie mam zamiaru czekac za tym do 2giej w nocy :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='dOgLoV']ja tam nie mam zamiaru czekac za tym do 2giej w nocy :diabloti:[/QUOTE] my nie czekamy,jak idziemy spac to zmieniamy czas we wszystkich zegarach i już Quote
angineuuka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :) Czas zmieniamy w nocy z soboty na niedzielę, z godziny 2 na godzinę 3, a nie w sobotę :eviltong:[/QUOTE] wiadomo o jaką porę chodzi :grins: Pewnie wtedy nie będę spać, więc sobie przestawię :lol: Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 o tej godzinie nie spać ?? NEVER !!!! chyba że mam nockę :diabloti: Quote
łamAga Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 To tak na dzień dobry :shock: [url]http://pogoda.wp.pl/kat,1034985,title,Eksperci-wiosna-sie-nie-spoznia-ona-znika,wid,15442004,wiadomosc.html[/url] Quote
kalyna Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 [quote name='dOgLoV']To tak na dzień dobry :shock: [URL]http://pogoda.wp.pl/kat,1034985,title,Eksperci-wiosna-sie-nie-spoznia-ona-znika,wid,15442004,wiadomosc.html[/URL][/QUOTE] :placz::placz::placz: dlaczego to lato nie chce zniknąć..... wiosna jest przecież fajna... Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 [quote name='kalyna']:placz::placz::placz: dlaczego to lato nie chce zniknąć..... wiosna jest przecież fajna...[/QUOTE] Bo lato jest pięęęęęęęęęękne i zniknąć nie może:eviltong: Quote
*Magda* Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Dzień dobry słonecznie i mroźno ;) To jak wiosna zniknie, to kiedy ptaszki będą się bzykać? :hmmmm::evil_lol: Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 [quote name='magdabroy'] To jak wiosna zniknie, to kiedy ptaszki będą się bzykać? :hmmmm::evil_lol:[/QUOTE] Nie będą ;) nie ma wiosny, nie ma bzykanka :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 [quote name='kalyna']:placz::placz::placz: dlaczego to lato nie chce zniknąć..... wiosna jest przecież fajna...[/QUOTE] Najlepiej to niech jesień se zniknie :lol: [quote name='M&S']Bo lato jest pięęęęęęęęęękne i zniknąć nie może:eviltong:[/QUOTE] otóż to :loveu: [quote name='magdabroy']Dzień dobry słonecznie i mroźno ;) To jak wiosna zniknie, to kiedy ptaszki będą się bzykać? :hmmmm::evil_lol:[/QUOTE] hej hej hej ;) a naklejka mi dzisiaj zarzuciła że to niby ja jestem ta zboczona :eviltong: [quote name='M&S']Nie będą ;) nie ma wiosny, nie ma bzykanka :evil_lol:[/QUOTE] muszę to Sebastianowi powiedzieć :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 [quote name='dOgLoV'] a naklejka mi dzisiaj zarzuciła że to niby ja jestem ta zboczona :eviltong: [/QUOTE] Nie jestem zboczona :eviltong: tylko martwię się o naturę :evil_lol: Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 [quote name='dOgLoV'] muszę to Sebastianowi powiedzieć :diabloti:[/QUOTE] :lol!::lol!::lol!: Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 [quote name='magdabroy']Nie jestem zboczona :eviltong: tylko martwię się o naturę :evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
łamAga Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 [quote name='magdabroy']Nie jestem zboczona :eviltong: tylko martwię się o naturę :evil_lol:[/QUOTE] tak tak oczywiście :eviltong: [quote name='M&S']:lol!::lol!::lol!:[/QUOTE] :diabloti: Od samego rana chodzę zła jak osa , w weekend zamiast wypocząć to mnie dzieciaki wykończyły psychicznie a tu sie dowiaduję że będą tutaj znowu od środy i to obydwoje , chyba oszaleję :roll: na całe szczęście ide do pracy do piątku więc rano jakoś wytrzymam a pozniej do nocy w pracy będę więc luzik , za to pewnie tesciowa bedzie łaziła cała zła i nie pocieszona co odbiję sie znowu na nas :roll: Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Paskudnie, współczuwam baardzo:glaszcze:. a nie możesz ich jakoś uspokoić:snipersm: ;) Quote
łamAga Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 [quote name='M&S']Paskudnie, współczuwam baardzo:glaszcze:. a nie możesz ich jakoś uspokoić:snipersm: ;)[/QUOTE] dziękuję ;) bardzo chętnie :angryy::angryy::angryy::angryy: ale ich nie da się uspokoić :shake: jak Kinia jest sama to chodzi sobie mówi tam do siebie po swojemu opowiada ewentualnie usiądzie koło mnie i siedzi ale jak już jest Igor to łazi zaczepia ją ta zaczyna ryczeć bic go i tak w kółko , a czym bardziej sie ich upomina tym więcej wariują :angryy: wczoraj czytałam książkę to 15 razy musiałam przeczytać jedno zdanie żeby wiedzieć co czytam :angryy: niech sie ciepło zrobi wtedy pójdę sobie na spacer z psami a oni niech się tu "zabijają " ;) Quote
Recommended Posts