łamAga Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='marta.k9080']dla mnie pies ,który wpuści każdego na swoją posesję to pierdoła...co nie znaczy ,że popieram agresję.[/QUOTE] dokładnie ;) [quote name='Angi']tyle w tym temacie. :)[/QUOTE] [quote name='Angi']ale nie można każdemu kazać popierać swojego zdania, nie każdy musi się z nim zgodzić ( nie wiem czy wiesz co mam na mysli^^)[/QUOTE] Tak nie do końca wiem , ja nikomu nie każe popierać swojego zdania , napisałam tylko ze "Wy" nie popieracie chińskiej krwi a podoba wam sie pies z chińską krwią :) [quote name='Naklejka']Tybetan nie ma być niebezpieczny, ma odstraszać szczekaniem, a w ostateczności zaatakować. Widziałam taką akcje z udziałem Jetsa, darł się na intruzów, nie pozwalał im podejść do domu, ale nie zaatakował, chociaż kto wie, co by się dalej działo...[/QUOTE] Jeżeli ktoś wszedł by na naszą posesję to jestem w 100%tach pewna że Qwendi zaatakuję .... nie mam co do tego żadnych wątpliwości :shake: Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='magdabroy']Haj Aga ;) I jak Ty dojechałaś do pracy?[/QUOTE] hejka ;) autobusem :roll: z powrotem szłam z buta bo chciałam po drodze kupić bilety i dup..... nigdzie nie ma biletów , wprowadzili jakies elektroniczne badziewia i nikt nie chce już prowadzic sprzedaży biletów :roll: chyba z godzine szłam :roll: Quote
*Magda* Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 A to masz od siebie autobus? Myślałam, że jeździsz rowerem, bo nie masz połączenia autobusowego :roll: Quote
angineuuka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) autobusem :roll: z powrotem szłam z buta bo chciałam po drodze kupić bilety i dup..... nigdzie nie ma biletów , wprowadzili jakies elektroniczne badziewia i nikt nie chce już prowadzic sprzedaży biletów :roll: chyba z godzine szłam :roll:[/QUOTE] czas kupić miesięczny :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='magdabroy']A to masz od siebie autobus? Myślałam, że jeździsz rowerem, bo nie masz połączenia autobusowego :roll:[/QUOTE] Na poczatku tak było bo ferie zimowe były i nic nie jechało teraz jest jeden autobus o 6:14 ście wiec na rano dojade i jeden o 14:15 wiec na popoludniu też bym dojechała , na nocke nie mam w ogóle a z powrotem to już w ogóle masakra , jedynie prywatne które jeźdzą jak chcą :roll: Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Angi']czas kupić miesięczny :evil_lol:[/QUOTE] nie opłaca mi sie bo jade tylko jak jest brzydka pogoda , tak jeżdzę rowerem :eviltong: Quote
M&S Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='dOgLoV'][COLOR=#000000][FONT=sans-serif]MT wykazuje czujność i odwagę w gospodarstwie domowym, nieufność wobec obcych , taki rodzaj agresji miałam na myśli :) u nas do posesji też się nie podejdzie [/FONT][/COLOR]:shake:[/QUOTE] Teraz rozumiem, co miałaś na myśli. [quote name='marta.k9080']dla mnie pies ,który wpuści każdego na swoją posesję to pierdoła...co nie znaczy ,że popieram agresję.[/QUOTE] Nie koniecznie. Może wpuścić, ale nie wypuści;) [quote name='Naklejka']Tybetan nie ma być niebezpieczny, ma odstraszać szczekaniem, a w ostateczności zaatakować. Widziałam taką akcje z udziałem Jetsa, darł się na intruzów, nie pozwalał im podejść do domu, ale nie zaatakował, chociaż kto wie, co by się dalej działo...[/QUOTE] O to mi chodziło:) Quote
*Magda* Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='M&S'] Nie koniecznie. Może wpuścić, ale nie wypuści;) [/QUOTE] Dokładnie tak ;) Mój brat kiedyś montował okna/drzwi ;) Wjechali do gościa na posesję, gdzie były 2 dobermany :) Montażyści spokojnie zrobili swoją robotę, a psy miały na nich olewkę ;) W momencie próby wyjścia z posesji, psy "włączyły się" w tryb pilnowania terenu ;) Właściciel musiał ich odprowadzić do drzwi ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='M&S']Nie koniecznie. Może wpuścić, ale nie wypuści;)[/QUOTE] to też jest niezła opcja... Quote
M&S Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='marta.k9080']to też jest niezła opcja...[/QUOTE] No właśnie. Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 hello, u nas też ciągle śniegowo,ale tylko delikatnie prószy:roll: Quote
łamAga Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 hejka ;) jestem jestem , u nas sypie non stop nieprzerwanie :roll: zasypało nas i dopiero teraz sie odkopałam :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) jestem jestem , u nas sypie non stop nieprzerwanie :roll: zasypało nas i dopiero teraz sie odkopałam :eviltong:[/QUOTE] Już Ci chciałam sms'a wysyłać :evil_lol: Quote
Cavy Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) jestem jestem , u nas sypie non stop nieprzerwanie :roll: zasypało nas i dopiero teraz sie odkopałam :eviltong:[/QUOTE] sypie? co Ty opowiadasz, u nas na Podkarpaciu tylko lekki mrozek z rana a tak to w dzień słoneczko i nawet przebiśniegi wyszły :loveu: Wycałuj ferajnę :razz: Quote
angineuuka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 u nas też mrozik, ledwo co śnieg posypał :P Quote
łamAga Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='magdabroy']Już Ci chciałam sms'a wysyłać :evil_lol:[/QUOTE] Musiałam schody umyc , kuwete wyczyścić bleeeeeee , i wyczesac całe towarzystwo oprócz Qwendzi :diabloti: [quote name='Cavy']sypie? co Ty opowiadasz, u nas na Podkarpaciu tylko lekki mrozek z rana a tak to w dzień słoneczko i nawet przebiśniegi wyszły :loveu: Wycałuj ferajnę :razz:[/QUOTE] u nas sypie cały dzień :roll: wycałuję wycałuję :loveu: [quote name='Angi']u nas też mrozik, ledwo co śnieg posypał :P[/QUOTE] no tak u was nie pada bo do nas wszystko leci :mad: Quote
łamAga Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='M&S']Hej wieczorkiem :) Sypie dalej...[/QUOTE] hejka ;) u nas ciągle i niezmiennie :/ Quote
łamAga Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 zaległe i prześwietlone , Sebastian przestawił ustawienia bo robił zdjęcia pod wieczór a ja nie zauważyłam zmienionych ustawien i tak jakos wyszło ;) [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01204_zpsbb0bf170.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01205_zps574f94d4.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01206_zps2431b805.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01207_zpsfb0409a8.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01208_zpsf18b9412.jpg[/IMG] ;) Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01205_zps574f94d4.jpg[/URL] Ibri tu prawie nie widać :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='magdabroy'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01205_zps574f94d4.jpg[/URL] Ibri tu prawie nie widać :evil_lol:[/QUOTE] bo to kot kameleon :diabloti: wtopiła się w otoczenie :diabloti: Quote
Recommended Posts