łamAga Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='M&S'][URL="http://www.glitter-graphics.com/"][IMG]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/945/945076uyzon4w470.gif[/IMG][/URL] Ładne stworzenie:) [URL]http://img594.imageshack.us/img594/8894/dsc04633e.jpg[/URL][/QUOTE] Hurmudzu jest piękny :loveu: dość agresywny ale piękny :loveu: [quote name='agaciaaa']Haha ja też od razu zwróciłam uwagę na tą cenzurę :evil_lol:[/QUOTE] oj tam oj tam :eviltong: [quote name='magdabroy']Hej Aga ;) Zimnooooooooooo na dworze :placz:[/QUOTE] hejka ;) no , zima wróciła :roll: chciałam do pracy jechać rowerem , koleżanka do mnie napisała sms-a zebym nie zaspała do pracy a ja jej odpisałam że kończe kawe i zaraz dosiąde rumaka ( rower) i do niej jade na co mi odpisała " Ty rumaku spójrz za okno " ja wyszłam na dwór patrze ..... :crazyeye: i nc nie widzę , tak nawalał śnieg że świata nie było widac :roll: [quote name='vege*']Hahahaha ja tak samo :roflt:[/QUOTE] :eviltong: [quote name='magdabroy']Czyli nie jest ze mną tak źle :evil_lol:[/QUOTE] no poza tym że patrzysz zwierzętom między nogi to jest ok :diabloti: [quote name='Ty$ka']Nie ma to jak się pocieszyć, że nie jest się samotnym w takich sprawach :D :p Cześć Aga ;PP[/QUOTE] :diabloti: hejka ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 hej,u nas też zaspa na zaspie:placz: Quote
phase Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='dOgLoV'] Najlepsza jest jak sie powie "Marysia uśmiech " to staje z takim uśmiechem patrzy sie w obiektyw i wydaje dzwieki " hyhyhy hyhyhy " i tak aż sie nie pstryknie zdjęcia :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie takie dzieci to uwielbiam.:loveu: Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 I jeszcze a propos Crufts-a to już do Naklejki i Angi :eviltong: zastanawia mnie jedno , nie lubicie i nie popieracie chińskiej krwi w MT ale zachwycacie się Chodak -iem który jest jak napisałaś ( Aneta) [B]pół bratem [/B]Jetsana , i tutaj trzeba by zauważyć że Chodak jest częściowo chińczykiem bo jego dziadkiem jest nie kto inny jak Tianwei rodowity [B]chińczyk[/B] , piękny zresztą :loveu: [IMG]http://ingrus.net/tibet/pics/medium/123/med_4bc762d1db51c.jpg[/IMG] więc .... musicie mi przyznać że chińska krew jest jednak piękna :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='marta.k9080']hej,u nas też zaspa na zaspie:placz:[/QUOTE] ehhhhhhhhh , ile można :placz: [quote name='phase']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Normalnie takie dzieci to uwielbiam.:loveu:[/QUOTE] musze to nastepnym razem nagrać , będe udawała że jej zdjęcie robię a nagram filmik :diabloti: Quote
phase Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='dOgLoV'] musze to nastepnym razem nagrać , będe udawała że jej zdjęcie robię a nagram filmik :diabloti:[/QUOTE] Nagraj, nagraj!! :) [url]http://ingrus.net/tibet/pics/medium/123/med_4bc762d1db51c.jpg[/url] o kurde.. Piękny! Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='phase']Nagraj, nagraj!! :) [URL]http://ingrus.net/tibet/pics/medium/123/med_4bc762d1db51c.jpg[/URL] o kurde.. Piękny![/QUOTE] piękny piękny :loveu: Quote
Naklejka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='dOgLoV']I jeszcze a propos Crufts-a to już do Naklejki i Angi :eviltong: zastanawia mnie jedno , nie lubicie i nie popieracie chińskiej krwi w MT ale zachwycacie się Chodak -iem który jest jak napisałaś ( Aneta) [B]pół bratem [/B]Jetsana , i tutaj trzeba by zauważyć że Chodak jest częściowo chińczykiem bo jego dziadkiem jest nie kto inny jak Tianwei rodowity [B]chińczyk[/B] , piękny zresztą :loveu: więc .... musicie mi przyznać że chińska krew jest jednak piękna :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Zachwycam się psem, nie jego rodowodem(trza być obiektywnym ;) ), na szczęście nie poszedł po chińskich liniach, tylko po pięknym ojcu ;) Co jest zauważalne, ba, widzę podobieństwa do Jetsa, chociaż u niego bardziej widoczna jest linia of Saras, niż ta francuska. A to że nie lubię chinczyków to inna sprawa, nie kupiłabym psa po Chodaku ;) Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Naklejka']Zachwycam się psem, nie jego rodowodem(trza być obiektywnym ;) ), na szczęście nie poszedł po chińskich liniach, tylko po pięknym ojcu ;) Co jest zauważalne, ba, widzę podobieństwa do Jetsa, chociaż u niego bardziej widoczna jest linia of Saras, niż ta francuska. A to że nie lubię chinczyków to inna sprawa, nie kupiłabym psa po Chodaku ;)[/QUOTE] chodzio mi ogólnie że gdyby sie tak wgłebić w rodowody to nawet i Twój Jetsan jest po części chińczykiem ;) Quote
Naklejka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='dOgLoV']chodzio mi ogólnie że gdyby sie tak wgłebić w rodowody to nawet i Twój Jetsan jest po części chińczykiem ;)[/QUOTE] Nie, raczej nie ma chińczyków w rodowodzie, ma psy importowane z Indii, Nepalu. Nie jestem pewna czy nie ma dolewki CAO. Quote
angineuuka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='dOgLoV']I jeszcze a propos Crufts-a to już do Naklejki i Angi :eviltong: zastanawia mnie jedno , nie lubicie i nie popieracie chińskiej krwi w MT ale zachwycacie się Chodak -iem który jest jak napisałaś ( Aneta) [B]pół bratem [/B]Jetsana , i tutaj trzeba by zauważyć że Chodak jest częściowo chińczykiem bo jego dziadkiem jest nie kto inny jak Tianwei rodowity [B]chińczyk[/B] , piękny zresztą :loveu: [IMG]http://ingrus.net/tibet/pics/medium/123/med_4bc762d1db51c.jpg[/IMG] więc .... musicie mi przyznać że chińska krew jest jednak piękna :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Gówno, ja nic nie muszę ja MOGĘ. Jednak tego nie zrobię. :P Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Naklejka']Nie, raczej nie ma chińczyków w rodowodzie, ma psy importowane z Indii, Nepalu. Nie jestem pewna czy nie ma dolewki CAO.[/QUOTE] Ale chińczyki Ci sie podobają ( co niektóre ) ;) [quote name='Angi']Gówno, ja nic nie muszę ja MOGĘ. Jednak tego nie zrobię. :P[/QUOTE] jak już jestesteśmy przy tym temacie to ja ide kuwete uprzątnąć :eviltong::eviltong: Quote
angineuuka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='dOgLoV']Ale chińczyki Ci sie podobają ( co niektóre ) ;) jak już jestesteśmy przy tym temacie to ja ide kuwete uprzątnąć :eviltong::eviltong:[/QUOTE] to że sie cos podoba nie oznacza ze musze to miec :P Quote
Naklejka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='dOgLoV']Ale chińczyki Ci sie podobają ( co niektóre ) ;) jak już jestesteśmy przy tym temacie to ja ide kuwete uprzątnąć :eviltong::eviltong:[/QUOTE] Tak, ale mało które, ale jak pisałam wcześniej, trzeba być obiektywnym, bo i europejczyk potrafi być obrzydliwy ;) Tylko ja i tak nie uznają w hodowli chińskiej krwi. Jetsan ma dolewkę CAO pochodzącego z Afganistanu :diabloti: Przebrnęłam przez cały rodowód... Quote
angineuuka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='Naklejka']Tak, ale mało które, ale jak pisałam wcześniej, trzeba być obiektywnym, bo i europejczyk potrafi być obrzydliwy ;) Tylko ja i tak nie uznają w hodowli chińskiej krwi. Jetsan ma dolewkę CAO pochodzącego z Afganistanu :diabloti: Przebrnęłam przez cały rodowód...[/QUOTE] Pokazywałaś mi go kiedyś :evil_lol: Quote
Naklejka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='Angi']Pokazywałaś mi go kiedyś :evil_lol:[/QUOTE] Wiem, sama sie zaskoczyłam, jak to zobaczyłam, tzn, na molosach ktoś pisał o dolewce CAO i musiałam to sprawdzić :evil_lol: No i mój ma CAO w rodowodzie, kundel jeden... :shake: :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Angi']to że sie cos podoba nie oznacza ze musze to miec :P[/QUOTE] dokładnie ! ja bym chciała chińczyka co nie oznacza ze będe go miała :eviltong: nie na moją kieszeń :eviltong: [quote name='Naklejka']Tak, ale mało które, ale jak pisałam wcześniej, trzeba być obiektywnym, bo i europejczyk potrafi być obrzydliwy ;) Tylko ja i tak nie uznają w hodowli chińskiej krwi. Jetsan ma dolewkę CAO pochodzącego z Afganistanu :diabloti: Przebrnęłam przez cały rodowód...[/QUOTE] w tym momencie " jestem w domu ", patrząc na głowe Jetsana zawsze zastanawialam sie dlaczego ma taki układ uszu , wydaje mi sie że odziedziczył go właśnie po CAO ! [quote name='Naklejka']Wiem, sama sie zaskoczyłam, jak to zobaczyłam, tzn, na molosach ktoś pisał o dolewce CAO i musiałam to sprawdzić :evil_lol: No i mój ma CAO w rodowodzie, kundel jeden... :shake: :evil_lol:[/QUOTE] kundel czystej krwi tybetańskiej :diabloti: Quote
M&S Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ale gaduły:evil_lol: Nie dobrze, że jest agresywny, ten kudłacz. Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='M&S']Ale gaduły:evil_lol: Nie dobrze, że jest agresywny, ten kudłacz.[/QUOTE] oj tam od razu gaduły :eviltong: MT to pies stróżujący więc agresja w jakimś stopniu jest chyba wskazana .... tak mi się wydaję ;) Quote
M&S Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='dOgLoV']oj tam od razu gaduły :eviltong: MT to pies stróżujący więc agresja w jakimś stopniu jest chyba wskazana .... tak mi się wydaję ;)[/QUOTE] Stróżujący nie znaczy agresywny. Co ma we wzorcu? Np. Kaukaz ma we naturze swojej agresję i dlatego nie można go szkolić w tym kierunku, tylko posłuszeństwo. Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [COLOR=#000000][FONT=sans-serif]MT wykazuje czujność i odwagę w gospodarstwie domowym, nieufność wobec obcych , taki rodzaj agresji miałam na myśli :) u nas do posesji też się nie podejdzie [/FONT][/COLOR]:shake: Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='dOgLoV'][COLOR=#000000][FONT=sans-serif]MT wykazuje czujność i odwagę w gospodarstwie domowym, nieufność wobec obcych , taki rodzaj agresji miałam na myśli :) u nas do posesji też się nie podejdzie [/FONT][/COLOR]:shake:[/QUOTE] dla mnie pies ,który wpuści każdego na swoją posesję to pierdoła...co nie znaczy ,że popieram agresję. Quote
angineuuka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='M&S'][B]Stróżujący nie znaczy agresywny.[/B] Co ma we wzorcu? Np. Kaukaz ma we naturze swojej agresję i dlatego nie można go szkolić w tym kierunku, tylko posłuszeństwo.[/QUOTE] tyle w tym temacie. :) Quote
angineuuka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='dOgLoV']dokładnie ! [B]ja bym chciała chińczyka co nie oznacza ze będe go miała :eviltong: nie na moją kieszeń :eviltong:[/B] w tym momencie " jestem w domu ", patrząc na głowe Jetsana zawsze zastanawialam sie dlaczego ma taki układ uszu , wydaje mi sie że odziedziczył go właśnie po CAO ! kundel czystej krwi tybetańskiej :diabloti:[/QUOTE] ale nie można każdemu kazać popierać swojego zdania, nie każdy musi się z nim zgodzić ( nie wiem czy wiesz co mam na mysli^^) Quote
Naklejka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Tybetan nie ma być niebezpieczny, ma odstraszać szczekaniem, a w ostateczności zaatakować. Widziałam taką akcje z udziałem Jetsa, darł się na intruzów, nie pozwalał im podejść do domu, ale nie zaatakował, chociaż kto wie, co by się dalej działo... Quote
Recommended Posts