*Magda* Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='dOgLoV']gdyby nie dzień kobiet to bym Ci trzasła :motz::diabloti: dzień dobry ;)[/QUOTE] Dawaj ;) Zamiast kwiatka dostanę w łeb :D Quote
łamAga Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Dawaj ;) Zamiast kwiatka dostanę w łeb :D[/QUOTE] Nieeee , dzisiaj Ci oszczędze ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='dOgLoV']Nieeee , dzisiaj Ci oszczędze ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze :eviltong:[/QUOTE] To będziesz musiała poczekać, aż się zobaczymy :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']To będziesz musiała poczekać, aż się zobaczymy :evil_lol:[/QUOTE] do tego czasu zdaze zapomnieć :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='dOgLoV']do tego czasu zdaze zapomnieć :eviltong:[/QUOTE] Albo mi się nazbiera 5x tyle :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Albo mi się nazbiera 5x tyle :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: wtedy wezmę posiłki :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='dOgLoV']:diabloti: wtedy wezmę posiłki :eviltong:[/QUOTE] Sebka? On tak chudy, że go wiatr zdmuchnie :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Sebka? On tak chudy, że go wiatr zdmuchnie :evil_lol:[/QUOTE] Nooo , cały czas mu mówie ze chudy jest a on że wcale nie i ze on sie odchudza bo ma duzy brzuch :roll: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='dOgLoV']Nooo , cały czas mu mówie ze chudy jest a on że wcale nie i ze on sie odchudza bo ma duzy brzuch :roll:[/QUOTE] Duży brzuch :D Chyba dużego brzucha nie widział :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Duży brzuch :D Chyba dużego brzucha nie widział :evil_lol:[/QUOTE] chyba widział u mnie , ja mam ogromny , normalnie opona od traktora mi się wyhodowała tej zimy :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='dOgLoV']chyba widział u mnie , ja mam ogromny , normalnie opona od traktora mi się wyhodowała tej zimy :diabloti:[/QUOTE] Oponka Michelin :evil_lol: Od dziś będziesz moją Michelinką :loveu::diabloti: Quote
łamAga Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Oponka Michelin :evil_lol: Od dziś będziesz moją Michelinką :loveu::diabloti:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::loveu: sie smiej , lepiej spraw żeby to zniknęło :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='dOgLoV']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::loveu: sie smiej , lepiej spraw żeby to zniknęło :eviltong:[/QUOTE] Samo nie zniknie, to trzeba się ruszać :eviltong: Quote
łamAga Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Samo nie zniknie, to trzeba się ruszać :eviltong:[/QUOTE] no to sie ruszam , rowerem do pracy i z powrotem , w pracy 8 h sie ruszam itd :eviltong: Quote
M&S Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Samo nie zniknie, to trzeba się ruszać :eviltong:[/QUOTE] Madrala:eviltong: Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='dOgLoV']no to sie ruszam , rowerem do pracy i z powrotem , w pracy 8 h sie ruszam itd :eviltong:[/QUOTE] Za mało ruchu w domu :diabloti: Znikam, więc miłej pracy ;) Quote
*Magda* Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='M&S']Madrala:eviltong:[/QUOTE] Ja zaczęłam biegać :eviltong: Quote
M&S Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='magdabroy']Ja zaczęłam biegać :eviltong:[/QUOTE] Nie lubię biegać.... Quote
łamAga Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='M&S']Madrala:eviltong:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='magdabroy']Za mało ruchu w domu :diabloti: Znikam, więc miłej pracy ;)[/QUOTE] oj tam oj tam , ruszam rękoma jak do was piszę :eviltong: [quote name='magdabroy']Ja zaczęłam biegać :eviltong:[/QUOTE] fuj :eviltong: [quote name='M&S']Nie lubię biegać....[/QUOTE] Ja też nie :lol: Quote
Ptysiak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01265_zps3dd3c055.jpg[/url] gdzie Wy mieszkacie ? :crazyeye: My mamy 10 stopni :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 aha... tak w ogóle to fajne to zdjęcie :loveu: i Neronek ma śliczną obróżkę ładnie mu w czerwonym :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 (edited) [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01265_zps3dd3c055.jpg[/URL] i tutaj śnieg...nas pewno też nie ominie :roll: [quote name='dOgLoV']chyba widział u mnie , ja mam ogromny , normalnie opona od traktora mi się wyhodowała tej zimy :diabloti:[/QUOTE] oponę masz mówisz,to jak Ci je*nie w rowerze to se wymienisz no chyba ,że Twoja będzie rozmiarowo za duża:diabloti::diabloti::diabloti: Edited March 8, 2013 by marta.k9080 Quote
Oscar Patric Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Ja mam płaski brzuch,w końcu jestem zadowolona ze swojej figury:eviltong: miłego weekendu:) Quote
łamAga Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='Ptysiak'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01265_zps3dd3c055.jpg[/URL] gdzie Wy mieszkacie ? :crazyeye: My mamy 10 stopni :evil_lol:[/QUOTE] na Alasce :diabloti::eviltong: [quote name='Ptysiak']aha... tak w ogóle to fajne to zdjęcie :loveu: i Neronek ma śliczną obróżkę ładnie mu w czerwonym :loveu:[/QUOTE] dziękuję :loveu: ta obroża już jest stara ale ogólnie to nie wiem dlaczego ale przeważnie kupuję mu czerwone obroże :lol: [quote name='marta.k9080'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01265_zps3dd3c055.jpg[/URL] i tutaj śnieg...nas pewno też nie ominie :roll: oponę masz mówisz,to jak Ci je*nie w rowerze to se wymienisz no chyba ,że Twoja będzie rozmiarowo za duża:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] ha ha ha :eviltong: w rowerze mam szerokie ale nie aż takie :eviltong: [quote name='unikatowydiament']Ja mam płaski brzuch,w końcu jestem zadowolona ze swojej figury:eviltong: miłego weekendu:)[/QUOTE] zazdroszczę :eviltong: dziękujemy , wzajemnie ;) Dzisiaj pani vet stwierdziła że dziąsełka Ibri sa w idealnym stanie :multi: ale powiedziała też że mamy nie skakać z radości bo przy tej chorobie już tak jest że raz jest super raz beznadziejnie :roll: i że jak przyjdzie ciepełko to prawdopodobnie choroba umilknie ale jak tylko pogoda zacznie sie robić mokra wilgotna to choroba powróci :roll: Neron uszy już ma w lepszym stanie ale jeszcze troszke coś tam ma , łupież niestety nachodzi i drapanie wzrasta ale to norma bo zbliża się wiosna i alergia powraca :roll: ale na razie nie dała mu zastrzyków , nie są w tym momencie konieczne , zaczniemy mu znowu podawać jak już będzie się drapał non stop , dzisiaj rano się tak drapał że aż piszczał ale teraz na razie jest spokój ;) Quote
Recommended Posts