Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Dawaj ;) Zamiast kwiatka dostanę w łeb :D[/QUOTE]

Nieeee , dzisiaj Ci oszczędze ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Nieeee , dzisiaj Ci oszczędze ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze :eviltong:[/QUOTE]

To będziesz musiała poczekać, aż się zobaczymy :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Sebka? On tak chudy, że go wiatr zdmuchnie :evil_lol:[/QUOTE]

Nooo , cały czas mu mówie ze chudy jest a on że wcale nie i ze on sie odchudza bo ma duzy brzuch :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Nooo , cały czas mu mówie ze chudy jest a on że wcale nie i ze on sie odchudza bo ma duzy brzuch :roll:[/QUOTE]

Duży brzuch :D Chyba dużego brzucha nie widział :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Duży brzuch :D Chyba dużego brzucha nie widział :evil_lol:[/QUOTE]

chyba widział u mnie , ja mam ogromny , normalnie opona od traktora mi się wyhodowała tej zimy :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']chyba widział u mnie , ja mam ogromny , normalnie opona od traktora mi się wyhodowała tej zimy :diabloti:[/QUOTE]

Oponka Michelin :evil_lol: Od dziś będziesz moją Michelinką :loveu::diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Oponka Michelin :evil_lol: Od dziś będziesz moją Michelinką :loveu::diabloti:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::loveu:

sie smiej , lepiej spraw żeby to zniknęło :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::loveu:

sie smiej , lepiej spraw żeby to zniknęło :eviltong:[/QUOTE]

Samo nie zniknie, to trzeba się ruszać :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Samo nie zniknie, to trzeba się ruszać :eviltong:[/QUOTE]

no to sie ruszam , rowerem do pracy i z powrotem , w pracy 8 h sie ruszam itd :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']no to sie ruszam , rowerem do pracy i z powrotem , w pracy 8 h sie ruszam itd :eviltong:[/QUOTE]

Za mało ruchu w domu :diabloti:
Znikam, więc miłej pracy ;)

Posted

[quote name='M&S']Madrala:eviltong:[/QUOTE]

:diabloti:

[quote name='magdabroy']Za mało ruchu w domu :diabloti:
Znikam, więc miłej pracy ;)[/QUOTE]

oj tam oj tam , ruszam rękoma jak do was piszę :eviltong:

[quote name='magdabroy']Ja zaczęłam biegać :eviltong:[/QUOTE]

fuj :eviltong:

[quote name='M&S']Nie lubię biegać....[/QUOTE]

Ja też nie :lol:

Guest wolfheart
Posted (edited)

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01265_zps3dd3c055.jpg[/URL]
i tutaj śnieg...nas pewno też nie ominie :roll:

[quote name='dOgLoV']chyba widział u mnie , ja mam ogromny , normalnie opona od traktora mi się wyhodowała tej zimy :diabloti:[/QUOTE]

oponę masz mówisz,to jak Ci je*nie w rowerze to se wymienisz no chyba ,że Twoja będzie rozmiarowo za duża:diabloti::diabloti::diabloti:

Edited by marta.k9080
Posted

[quote name='Ptysiak'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01265_zps3dd3c055.jpg[/URL] gdzie Wy mieszkacie ? :crazyeye: My mamy 10 stopni :evil_lol:[/QUOTE]

na Alasce :diabloti::eviltong:

[quote name='Ptysiak']aha... tak w ogóle to fajne to zdjęcie :loveu: i Neronek ma śliczną obróżkę ładnie mu w czerwonym :loveu:[/QUOTE]

dziękuję :loveu:

ta obroża już jest stara ale ogólnie to nie wiem dlaczego ale przeważnie kupuję mu czerwone obroże :lol:

[quote name='marta.k9080'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01265_zps3dd3c055.jpg[/URL]
i tutaj śnieg...nas pewno też nie ominie :roll:

oponę masz mówisz,to jak Ci je*nie w rowerze to se wymienisz no chyba ,że Twoja będzie rozmiarowo za duża:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

ha ha ha :eviltong:

w rowerze mam szerokie ale nie aż takie :eviltong:

[quote name='unikatowydiament']Ja mam płaski brzuch,w końcu jestem zadowolona ze swojej figury:eviltong:
miłego weekendu:)[/QUOTE]

zazdroszczę :eviltong:

dziękujemy , wzajemnie ;)

Dzisiaj pani vet stwierdziła że dziąsełka Ibri sa w idealnym stanie :multi: ale powiedziała też że mamy nie skakać z radości bo przy tej chorobie już tak jest że raz jest super raz beznadziejnie :roll: i że jak przyjdzie ciepełko to prawdopodobnie choroba umilknie ale jak tylko pogoda zacznie sie robić mokra wilgotna to choroba powróci :roll:

Neron uszy już ma w lepszym stanie ale jeszcze troszke coś tam ma , łupież niestety nachodzi i drapanie wzrasta ale to norma bo zbliża się wiosna i alergia powraca :roll: ale na razie nie dała mu zastrzyków , nie są w tym momencie konieczne , zaczniemy mu znowu podawać jak już będzie się drapał non stop , dzisiaj rano się tak drapał że aż piszczał ale teraz na razie jest spokój ;)