Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Pewnie by skoczyły ale że był Neron na dworze to zrezygnowały :diabloti:[/QUOTE]:diabloti:

ojej,a byś miała takie ładne mini koto-dywany:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']:diabloti:

ojej,a byś miała takie ładne mini koto-dywany:diabloti:[/QUOTE]

ej żarty żartami ale ja sie na prawde zastanawiam czy Neron nie będzie gonił kotów jak wyjdą na dwór :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']ej żarty żartami ale ja sie na prawde zastanawiam czy Neron nie będzie gonił kotów jak wyjdą na dwór :roll:[/QUOTE]

ale w domku ich nie rusza...nie?

Posted

[quote name='magdabroy']Ja mam skóry z barana, a Aga będzie mieć z kotów :evil_lol:[/QUOTE]

masz skóre z mojego brata ?? :diabloti: wow :diabloti:

[quote name='marta.k9080']ale w domku ich nie rusza...nie?[/QUOTE]

tzn nie rusza ale jak biegną to je goni :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']masz skóre z mojego brata ?? :diabloti: wow :diabloti:

tzn nie rusza ale jak biegną to je goni :roll:[/QUOTE]

Nie, z Bogdana, bo on baran :evil_lol:

Tora też goni jak Lumpek ucieka ;) A jak Lumpek stanie, to traci zainteresowanie ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']tzn nie rusza ale jak biegną to je goni :roll:[/QUOTE]

hmm to lepiej miej je na oku jakby se wyszły kiedyś;)

Posted

[quote name='magdabroy']Nie, z Bogdana, bo on baran :evil_lol:

Tora też goni jak Lumpek ucieka ;) A jak Lumpek stanie, to traci zainteresowanie ;)[/QUOTE]

Sebastian tez baran :diabloti: a brat wodnik ale ogólnie to baran :eviltong:

chyba każde zwierze jak widzi ze cos ucieka to goni ;)

[quote name='marta.k9080']hmm to lepiej miej je na oku jakby se wyszły kiedyś;)[/QUOTE]

będą pilnowane , będą ;)

Posted

A to peszek :placz:
liczyłam na Łowczareczki..... :(

ehh Wy macie z tymi zwierzakami :roll:
Nie wiem skąd to się bierze u Was :shake: współczuję, tak ciągle biegać do wetów.. masakra.. ile to czasu, pieniędzy i stresu kosztuje :shake:

Zdrówka dla zwierzyńca :kciuki:

Ja uszka kontroluję, i jak widzę ze zaczynają trzepać to robię przegląd.. waciki, płyn i szorowanko ;)

Posted

Dzień doberek. :)
Marysiaczek. [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01015_zps7d671d99.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu:

Posted

Aguś, nie chcę Cię martwić, ale mój kundel zawsze koty goni. A jak się zatrzymują to na nie szczeka, by zmusić je do wznowienia ucieczki 8) Po prostu lubi je paść, a one też czasem angażują się w tą "zabawę" i potem zaczyna się zabawa w berka: najpierw łapie je kundel (który tez je podgryza w pęciny...), a potem nagle kundel musi uciekać, bo gonią go koty z pazurami - jak złapią debila, to się zmienia ofiara i znów koty są łapane... i tak w kółko :lol:

Posted

[quote name='kalyna']A to peszek :placz:
liczyłam na Łowczareczki..... :(

ehh Wy macie z tymi zwierzakami :roll:
Nie wiem skąd to się bierze u Was :shake: współczuję, tak ciągle biegać do wetów.. masakra.. ile to czasu, pieniędzy i stresu kosztuje :shake:

Zdrówka dla zwierzyńca :kciuki:

Ja uszka kontroluję, i jak widzę ze zaczynają trzepać to robię przegląd.. waciki, płyn i szorowanko ;)[/QUOTE]

No ja też liczyłam na Onki a tu taki psikus :shake:

[quote name='phase']Dzień doberek. :)
Marysiaczek. [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01015_zps7d671d99.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Ty$ka']Aguś, nie chcę Cię martwić, ale mój kundel zawsze koty goni. A jak się zatrzymują to na nie szczeka, by zmusić je do wznowienia ucieczki 8) Po prostu lubi je paść, a one też czasem angażują się w tą "zabawę" i potem zaczyna się zabawa w berka: najpierw łapie je kundel (który tez je podgryza w pęciny...), a potem nagle kundel musi uciekać, bo gonią go koty z pazurami - jak złapią debila, to się zmienia ofiara i znów koty są łapane... i tak w kółko :lol:[/QUOTE]

Tylko że Neron trzaska łapami koty jak je goni i mogły by czasem na takiej gonitwie ucierpieć :shake:

Posted

Cześć :loveu:

Według mnie wkurzony kot jest gorszy od groźnego psa gotowego do ataku :shake: A ja nie chciałabym oberwać od MC, Neron chyba też nie :eviltong:

Posted

[quote name='vege*']Cześć :loveu:

Według mnie wkurzony kot jest gorszy od groźnego psa gotowego do ataku :shake: A ja nie chciałabym oberwać od MC, Neron chyba też nie :eviltong:[/QUOTE]

już niejednokrotnie oberwał :diabloti: wie czym to grozi :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Siemanko :D jaka pogoda u Was ? :D[/QUOTE]

hejka ;)

pogoda u nas jest rewelacyjna wręcz , słoneczko , cieplutko , jakieś 8 stopni w plusie :multi:

[quote name='magdabroy']Czekam na zdjęcia z wystawy :razz:[/QUOTE]

będą będą , nie mam ich za wiele bo na hali ich nie robiłam , za ciemno a na dworze to tylko te psy sfotografowałam co spotkałam , za to tybetanów troszkę mam :lol:

ale po dzisiejszym dniu zacznę chyba wierzyć w czarne koty :roll:

ale co tam , głaskałam KISS-a :loveu: jaki on jest milusi w dotyku :loveu: szkoda ze nie wystawiali sie na dworze ( za zimno na takie golaski ) wtedy cyknęła bym sobie z nim foteczkę :diabloti: jak Iza by pozwoliła oczywiście :lol:

Guest wolfheart
Posted

dobry wieczór:p bardzo jestem ciekawa wystawowych foteczek:razz:

Posted

[quote name='marta.k9080']dobry wieczór:p bardzo jestem ciekawa wystawowych foteczek:razz:[/QUOTE]

hejka ;)

już oczopląsu od nich dostaję , póki co wybrałam zdjęcia tybków do wstawienia , wyszło mi 60 sztuk :mdleje:chyba padnę zanim je przerobię :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)

już oczopląsu od nich dostaję , póki co wybrałam zdjęcia tybków do wstawienia , wyszło mi 60 sztuk :mdleje:chyba padnę zanim je przerobię :roll:[/QUOTE]

no ja napstrykałam przez 2tyg 300fot Luny także....:huh::huh:rozumiem Cię:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']no ja napstrykałam przez 2tyg 300fot Luny także....:huh::huh:rozumiem Cię:evil_lol:[/QUOTE]

"powiem" Ci że brak fotek to kicha ale nadmiar fotek to też nie bajka :eviltong:

ale już przerobione i już dodaję , jest ich 60 więc troche to dodawanie potrwa ;)

Posted

[B][SIZE=4]Drzonków 02-03-2013

[SIZE=2]Mastiff Tybetański

[/SIZE][/SIZE][/B][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Drzonkow/DSC01016_zps9c181d4d.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Drzonkow/DSC01017_zps3e7c2cf4.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Drzonkow/DSC01018_zps2fbf415a.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Drzonkow/DSC01019_zps3a72b6a8.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Drzonkow/DSC01020_zps2ab2ccab.jpg[/IMG]

[B]cdn .....[/B]