Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dOgLoV']Pewnie by skoczyły ale że był Neron na dworze to zrezygnowały :diabloti:[/QUOTE]:diabloti: ojej,a byś miała takie ładne mini koto-dywany:diabloti: Quote
łamAga Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='marta.k9080']:diabloti: ojej,a byś miała takie ładne mini koto-dywany:diabloti:[/QUOTE] ej żarty żartami ale ja sie na prawde zastanawiam czy Neron nie będzie gonił kotów jak wyjdą na dwór :roll: Quote
*Magda* Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='marta.k9080']:diabloti: ojej,a byś miała takie ładne mini koto-dywany:diabloti:[/QUOTE] Ja mam skóry z barana, a Aga będzie mieć z kotów :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dOgLoV']ej żarty żartami ale ja sie na prawde zastanawiam czy Neron nie będzie gonił kotów jak wyjdą na dwór :roll:[/QUOTE] ale w domku ich nie rusza...nie? Quote
łamAga Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='magdabroy']Ja mam skóry z barana, a Aga będzie mieć z kotów :evil_lol:[/QUOTE] masz skóre z mojego brata ?? :diabloti: wow :diabloti: [quote name='marta.k9080']ale w domku ich nie rusza...nie?[/QUOTE] tzn nie rusza ale jak biegną to je goni :roll: Quote
*Magda* Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dOgLoV']masz skóre z mojego brata ?? :diabloti: wow :diabloti: tzn nie rusza ale jak biegną to je goni :roll:[/QUOTE] Nie, z Bogdana, bo on baran :evil_lol: Tora też goni jak Lumpek ucieka ;) A jak Lumpek stanie, to traci zainteresowanie ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='dOgLoV']tzn nie rusza ale jak biegną to je goni :roll:[/QUOTE] hmm to lepiej miej je na oku jakby se wyszły kiedyś;) Quote
łamAga Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='magdabroy']Nie, z Bogdana, bo on baran :evil_lol: Tora też goni jak Lumpek ucieka ;) A jak Lumpek stanie, to traci zainteresowanie ;)[/QUOTE] Sebastian tez baran :diabloti: a brat wodnik ale ogólnie to baran :eviltong: chyba każde zwierze jak widzi ze cos ucieka to goni ;) [quote name='marta.k9080']hmm to lepiej miej je na oku jakby se wyszły kiedyś;)[/QUOTE] będą pilnowane , będą ;) Quote
kalyna Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 A to peszek :placz: liczyłam na Łowczareczki..... :( ehh Wy macie z tymi zwierzakami :roll: Nie wiem skąd to się bierze u Was :shake: współczuję, tak ciągle biegać do wetów.. masakra.. ile to czasu, pieniędzy i stresu kosztuje :shake: Zdrówka dla zwierzyńca :kciuki: Ja uszka kontroluję, i jak widzę ze zaczynają trzepać to robię przegląd.. waciki, płyn i szorowanko ;) Quote
phase Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Dzień doberek. :) Marysiaczek. [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01015_zps7d671d99.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu: Quote
Ty$ka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Aguś, nie chcę Cię martwić, ale mój kundel zawsze koty goni. A jak się zatrzymują to na nie szczeka, by zmusić je do wznowienia ucieczki 8) Po prostu lubi je paść, a one też czasem angażują się w tą "zabawę" i potem zaczyna się zabawa w berka: najpierw łapie je kundel (który tez je podgryza w pęciny...), a potem nagle kundel musi uciekać, bo gonią go koty z pazurami - jak złapią debila, to się zmienia ofiara i znów koty są łapane... i tak w kółko :lol: Quote
łamAga Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='kalyna']A to peszek :placz: liczyłam na Łowczareczki..... :( ehh Wy macie z tymi zwierzakami :roll: Nie wiem skąd to się bierze u Was :shake: współczuję, tak ciągle biegać do wetów.. masakra.. ile to czasu, pieniędzy i stresu kosztuje :shake: Zdrówka dla zwierzyńca :kciuki: Ja uszka kontroluję, i jak widzę ze zaczynają trzepać to robię przegląd.. waciki, płyn i szorowanko ;)[/QUOTE] No ja też liczyłam na Onki a tu taki psikus :shake: [quote name='phase']Dzień doberek. :) Marysiaczek. [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01015_zps7d671d99.jpg[/URL] :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Ty$ka']Aguś, nie chcę Cię martwić, ale mój kundel zawsze koty goni. A jak się zatrzymują to na nie szczeka, by zmusić je do wznowienia ucieczki 8) Po prostu lubi je paść, a one też czasem angażują się w tą "zabawę" i potem zaczyna się zabawa w berka: najpierw łapie je kundel (który tez je podgryza w pęciny...), a potem nagle kundel musi uciekać, bo gonią go koty z pazurami - jak złapią debila, to się zmienia ofiara i znów koty są łapane... i tak w kółko :lol:[/QUOTE] Tylko że Neron trzaska łapami koty jak je goni i mogły by czasem na takiej gonitwie ucierpieć :shake: Quote
łamAga Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry wieczór:p[/QUOTE] hejka ;) Quote
vege* Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Cześć :loveu: Według mnie wkurzony kot jest gorszy od groźnego psa gotowego do ataku :shake: A ja nie chciałabym oberwać od MC, Neron chyba też nie :eviltong: Quote
łamAga Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='vege*']Cześć :loveu: Według mnie wkurzony kot jest gorszy od groźnego psa gotowego do ataku :shake: A ja nie chciałabym oberwać od MC, Neron chyba też nie :eviltong:[/QUOTE] już niejednokrotnie oberwał :diabloti: wie czym to grozi :diabloti: Quote
vege* Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='dOgLoV']już niejednokrotnie oberwał :diabloti: wie czym to grozi :diabloti:[/QUOTE] Hahaha:diabloti: Quote
łamAga Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='Aleksandra95']Siemanko :D jaka pogoda u Was ? :D[/QUOTE] hejka ;) pogoda u nas jest rewelacyjna wręcz , słoneczko , cieplutko , jakieś 8 stopni w plusie :multi: [quote name='magdabroy']Czekam na zdjęcia z wystawy :razz:[/QUOTE] będą będą , nie mam ich za wiele bo na hali ich nie robiłam , za ciemno a na dworze to tylko te psy sfotografowałam co spotkałam , za to tybetanów troszkę mam :lol: ale po dzisiejszym dniu zacznę chyba wierzyć w czarne koty :roll: ale co tam , głaskałam KISS-a :loveu: jaki on jest milusi w dotyku :loveu: szkoda ze nie wystawiali sie na dworze ( za zimno na takie golaski ) wtedy cyknęła bym sobie z nim foteczkę :diabloti: jak Iza by pozwoliła oczywiście :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 dobry wieczór:p bardzo jestem ciekawa wystawowych foteczek:razz: Quote
łamAga Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry wieczór:p bardzo jestem ciekawa wystawowych foteczek:razz:[/QUOTE] hejka ;) już oczopląsu od nich dostaję , póki co wybrałam zdjęcia tybków do wstawienia , wyszło mi 60 sztuk :mdleje:chyba padnę zanim je przerobię :roll: Quote
Guest wolfheart Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) już oczopląsu od nich dostaję , póki co wybrałam zdjęcia tybków do wstawienia , wyszło mi 60 sztuk :mdleje:chyba padnę zanim je przerobię :roll:[/QUOTE] no ja napstrykałam przez 2tyg 300fot Luny także....:huh::huh:rozumiem Cię:evil_lol: Quote
łamAga Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='marta.k9080']no ja napstrykałam przez 2tyg 300fot Luny także....:huh::huh:rozumiem Cię:evil_lol:[/QUOTE] "powiem" Ci że brak fotek to kicha ale nadmiar fotek to też nie bajka :eviltong: ale już przerobione i już dodaję , jest ich 60 więc troche to dodawanie potrwa ;) Quote
łamAga Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [B][SIZE=4]Drzonków 02-03-2013 [SIZE=2]Mastiff Tybetański [/SIZE][/SIZE][/B][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Drzonkow/DSC01016_zps9c181d4d.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Drzonkow/DSC01017_zps3e7c2cf4.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Drzonkow/DSC01018_zps2fbf415a.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Drzonkow/DSC01019_zps3a72b6a8.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Drzonkow/DSC01020_zps2ab2ccab.jpg[/IMG] [B]cdn .....[/B] Quote
Recommended Posts