Guest wolfheart Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 dobry wieczór ,zimno u nas jak cholera... Quote
łamAga Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='Ptysiak']Aga zabij mnie ale w życiu nie nadrobię.... :-( Staram się czytać ale już połowę zapomniałam... zdjęcia pooglądałam i jak zawsze piękne... no ale to nie zmienia faktu, że jestem w .... daleko w tyle... Możesz mnie kiedyś Osobiście ubić ale obiecaj, że zaopiekujesz się szczurkami, koszatniczką i Ptysiem ( lub większym stadem jak się trafi ;) ) :evil_lol:[/QUOTE] pewnie ze się zaopiekuję :loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: [quote name='Angi']Moje koty robią to samo :P[/QUOTE] może im się wydaje że są żelazkami :eviltong: [quote name='magdabroy']Ja się mogę zaopiekować :)[/QUOTE] spadówa , ja byłam pierwsza :eviltong: Ty możesz sie zaopiekować Sebkiem i dziećmi :diabloti: [quote name='unikatowydiament']witamy się,całusy ślemy:)[/QUOTE] hello ;) [quote name='marta.k9080']dobry wieczór ,zimno u nas jak cholera...[/QUOTE] hejka ;) u nas też zimno i śniegu po kolana :roll: [quote name='magdabroy']Aga, gdzie jesteś? :mad:[/QUOTE] Już wróciłam , byłam u mamusi n fasolce po bretońsku :diabloti: więc weszłam tylko na chwilę się przywitac i uciekam spać bo Sebastian znowu idzie na 5tą do pracy więc czeka mnie wcześniejsze wstawanie :roll: Dzisiaj stało sie to czego sie obawialiśmy :roll: My byliśmy w pracy , teściowa siedzi sobie w domu i słyszy szczekanie , patrzy Neron stoi na płocie wiec otwarła okno wyzwala go , Neron zlazł z płotu i sie uspokoił , za jakieś 15 minut dzwonek , teściowa patrzy przez okno za furtką stoi listonosz , no to wyszła do niego pewna ze jakiś polecony ma , podchodzi do płota a listonosz do niej " pies pani uciekł " :crazyeye: dopiero wtedy zauważyła że obok listonosza za płotem stoi zadowolony z życia Neron :mdleje: teściowa zbladła , i pyta jak on wyszedł a listonosz mówi że po prostu zrobił hop i był za płotem :mdleje:po czym podbiegł do niego merdając ogonem ze szczęściem na pysku :mdleje: Ja już powoli wymiękam , jak Qwendi nie wyleci za listonoszem za płot to Neron jak nie one to sikający kot , chyba niedługo mnie odwiozą w kaftanie wiązanym z tyłu i tyle mnie będziecie widzieli :sadCyber: odwiedzę wasze galerię jutro bo juz nie mam sił nawet na neta ;) Quote
*Magda* Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='dOgLoV'] spadówa , ja byłam pierwsza :eviltong: Ty możesz sie zaopiekować Sebkiem i dziećmi :diabloti: Już wróciłam , byłam u mamusi n fasolce po bretońsku :diabloti: [/QUOTE] Dzieci mogę przygarnąć, ale Sebka nie chcę-za stary :eviltong: Fasolka :loveu: Bogdan nie lubi i ja rzadko ją robię :( Ciesz się, że Neron nic nikomu nie zrobił ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 cóż,nudy nie masz ze swoim zwierzyńcem;) Quote
łamAga Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='magdabroy']Dzieci mogę przygarnąć, ale Sebka nie chcę-za stary :eviltong: Fasolka :loveu: Bogdan nie lubi i ja rzadko ją robię :( Ciesz się, że Neron nic nikomu nie zrobił ;)[/QUOTE] W sam raz :eviltong: ja też uwielbiam :loveu::loveu: :loveu::loveu:Bogdan sie nie zna :eviltong: niby się cieszę , ale jak zrobił to raz może zrobić i nastepny a wtedy już może kogoś ugryźć :roll: w ogóle palma mu biję , właził pazurami na prapet i cały nam poniszczył , przestwiliśmy łóżko pod okno żeby nie miał dojścia , po pracy usiadlam na chwilę na tapczanie , oglądam sobie katalog avon-u w tle słysze szczekanie Qwendy , Neron jak ruszył o mało mnie nie stratował i wlazł cały na parapet , jak kot :mdleje: dostał w dupe i zlazł ale jak sasiedzi go tam widzieli to pewnie kwiczeli ze śmiechu , pies udający kota :roll: Quote
łamAga Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='marta.k9080']cóż,nudy nie masz ze swoim zwierzyńcem;)[/QUOTE] oj nie , nuda nie jest nam znana :shake: Quote
Guest wolfheart Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='dOgLoV']oj nie , nuda nie jest nam znana :shake:[/QUOTE] nam też nie;) Luna to dzisiaj na stół wskoczyła bo ja na nim stałam i czyściłam ścianę z zacieków:evil_lol: Quote
łamAga Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='marta.k9080']nam też nie;) Luna to dzisiaj na stół wskoczyła bo ja na nim stałam i czyściłam ścianę z zacieków:evil_lol:[/QUOTE] chciała Ci pomóc :diabloti: na przyszły tydzien ide do rodziców , mozesz wziąc do siebie Nerona na ten czas :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='dOgLoV']chciała Ci pomóc :diabloti: na przyszły tydzien ide do rodziców , mozesz wziąc do siebie Nerona na ten czas :eviltong:[/QUOTE] a gdzie tam leżała sobie na tym stole...byle by na tym samym poziomie co pańcia wyślij mi go :diabloti: Quote
łamAga Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='marta.k9080']a gdzie tam leżała sobie na tym stole...byle by na tym samym poziomie co pańcia wyślij mi go :diabloti:[/QUOTE] koło pańci najbezpieczniej :loveu: dobra wyśle Ci go poleconym :diabloti: nasz listonosz chyba go polubił skoro go oodał wiec nie powinien robić problemu z dostarczeniem go do Ciebie :eviltong: a teraz ide spać ;) tylko wam jeszcze napisze moją rozmowe z kolega w pracy , po tym tekscie jeszcze godzine sie smiałam sama do siebie :diabloti: Koleżance popsół się telefon i kolega próbował go naprawić po przerwie wróciłam do "siebie " a Konrad przyszedł sobie pogadać : [B]Ja[/B]: i co naprawiłeś Aurelce telefon ?? [B]Konrad[/B]: tak , dotknąłem go i od razu zadziałał [B]Ja[/B]: to masz ręce które leczą [B]Konrad[/B] : i nogi które śmierdzą :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: może już to znałyście ale pierwszy raz to słyszałam :diabloti: dobranoc ;) Quote
łamAga Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='Angi']lol :D dobranoc :D[/QUOTE] piękny masz bannerek ! widziałam na nk że masz nowego psiaczka :loveu: gratulację ! odwiedzę was jutro ;) a teraz na prawde uciekam spac ;) Quote
łamAga Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='magdabroy']Dobranoc Aguś :)[/QUOTE] Dobranoc Madziu :loveu: Quote
agaga21 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 aga, znowu na fejsie wstawiasz "obrazek na dziś" i coś czuję, że to aplikacja wstawia za ciebie ;) Quote
kalyna Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 buahahaha dobre :evil_lol: a z tym Neronem tomacie teraz problemik... dlatego ja nie uczę skakać... z wiadomych względów... Neron to tak samo jak Ciap robi z parapetem... tylko Ciapuś jest ponad 3 razy mniejszy :diabloti: Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='agaga21']aga, znowu na fejsie wstawiasz "obrazek na dziś" i coś czuję, że to aplikacja wstawia za ciebie ;)[/QUOTE] Ehhh ja w ogóle nie czaję tego facebooka :roll: [quote name='Ty$ka']Dobranoc Aguś :loveu:[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']kolorowych snów:smilecol:[/QUOTE] dziekuje dziewczyny ;) moze i były kolorowe ale dzisiaj tak twardo spałam ze nie pamietam co mi sie snilo , na pewno cos ze sikaniem ze straszne i sie siku chciało ale nic wiecej nie pamiętam ;) dobrze ze sie do łóżka nie zlałam :diabloti: [quote name='kalyna']buahahaha dobre :evil_lol: a z tym Neronem tomacie teraz problemik... dlatego ja nie uczę skakać... z wiadomych względów... Neron to tak samo jak Ciap robi z parapetem... tylko Ciapuś jest ponad 3 razy mniejszy :diabloti:[/QUOTE] teraz ma karę i na dwór wychodzi tylko za potrzebą i to z kims , ale to kara w dwie strony bo My tez sie musimy ubierać żeby z nim wyjść :roll: [quote name='Ada_Mirra']hej hej :)[/QUOTE] hejka ;) Quote
Guest wolfheart Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='dOgLoV']dziekuje dziewczyny ;) moze i były kolorowe ale dzisiaj tak twardo spałam ze nie pamietam co mi sie snilo , na pewno cos ze sikaniem ze straszne i sie siku chciało ale nic wiecej nie pamiętam ;) dobrze ze sie do łóżka nie zlałam :diabloti:[/QUOTE] to Ibri wpędza Cie w siko-manię:evil_lol: hejka:p Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='marta.k9080']to Ibri wpędza Cie w siko-manię:evil_lol: hejka:p[/QUOTE] hehehehehe :diabloti: całkiem możliwe , nie wpadłam na to :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/487158_10151269243861931_791841752_n.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts