Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']y-y nie mogę , na pewno by była zła że go upubliczniam :shake:

dwa razy spojrzałam czy to moja galeria zanim napisałam dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Trudno, może jakoś ją znajdę ;)

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='marta.k9080']jak ta śpiąca królewna ze Shreka III co biegnie,biegnie a nagle jebudu... i śpi:evil_lol:[/QUOTE]

ale to już pod chorobę się kwalifikuje :lol:

aaaa tu jak zwykle nagadane.. ja uwielbiam późno chodzić spać, ale jak rano śpię zbyt długo to jestem wściekła :angryy: ale wcześniej wstać to mi się nie chce :shake:

to ja majaczyłam przed operacją.. i przywiązywali mnie pasami, światła się świeciły już, a ja panika w oczach i tekst do dr.... ale ja nie chcę być krajana na żywca :evil_lol:

to Luna jest wysoką panienką... wyższą od Sonii.. Gandziu jest wzorcowy i taki ciut mały mi się wydaje :lol:

Posted

O raany ile fotek :loveu::loveu::loveu:
Tak sobie oglądam wariacje Nerona i do głowy przyszła mi myśl czy na pewno Neron jest normalny? Bo dla mnie to totalny świrus jest :diabloti: Tylko nie wiem czy ma tak to genetyczne, czy nabrał tych nawyków dopiero u Was :siara: :evil_lol:

:mdleje: Naprawdę to taki konisko z niego jest?! :mdleje: A że tak się zapytam - ile toto waży? Bo naprawdę wydawało mi się, że jest trochę mniejszy :razz: Toż to z niego 2 i pół mojego kundla jest :cool3:

Posted

Neron to kawał○ chłopa mój Cez przy nim to szczylek:evil_lol: ma ok 65 cm i waży z 35kg.
teraz mi wogóle trochę schudł, je normalnie, ale może to przez te ciekajace sie suki po okolicy, wszedzie stada psow na polach czy lesie... ostatnio nas 2 psy zaatakowaly, dobrzez ze mialam Cezara bo by mnie na pewno dziabnal w noge:mad:
a nie mowie juz o marcujacych sie kotach... u Was tez tak towarzystwo sie drze, ze spac sie nie da? u mnie masakra, cale dnie i noce.

Posted

[quote name='Ty$ka']O Boże... ile toto musi jeść :mdleje:[/QUOTE]

Jednego kurczaka ma na raz :diabloti:
Nie ma tragedii około 500-700g karmy, zależy jaka karma i jaka pora roku ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Jednego kurczaka ma na raz :diabloti:
Nie ma tragedii około 500-700g karmy, zależy jaka karma i jaka pora roku ;)[/QUOTE]

To u Was 15kg karmy nie starczy nawet na miesiąc :crazyeye:
Jak Tora była na suchej karmie, to ja taki worek miałam na 2 miechy ;)

Cześć Aga :)

Posted

[quote name='magdabroy']Pewnie Morus byłby na jeden posiłek :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Naklejka']Jednego kurczaka ma na raz :diabloti:
Nie ma tragedii około 500-700g karmy, zależy jaka karma i jaka pora roku ;)[/QUOTE]
Skoro jeden kurczak to tak 2/3 Morusa :siara: Bo Morus to tak jak indyk :lol:
O rany, to dość dużo =) . U nas idzie 15kg karmy przez ok. 3,5msc ;P

Posted

Hejka wszystkim ;)

u nas idzie +-15 kg karmy na miesiąc na dwa psy :eviltong: ale jedzą tylko rano , wieczorem jedzą ryż z kostkami mięsnymi ;)

Ale nas zasypało :mdleje:

sypie od samego rana , ale taki mokry śnieg że na ulicach topnieje od razu a na chodnikach i podwórku chlap po kolana :mdleje:

ja chcę już ciepełko :modla:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ale nas zasypało :mdleje:

sypie od samego rana , ale taki mokry śnieg że na ulicach topnieje od razu a na chodnikach i podwórku chlap po kolana :mdleje:[/QUOTE]

u nas to samo:placz:

Posted

[quote name='Izabela124.']U nas pada non stop od wczoraj :shake:[/QUOTE]

nie fajnie :shake:

Ja marze o długim 4-5cio godzinnym psim spacerze w ciepełku :placz:

kiedy to nastąpi :placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ja juz mam serdecznie dosyc tej zimy , a tu końca nie widac :roll:[/QUOTE]

takiej zimy to i mnie już wystarczy :shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']takiej zimy to i mnie już wystarczy :shake:[/QUOTE]

czytałam niedawno artykuł że były jakieś wybuchy w atmosferze czy coś i przez to tej zimy są takie opady sniegu :roll: ciekawe jakie lato będzie ....

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']czytałam niedawno artykuł że były jakieś wybuchy w atmosferze czy coś i przez to tej zimy są takie opady sniegu :roll: ciekawe jakie lato będzie ....[/QUOTE]

oby nie +36'C tak jak nam jednego dnia w lipcu dogrzało,wtedy poszłam z Lunką dosłownie na minutę na siku taki skwar był i cały dzień polewałam ją prysznicem

Posted

[quote name='marta.k9080']oby nie +36'C tak jak nam jednego dnia w lipcu dogrzało,wtedy poszłam z Lunką dosłownie na minutę na siku taki skwar był i cały dzień polewałam ją prysznicem[/QUOTE]

Nie no tyle to nie ale tak 25 mogło by być :loveu:

tyle śniegu mieliśmy jak wróciliśmy z pracy

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0072_zpsbbcb9f63.jpg[/IMG]

:roll: