*Magda* Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='dOgLoV']y-y nie mogę , na pewno by była zła że go upubliczniam :shake: dwa razy spojrzałam czy to moja galeria zanim napisałam dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Trudno, może jakoś ją znajdę ;) :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
kalyna Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='marta.k9080']jak ta śpiąca królewna ze Shreka III co biegnie,biegnie a nagle jebudu... i śpi:evil_lol:[/QUOTE] ale to już pod chorobę się kwalifikuje :lol: aaaa tu jak zwykle nagadane.. ja uwielbiam późno chodzić spać, ale jak rano śpię zbyt długo to jestem wściekła :angryy: ale wcześniej wstać to mi się nie chce :shake: to ja majaczyłam przed operacją.. i przywiązywali mnie pasami, światła się świeciły już, a ja panika w oczach i tekst do dr.... ale ja nie chcę być krajana na żywca :evil_lol: *** to Luna jest wysoką panienką... wyższą od Sonii.. Gandziu jest wzorcowy i taki ciut mały mi się wydaje :lol: Quote
Ty$ka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 O raany ile fotek :loveu::loveu::loveu: Tak sobie oglądam wariacje Nerona i do głowy przyszła mi myśl czy na pewno Neron jest normalny? Bo dla mnie to totalny świrus jest :diabloti: Tylko nie wiem czy ma tak to genetyczne, czy nabrał tych nawyków dopiero u Was :siara: :evil_lol: :mdleje: Naprawdę to taki konisko z niego jest?! :mdleje: A że tak się zapytam - ile toto waży? Bo naprawdę wydawało mi się, że jest trochę mniejszy :razz: Toż to z niego 2 i pół mojego kundla jest :cool3: Quote
agaciaaa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00901_zps6347d1f2.jpg[/url] całkiem nieźle się kamufluje :lol: Quote
Naklejka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='dOgLoV'] ale 72 to stanowczo za dużo , stanowczo :shake:[/QUOTE] 75cm to minimum :diabloti: Quote
Ty$ka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Naklejka']75cm to minimum :diabloti:[/QUOTE] O Boże... ile toto musi jeść :mdleje: Quote
justysiek Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Neron to kawał○ chłopa mój Cez przy nim to szczylek:evil_lol: ma ok 65 cm i waży z 35kg. teraz mi wogóle trochę schudł, je normalnie, ale może to przez te ciekajace sie suki po okolicy, wszedzie stada psow na polach czy lesie... ostatnio nas 2 psy zaatakowaly, dobrzez ze mialam Cezara bo by mnie na pewno dziabnal w noge:mad: a nie mowie juz o marcujacych sie kotach... u Was tez tak towarzystwo sie drze, ze spac sie nie da? u mnie masakra, cale dnie i noce. Quote
*Magda* Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Ty$ka']O Boże... ile toto musi jeść :mdleje:[/QUOTE] Pewnie Morus byłby na jeden posiłek :diabloti: Quote
Naklejka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Ty$ka']O Boże... ile toto musi jeść :mdleje:[/QUOTE] Jednego kurczaka ma na raz :diabloti: Nie ma tragedii około 500-700g karmy, zależy jaka karma i jaka pora roku ;) Quote
*Magda* Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='Naklejka']Jednego kurczaka ma na raz :diabloti: Nie ma tragedii około 500-700g karmy, zależy jaka karma i jaka pora roku ;)[/QUOTE] To u Was 15kg karmy nie starczy nawet na miesiąc :crazyeye: Jak Tora była na suchej karmie, to ja taki worek miałam na 2 miechy ;) Cześć Aga :) Quote
Ty$ka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='magdabroy']Pewnie Morus byłby na jeden posiłek :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Naklejka']Jednego kurczaka ma na raz :diabloti: Nie ma tragedii około 500-700g karmy, zależy jaka karma i jaka pora roku ;)[/QUOTE] Skoro jeden kurczak to tak 2/3 Morusa :siara: Bo Morus to tak jak indyk :lol: O rany, to dość dużo =) . U nas idzie 15kg karmy przez ok. 3,5msc ;P Quote
Naklejka Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Jak Jetsan był sam to średnio na miesiąc szło 18-20kg, teraz nie wiem ile zjadają, nie sprawdzam tego, karma się kończy to zamawiamy :eviltong: Quote
łamAga Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Hejka wszystkim ;) u nas idzie +-15 kg karmy na miesiąc na dwa psy :eviltong: ale jedzą tylko rano , wieczorem jedzą ryż z kostkami mięsnymi ;) Ale nas zasypało :mdleje: sypie od samego rana , ale taki mokry śnieg że na ulicach topnieje od razu a na chodnikach i podwórku chlap po kolana :mdleje: ja chcę już ciepełko :modla: Quote
Guest wolfheart Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='dOgLoV']Ale nas zasypało :mdleje: sypie od samego rana , ale taki mokry śnieg że na ulicach topnieje od razu a na chodnikach i podwórku chlap po kolana :mdleje:[/QUOTE] u nas to samo:placz: Quote
łamAga Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='marta.k9080']u nas to samo:placz:[/QUOTE] Ja juz mam serdecznie dosyc tej zimy , a tu końca nie widac :roll: Quote
Izabela124. Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja juz mam serdecznie dosyc tej zimy , a tu końca nie widac :roll:[/QUOTE]U nas pada non stop od wczoraj :shake: Quote
łamAga Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='Izabela124.']U nas pada non stop od wczoraj :shake:[/QUOTE] nie fajnie :shake: Ja marze o długim 4-5cio godzinnym psim spacerze w ciepełku :placz: kiedy to nastąpi :placz: Quote
Guest wolfheart Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja juz mam serdecznie dosyc tej zimy , a tu końca nie widac :roll:[/QUOTE] takiej zimy to i mnie już wystarczy :shake: Quote
łamAga Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='marta.k9080']takiej zimy to i mnie już wystarczy :shake:[/QUOTE] czytałam niedawno artykuł że były jakieś wybuchy w atmosferze czy coś i przez to tej zimy są takie opady sniegu :roll: ciekawe jakie lato będzie .... Quote
Guest wolfheart Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='dOgLoV']czytałam niedawno artykuł że były jakieś wybuchy w atmosferze czy coś i przez to tej zimy są takie opady sniegu :roll: ciekawe jakie lato będzie ....[/QUOTE] oby nie +36'C tak jak nam jednego dnia w lipcu dogrzało,wtedy poszłam z Lunką dosłownie na minutę na siku taki skwar był i cały dzień polewałam ją prysznicem Quote
łamAga Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 [quote name='marta.k9080']oby nie +36'C tak jak nam jednego dnia w lipcu dogrzało,wtedy poszłam z Lunką dosłownie na minutę na siku taki skwar był i cały dzień polewałam ją prysznicem[/QUOTE] Nie no tyle to nie ale tak 25 mogło by być :loveu: tyle śniegu mieliśmy jak wróciliśmy z pracy [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/IMAG0072_zpsbbcb9f63.jpg[/IMG] :roll: Quote
łamAga Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 a tutaj macie Marysie i jej opa opa opa :loveu: [video=youtube_share;I3uCgJKKX_4]http://youtu.be/I3uCgJKKX_4[/video] i dobranoc ;) Quote
Izabela124. Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Ale ona jest śmiechowa :evil_lol: Quote
Recommended Posts