łamAga Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='magdabroy']Pączka zjem jeszcze przed snem albo jutro na śniadanie ;)[/QUOTE] Ja zjem rano , jak kupie z budyniem :diabloti: [quote name='kalyna']jakie tu mieszanki kaloryczne powstają :lol: jak można nie lubić żółtego sera :shake:[/QUOTE] własnie nie wiem , ja kocham żółty ser :loveu: [quote name='magdabroy']Powiem szczerze, że je jem to na co mam ochotę ;) Nie liczę kalorii, nie patrzę która jest godzina... Figury modelki nie mam, ale nie mam też za bardzo na co narzekać ;)[/QUOTE] Ja tez wpieprzam ile wlezie , męża już mam to co mi tam :diabloti: [quote name='marta.k9080']toż to anomalia jakaś,seruś jest pyszny:evil_lol: przed snem będzie najsmaczniejszy:diabloti: ja bym zjadła jeszcze kanapkę ze serkiem ale już nie mam gdzie jej upchać:shake: jestem nieprzyzwoita w łakomstwie:evil_lol:[/QUOTE] Oj , na pewno bys jeszcze troszeczkę miejsca znalazła :diabloti: [quote name='M&S']Pączek na ostro to dobry pomysł :)[/QUOTE] oooooo pączek z papryczką :diabloti: ale co tam dziewczynki , macie tak na poprawę humorów :diabloti: [IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/48126_592668104092773_323288986_n.jpg[/IMG] Quote
kalyna Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='magdabroy']Powiem szczerze, że je jem to na co mam ochotę ;) Nie liczę kalorii, nie patrzę która jest godzina... Figury modelki nie mam, ale nie mam też za bardzo na co narzekać ;)[/QUOTE] ja tez nie.. ale muszę trochę schudnąć... bo się nie czuję... a od czegoś trzeba zacząć... :lol: czyt. od jedzenia pączków :D Quote
*Magda* Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='kalyna']ja tez nie.. ale muszę trochę schudnąć... bo się nie czuję... a od czegoś trzeba zacząć... :lol: czyt. od jedzenia pączków :D[/QUOTE] Ja planuję na wiosnę zacząć biegać ;) Ale tylko po to, żeby zrzucić to, co zostało mi po ciąży ;) Quote
M&S Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='magdabroy']Ja planuję na wiosnę zacząć biegać ;) Ale tylko po to, żeby zrzucić to, co zostało mi po ciąży ;)[/QUOTE] Nie znoszę biegania..... Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='dOgLoV'] Ja tez wpieprzam ile wlezie Oj , na pewno bys jeszcze troszeczkę miejsca znalazła :diabloti: [/QUOTE] znam to... i znalazłam...:diabloti: teraz czekam kiedy pęknę:evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='M&S']Nie znoszę biegania.....[/QUOTE] A ja kocham :loveu: Jako nastolatka biegałam w zawodach lekkoatletycznych ;) Potem miałam kontuzję kostki i teraz mogę biegać tylko rekreacyjnie :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [IMG]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/02/d3aca301652120e3275d3e5c8994b26f_original.jpg?1360233798[/IMG] sorrki Aguś,musiałam:evil_lol: ja biegam od 7 lat z roczną przerwą i teraz wznawiam razem z Lunką na wiosnę:multi: Quote
kalyna Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 A ja muszę się zmobilizować do dłuższych spacerów.... Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='kalyna']ja tez nie.. ale muszę trochę schudnąć... bo się nie czuję... a od czegoś trzeba zacząć... :lol: czyt. od jedzenia pączków :D[/QUOTE] po co się odchudzać :cool1: [quote name='magdabroy']Ja planuję na wiosnę zacząć biegać ;) Ale tylko po to, żeby zrzucić to, co zostało mi po ciąży ;)[/QUOTE] chyba by mi się nie chciało :diabloti: [quote name='M&S']Nie znoszę biegania.....[/QUOTE] ja też nie :roll: [quote name='marta.k9080']znam to... i znalazłam...:diabloti: teraz czekam kiedy pęknę:evil_lol:[/QUOTE] Ja też siedzę i czekam aż wybuchnę bo wtedy nie będę musiała iśc do pracy :cool1: [quote name='magdabroy']A ja kocham :loveu: Jako nastolatka biegałam w zawodach lekkoatletycznych ;) Potem miałam kontuzję kostki i teraz mogę biegać tylko rekreacyjnie :roll:[/QUOTE] podziwiam :lol: [quote name='marta.k9080'][IMG]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/02/d3aca301652120e3275d3e5c8994b26f_original.jpg?1360233798[/IMG] sorrki Aguś,musiałam:evil_lol: ja biegam od 7 lat z roczną przerwą i teraz wznawiam razem z Lunką na wiosnę:multi:[/QUOTE] Tylko się razem nie połamcie :diabloti: [quote name='kalyna']A ja muszę się zmobilizować do dłuższych spacerów....[/QUOTE] Ja tez , jak tylko sie zrobi cieplej i dluzej bedzie jasno to znowu powrócą paro godzinne spacerki :loveu: A teraz życze miłego wieczorku i uciekam sie szykowac do pracy :roll: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='dOgLoV'] Ja też siedzę i czekam aż wybuchnę bo wtedy nie będę musiała iśc do pracy :cool1: Tylko się razem nie połamcie :diabloti: A teraz życze miłego wieczorku i uciekam sie szykowac do pracy :roll:[/QUOTE] postaramy się:evil_lol: skoro nie wybuchłaś to idź...milej nocki,mimo ze nie masz ochoty pójść Quote
łamAga Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 [quote name='marta.k9080']postaramy się:evil_lol: skoro nie wybuchłaś to idź...milej nocki,mimo ze nie masz ochoty pójść[/QUOTE] może jak pojade rowerem to mi sie ubiję i juz nie wybuchnę :diabloti: dzieki :loveu: [quote name='M&S']Pracuj szybko:)[/QUOTE] dzisiaj chyba będe miała ciągle tyły ( pracuję na linii montażowej ) ale co tam , lider mi chyba wybaczy :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 ja sobie będę słodko spać a ty będziesz zapierdalać w robocie :loveu: Quote
kalyna Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='dOgLoV']po co się odchudzać :cool1: [/QUOTE] bo ja jeszcze męża nie znalazłam :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='dOgLoV']może jak pojade rowerem to mi sie ubiję i juz nie wybuchnę :diabloti:[/QUOTE] taa jak dasz radę wsiąść:evil_lol: dzień dobry (też już mamy śnieg:diabloti:) Quote
*Magda* Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Angi']ja sobie będę słodko spać a ty będziesz zapierdalać w robocie :loveu:[/QUOTE] A jak Ty będziesz na nogach, to Aga będzie chrapać :eviltong: [quote name='kalyna']bo ja jeszcze męża nie znalazłam :diabloti:[/QUOTE] :roflt::roflt: To poszukaj żony :eviltong: Quote
łamAga Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='Angi']ja sobie będę słodko spać a ty będziesz zapierdalać w robocie :loveu:[/QUOTE] Nie lubię to ! :angryy::eviltong: [quote name='Aleksandra95']Dobry wieczór :):):))[/QUOTE] hello ;) [quote name='kalyna']bo ja jeszcze męża nie znalazłam :diabloti:[/QUOTE] szczęsciara :diabloti: [quote name='marta.k9080']taa jak dasz radę wsiąść:evil_lol: dzień dobry (też już mamy śnieg:diabloti:)[/QUOTE] dałam radę i nawet nie wybuchłam :diabloti: a u nas już śladu po śniegu nie ma :eviltong: [quote name='magdabroy']A jak Ty będziesz na nogach, to Aga będzie chrapać :eviltong: :roflt::roflt: To poszukaj żony :eviltong:[/QUOTE] dokładnie :diabloti: buahahahahahahaha żona lepsza :diabloti: [quote name='M&S']Dzień dobry :)[/QUOTE] dzień dobry ;) [quote name='unikatowydiament']witamy się:)[/QUOTE] hejka ;) Quote
łamAga Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Ibri jednak nie musiała mieć dzisiaj robionego tego zabiegu :multi: nie potrzebnie tylko była dzisiaj głodzona od samego rana ale trudno , teraz zjadła pół saszetki karmy i jest prze szczęśliwa :loveu: dziąsełka wyglądają lepiej :loveu: ale nie pokaże wam jej bo nie mam , mam jedynie Pepsiaczka :loveu: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00833_zps3865c373.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC00836_zps8e26f3d2.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='M&S']Fajne zdjęcia :)[/QUOTE] Fakt ;) Tylko mało :( Quote
Aleksa. Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 nadrabiam galerie :) Pepsi jaki śpioszek:loveu: Quote
Recommended Posts