Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Wytrzymaj do jutra i będzie git ;)
Dobrze, że się troszkę wczoraj wystraszyłaś, bo jakbyś czekała dłużej, to nie wiadomo na kiedy miałabyś tę wizytę :roll:[/QUOTE]

Pewnie dopiero jak bym wyzdrowiała albo padła na twarz :roll:

[quote name='Angi']co to za różnica czy 17:20 czy 17:30 jak cię przyjmie godzine później :P[/QUOTE]

Ty mi tu nie wróż bo po nocach nie chce wracac do domu :eviltong:

Posted

[quote name='Ty$ka']Cześć Aga.
Dobrze, że się się zmobilizowałaś i poszłaś się zapisać do lekarza :)[/QUOTE]

hejka ;)

musiałam bo juz sie tego wytrzymac nie da ;)

[quote name='Angi']to są nasi lekarza, nie znasz tego? :lol:

Ja kiedyś u okulisty czekałam 3,5h. Stres mnie wtedy strasznie trzymał :lol:[/QUOTE]

oj znam znam , ja za okulistą PRYWATNIE czekałam 3 MIESIĄCE !!!!

Posted

[quote name='dOgLoV']Hejka wszystkim :lol:

zdrówko ?? bardzo kiepsko , w pracy byłam ale ledwo wystałam , rano nie miałam gorączki wrecz osłabienie bo 35,4 stopnia a w pracy mi temperatura narosła do 37,1 teraz mam 37,4 , zle nie jest ale jak kaszlam to mi chce płuca wyrwać wiec chyba jednak bede musiala jutro odwiedzic lekarza :roll:
[/QUOTE]
Eee tam to zerowe osłabienie masz:lol:, ja miałam taką temperaturę, że myślałam, że już martwa leżę bo miałam 33.2 st, a puls 43/97 :evil_lol: a taką temp miałam ok 3-4 dni :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']prędzej Tobie :lol: , miałam tylko przewlekłe zapalenie gruczołu tarczkowego czy jakoś tak :evil_lol: Gradówkę po prostu :lol: W ostatniej chwili mi to pękło :D[/QUOTE]

szczesciara :eviltong:

sie smiej , moj sasiad jak miał moze z 4 latka siegal cos z wysokiem półki z której zleciały prosto na jego oko nożyczki , pamietam to jak dzisiaj , oka nie dało sie uratować :shake: teraz ma szklane :roll:

Posted

[quote name='vege*']Eee tam to zerowe osłabienie masz:lol:, ja miałam taką temperaturę, że myślałam, że już martwa leżę bo miałam 33.2 st, a puls 43/97 :evil_lol: a taką temp miałam ok 3-4 dni :evil_lol:[/QUOTE]

Ci powiem ze to jest gorsze od wysokiej temperatury , bo wysoką zbijesz a niskiej nie podniesiesz a człowiek jest do niczego :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ci powiem ze to jest gorsze od wysokiej temperatury , bo wysoką zbijesz a niskiej nie podniesiesz a człowiek jest do niczego :shake:[/QUOTE]
Ale ja właśnie miałam na początku grypy ok 40 st i tak zbijałam, ze mi do tych 33 spadła i podskoczyć już nie chciała :evil_lol: leżałam plackiem w łóżku całe, calutkie święta BN :placz:

Posted

[quote name='vege*']Ale ja właśnie miałam na początku grypy ok 40 st i tak zbijałam, ze mi do tych 33 spadła i podskoczyć już nie chciała :evil_lol: leżałam plackiem w łóżku całe, calutkie święta BN :placz:[/QUOTE]

to miałas nie wesoło :shake:

ja za chwile ide sobie zmierzyć , napisze ile mam i ide spać :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']duzo zdrowia :)[/QUOTE]

dziękuję ;)

[quote name='agaga21']i ja pozdrawiam....miłej nocki.[/QUOTE]

witamy ;)

dziękujemy i również pozdrawiamy ;)

[quote name='marta.k9080']hej,jak dzisiaj samopoczucie?[/QUOTE]

tak średnio bym powiedziała :roll:

[quote name='Klaudia&Aza']Doberek i zdrówka życzymy:)[/QUOTE]

hejka ;)

dziękuję ;)

[quote name='phase']To Cię choróbsko trzyma. :shake: Może dziś już lepiej?.[/QUOTE]

Myslałam ze domowymi sposobami chorob wypędzę ale sie nie dało :shake:

niby gorączki nie mam ale strasznie mi słabo , w głowie mam takie dziwne słabości a jak pomysle o jedzeniu to mi nie dobrze , katar ciagle mam i kaszel też mnie dusi :roll: no i pecherz tak dziwnie piecze , szczypie , ciekawe co mi doktórka powie ;) juz bym chciała mieć tą wizyte za sobą a tu jeszcze tyle godzin czekać :roll: