łamAga Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='kalyna']Boszz czytam Was i ciągle się śmieje :D Fakt, są gorsi pechowcy ode mnie... :lol: moje hamowanie w rowerze-składaku to porażka... żeby zahamować przodem to nogę wkładało się w szprychy :evil_lol: kuzyni tak robili to się nauczyłam od nich :diabloti: eee tam wszystkie słodycze są mniam... mimo to, co domowe to nic nie zastąpi...:oops: kiedyś nawet chipsy w domu robiłam... ale to było nie opłacalne :shake::shake:[/QUOTE] noga w szprychach , niezły pomysł :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a propos słodkiego to dzisiaj Sebastian mi kupił loda ciepłego ( niby że mnie nie chce utuc :shake:) normalnie na sam widok sie rozpłynełam do momentu aż nie spróbowałam :roll: czy oni dzisiaj wszystko muszą " ulepszać" ??:angryy: kiedyś próbowałam zrobić chipsy ale poległam :shake: [quote name='kalyna']doobre, ale mało... no bo ile zmieszczę na blachę.. a jak szybko znikały :mdleje:[/QUOTE] się nie dziwie ze znikały , na pewno pyszne były :lol: [quote name='magdabroy']Dobranoc Agnieszka :)[/QUOTE] dobranoc i dobry wieczór :lol: [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] [quote name='Paula03']Cześć wam :)[/QUOTE] [quote name='Klaudia&Aza']Hej hej:) [SIZE=1]<znaki>[/SIZE][/QUOTE] [quote name='Angi']cześć :) .[/QUOTE] [quote name='vege*']Heloł Aga:hand::hand::hand:[/QUOTE] Hello laseczki :lol: coś mi się z kompem stało , nie odczytuje mi aparatu :mad: Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 co człowiek nie wymyśli aby zdjec nie wrzucic ;d Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='Angi']co człowiek nie wymyśli aby zdjec nie wrzucic ;d[/QUOTE] ej powaga , zrobiłam zdjęcia Pepsiakowi z maskotką myszka jakies 4 dni temu i od 4 dni próbuje tego aparata podłączyc i nie idzie , w ogóle zrobił mi sie cały ekran czarny bo wykryło że mam nieoryginalnego windowsa :oops: i wszystko przez to mi nawala w kompie .... Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 A nie masz w komputerze czytnika kart pamięci? Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='Angi']A nie masz w komputerze czytnika kart pamięci?[/QUOTE] :shake: Sebastian miał lepszy pomysł , powiedział że mam sobie zrobić formata zamiast siedzieć bezczynnie na dogo :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='dOgLoV']:shake: Sebastian miał lepszy pomysł , powiedział że mam sobie zrobić formata zamiast siedzieć bezczynnie na dogo :evil_lol:[/QUOTE] też nie mam :D oj tam, zrobisz potem :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='Angi']też nie mam :D oj tam, zrobisz potem :evil_lol:[/QUOTE] powiedziałam mu że nie dzisiaj bo to trwa 2 godziny :shake: Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='dOgLoV']powiedziałam mu że nie dzisiaj bo to trwa 2 godziny :shake:[/QUOTE] i tak ma być :D Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Dobry wieczór :) [quote name='dOgLoV']coś mi się z kompem stało , nie odczytuje mi aparatu :mad:[/QUOTE] A jesteś pewna, że to komp? Może sama koncówka kabelka nie ma np. styku :roll: [quote name='dOgLoV']ej powaga , zrobiłam zdjęcia Pepsiakowi z maskotką myszka jakies 4 dni temu i od 4 dni próbuje tego aparata podłączyc i nie idzie , w ogóle zrobił mi sie cały ekran czarny bo wykryło że mam nieoryginalnego windowsa :oops: i wszystko przez to mi nawala w kompie ....[/QUOTE] Pirat, pirat :diabloti: [quote name='dOgLoV']powiedziałam mu że nie dzisiaj bo to trwa 2 godziny :shake:[/QUOTE] To zrób to na noc ;) Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 ja chyba na swoim kompie też mam pirata :P w laptopie mam orginal :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 A ja mam oryginalnego pirata ;) Wgrany pirat, ale wprowadzony oryginalny klucz ;) Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='magdabroy']A ja mam oryginalnego pirata ;) Wgrany pirat, ale wprowadzony oryginalny klucz ;)[/QUOTE] ja chyba też tak mam :) Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='Angi']i tak ma być :D[/QUOTE] widzisz jaka dobra jestem ?? :eviltong: [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :) A jesteś pewna, że to komp? Może sama koncówka kabelka nie ma np. styku :roll: Pirat, pirat :diabloti: To zrób to na noc ;)[/QUOTE] hejka ;) w zasadzie to nie wiem zaraz sprawdze z Sebastiana kompem ... oj tam od razu pirat :oops: ja wczesnie chodze spac jak ide na rano :cool3: [quote name='Angi']ja chyba na swoim kompie też mam pirata :P w laptopie mam orginal :evil_lol:[/QUOTE] Piraty górą :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='dOgLoV']ja wczesnie chodze spac jak ide na rano :cool3: [/QUOTE] To zanim pójdziesz do łóżka, włącz format i idź spać ;) Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='magdabroy']To zanim pójdziesz do łóżka, włącz format i idź spać ;)[/QUOTE] ale tak nie idzie , musze naciskac polecenia ;) jestes Magda genialna , mam zrypany kabel , podłaczylam go u Sebastiana do kompa i tez nie widzial aparatu a podlaczyłam pod jego kabel i widział :multi: Quote
angineuuka Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='dOgLoV']ale tak nie idzie , musze naciskac polecenia ;) jestes Magda genialna , mam zrypany kabel , podłaczylam go u Sebastiana do kompa i tez nie widzial aparatu a podlaczyłam pod jego kabel i widział :multi:[/QUOTE] głuuuuuuuuuuuuuupia :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='dOgLoV']ale tak nie idzie , musze naciskac polecenia ;) jestes Magda genialna , mam zrypany kabel , podłaczylam go u Sebastiana do kompa i tez nie widzial aparatu a podlaczyłam pod jego kabel i widział :multi:[/QUOTE] A jaką zmianę ma Sebek? Może on Ci go zrobi jak Ty jesteś w pracy? :cool3: Ale jestem mądra :megagrin: Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='Angi']głuuuuuuuuuuuuuupia :evil_lol:[/QUOTE] od razu mam w głowie tekst Sebastiana ja: ale głupia jestem On : z grzeczności nie zaprzeczę :diabloti: [quote name='magdabroy']A jaką zmianę ma Sebek? Może on Ci go zrobi jak Ty jesteś w pracy? :cool3: Ale jestem mądra :megagrin:[/QUOTE] mamy tę samą :lol: a teraz zacznie sie znowu 3 tygodnie mijanek :roll: oj mądra mądra :loveu: Quote
*Magda* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 [quote name='dOgLoV']mamy tę samą :lol: a teraz zacznie sie znowu 3 tygodnie mijanek :roll: [/QUOTE] No to w poniedziałek niech się bieże za Twojego kompa i leci z formatem ;) Quote
łamAga Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [quote name='magdabroy']No to w poniedziałek niech się bieże za Twojego kompa i leci z formatem ;)[/QUOTE] Ja myslę że juz w niedziele go zagnam :evil_lol: Quote
Recommended Posts