Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']No to proszę takie trochę kiepskie zdjęcie, jutro postaram się zrobić lepsze przy dziennym świetle ;-)
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/11/1001326x.jpg/"][IMG]http://img11.imageshack.us/img11/6731/1001326x.jpg[/IMG][/URL]

ps. Nie zwracajcie uwagi na krzywo spiłowane, nigdy nie potrafię tak spiłować, żeby były identycznej długości :/ I też od razu mówię, nie maluję końcówek na biało, one już takie są chyba genetycznie :evil_lol:[/QUOTE]

o wow :crazyeye: jestem w szoku , moje wygladaja przy Twoich jak bym od 5 lat ich nie ruszala nie czyscila nie pilowała itd :placz:

[quote name='agaga21']aga, dziś pewnie już nie ruszycie tych paneli, jak chcesz to zadzwoń jutro do nas, to mąż połączy cie z naszym montażystą i ona wam wytłumaczy jak to łączyć.[/QUOTE]

dziekuję :calus:

już połozylismy prawie pół pokoju , po prostu klikamy na długośc i póżniej złącza ( te krótkie ) Sebastian przytrzaskuje młotkiem ( kładzie prostokątne drewienko i wali w nie młotkiem ) i jakoś , jakoś zaskakuje , szału nie ma ale jakoś wygląda wiec mysle ze do końca wlasnie tak położymy , tylko ja nie rozumiem po co robią panele z takim łaczeniem a instrukcje wkladaja z całkiem innym :roll:

[quote name='Angi']te gumy specjalnie? :evil_lol:[/QUOTE]

pewnie chciała mnie zdenerwować :angryy::eviltong:

Posted

[quote name='Angi']o twoje, jakoś mi się tak skojarzyło z tym co doglov pisała :D[/QUOTE]
No właśnie po tym jak dodałam zdjęcie doczytałam o tych gumach :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']o wow :crazyeye: jestem w szoku , moje wygladaja przy Twoich jak bym od 5 lat ich nie ruszala nie czyscila nie pilowała itd :placz:
[/QUOTE]
Moje wyglądały jak twoje przed tą kuracją tylko, że moje czarne nie były :evil_lol:
Ale na prawdę odżywka jest super, tylko jak wszystko trzeba regularnie używać i da takie super efekty, paznokcie mi się nawet w żadne strony nie wyginają, a wcześniej potrafiłam sobie go złamać zapinając guzik w spodniach :/

Posted

[quote name='vege*']Moje wyglądały jak twoje przed tą kuracją tylko, że moje czarne nie były :evil_lol:
Ale na prawdę odżywka jest super, tylko jak wszystko trzeba regularnie używać i da takie super efekty, paznokcie mi się nawet w żadne strony nie wyginają, a wcześniej potrafiłam sobie go złamać zapinając guzik w spodniach :/[/QUOTE]

ja mam jak papier , moge je zginac jak chce :roll: cokolwiek bym nie zrobiła juz mam złamanego , teraz po odzywce eveline 8w1 troche widzialam poprawe z tym ze pękaly i sie łamały a ze byly nieco twardsze to widziałas efekt tego łamania :roll: wczoraj zmylam i dupa z kuracja bo ona tez jest nazasadzie malowania przez 4 dni i zmywania i od nowa 4 dni itd od wczoraj jej nie nakładałam , musze je najpierw domyc ....

Posted

[quote name='dOgLoV']ja mam jak papier , moge je zginac jak chce :roll: cokolwiek bym nie zrobiła juz mam złamanego , teraz po odzywce eveline 8w1 troche widzialam poprawe z tym ze pękaly i sie łamały a ze byly nieco twardsze to widziałas efekt tego łamania :roll: wczoraj zmylam i dupa z kuracja bo ona tez jest nazasadzie malowania przez 4 dni i zmywania i od nowa 4 dni itd od wczoraj jej nie nakładałam , musze je najpierw domyc ....[/QUOTE]

tez tak mam........

Posted

[quote name='Angi']tez tak mam........[/QUOTE]

to zaczynaj kuracje :diabloti:

[quote name='Aleksandrossa']Wpadliśmy w odwiedziny wieczorową porą :lol:
I chyba zagościmy się u Was na dłużej, super stadko, aż miło zdjęcia oglądać :loveu:[/QUOTE]

ooo hejka ;)

dziekujemy :loveu:

zaraz tez was odwiedzimy :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja mam jak papier , moge je zginac jak chce :roll: cokolwiek bym nie zrobiła juz mam złamanego , teraz po odzywce eveline 8w1 troche widzialam poprawe z tym ze pękaly i sie łamały a ze byly nieco twardsze to widziałas efekt tego łamania :roll: wczoraj zmylam i dupa z kuracja bo ona tez jest nazasadzie malowania przez 4 dni i zmywania i od nowa 4 dni itd od wczoraj jej nie nakładałam , musze je najpierw domyc ....[/QUOTE]

No to faktycznie nie za ciekawie z twoimi paznokciami. Moje się strasznie łamały i były cienkie, teraz są super twarde i na prawdę ciężko jest mi je zgiąć tak w dół, a ogólnie stosowałam dużo odżywek i żadna mi nie pomogła jak ta ;-) Jeszcze dodatkowo ja swoich nie obcinam, raz w tygodniu je piłuję, żeby były cały czas takiej długości bo mi w takich najwygodniej :) Raz sobie obcięłam za krótko to mnie palce bolały :/ Nigdy więcej :evil_lol:

Posted

Przydatne informacje tu znajduję :razz:
Ja też mam teraz strasznie zniszczone paznokcie przez ciągłe malowanie. Także dobrze, że tu weszłam, chyba będę musiała zainwestować w tą odżywkę ;)

Posted

Gdybyście szukały, która to dokładnie to ta
[url]http://allegro.pl/nail-tek-intensive-therapy-ii-rewelacja-nailtek-i2813372587.html[/url]
[url]http://allegro.pl/nail-tek-intensive-therapy-ii-odzywka-nailtek-i2817220062.html[/url]
Kurcze na allegro wszystko jest tańsze :lol: Moja siostra zapłaciła za nią po znajomości 30 zł, a w sklepie są po ok 50 zł :lol:

Posted

[quote name='vege*']No to faktycznie nie za ciekawie z twoimi paznokciami. Moje się strasznie łamały i były cienkie, teraz są super twarde i na prawdę ciężko jest mi je zgiąć tak w dół, a ogólnie stosowałam dużo odżywek i żadna mi nie pomogła jak ta ;-) Jeszcze dodatkowo ja swoich nie obcinam, raz w tygodniu je piłuję, żeby były cały czas takiej długości bo mi w takich najwygodniej :) Raz sobie obcięłam za krótko to mnie palce bolały :/ Nigdy więcej :evil_lol:[/QUOTE]

ja tez nie obcinam , nawet sobie specjalnie kupiłam papierowy pilnik bo kuzynka ( manikiurzystka ) zawsze mnie wyzywała ze nie wolno piłować paznokci metalowymi pilnikami :roll:

[quote name='Talucha']Przydatne informacje tu znajduję :razz:
Ja też mam teraz strasznie zniszczone paznokcie przez ciągłe malowanie. Także dobrze, że tu weszłam, chyba będę musiała zainwestować w tą odżywkę ;)[/QUOTE]

widzisz , u mnie zawsze cos dla siebie znajdziesz :lol:

[quote name='magdabroy']Aga, dziecko sobie zrób :eviltong: Ja przed ciążą miałam słabe paznokcie, a w ciąży i teraz są mocne :)[/QUOTE]

jeszcze troszeczke , juz jestem na "cwiarteczce" co 2 dni :multi:[SIZE=1]chociaz czuję się fatalnie [/SIZE]:shake:

[SIZE=2]pewnie duzo witamin wcinałas i mnóstwo wapnia zeby młody sie dobrze rozwijał [/SIZE]:loveu:

Posted

[quote name='vege*']Gdybyście szukały, która to dokładnie to ta
[URL]http://allegro.pl/nail-tek-intensive-therapy-ii-rewelacja-nailtek-i2813372587.html[/URL]
[URL]http://allegro.pl/nail-tek-intensive-therapy-ii-odzywka-nailtek-i2817220062.html[/URL]
Kurcze na allegro wszystko jest tańsze :lol: Moja siostra zapłaciła za nią po znajomości 30 zł, a w sklepie są po ok 50 zł :lol:[/QUOTE]

o woow jaka róznica w cenie :crazyeye:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja tez nie obcinam , nawet sobie specjalnie kupiłam papierowy pilnik bo kuzynka ( manikiurzystka ) zawsze mnie wyzywała ze nie wolno piłować paznokci metalowymi pilnikami :roll:[/QUOTE]
Nienawidzę metalowych pilników, papierowych też nie, ja używam szklanego, jest super nie zostawia zadziorków i starcza na bardzo długo po użyciu wystarczy go spłukać wodą i jest jak nowy ;-)

[quote name='dOgLoV']o woow jaka róznica w cenie [/QUOTE]
Więc nie ma teraz wymówek, że za droga :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']jeszcze troszeczke , juz jestem na "cwiarteczce" co 2 dni :multi:[SIZE=1]chociaz czuję się fatalnie [/SIZE]:shake:

[SIZE=2]pewnie duzo witamin wcinałas i mnóstwo wapnia zeby młody sie dobrze rozwijał [/SIZE]:loveu:[/QUOTE]

No to gratuluję postępów :multi: Myślę, że poczujesz się lepiej jak już będzie "zero" ;)

W ciąży tylko kwas foliowy, jod i magnez ;) Nic więcej, bo lekarka zabroniła :) Ale piłam dużo mleka :)

Posted

[quote name='vege*']Nienawidzę metalowych pilników, papierowych też nie, ja używam szklanego, jest super nie zostawia zadziorków i starcza na bardzo długo po użyciu wystarczy go spłukać wodą i jest jak nowy ;-)

Więc nie ma teraz wymówek, że za droga :evil_lol:[/QUOTE]

szklany ?? pierwsze słyszę :lol:

nieeee wrecz tania , za eveline co prawda dałam 9 zł ale jezeli warto to dam 20scia ;)

[quote name='magdabroy']No to gratuluję postępów :multi: Myślę, że poczujesz się lepiej jak już będzie "zero" ;)

W ciąży tylko kwas foliowy, jod i magnez ;) Nic więcej, bo lekarka zabroniła :) Ale piłam dużo mleka :)[/QUOTE]

dziękuję :loveu:obyyy bo wczoraj wieczorem myslalam ze wymiekne ale jakos przeszło ;)

ja mleko pijam rzadko :shake: ale za to czesto jogurty pitne :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
dziękuję :loveu:obyyy bo wczoraj wieczorem myslalam ze wymiekne ale jakos przeszło ;)

ja mleko pijam rzadko :shake: ale za to czesto jogurty pitne :loveu:[/QUOTE]

Będzie dobrze ;)

Ale to takie 100% jogurty czy jakieś badziewiate? Bo jogurt jogurtowi nie równy :shake: Większość, to cukier i aromaty :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']szklany ?? pierwsze słyszę :lol:

nieeee wrecz tania , za eveline co prawda dałam 9 zł ale jezeli warto to dam 20scia ;)
[/QUOTE]
Tak szklany ;-) wygląda tak [URL]http://sklep.looksus.pl/img/akc-glass_nailfile.jpg[/URL] ja mam cały zestaw trzech pilników firmy farmaco, dostałam od siostry i bardzo mi się spodobały szklane pilniki :loveu: Bo te papierowe starczały mi na bardzo krótko :/

Ja mam odżywkę z eveline na szybszy porost paznokci, używałam i też była nawet spoko za te 9 zł ;-)

Warto wydać te 20 zł, gdyby nie było warto to bym nie polecała i się nie wychylała z tą odżywką :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Będzie dobrze ;)

Ale to takie 100% jogurty czy jakieś badziewiate? Bo jogurt jogurtowi nie równy :shake: Większość, to cukier i aromaty :roll:[/QUOTE]

zawsze sie zastanawiam ile jest tego w tym co pije :evil_lol:

zazwyczaj wybieram bakome , ale ja sie nie znam czy to dobre czy nie :shake:

[quote name='vege*']Tak szklany ;-) wygląda tak [URL]http://sklep.looksus.pl/img/akc-glass_nailfile.jpg[/URL] ja mam cały zestaw trzech pilników firmy farmaco, dostałam od siostry i bardzo mi się spodobały szklane pilniki :loveu: Bo te papierowe starczały mi na bardzo krótko :/

Ja mam odżywkę z eveline na szybszy porost paznokci, używałam i też była nawet spoko za te 9 zł ;-)[/QUOTE]

ooo bardzo ładne :cool3:

Posted

[quote name='dOgLoV']
ooo bardzo ładne :cool3:[/QUOTE]
To zdjęcie z neta zapożyczone, moje są zwykłe tylko z napisem farmaco ;-)
Pilnik nie zostawia zadziorków, super piłuje i się nie zdziera jak te papierowe ;-) Tylko mówię, wystarczy raz na jakiś czas umyć go ciepłą wodą i jak nówka ;-)

Posted

[quote name='dOgLoV']zawsze sie zastanawiam ile jest tego w tym co pije :evil_lol:

zazwyczaj wybieram bakome , ale ja sie nie znam czy to dobre czy nie :shake:[/QUOTE]

To poczytaj skład ;) Im krótszy, tym lepszy :)

Posted

[quote name='vege*']To zdjęcie z neta zapożyczone, moje są zwykłe tylko z napisem farmaco ;-)
Pilnik nie zostawia zadziorków, super piłuje i się nie zdziera jak te papierowe ;-) Tylko mówię, wystarczy raz na jakiś czas umyć go ciepłą wodą i jak nówka ;-)[/QUOTE]

jak bede gdzies w miescie to sie rozejrze za takim ;)

[quote name='magdabroy']To poczytaj skład ;) Im krótszy, tym lepszy :)[/QUOTE]

mam chyba nawet butelke w samochodzie od jogurtu , pusta oczywiscie :evil_lol: ale nie chce mi sie po nia leciec , za chwile ide spac bo pdam na pysk :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Dobrze, że nie jesteś blondynką :diabloti:[/QUOTE]
:evil_lol:

[quote name='Angi']te gumy specjalnie? :evil_lol:[/QUOTE]
Podstępnie reklamuje Orbit :evil_lol:

Też miałam kiedyś takie paznokcie jak Ty Aga. Potem zaczęłam brać witaminy (te których nie możesz :/). Zrobiłam żelowe i nosiłam z rok (niby niszczy paznokcie). A teraz mogę nimi odkręcać śrubki i nic im nie jest :evil_lol: Tyle, że mam ostatnio manię na krótkie. Nie wiem czy lakier niszczy tak płytkę bo ja ciągle maluję, tylko najpierw nakładam odżywkę potem lakier.

Z tymi panelami masakra jak widzę. Już wyobrażam sobie mojego Sebka jak się wqr...lala :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Ja tez , własnie mi mąż robi łóżko [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE]
A wcześniej na czym spaliście jak dopiero teraz je robi ? :evil_lol:

Dobrej nocy i kosmatych ;)