phase Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 [quote name='dOgLoV']Biorę rozwód :evil_lol: mąż dzisiaj mi pojechał po całości :eviltong: czyścił kuwety a że schody były oczywiście standardowo zalane schodząc na dół mówi do mnie : On : naszykuj sobie wodę ( do mycia schodów ) Ja : ale ja już głowę umyłam ( ściema że niby nie wiem że to do schodów ) On : a od środka też umyłaś ?? Ja : ale co ?? On : głowę Kochanie , głowę , [B]puste naczynia się myję[/B] ......... :mdleje:[/QUOTE] :roflt::roflt: Dzień dobry. :grins: Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] :peace: [quote name='Ptysiak']Dobija mnie dogo w nocy :/ 10 minut ładuja się strony ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Twój Sebek czasami jest gorszy niż mój :evil_lol: Kurcze dzieci strasznie szybko rosną. Śliczną ma Marysia fryzurkę :loveu: Dobrej nocy Aguś :)[/QUOTE] bo w nocy się śpi :eviltong: Myśle że nasze Sebki by się dogadały :lol: [quote name='Ty$ka']Hej, hej :D Twój TŻ to mistrz ciętej riposty, nie ma co :lol: :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agaga21']aga, pomijając już waszą kolejną uroczą rozmowę:evil_lol: koty znów leją na schody? czyli odstraszacz już nie działa?[/QUOTE] Odstraszacz działał , jak najbardziej , Ibri sie go bała i postanowiła spikać schody niżej w wyniku czego cały mocz spływal nam wprost na korytarz :roll: tam nie możemy postawic odstraszacza bo wtedy nie weszły by do kuwet które stoją wyżej tych schodów na półpiętrze :shake: [quote name='marta.k9080']:mad::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] hejka ;) Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='phase']:roflt::roflt: Dzień dobry. :grins:[/QUOTE] doberek :lol: [quote name='Ptysiak']Dzień dobry Aga :)[/QUOTE] dobry ;) [quote name='ania90']Dzien dobry :)[/QUOTE] hej ;) [quote name='magdabroy']Dobry wieczór Aguś :)[/QUOTE] [quote name='Ptysiak']Dzień doberek ;)[/QUOTE] dobry wieczór i dzień dobry :lol: Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Laski pomóżcie !!!! ( Ty Aleks też możesz jak potrafisz :eviltong:) dzisiaj w pracy mieliśmy inwenturę , ja bylam zapisana na sobotę , miałam mieć piatek wolny a w sobote iśc na rano co w ogólę nie wchodziło w grę i w końcu wyszło tak że byłam dzisiaj rano jako osoba rezerwowa jak by kogos nie było albo trzeba było by komuś pomóc itd , ale hala obok wymysliła sobie szorowanie brudnych upierdzielonych wózków , ja się tam żadnej pracy nie boję więc heya szmata i jechane , ale , rękawiczki gumowe nam dali ,z tym ze na moja ręke nie ma rekawiczek bo te bym sobie na noge zalozyła jeszcze mi zleciały wiec myłam bez rękawiczek :roll: te wózki były tak brudne że cały ten brud mam pod paznokciami :mdleje:niczym nie moge tego doczyścić :placz:a nie mam w domu ani cytryny ani kwasku cytrynowego :roll: znacie ejszcze jakiś domowy sposób na takie coś ?? :modla: Quote
angineuuka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 obetnij palce i po problemie :evil_lol: hejka, wrocilam juz :) Quote
phase Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Zrobić ręczne pranie skarpetek. :grins: Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Angi']obetnij palce i po problemie :evil_lol: hejka, wrocilam juz :)[/QUOTE] obcinanie palcy to moja specjalność :grins: i co mi przywiozłaś ?? :cool3: [quote name='phase']Zrobić pranie skarpetek. :grins:[/QUOTE] nie mam siły , padam na papę , wczoraj byłam w pracy na popołudniu jak szłam spac i nastawiałam budzik to wyskoczyło mi ze zostało mi 4 godziny i 58 minut do wstania do tego szorowanie tych wózków , normalnie mam brak siły na cokolwiek :mdleje: nawet nie będe chyba czekała aż Sebastian wróci z pracy bo i tak nic nie bydzie , chyba ze sie położe i powiem " Kochanie rób co chcesz ja się zdzymnę :evil_lol:" Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Aleks89']Igłą wyskrob bród spod paznokci.[/QUOTE] Ale to nie taki bród , nie idzie go wydłubać :placz: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Też myślałam o praniu ręcznym :) :mad: Sebka pytałam to mówi, że jest taka obcinaczka do cygar.... Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 O a może zmywacz do paznokci lub jakiś rozpuszczalnik? Quote
Aleks89 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Z tym praniem ręcznym to nie taki głupi pomysł.Szczoteczke taką do paznokci masz?Jak masz to tym wyszoruj.A jak się nie da to trudno będziesz wyglądać jak rolnik. Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Zawsze można pomalować na czarno :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Ptysiak']Też myślałam o praniu ręcznym :) :mad:[B] Sebka pytałam to mówi, że jest taka obcinaczka do cygar[/B]....[/QUOTE] uooooooooo :mad: powiedz mu ze mam krajalnice do chleba , juz sprawdzoną :evil_lol: [quote name='Ptysiak']O a może zmywacz do paznokci lub jakiś rozpuszczalnik?[/QUOTE] myłam zmywaczem i nic :placz: pokazałą bym wam jak to wyglada ale siara :eviltong: [quote name='Aleks89']Z tym praniem ręcznym to nie taki głupi pomysł.Szczoteczke taką do paznokci masz?Jak masz to tym wyszoruj.A jak się nie da to trudno będziesz wyglądać jak rolnik.[/QUOTE] mam ale u rodziców :eviltong: [quote name='Ptysiak']Zawsze można pomalować na czarno :evil_lol:[/QUOTE] ale ja mam wielkiiii problem z paznokciami , mam cienkie jak papier :roll: kupiłam odżywke z eveline , 2 tygodnie stosowałam i pomoglo "zgrubły" ale strasznie mi się łamią przy skórze samej i boli bo są za krótkie :placz: i nie chciala bym malowac innym lakierem :shake: ale też już o tym pomyslalam Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Angi']zdjęcia ci przywiozłam ;>[/QUOTE] to dawaj :lol: Quote
angineuuka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='dOgLoV']to dawaj :lol:[/QUOTE] Zmeczona jeszcze jestem, jutro dodam :D Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Angi']Zmeczona jeszcze jestem, jutro dodam :D[/QUOTE] Ja też padam na twarz :roll: Quote
Ptysiak Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Przekazałam o krajalnicy, śmiał się :roll: ale krajalnicą nie będzie tak równo jak obcinaczką :evil_lol: Jeszcze gada na temat tej krajalnicy... mówi, że mnie by opier... za to jeszcze bo tam się paluchów nie pcha. No i mam cały referat co i jak :evil_lol: Benzynom lakową Sebek mówi, że można jak zmywaczem nie dało rady. O ile masz. Quote
łamAga Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [quote name='Ptysiak']Przekazałam o krajalnicy, śmiał się :roll: ale krajalnicą nie będzie tak równo jak obcinaczką :evil_lol: Jeszcze gada na temat tej krajalnicy... mówi, że mnie by opier... za to jeszcze bo tam się paluchów nie pcha. No i mam cały referat co i jak :evil_lol: Benzynom lakową Sebek mówi, że można jak zmywaczem nie dało rady. O ile masz.[/QUOTE] nie no krajalnicą to tak na kwadratowo bardziej :evil_lol: ja też od Sebastiana dostalam o******* ze mam patrzec gdzie lapy wtykam i myslec o tym co robie a nie o dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooooo matko a co to jest :crazyeye: chyba jednak jutro kupie kwasek cytrynowy i przywioze od mamy moją szczoteczkę :roll: Quote
angineuuka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja też padam na twarz :roll:[/QUOTE] nie karzę ci dodawać fot :D Quote
Recommended Posts