Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Biorę rozwód :evil_lol:

mąż dzisiaj mi pojechał po całości :eviltong:

czyścił kuwety a że schody były oczywiście standardowo zalane schodząc na dół mówi do mnie :

On : naszykuj sobie wodę ( do mycia schodów )

Ja : ale ja już głowę umyłam ( ściema że niby nie wiem że to do schodów )

On : a od środka też umyłaś ??

Ja : ale co ??

On : głowę Kochanie , głowę , [B]puste naczynia się myję[/B] ......... :mdleje:[/QUOTE]
:roflt::roflt:

Dzień dobry. :grins:

Posted

[quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

:peace:

[quote name='Ptysiak']Dobija mnie dogo w nocy :/ 10 minut ładuja się strony ...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Twój Sebek czasami jest gorszy niż mój :evil_lol:

Kurcze dzieci strasznie szybko rosną.
Śliczną ma Marysia fryzurkę :loveu:

Dobrej nocy Aguś :)[/QUOTE]

bo w nocy się śpi :eviltong:

Myśle że nasze Sebki by się dogadały :lol:

[quote name='Ty$ka']Hej, hej :D

Twój TŻ to mistrz ciętej riposty, nie ma co :lol: :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='agaga21']aga, pomijając już waszą kolejną uroczą rozmowę:evil_lol: koty znów leją na schody? czyli odstraszacz już nie działa?[/QUOTE]

Odstraszacz działał , jak najbardziej , Ibri sie go bała i postanowiła spikać schody niżej w wyniku czego cały mocz spływal nam wprost na korytarz :roll: tam nie możemy postawic odstraszacza bo wtedy nie weszły by do kuwet które stoją wyżej tych schodów na półpiętrze :shake:

[quote name='marta.k9080']:mad::evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE]

hejka ;)

Posted

[quote name='phase']:roflt::roflt:

Dzień dobry. :grins:[/QUOTE]

doberek :lol:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry Aga :)[/QUOTE]

dobry ;)

[quote name='ania90']Dzien dobry :)[/QUOTE]

hej ;)

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór Aguś :)[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']Dzień doberek ;)[/QUOTE]

dobry wieczór i dzień dobry :lol:

Posted

Laski pomóżcie !!!! ( Ty Aleks też możesz jak potrafisz :eviltong:)

dzisiaj w pracy mieliśmy inwenturę , ja bylam zapisana na sobotę , miałam mieć piatek wolny a w sobote iśc na rano co w ogólę nie wchodziło w grę i w końcu wyszło tak że byłam dzisiaj rano jako osoba rezerwowa jak by kogos nie było albo trzeba było by komuś pomóc itd , ale hala obok wymysliła sobie szorowanie brudnych upierdzielonych wózków , ja się tam żadnej pracy nie boję więc heya szmata i jechane , ale , rękawiczki gumowe nam dali ,z tym ze na moja ręke nie ma rekawiczek bo te bym sobie na noge zalozyła jeszcze mi zleciały wiec myłam bez rękawiczek :roll: te wózki były tak brudne że cały ten brud mam pod paznokciami :mdleje:niczym nie moge tego doczyścić :placz:a nie mam w domu ani cytryny ani kwasku cytrynowego :roll: znacie ejszcze jakiś domowy sposób na takie coś ?? :modla:

Posted

[quote name='Angi']obetnij palce i po problemie :evil_lol:

hejka, wrocilam juz :)[/QUOTE]

obcinanie palcy to moja specjalność :grins:

i co mi przywiozłaś ?? :cool3:

[quote name='phase']Zrobić pranie skarpetek. :grins:[/QUOTE]

nie mam siły , padam na papę , wczoraj byłam w pracy na popołudniu jak szłam spac i nastawiałam budzik to wyskoczyło mi ze zostało mi 4 godziny i 58 minut do wstania do tego szorowanie tych wózków , normalnie mam brak siły na cokolwiek :mdleje: nawet nie będe chyba czekała aż Sebastian wróci z pracy bo i tak nic nie bydzie , chyba ze sie położe i powiem " Kochanie rób co chcesz ja się zdzymnę :evil_lol:"

Posted

Z tym praniem ręcznym to nie taki głupi pomysł.Szczoteczke taką do paznokci masz?Jak masz to tym wyszoruj.A jak się nie da to trudno będziesz wyglądać jak rolnik.

Posted

[quote name='Ptysiak']Też myślałam o praniu ręcznym :)

:mad:[B] Sebka pytałam to mówi, że jest taka obcinaczka do cygar[/B]....[/QUOTE]

uooooooooo :mad:

powiedz mu ze mam krajalnice do chleba , juz sprawdzoną :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']O a może zmywacz do paznokci lub jakiś rozpuszczalnik?[/QUOTE]

myłam zmywaczem i nic :placz: pokazałą bym wam jak to wyglada ale siara :eviltong:

[quote name='Aleks89']Z tym praniem ręcznym to nie taki głupi pomysł.Szczoteczke taką do paznokci masz?Jak masz to tym wyszoruj.A jak się nie da to trudno będziesz wyglądać jak rolnik.[/QUOTE]

mam ale u rodziców :eviltong:

[quote name='Ptysiak']Zawsze można pomalować na czarno :evil_lol:[/QUOTE]

ale ja mam wielkiiii problem z paznokciami , mam cienkie jak papier :roll: kupiłam odżywke z eveline , 2 tygodnie stosowałam i pomoglo "zgrubły" ale strasznie mi się łamią przy skórze samej i boli bo są za krótkie :placz: i nie chciala bym malowac innym lakierem :shake: ale też już o tym pomyslalam

Posted

Przekazałam o krajalnicy, śmiał się :roll: ale krajalnicą nie będzie tak równo jak obcinaczką :evil_lol:
Jeszcze gada na temat tej krajalnicy... mówi, że mnie by opier... za to jeszcze bo tam się paluchów nie pcha. No i mam cały referat co i jak :evil_lol:

Benzynom lakową Sebek mówi, że można jak zmywaczem nie dało rady. O ile masz.

Posted

[quote name='Ptysiak']Przekazałam o krajalnicy, śmiał się :roll: ale krajalnicą nie będzie tak równo jak obcinaczką :evil_lol:
Jeszcze gada na temat tej krajalnicy... mówi, że mnie by opier... za to jeszcze bo tam się paluchów nie pcha. No i mam cały referat co i jak :evil_lol:

Benzynom lakową Sebek mówi, że można jak zmywaczem nie dało rady. O ile masz.[/QUOTE]

nie no krajalnicą to tak na kwadratowo bardziej :evil_lol:

ja też od Sebastiana dostalam o******* ze mam patrzec gdzie lapy wtykam i myslec o tym co robie a nie o dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ooooo matko a co to jest :crazyeye: chyba jednak jutro kupie kwasek cytrynowy i przywioze od mamy moją szczoteczkę :roll: