Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kalyna- Chrzczę Cię imieniem "pani problemowa".Czy ty we wszystkim widzisz problem ,za dużo zachodu itd? Prześwietlenie psu ,nie bo po co.Z robieniem repa jest za dużo zachodu ,ze szkoleniem też ,bo po co.No do jasnej cholery.Zepsułaś mi feng shiu i jin jang na dziś.Więc będę cię chłostał.

Posted

Ja pajaka bym w życiu nie chciała , ostatnio znowu mi taki wielki czarny poootfór wyszedł z pod komody , gdyby tesciowa nie weszła i go nie zabiła to bym chyba zawału dostała :roll:

ja chyba tez sobie zdjecia popowieszam ale musze mieć komplet takich samych ramek zeby nie robic ze sciany choinki ;)

Brixia nie ma za duzo medali musze je znależć to wstawie ich zdjęcie bo nie pamietam dokladnie ilości a Qwendzia hmmm tez cos podobna ilosc bedzie ;)

Posted

[quote name='Aleks89']Kalyna- Chrzczę Cię imieniem "pani problemowa".Czy ty we wszystkim widzisz problem ,za dużo zachodu itd? Prześwietlenie psu ,nie bo po co.Z robieniem repa jest za dużo zachodu ,ze szkoleniem też ,bo po co.No do jasnej cholery.Zepsułaś mi feng shiu i jin jang na dziś.Więc będę cię chłostał.[/QUOTE]

dzięki :diabloti:

Prześwietlać psa będę, ale od razu mam gnać jak skończył 6 miesięcy? Sonia mimo, że ma tylko 3 lata to miała już 2 narkozy w życiu, więc się boję, mam do tego prawo..
Robić repa nie będę z wielu powodów, niestety wszystkich nie znasz, bo i na forum o wszystkim nie piszę, ale wiesz lepiej :loveu::loveu:
yy na szkolenie chodziłam z Gandim, Sonię też nadal uczę :hmmmm: to co mam od razu z Gandizkiem robić szkolenie IPO? moze zdawać egzamin BH..

może ja patrzę na wszystko z dwóch stron... staram się nie działać impulsywnie... taki mam styl, nie chcesz to nie czytaj ;)

Posted

[quote name='Aleks89']Doglov-wyobraź sobie jak taki czarny pająk spacerował po Twojej twarzy kiedy spałaś mmmm :loveu:ONE TAM SĄ i czekają ,aż zaśniesz:evil_lol:[/QUOTE]

WIEM :eek2:

wczoraj tak wypsikałam "substralem" nasz pokój że po ścianach spływało :evil_lol:

medali Brixi jeszcze nie znalazłam ( bede szukała dalej ) :roll: tylko karty ocen wiec wiem ze medali miała tylko 3 ;)

medale Qwendi było łatwiej znaleźć ;) ( jednak nie maja podobnej ilości :evil_lol: )

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09484.jpg[/IMG]

plus jeden z Warszawy złoty , ale tam nie dawali medali :roll: tylko same dyplomy :roll:

wlewałam Neronowi do miski wody i jak wstawałam to pierdylłam głową w szafkę wiszącą :huh: ale mam arbuza na czubku głowy :angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']wlewałam Neronowi do miski wody i jak wstawałam to pierdylłam głową w szafkę wiszącą :huh: ale mam arbuza na czubku głowy :angryy:[/QUOTE]
Jak dobrze, że ja Ciebie znam i nie jestem sama!!! :evil_lol:

Ostatnio pająk szedł po ścianie nad biurkiem gdzie Sebek siedzi. Jakbyś widziała jak szybko wstał od kompa :evil_lol: Mówię mu żeby poczekał to zabiorę a On klapka i chciał zabić. Pająk spadł, uciekł pod biurko. Sebka mina bezcenna :evil_lol: Stanął za mną i jak pająk wyszedł to zwiał do kuchni ( Sebek oczywiście). Jak zabrałam pajączka na dwór to jeszcze z 10 minut się upewniał, że to ten sam. Potem stwierdził, że musi kupić więcej płytek na robale :evil_lol:

Kiedyś to wstawiłam mamie na dobranoc na FB :loveu::evil_lol:
Myślałam też o Tobie ale zapomniałam potem, więc specjalnie dla Ciebie teraz :loveu::evil_lol:
[img]https://lh4.googleusercontent.com/-wXZrw3yomLw/UI1xze8sXoI/AAAAAAAAFuo/QMPRTtBkLCw/s542/66560_157612657714874_2102502248_n.jpg[/img]

Posted

[quote name='Aleks89']Ty w ogóle nie działasz tylko wiecznie dumasz co by było gdyby.[/QUOTE]

Nie działam, i to wczytujesz z moich postów :)
po prostu przy b. ograniczonych zasobach, muszę dokonywać wyborów, lepiej się dobrze zastanowić niż potem płakać, bo coś...

no, ale każdy ma swój sposób na życie..

sporo Qwenda ma tych medali :loveu: :loveu:

w pracy powiedzą, ze mąż Cię bije :lol:

Posted

[quote name='Angi']oooooooooo....... ile medali :D[/QUOTE]

troszku mało :lol:

[quote name='Ptysiak']Jak dobrze, że ja Ciebie znam i nie jestem sama!!! :evil_lol:

Ostatnio pająk szedł po ścianie nad biurkiem gdzie Sebek siedzi. Jakbyś widziała jak szybko wstał od kompa :evil_lol: Mówię mu żeby poczekał to zabiorę a On klapka i chciał zabić. Pająk spadł, uciekł pod biurko. Sebka mina bezcenna :evil_lol: Stanął za mną i jak pająk wyszedł to zwiał do kuchni ( Sebek oczywiście). Jak zabrałam pajączka na dwór to jeszcze z 10 minut się upewniał, że to ten sam. Potem stwierdził, że musi kupić więcej płytek na robale :evil_lol:

Kiedyś to wstawiłam mamie na dobranoc na FB :loveu::evil_lol:
Myślałam też o Tobie ale zapomniałam potem, więc specjalnie dla Ciebie teraz :loveu::evil_lol:
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-wXZrw3yomLw/UI1xze8sXoI/AAAAAAAAFuo/QMPRTtBkLCw/s542/66560_157612657714874_2102502248_n.jpg[/IMG][/QUOTE]

ejjjj ja mam to samo , jak Sebastian wynosi pająka to ja nie spuszczam z niego wzroku zeby aby na pewno wyniosł go na zewnatrz i ze na pewno to jest "ten" pająk" brrrrrrrrrr

o fujjjjjjjj :crazyeye: gdyby takiej wielkosci pajaki na prawde istnialy to uwierzcie mi ze zamykam sie w małym pomieszczeniu i z niego nie wychodzę :shake:

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór Aga ;)

Dobre to zdjęcie Iza :evil_lol:[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='kalyna']
sporo Qwenda ma tych medali :loveu: :loveu:

w pracy powiedzą, ze mąż Cię bije :lol:[/QUOTE]

troszke wiecej by sie przydało ;)

nie widac guziola bo mam go na czubku głowy :evil_lol: ale boli coraz bardziej :roll:

dzisiaj byłam zaniesc zdjecia do wywolania i znowu odiwedziłam "moje " kraby :loveu::loveu::loveu::loveu: ale one śliczne :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']eheeee juz w to wierzę :saint1::peace:[/QUOTE]

"...12-letnia samica imieniem Rosi [B]waży 175 g[/B]. Jej właścicielem jest pan Walter Baumgartner z miejscowości Andorf w Austrii. Już sama [B]długość ciała[/B] Rosi jest imponująca – [B]12 cm[/B]. Wyobraźcie sobie zatem jej [B]nogi mierzące 26 cm[/B], oraz [B]kły jadowe – 2,5 cm[/B] każdy. Żeby lepiej uświadomić sobie ile waży Rosi, jej wagę można porównać do wagi 5 wróbli domowych!..." :razz:

Posted

[quote name='Ptysiak']"...12-letnia samica imieniem Rosi [B]waży 175 g[/B]. Jej właścicielem jest pan Walter Baumgartner z miejscowości Andorf w Austrii. Już sama [B]długość ciała[/B] Rosi jest imponująca – [B]12 cm[/B]. Wyobraźcie sobie zatem jej [B]nogi mierzące 26 cm[/B], oraz [B]kły jadowe – 2,5 cm[/B] każdy. Żeby lepiej uświadomić sobie ile waży Rosi, jej wagę można porównać do wagi 5 wróbli domowych!..." :razz:[/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

ale to na szczescie nie w Polsce :shocked!:

Posted

Sebastian dzisiaj mi powiedział tak :

patrz kochanie idealna tabliczka do powieszenia nad Twoim pokojem

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_0354.jpg[/IMG]

po czym dodał :

" bo nie ma z napisem Jestem Pokemonem " :mdleje:

Posted

[quote name='dOgLoV']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

ale to na szczescie nie w Polsce :shocked!:[/QUOTE]
U nas chyba większych niż ten nie ma:
"...[URL="http://www.wlin.pl/rola-wody/mapa/12-fauna-stawu-pajaki-i-owady/pajeczaki-i-owady#bagnik"]Bagnik przybrzeżny[/URL]. Jeden z największych pająków krajowych (z odnóżami 8 cm), żyje na brzegach zbiorników, gdzie poluje na owady, kijanki i małe ryby.''

Chyba, że sobie Ktoś przywiezie i wychowa jakiegoś :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Sebastian dzisiaj mi powiedział tak :

patrz kochanie idealna tabliczka do powieszenia nad Twoim pokojem

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_0354.jpg[/IMG]

po czym dodał :

" bo nie ma z napisem Jestem Pokemonem " :mdleje:[/QUOTE]
buhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']U nas chyba większych niż ten nie ma:
"...[URL="http://www.wlin.pl/rola-wody/mapa/12-fauna-stawu-pajaki-i-owady/pajeczaki-i-owady#bagnik"]Bagnik przybrzeżny[/URL]. Jeden z największych pająków krajowych (z odnóżami 8 cm), żyje na brzegach zbiorników, gdzie poluje na owady, kijanki i małe ryby.''

Chyba, że sobie Ktoś przywiezie i wychowa jakiegoś :evil_lol:[/QUOTE]

ble fuj :roll:

ale jak na niego patrze to wydaje mi sie jak ten ktorego mamy w studni :shocked!:

Posted

[quote name='dOgLoV']ble fuj :roll:

ale jak na niego patrze to wydaje mi sie jak ten ktorego mamy w studni :shocked!:[/QUOTE]
Chciałaś akwarium odnowić, to masz w studni pająka. Wystarczy złapać i po co Ci inne stwory w akwarium? :evil_lol:

Posted

A taki śmieszek zrobił sie z Antosia :loveu::loveu::loveu::loveu:

[URL]https://www.facebook.com/photo.php?v=358101304282921[/URL]

Madzia nie bedzie mogła obejrzeć :roll: ale nie umiem inaczej tego wstawić :roll:

i UWAGA !!!!

Antoś będzie miał siostrzyczke albo braciszka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Chciałaś akwarium odnowić, to masz w studni pająka. Wystarczy złapać i po co Ci inne stwory w akwarium? :evil_lol:[/QUOTE]

chyba bym musiala sie najpierw stad wyprowadzic pozniej mogl by tu byc pajak w akwarium :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']chyba bym musiala sie najpierw stad wyprowadzic pozniej mogl by tu byc pajak w akwarium :roll:[/QUOTE]
oj tam oj tam :evil_lol:

Pisze mi "
[h=2]Zawartość chwilowo niedostępna :([/h]
Gratuluję siostrzyczki :multi::loveu: