Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']A akwarium i wszystkie potrzebne akcesoria już masz? Zaszalałaś z tym krabem :evil_lol:[/QUOTE]

wszystko mam tylko kamyczków i skałek nie mam jeszcze :evil_lol:

mało brakowało i dzisiaj juz bym go przywiozła ale najpier trzeba mu domek naszykować :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']wszystko mam tylko kamyczków i skałek nie mam jeszcze :evil_lol:

mało brakowało i dzisiaj juz bym go przywiozła ale najpier trzeba mu domek naszykować :evil_lol:[/QUOTE]Do kompletu mogę dorzucić Ci swoje rybki, krab będzie miał co jeść :diabloti: Tylko musisz osobiście po nie przyjechać :D

Posted

[quote name='dOgLoV']wiedziałam :evil_lol:

tez u was tak wieje strasznie ?[/QUOTE]

wieje, wieje.. ale nie strasznie. Bywało gorzej ;)

też chcę kraba :evil_lol: U nas w akwarium jakieś cholerstwo się wdało.. Ryby i rośliny mi popadały :(

Posted

[quote name='Angi']wieje, wieje.. ale nie strasznie. Bywało gorzej ;)

też chcę kraba :evil_lol: U nas w akwarium jakieś cholerstwo się wdało.. Ryby i rośliny mi popadały :([/QUOTE]Pewnie rybek nie karmiłaś :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Do kompletu mogę dorzucić Ci swoje rybki, krab będzie miał co jeść :diabloti: Tylko musisz osobiście po nie przyjechać :D[/QUOTE]

Dzieki ale chyba taniej mnie wyniesie jak sobie kupie na miejscu :evil_lol:

[quote name='Angi']wieje, wieje.. ale nie strasznie. Bywało gorzej ;)

też chcę kraba :evil_lol: U nas w akwarium jakieś cholerstwo się wdało.. Ryby i rośliny mi popadały :([/QUOTE]

moze ślimaki Ci sie wkradły ?? ja miałam mnóstwo i też mi wszystko popadało po kolei :roll:

Posted

[quote name='Angi']nie dosłownie mi wszystkie popadały, zostały 3.
Karmić karmiłam, 2 razy dziennie. Ślimaków nie ma bo bym zauważyła.. Po prostu nie wiem. :([/QUOTE]

to może masz coś w wodzie ja od czasu do czasu wlewałam FMC ale to zalezy co sie rybie dzieje , co innego jest ja ma biale plamki co innego jak posklejane płetwy itd

Posted

[quote name='dOgLoV']A no bo lepsza głodna ryba niż przekarmiona ;)[/QUOTE]

to oczywiste, dawałam 2 razy dziennie w mniejszych ilościach.
ryb można nie karmić przez dwa tygodnie :D

Ospy nie było, posklejanych płetw też nie było . może coś z roślinką przyniosłam..

trudno się mówi, tak bywa w akwarystyce. Tylko nie mogę pojąć że mój piękny bojownik mi padł :( :(

Posted

z bojownikiem to ja mialam takie przeboje ze masakra , najpierw zrobilo mu sie jedno oko takie duze ogromne , dosc dlugo go leczylam ale pozniej stracil calkowicie kolor i padł :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaa i o jednym jeszcze zapomniałam , chyba będe miała kraba :multi:[/QUOTE]
Szalona. :lol::)

[quote name='dOgLoV']mniami :loveu::loveu::loveu::loveu:

juz jest lepiej , dziąsełka ma już wyleczone , jeszcze tylko ma małe ranki na skóprze od antybiotyku i jest wychudzona a co za tym idzie ma bardzo mało sierści :roll: ale teraz juz powoli powinno wszystko wracac do normy ;)[/QUOTE]
Ale nie ma już złych wieści, że może być gorzej?

Posted

[quote name='phase']Szalona. :lol::)

Ale nie ma już złych wieści, że może być gorzej?[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wet mówi że juz nie ma żadnego zagrożenia życia :multi: wszystko jest zaleczone , teraz tylko czekac aż przytyje i porośnie :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
wet mówi że juz nie ma żadnego zagrożenia życia :multi: wszystko jest zaleczone , teraz tylko czekac aż przytyje i porośnie :loveu:[/QUOTE]
Uff, bardzo miło czytać takie wieści. :)

Posted

[quote name='Angi']tylko tata wróci do polski, u nas będzie ciepło :D
zawsze tak jest :evil_lol:[/QUOTE]

czyli kiedy ?? :cool3:

[quote name='magdabroy']Ale było cholernie zimno :([/QUOTE]

ale nic mokrego Ci nie padało na twarz :roll:

[quote name='phase']Uff, bardzo miło czytać takie wieści. :)[/QUOTE]

tez sie cieszymy :loveu:

Neron z Qwenda cały dzien przesiedzialy na dworze , teraz Nerona wziełam do domu bo juz z niego tak cieknie ze masakra to lezy obrazony a Qwenda nawet nie myśli zeby tu przyjsc , stoi na dworze i sie patrzy nie wiadomo na co , nawet sie nie położy :shake:

Posted

[quote name='phase'][B]Szalona.[/B] :lol::)
[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']
Neron z Qwenda cały dzien przesiedzialy na dworze , teraz Nerona wziełam do domu bo juz z niego tak cieknie ze masakra to lezy obrazony a Qwenda nawet nie myśli zeby tu przyjsc , stoi na dworze i sie patrzy nie wiadomo na co , nawet sie nie położy :shake:[/QUOTE]
Podobno jaki Pan/i tak pies. :evil_lol:

Posted

za 2 miesiace to dopiero sie kochana zima rozpęta :evil_lol:

dzisiaj sobie kupilam drugie spodnie narciarskie :evil_lol: tym razem juz normalnie w sportowym :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']za 2 miesiace to dopiero sie kochana zima rozpęta :evil_lol:

dzisiaj sobie kupilam drugie spodnie narciarskie :evil_lol: tym razem juz normalnie w sportowym :evil_lol:[/QUOTE]
zimy w tym roku nie będzie, mówię ci :evil_lol: