Izabela124. Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 A akwarium i wszystkie potrzebne akcesoria już masz? Zaszalałaś z tym krabem :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Izabela124.']A akwarium i wszystkie potrzebne akcesoria już masz? Zaszalałaś z tym krabem :evil_lol:[/QUOTE] wszystko mam tylko kamyczków i skałek nie mam jeszcze :evil_lol: mało brakowało i dzisiaj juz bym go przywiozła ale najpier trzeba mu domek naszykować :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='dOgLoV']wszystko mam tylko kamyczków i skałek nie mam jeszcze :evil_lol: mało brakowało i dzisiaj juz bym go przywiozła ale najpier trzeba mu domek naszykować :evil_lol:[/QUOTE]Do kompletu mogę dorzucić Ci swoje rybki, krab będzie miał co jeść :diabloti: Tylko musisz osobiście po nie przyjechać :D Quote
angineuuka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='dOgLoV']wiedziałam :evil_lol: tez u was tak wieje strasznie ?[/QUOTE] wieje, wieje.. ale nie strasznie. Bywało gorzej ;) też chcę kraba :evil_lol: U nas w akwarium jakieś cholerstwo się wdało.. Ryby i rośliny mi popadały :( Quote
Izabela124. Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='Angi']wieje, wieje.. ale nie strasznie. Bywało gorzej ;) też chcę kraba :evil_lol: U nas w akwarium jakieś cholerstwo się wdało.. Ryby i rośliny mi popadały :([/QUOTE]Pewnie rybek nie karmiłaś :diabloti: Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Izabela124.']Do kompletu mogę dorzucić Ci swoje rybki, krab będzie miał co jeść :diabloti: Tylko musisz osobiście po nie przyjechać :D[/QUOTE] Dzieki ale chyba taniej mnie wyniesie jak sobie kupie na miejscu :evil_lol: [quote name='Angi']wieje, wieje.. ale nie strasznie. Bywało gorzej ;) też chcę kraba :evil_lol: U nas w akwarium jakieś cholerstwo się wdało.. Ryby i rośliny mi popadały :([/QUOTE] moze ślimaki Ci sie wkradły ?? ja miałam mnóstwo i też mi wszystko popadało po kolei :roll: Quote
angineuuka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 nie dosłownie mi wszystkie popadały, zostały 3. Karmić karmiłam, 2 razy dziennie. Ślimaków nie ma bo bym zauważyła.. Po prostu nie wiem. :( Quote
Izabela124. Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 U mnie są karmione raz dziennie jak nie zapomnę :lol: Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Angi']nie dosłownie mi wszystkie popadały, zostały 3. Karmić karmiłam, 2 razy dziennie. Ślimaków nie ma bo bym zauważyła.. Po prostu nie wiem. :([/QUOTE] to może masz coś w wodzie ja od czasu do czasu wlewałam FMC ale to zalezy co sie rybie dzieje , co innego jest ja ma biale plamki co innego jak posklejane płetwy itd Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Izabela124.']U mnie są karmione raz dziennie jak nie zapomnę :lol:[/QUOTE] A no bo lepsza głodna ryba niż przekarmiona ;) Quote
angineuuka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='dOgLoV']A no bo lepsza głodna ryba niż przekarmiona ;)[/QUOTE] to oczywiste, dawałam 2 razy dziennie w mniejszych ilościach. ryb można nie karmić przez dwa tygodnie :D Ospy nie było, posklejanych płetw też nie było . może coś z roślinką przyniosłam.. trudno się mówi, tak bywa w akwarystyce. Tylko nie mogę pojąć że mój piękny bojownik mi padł :( :( Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 z bojownikiem to ja mialam takie przeboje ze masakra , najpierw zrobilo mu sie jedno oko takie duze ogromne , dosc dlugo go leczylam ale pozniej stracil calkowicie kolor i padł :roll: Quote
phase Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaa i o jednym jeszcze zapomniałam , chyba będe miała kraba :multi:[/QUOTE] Szalona. :lol::) [quote name='dOgLoV']mniami :loveu::loveu::loveu::loveu: juz jest lepiej , dziąsełka ma już wyleczone , jeszcze tylko ma małe ranki na skóprze od antybiotyku i jest wychudzona a co za tym idzie ma bardzo mało sierści :roll: ale teraz juz powoli powinno wszystko wracac do normy ;)[/QUOTE] Ale nie ma już złych wieści, że może być gorzej? Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='phase']Szalona. :lol::) Ale nie ma już złych wieści, że może być gorzej?[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wet mówi że juz nie ma żadnego zagrożenia życia :multi: wszystko jest zaleczone , teraz tylko czekac aż przytyje i porośnie :loveu: Quote
*Magda* Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Dobry wieczór :) A u mnie dziś jedyne co padało, to promienie słoneczne :eviltong: Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :) A u mnie dziś jedyne co padało, to promienie słoneczne :eviltong:[/QUOTE] szczęściara :roll: Quote
angineuuka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='dOgLoV']szczęściara :roll:[/QUOTE] tylko tata wróci do polski, u nas będzie ciepło :D zawsze tak jest :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='dOgLoV']szczęściara :roll:[/QUOTE] Ale było cholernie zimno :( Quote
phase Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='dOgLoV'] wet mówi że juz nie ma żadnego zagrożenia życia :multi: wszystko jest zaleczone , teraz tylko czekac aż przytyje i porośnie :loveu:[/QUOTE] Uff, bardzo miło czytać takie wieści. :) Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='Angi']tylko tata wróci do polski, u nas będzie ciepło :D zawsze tak jest :evil_lol:[/QUOTE] czyli kiedy ?? :cool3: [quote name='magdabroy']Ale było cholernie zimno :([/QUOTE] ale nic mokrego Ci nie padało na twarz :roll: [quote name='phase']Uff, bardzo miło czytać takie wieści. :)[/QUOTE] tez sie cieszymy :loveu: Neron z Qwenda cały dzien przesiedzialy na dworze , teraz Nerona wziełam do domu bo juz z niego tak cieknie ze masakra to lezy obrazony a Qwenda nawet nie myśli zeby tu przyjsc , stoi na dworze i sie patrzy nie wiadomo na co , nawet sie nie położy :shake: Quote
angineuuka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 za 62 dni :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: chyba, a może wcześniej o 7 dni :evil_lol: Quote
phase Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='phase'][B]Szalona.[/B] :lol::) [/QUOTE] [quote name='dOgLoV'] Neron z Qwenda cały dzien przesiedzialy na dworze , teraz Nerona wziełam do domu bo juz z niego tak cieknie ze masakra to lezy obrazony a Qwenda nawet nie myśli zeby tu przyjsc , stoi na dworze i sie patrzy nie wiadomo na co , nawet sie nie położy :shake:[/QUOTE] Podobno jaki Pan/i tak pies. :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 za 2 miesiace to dopiero sie kochana zima rozpęta :evil_lol: dzisiaj sobie kupilam drugie spodnie narciarskie :evil_lol: tym razem juz normalnie w sportowym :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 [quote name='phase']Podobno jaki Pan/i tak pies. :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='dOgLoV']za 2 miesiace to dopiero sie kochana zima rozpęta :evil_lol: dzisiaj sobie kupilam drugie spodnie narciarskie :evil_lol: tym razem juz normalnie w sportowym :evil_lol:[/QUOTE] zimy w tym roku nie będzie, mówię ci :evil_lol: Quote
Recommended Posts