angineuuka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Aleks89']Zabrze!!!!Wy nawet rynku nie macie:diabloti:a na dworcu jeden peron.:evil_lol: Za to macie ul.Buchenwalczyków i stado cyganów żrących gruz na niej:diabloti:[/QUOTE] co racja, to racja :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='Angi']W sklepie nie było... normalnie u nas nic nigdy nie ma .. nie pękły, żyją juz 3 lata! baa, nawet przeżyły podróż samolotem :D[/QUOTE] a lady chociaż macie w tym sklepie ?? :evil_lol: [quote name='kalyna']eeej wypasione to to jest :loveu: ja już nie mogę się doczekać świąt i wtedy zacznie się palić świeczki :loveu: aaaaa i już czuję zapach i smak mandarynek i pierników :D[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mandarynki pychotka :loveu: ale pierników nienawidzę :shake: [quote name='Aleksandra95']Co te dynie tak wcześnie tu ? :lol:[/QUOTE] były w netto i mi sie strasznie spodobały :evil_lol: [quote name='Aleks89']Zabrze!!!!Wy nawet rynku nie macie:diabloti:a na dworcu jeden peron.:evil_lol: Za to macie ul.Buchenwalczyków i stado cyganów żrących gruz na niej:diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09141.jpg[/URL] śliczne :loveu:[/QUOTE] hej hej ;) Quote
łamAga Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='Angi']Ja, lody są :D[/QUOTE] Ta tylko o lodach :splat::eviltong: o lade mi chodziło , taka wiesz sklepową :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='dOgLoV']Ta tylko o lodach :splat::eviltong: o lade mi chodziło , taka wiesz sklepową :evil_lol:[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: lada jest. :diabloti: Quote
łamAga Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='Angi']:roflt::roflt::roflt: lada jest. :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to chociaż to :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to chociaż to :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='dOgLoV'][IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09138.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09139.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09141.jpg[/IMG] :lol:[/QUOTE] bardzo mi się podobają:) Quote
*Magda* Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='Angi']Ja, lody są :D[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Następna zboczona :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='unikatowydiament']bardzo mi się podobają:)[/QUOTE] dziekuję ;) przez Magde ich nie świece bo sie boję że pekną :evil_lol::eviltong: [quote name='Izabela124.']Przyszłam się przywitać :)[/QUOTE] hej hej ;) [quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Następna zboczona :evil_lol:[/QUOTE] i to niby ja jestem zboczona :turn-l: Quote
*Magda* Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='dOgLoV']przez Magde ich nie świece bo sie boję że pekną :evil_lol::eviltong: [/QUOTE] A co, ja jestem winna, że robią jednorazówki :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='magdabroy']A co, ja jestem winna, że robią jednorazówki :mad::eviltong:[/QUOTE] nie wiem , ja zawsze jestem wszedzie winna o wszystko to Ty mozesz być winna na dogo :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='dOgLoV']nie wiem , ja zawsze jestem wszedzie winna o wszystko to Ty mozesz być winna na dogo :eviltong:[/QUOTE] Tak, ktoś musi być w mordę bity :roll: Quote
łamAga Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='magdabroy']Tak, ktoś musi być w mordę bity :roll:[/QUOTE] w buźkę :evil_lol: Quote
szalej Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 superowe ozdoby na hallowen, moje ulubione święto chyba :D Psiaki cudne :* Quote
*Magda* Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='dOgLoV']w buźkę :evil_lol:[/QUOTE] Jak zwał, tak zwał :eviltong: Dziś mam nerwy, to może być morda :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 [quote name='szalej']superowe ozdoby na hallowen, moje ulubione święto chyba :D Psiaki cudne :*[/QUOTE] Dziekujemy i witamy w naszych skromnych progach :loveu: [quote name='magdabroy']Jak zwał, tak zwał :eviltong: Dziś mam nerwy, to może być morda :evil_lol:[/QUOTE] ja miałam wczoraj nerwa a dzisiaj mi wszystko jedno wiec i mnie mozecie lać po mordzie :evil_lol: Quote
angineuuka Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Następna zboczona :evil_lol:[/QUOTE] oj tam. :evil_lol: Quote
WATACHA Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 [quote name='Angi']Ja, lody są :D[/QUOTE] Sezon się kończy to i lodów zaraz nie będzie ;) A ile takie świeczuszki kosztują , pytam z ciekawości? Quote
łamAga Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Angi']oj tam. :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='asiunia']Dzień dobry :)[/QUOTE] hello ;) [quote name='WATACHA'] A ile takie świeczuszki kosztują , pytam z ciekawości?[/QUOTE] te kosztowały 15 zł za sztukę , szkoda ze nie 10 wtedy moze bym wszystkie rodzaje kupiła :evil_lol: [quote name='magdabroy']Where are you Aga??[/QUOTE] Jestem jestem :lol: bylismy z psami w lesie i u mojej mamy na urodzinach :lol: a teraz mam chwilke wreszcie na dogo :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Szok :crazyeye: Jak mało do nadrabiania :evil_lol: Dobry wieczór :) Gdzie zdjęcia ?? :razz: Quote
łamAga Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Ptysiak']Szok :crazyeye: Jak mało do nadrabiania :evil_lol: Dobry wieczór :) [B]Gdzie zdjęcia ??[/B] :razz:[/QUOTE] widzisz , nikt u mnie nie pisze :roll: zaraz dodam :evil_lol: Quote
Recommended Posts