Ada_Mirra Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Kociaste, Qwenducha i.. jeden Neronek :loveu: Quote
*Magda* Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='dOgLoV']Niby tak , ale za to mój Sebek jest bardzo fochasty , a jak już zapoda fochodąsa to klękajcie narody :roll:[/QUOTE] I co, masz ciche dni?? [quote name='dOgLoV']mam chyba ciąże urojoną :evil_lol: zjadłam chipsy serowo czosnkowe zapiłam piwem i teraz zagryzam lentylkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']w prawdziwej na 100% nie jestem wiec musi byc jakas taka zmyślona :evil_lol: od wczoraj tak mnie brzuch napitala ze lada chwila i dostane okres :roll: [/QUOTE] A może to nie ciąża urojona ;) Mnie też bolał brzuch jak na okres, a byłam zapylona :eviltong: [quote name='Ptysiak']Chociaż ostatnio sam stwierdził, że chciałby pieska... Ale właściwie to nie piesek jak dla mnie tylko większy chomik :D On by chciał yorka miniaturkę :evil_lol:[/QUOTE] O matko :mdleje: Dobry wieczór Aga :) Quote
łamAga Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [QUOTE=makot'a;19778584]Aaach, ona wygląda jak księzniczka :loveu: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09062.jpg[/URL] Nie tylko Ty masz problem z podłogą, nie martw się... nie wszyscy dają radę sobie z tym poradzić tak jak Aleks, hehe :diabloti:[/QUOTE] myslę że gdyby Aleks mieszkał w domku wolno stojącym i psy wierciły by mu sie co 5 min do domu i na dwór to też znudziło by mu się pucować tę podłogę :evil_lol: [quote name='Cavy']cześć niedzielnie :hand: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09062.jpg[/URL] o ja :loveu:[/QUOTE] hej hej ;) [quote name='Aleks89']Najkejka-są kafle o strukturze ,kolorze ,wyglądzie i kształcie paneli:cool3: Ja nienawidzę paneli i stukania pazurów. Doglov-znów zamiotłem ,bo zobaczyłem jeden kłębek sierści xD[/QUOTE] ooo to właśnie mi chodziło , kafelki o strukturze paneli , świetne są :loveu: mi tam to stukanie w ogóle nie przeszkadza , nawet przyjemne dla ucha :eviltong: u mnie w domu byś chyba zamiatał i mył podłogę od samego rana do samego wieczora :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='Ptysiak']Dzień dobry w mokrą, wstrętną, zimną niedzielę ;) Czekoladki = piwo czekoladowe. Halooo obudź się !!! :evil_lol: A ja na razie nie mam takiego problemu bo Ptysiek jeszcze się nie leni tak bardzo :multi:ale mam wszędzie błoto i mokro dzisiaj i latam z mopem po każdym spacerze :evil_lol: A te kafelki o wyglądzie paneli są świetne i bardzo mi się podobają i właśnie takie zaczęliśmy kłaść na przedpokoju na dole :) Za panelami nie przepadam, wolę parkiet lub dechy. I na bank nigdzie paneli nie chcę, mam parkiet w kominkowym i u góry na przedpokoju a w pokojach wszędzie będą deski jedynie łazienki i kuchnia w kafelkach. Może kiedyś uda nam się skończyć remont i to wszystko zrobić :evil_lol: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09061.jpg[/URL] moja piękna :loveu:[/QUOTE] tak tak , później sobie uświadomiłam :evil_lol: ale powiem Ci ze dzisiaj w tesco nie było czekoladowego piwa ale za to było jagodowe :multi::multi::multi::multi: i mam :multi: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC09098.jpg[/IMG] tylko że smakuje troche jak męski perfum :splat: [quote name='Angi']witamy się w niedzielę :D[/QUOTE] hejka ;) [quote name='Ada_Mirra']Kociaste, Qwenducha i.. jeden Neronek :loveu:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
łamAga Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='Angi']a to ja mam miodowe z lidla :D[/QUOTE] Ja ogolnie miodu nie lubie i jesc go nie moge bo mam alergie ale takie piwa pewnie nie widziały na oczy miodu :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 O widzisz , tak sie rozpisałam że ominęłam :oops: to przez to piwo jagodowe o smaku męskiego perfumu :evil_lol: [quote name='magdabroy']I co, masz ciche dni?? A może to nie ciąża urojona ;) Mnie też bolał brzuch jak na okres, a byłam zapylona :eviltong: O matko :mdleje: Dobry wieczór Aga :)[/QUOTE] hej hej To są raczej ciche minuty bo ja za chwile zaczynam rozmawiac z nim normalnie i mu mija fochodąs :evil_lol: nie nie , teraz uważamy żeby się nic nie przytrafiło ;) jak na razie :evil_lol: noooo o matko , york i do tego miniaturka :evil_lol: nie widziałam na oczy Sebka , ale chyba śmiesznie by z takim "wielkim" psem na smyczy wyglądał :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 I jeszcze obowiązkowo z różową kokardką na głowie :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='magdabroy']I jeszcze obowiązkowo z różową kokardką na głowie :evil_lol:[/QUOTE] koniecznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i Sebek w różowych kozaczkach z ciciusiem :evil_lol: a Obok Iza ubrana w czarne glany z Ptysiem na smyczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 dobre :evil_lol: [IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/283408_501569883187502_2082975733_n.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [URL]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/283408_501569883187502_2082975733_n.jpg[/URL] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: A co do basenu, to jak nic się nie zmieni, to za tydzień jedziemy z Theosiem na basen :grins: Quote
łamAga Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='magdabroy'][URL]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/283408_501569883187502_2082975733_n.jpg[/URL] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: A co do basenu, to jak nic się nie zmieni, to za tydzień jedziemy z Theosiem na basen :grins:[/QUOTE] oooooo :multi::multi::multi::multi: i fotki obowiązkowe :loveu: Quote
*Magda* Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='dOgLoV']oooooo :multi::multi::multi::multi: i fotki obowiązkowe :loveu:[/QUOTE] Na pierwszy raz napewno nie wezmę aparatu :shake: Muszę sprawdzić jak się będzie zachowywał i jak nam to wszystko pójdzie :roll: Ale jak wszystko pójdzie fajnie, to następnym razem (planujemy chodzić 2x w miesiącu) wezmę aparat ;) Quote
łamAga Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='magdabroy']Na pierwszy raz napewno nie wezmę aparatu :shake: Muszę sprawdzić jak się będzie zachowywał i jak nam to wszystko pójdzie :roll: Ale jak wszystko pójdzie fajnie, to następnym razem (planujemy chodzić 2x w miesiącu) wezmę aparat ;)[/QUOTE] no ok to juz poczekam do tego 2giego razu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='dOgLoV']no ok to juz poczekam do tego 2giego razu :evil_lol:[/QUOTE] Nie masz wyboru :eviltong: Quote
łamAga Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='magdabroy']Nie masz wyboru :eviltong:[/QUOTE] no właśnie :placz::placz::placz::placz: mój Sebastian ale jest uparty , chce żebym z nim szła na hubertusa a ja nie lubie imprez i nie chce iśc , a on od paru dni nic tylko chodz ze mna i chodz , dzisiaj mówie ok ale moge sobie kupić królika :lol: a on "NIE!":angryy: :placz: Quote
*Magda* Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Idź, fajna impreza będzie ;) A o królika męcz go dalej :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='magdabroy']Idź, fajna impreza będzie ;) A o królika męcz go dalej :evil_lol:[/QUOTE] jedynie co to na gonitwe lisa bym sie skusiła iśc ale na reszte :shake: sam niech idzie , Paulina ( wet) tez bedzie , bedzie miał z kim sie bawić ;) a na królika sie nie zgodzi , jak teraz sie nie zgodzil a wiem ze mu na tej imprezie zalezy to sie nie zgodzi :shake: Quote
*Magda* Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 A z jakiej okazji Sebastian idzie na hubertusa? On jest myśliwym? Quote
łamAga Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='magdabroy']A z jakiej okazji Sebastian idzie na hubertusa? On jest myśliwym?[/QUOTE] :shake: Nigdy:shake: ale on nalezał do kółka jeździeckiego , uczył jeździć konno , i miał konia w stajni a że hubertusy organizuje borowianka ( stadnina koni) to on zawsze jest zapraszany na te imprezy, chciał zebym z nim szła bo nie lubi wlasnie za bardzo gadac z mysliwymi bo nie bawi go temat zabijania zwierzat dla zabawy a nie wie czy bedzie ktoś z poza ich grona , ale ja wiem ze na 100% bedzie Paulina bo nam nawet mówiła ze idzie i chciała nas zabic jak powiedzielismy ze my nie idziemy i Łukasz pracownik stajni tez bedzie wiec ja mu do szczescia tam potrzeba nie bede ;) Quote
*Magda* Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Myśliwi by Cię zjadli jakbyś powiedziała, że zabijają dla zabawy :evil_lol: Znam te grono ludzi, bo mój wujek jest myśliwym ;) Oni zawsze twierdzą, że zabijają dla wyrównania ekosystemu ;) Quote
angineuuka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja ogolnie miodu nie lubie i jesc go nie moge bo mam alergie ale takie piwa pewnie nie widziały na oczy miodu :evil_lol:[/QUOTE] zawartość miodu - 2% :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 [quote name='magdabroy']Myśliwi by Cię zjadli jakbyś powiedziała, że zabijają dla zabawy :evil_lol: Znam te grono ludzi, bo mój wujek jest myśliwym ;) Oni zawsze twierdzą, że zabijają dla wyrównania ekosystemu ;)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to i moze lepiej ze tam nie ide bo po pijaku pewnie bym im to powiedziała :evil_lol: moim zdaniem jakaś tam frajde z upolowanej zwierzyny mają a to nie jest fajne :roll: [quote name='Angi']zawartość miodu - 2% :evil_lol:[/QUOTE] tak myslalam :evil_lol: macie jakaś galerie ?? Quote
*Magda* Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='dOgLoV']moim zdaniem jakaś tam frajde z upolowanej zwierzyny mają [/QUOTE] Doceniam tylko to, że dzięki wujkowi mogłam pogłaskać borsuka :D Coprawda już był wypchany, ale upolowany przez niego ;) Tyle razy mogłam jeść dziczyznę, ale tylko raz się skusiłam ;) To nie dla mnie :shake: Więc te wszystkie dziki, sarenki, gęsi itp. mogą sobie żyć dowoli ;) Choć teraz (gdybym mieszkała w PL) pewnie bym brała od wujka dziczyznę dla Tory, żeby urozmaicić jej barf :) Quote
Recommended Posts