Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Na mnie niestety nie licz :(

A kawał fajny :D:D:D[/QUOTE]

wiem wiem , nie masz facebooka ;)

[quote name='Izabela124.']Zagłosowałam :)[/QUOTE]

[quote name='phase']Polubione. ;)[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']Kliknione i udostępnione ;)

Śliczne zdjęcie :loveu:[/QUOTE]

Dziekuje bardzo :loveu:

[quote name='unikatowydiament']Marysia:loveu:
dużo zdrówka dla Neronka:)[/QUOTE]

dzieki ;)

[quote name='Cavy']Witamy po dłuuuuuugiej przerwie! Co u was słychać, tak w skrócie? :razz:
Zagłosowane! :cool3:[/QUOTE]

ojojoj skrócic to sie tak nie da :eviltong: musisz nadrobić całą galerię :evil_lol:

dzieki bardzo ;)

[quote name='magdabroy']Aga, czekam na PW ;)[/QUOTE]

:evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']Powinno być w tabletkach, bo to jest wit. H. Na skórę, włosy, paznokcie.

Dla ludziów też są takie preparaty.[/QUOTE]

Sebastian mowil ze musimy zobaczyc w zoologu bo tam tez powinno cos takiego byc ;)

[quote name='agaga21']zagłosowałam. świetne to zdjęcie konkursowe :)
pozdrawiamy[/QUOTE]

dziekujemy bardzo :loveu:

[quote name='M&S']Dzień dobry Onku:)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='ania90']klik zrobiony :)[/QUOTE]

dziekuje ;)

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry Aga :)[/QUOTE]

dobry dobry ;)

[quote name='magdabroy']Cześć Aguś :loveu:

Wyspana??[/QUOTE]

hello ;)

tak średnio bym powiedziała , mam taki katar ze w pracy caly czas cieklo mi jak z kurka , pozniej sie okazalo ze krople sie skonczyły i "wykrecalam " w domu buteleczke zeby chociaz troszke mi pomogły i sie udało zasnac ale co chwile sie budziłam , gorączki nie mam a czuje sie jak bym miała co najmniej 38 stopni :roll: wiec malowanie desek sobie dzisiaj daruję zrobiłam sobie gorącą herbatę z sokiem malinowym (niestety kupnym wiec pewnie ten sok malin nie widział :roll:) i nawet nie czuje smaku tej herbaty :roll:

[quote name='justysiek']hej Aga:):):)[/QUOTE]

hejka ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']uff, to dobrze.::) jak pisałam to Ciebie jeszcze nie było :evil_lol:[/QUOTE]

w zasadzie to jestem ale jak by mnie nie bylo :evil_lol: ten katar mnie wykonczy :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']w zasadzie to jestem ale jak by mnie nie bylo :evil_lol: ten katar mnie wykonczy :shake:[/QUOTE]

teraz dużo osób choruje :shake: nawet ja :shake:

Posted

[quote name='Aleksandra95']teraz dużo osób choruje :shake: nawet ja :shake:[/QUOTE]

to na pewno wina skoków temperatur , mnie najpierw bolało gardło , zjadłam opakowanie tabletek i pomogło , wczoraj mialam lekki katar ale jak dojechalam do pracy to sie zaczeła masakra , nie nadążałam wycierac nosa tak mi leciało , a pracuje fizycznie i "na czas" wiec nie mialam nawet za bardzo na to czasu , meczyłam sie strasznie a dzisiaj czuje jak bym miała gorączki ale na szczescie nie mam ;)

Posted

Co do kataru...

Mój tata jak ma taki katar to robi sobie tampony z chusteczek i wsadza do nosa :evil_lol: spróbuj :evil_lol: i zrób zdjęcie... tata zaje... śmiesznie wygląda dobrze, że do pracy tak nie chodzi :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Co do kataru...

Mój tata jak ma taki katar to robi sobie tampony z chusteczek i wsadza do nosa :evil_lol: spróbuj :evil_lol: i zrób zdjęcie... tata zaje... śmiesznie wygląda dobrze, że do pracy tak nie chodzi :evil_lol:[/QUOTE]

Ja juz wystarczajaco smiesznie wygladam bez tamponów w nosie ze se daruje :evil_lol: przypomnialas mi pewna historie jak Sebastian mial tak straszny katar i w pracy wlasnie co sie nachylil to mu lecialo z nosa , wkurzyl sie i wsadzil se chusteczki do nosa i sobie pracuje i podchodzi do niego kierownik , puka gow ramie i mowi " Panie Sebastianie cos panu w nosie zostało " :evil_lol: Sebastianowi sie głupio zrobilo powyciagal podziekował i zrobil sie purpurowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja juz wystarczajaco smiesznie wygladam bez tamponów w nosie ze se daruje :evil_lol: przypomnialas mi pewna historie jak Sebastian mial tak straszny katar i w pracy wlasnie co sie nachylil to mu lecialo z nosa , wkurzyl sie i wsadzil se chusteczki do nosa i sobie pracuje i podchodzi do niego kierownik , puka gow ramie i mowi " Panie Sebastianie cos panu w nosie zostało " :evil_lol: Sebastianowi sie głupio zrobilo powyciagal podziekował i zrobil sie purpurowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jego mina musiała być bezcenna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jego mina musiała być bezcenna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

sama chciała bym ją widzieć :evil_lol:

zdjec u mnie brak :roll:

za to macie filmik ;)

[video=youtube;kycN_ZcfFKI]http://www.youtube.com/watch?v=kycN_ZcfFKI[/video]

Posted

[quote name='Ptysiak']Filmik fajny :loveu:
Najwięcej się na nim ruszała Qwendi :evil_lol:[/QUOTE]

jak zawsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

teraz śpi na dworze a koty sie gonia po domu :evil_lol:

Posted

Dobry wieczór :)

Ja miałam jechać w sobotę na urodziny, ale solenizant dopiero co przestał chorować, więc odpada :shake: Nie będę ryzykować, że Theoś zachoruje ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']jak zawsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

teraz śpi na dworze a koty sie gonia po domu :evil_lol:[/QUOTE]
Zawsze coś innego, niby nadal śpi ale musiała sie ruszyć żeby wyjść :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór :)

Ja miałam jechać w sobotę na urodziny, ale solenizant dopiero co przestał chorować, więc odpada :shake: Nie będę ryzykować, że Theoś zachoruje ;)[/QUOTE]

nio lepiej nie ryzykować :shake: na pewno jeszcze prądkuje :shake:

[quote name='Ptysiak']Zawsze coś innego, niby nadal śpi ale musiała sie ruszyć żeby wyjść :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale bydzie miala jutro zakwasy :splat:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale bydzie miala jutro zakwasy :splat:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nasza Ibrusia :loveu:

chudzinka :roll: ale juz powoli nabiera masy , apetyt jej dopisuje :loveu:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08963.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='magdabroy'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08963.jpg[/URL] rudzielec :loveu:

A kiedy wkońcu wypróbujesz odstraszacz :mad:[/QUOTE]

Sebastian mówi ze jak znikna jej rany w pyszczku to wtedy postawi odstraszacz , nie wiem co ma piernik do wiatraka ale mowi ze jak jest taka chora to nie chce jej dodatkowo stresowac , a Ibri teraz juz chodzi też do skrytki w kuchni sikać :mdleje:

Posted

[quote name='magdabroy']To jak będziesz potrzebowała drugi, to daj znać ;) Mam jeszcze 4 sztuki ;)[/QUOTE]

oo super :multi:

tylko musze poczekac aż Sebastian ten pierwszy zaaplikuje ;)

Posted

[quote name='magdabroy']I będę pamiętała o prezencie dla Twojego taty :evil_lol:[/QUOTE]

koniecznie :roflt::roflt::roflt::roflt:

to ja uciekam sie szykować do pracy :roll:

spokojnej nocy ;)