Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']Pepsi miauczy :loveu:
Jak tam tabletka? zjadła ?[/QUOTE]

Ona czasami tak pol nocy chodzi i miauczy :evil_lol:

tak , po 5 podejsciach i dolewaniu jej sosiku zjadła , dzisiaj jeszcze nie dostała ;)

[quote name='justysiek']Pepsi jaka fajowa:)
a jak Ibri?[/QUOTE]

juz o niebo lepiej :loveu:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)[/QUOTE]

dzien dobry ;)

[quote name='M&S']Cześć Onku:)

Słonecznie pozdrawiamy!!!!

Mam nadzieję, że Ibri zjadła ładnie lekarstwo....musi wyzdrowieć!!!!![/QUOTE]

Hejka ;)

u nas tez nawet slonecznie :lol:

jak nie bedzie chciala jesc to dostanie rozpuszczona w strzykawce ;)

[quote name='magdabroy']Dzień dobry :)

Napisałbyś wkońcu, czy odstraszacz działa?[/QUOTE]

dzien dobry ;)

Sebastian mi na razie nie kaze go postawic bo mowi ze Ibri taka biedna i mam jej dodatkowo nie stresowac :mdleje: jutro go przekonam ze trzeba go tam postawic bo dzisiaj tesciowa umyla podloge poszla do kibelka wylac wode wrocila i juz bylo nasikane :roll:

[quote name='agaciaaa']A to nie spora dziewczynka tylko kawał baby :lol:

Trzymam kciuki za Ibri i czekam na wiadomości![/QUOTE]

Jest co targac jak nie chce iść :lol:

dziekujemy ;)

Musze wam napisać że mojego męża ta ja zatłuke tłuczkiem do mięsa i podrzuce Ci Magda do wedzarki niech kanibale chociaż maja z niego pozytek :angryy::angryy::angryy::angryy:

Powtarzam mu 5 tys razy ze ma nie brac kotów na noc do pokoju , juz nie raz Ibri zasikała całe posłanie Qwendi i trzeba bylo je prac a biedna Qwendi wtedy musi spac na dywaniku , Sebastian sie oburzył i powiedzial ze mam sama je z pokoju wyrzucać i byc tą złą on nie ma serca ich brutalnie wywalać z pokoju :mdleje: powiedziałam mu ok ale sam sobie pierz Qwendi legowisko i przymknelam na to oko , ale dzisiaj przegiął !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wziąl dzisiaj na noc do pokoju Ibri , wrócilam z pracy , wykapalam sie , poszłam spac , rano jak wstal tez jej nie wypuścił tylko donosił jej jeszcze jedzonko , poszedł do pracy i zostawił mi ja w pokoju , obudził mnie dziwny smród , od razu wiedziałam co to bo jak Neron był mały to zafajdał mi cały pokoj i tego smrodu nie mogłam sie pozbyc kolejnych pare dni , ale rozgladnelam sie po pokoju i nic nie widze , mowie moze mi sie wydaje , moze cos z podwórka zalatuje , wydawało mi sie tak do momentu az w coś dziwnego nogi nie wsadziłam :crazyeye: qulwa , mawaliła nam na pościeli :angryy::angryy::angryy::angryy: jeszcze takie duże rzadkie :wallbash: jak jeszcze raz zobacze kota w pokoju na noc to Sebastiana widzę cienko :grab:

Posted

[quote name='justysiek']współczuje prania i nerwów, mi też raz kot narobił na posciel, sprztatałam i o mało nie zwymiotowałam, bo kocia kupa śmierdzi jak nieszczęście:([/QUOTE]

Akurat w zaistniales sytuacji nawet nie byłam na nia zla , ale na Sebastiana i owszem :angryy:

Posted

Witaj :)
[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08374.jpg[/url] buhahaha Neron dostał w pysk :evil_lol:

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08393.jpg[/url] przyczajka :cool3:

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08503.jpg[/url] co to za rasa? :crazyeye:

Gratki za wyniki w Wawie :) Współczuję z powodu Ibri...

Posted

[quote name='agaga21']ech, bo z facetami to tak jest, że mówi się do nich 5 tysięcy razy a oni i tak pamiętają to co wygodnie im pamiętać...[/QUOTE]

no niestety , taki mi sie facet uczuciowy ze sumieniem trafił :lol:

[quote name='Izabela124.']Witaj :)
[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08374.jpg[/URL] buhahaha Neron dostał w pysk :evil_lol:

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08393.jpg[/URL] przyczajka :cool3:

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08503.jpg[/URL] co to za rasa? :crazyeye:

Gratki za wyniki w Wawie :) Współczuję z powodu Ibri...[/QUOTE]

dziekujemy ;)

kurcze sama nie wiem co to za rasa bede musiala spytac Sebastiana ;)

[quote name='justysiek']dokładnie!:([/QUOTE]

:roll:

Posted

Ja sosikami to muszę kusić psa by rc zjadł :evil_lol:
Dobrze, że tabletki i wszystkie świństwa lubi i zjada bez niczego...

Jak jeszcze pooglądam kilka filmików z Pepsi to chyba Sebek ma przekichane bo kota będę szukała... :roll:

Z tą niespodzianką w pościeli to niezbyt miło :shake:

Ale jak coś to mam na ogródku wędzarkę, możesz mi podesłać troszkę Sebastiana :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja sosikami to muszę kusić psa by rc zjadł :evil_lol:
Dobrze, że tabletki i wszystkie świństwa lubi i zjada bez niczego...

Jak jeszcze pooglądam kilka filmików z Pepsi to chyba Sebek ma przekichane bo kota będę szukała... :roll:

Z tą niespodzianką w pościeli to niezbyt miło :shake:

Ale jak coś to mam na ogródku wędzarkę, możesz mi podesłać troszkę Sebastiana :evil_lol:[/QUOTE]

My bysmy Ibruni do pyszczka wsadzili ale ona nie przełknie nic twardego :roll:

polecam , MC sa przesłodkie :loveu: kiedys musze ją nagrac jak tak drapie ale od drugiej strony :evil_lol: słodziasto to wygląda :evil_lol:

bardzo niemiło i bardzo smierdząco :shake:

oo bardzo chetnie bo po co Magdzie tyle mięsa :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']My bysmy Ibruni do pyszczka wsadzili ale ona nie przełknie nic twardego :roll:

polecam , MC sa przesłodkie :loveu: kiedys musze ją nagrac jak tak drapie ale od drugiej strony :evil_lol: słodziasto to wygląda :evil_lol:

bardzo niemiło i bardzo smierdząco :shake:

oo bardzo chetnie bo po co Magdzie tyle mięsa :evil_lol:[/QUOTE]
A jakbyś jej roztarła i z wodą? Tak jak Madzia mówiła.

Jeszcze mnie kuś na MC... już moja mama płacze, że chce kota tylko ma uczulenie... a teraz jeszcze troszkę i ja będę chciała :diabloti:

To zapraszam na wędzonkę :evil_lol:

Posted

I właśnie dlatego Bogdan się nie zgadza na zwierzęta w sypialni ;) Żeby nie mieć niespodzianki w pościeli :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']oo bardzo chetnie bo po co Magdzie tyle mięsa :evil_lol:[/QUOTE]

Mięcha nigdy za wiele :diabloti:

Posted

[quote name='Ptysiak']A jakbyś jej roztarła i z wodą? Tak jak Madzia mówiła.

Jeszcze mnie kuś na MC... już moja mama płacze, że chce kota tylko ma uczulenie... a teraz jeszcze troszkę i ja będę chciała :diabloti:

To zapraszam na wędzonkę :evil_lol:[/QUOTE]

obawiam sie ze wtedy byl by jeszcze wiekszy problem ze zjedzeniem bo tak to karma troszke lagodzi ten gorzki smak ;)

ooo widzisz nastepne za , kupisz sobie MC i mama medzoe szczesliwa ze u Ciebie chociaz ma kota :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='magdabroy']I właśnie dlatego Bogdan się nie zgadza na zwierzęta w sypialni ;) Żeby nie mieć niespodzianki w pościeli :evil_lol:

Mięcha nigdy za wiele :diabloti:[/QUOTE]

i ma racje ! koty musza miec dostep do kuwety cały czas ;)

ale z Sebastiana malo miesa bedzie bo niestety chudzielec z niego jest :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']
ale z Sebastiana malo miesa bedzie bo niestety chudzielec z niego jest :roll:[/QUOTE]

Ja myślę, że mięsa jest pod dostatkiem ;) A że chudy, to znak, że ma mało tłuszczu, więc będzie dietetyczny :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']To ja czekam na odp Sebastiana :)[/QUOTE]

zaraz mu zrobie zdjecie psiaka i wysle mms-em ;)

[quote name='magdabroy']Ja myślę, że mięsa jest pod dostatkiem ;) A że chudy, to znak, że ma mało tłuszczu, więc będzie dietetyczny :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mimo wszystko wolała bym zeby był bardziej przytyty :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja bym go szybko utuczyła :diabloti:[/QUOTE]

to wysle go do Ciebie na wakacje :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Dzięki, w życiu bym nie zgadła[/QUOTE]

nie ma za co ;) sama nie miałam pojecia ze to moze byc ta rasa ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']to wysle go do Ciebie na wakacje :evil_lol:
[/QUOTE]

Będziesz czekać do wakacji ;) dawaj go już teraz :evil_lol: Za kilka tygodni dostaniesz Sebastiana, którego lepiej przeskoczyć niż obejść :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Będziesz czekać do wakacji ;) dawaj go już teraz :evil_lol: Za kilka tygodni dostaniesz Sebastiana, którego lepiej przeskoczyć niż obejść :diabloti:[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt::roflt:dobre

Posted

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC08503.jpg[/url]
[quote name='dOgLoV']napisał że to dog z majorki ;)[/QUOTE]dokładnie :) tylko ja sie spotkałam z nazwą pies z majorki lub ca de bou