*Magda* Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='kalyna']no rozumiem.. kasa to jest problemem wielu :( ale właściwie to zlot jest od czwartku a ja tam będę od poniedziałku w ramach wakacji :multi: no i ogólnie sporo osób tak właśnie planuje urlop, aby po byc nad morzem przed luz po zlocie. [/QUOTE] Dla mnie taki zlot, byłby jak wakacje :) Ale dla Bogdana już raczej nie :shake: Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='magdabroy']Dla mnie taki zlot, byłby jak wakacje :) Ale dla Bogdana już raczej nie :shake:[/QUOTE] a moze by mu sie spodobało ;) Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='dOgLoV']a moze by mu sie spodobało ;)[/QUOTE] Nie sądze :shake: On nie jest taki napalony na psie towarzystwo jak ja :( Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='magdabroy']Nie sądze :shake: On nie jest taki napalony na psie towarzystwo jak ja :([/QUOTE] No tak , ja specjalnie szukałam pana ktory jest głupi na punkcie zwierząt :cool3: Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='dOgLoV']No tak , ja specjalnie szukałam pana ktory jest głupi na punkcie zwierząt :cool3:[/QUOTE] Ja go nie szukałam, sam się przyplątał :evil_lol: On jest trochę głupi na punkcie zwierząt, ale tych co ma w domu :) Obce już go nie interesują :( Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='magdabroy']Ja go nie szukałam, sam się przyplątał :evil_lol: On jest trochę głupi na punkcie zwierząt, ale tych co ma w domu :) Obce już go nie interesują :([/QUOTE] Przyplatał sie i tak został :evil_lol: Sebastian w zasadzie też ale lubi wystawy i zloty , kiedys był na zlocie rodzinki Qwendi podobno było fajnie ale mnie tam nie było :roll: Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='dOgLoV']Przyplatał sie i tak został :evil_lol: Sebastian w zasadzie też ale lubi wystawy i zloty , kiedys był na zlocie rodzinki Qwendi podobno było fajnie ale mnie tam nie było :roll:[/QUOTE] Jakby mni ktoś powiedział, że on zostanie moim mężem, to bym tę osobę wyśmiała :evil_lol: Nie lubi wystaw?? :crazyeye: To czemu na nie jeździ?? Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='magdabroy']Jakby mni ktoś powiedział, że on zostanie moim mężem, to bym tę osobę wyśmiała :evil_lol: Nie lubi wystaw?? :crazyeye: To czemu na nie jeździ??[/QUOTE] Buahahaha a on o tym wie ?? :eviltong: Napisałam że lubi ;) zle sie zrozumiałyśmy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='dOgLoV']Buahahaha a on o tym wie ?? :eviltong: Napisałam że lubi ;) zle sie zrozumiałyśmy :evil_lol:[/QUOTE] Wie ;) I nawet wie, że na początku się z nim spotykałam, żeby mi się w wakacje nie nudziło :evil_lol: Ja źle przeczytałam :oops: Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='magdabroy']Wie ;) I nawet wie, że na początku się z nim spotykałam, żeby mi się w wakacje nie nudziło :evil_lol: Ja źle przeczytałam :oops:[/QUOTE] o ja ale niedobra jesteś znaczy sie byłaś :eviltong: oj tam nie szkodzi ;) Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='dOgLoV']o ja ale niedobra jesteś znaczy sie byłaś :eviltong: [/QUOTE] On też był niedobry, bo umawiał się ze mną, żeby zrobić na złość swojej byłej dziewczynie :mad::evil_lol: Także jesteśmy siebie warci :loveu: Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='magdabroy']On też był niedobry, bo umawiał się ze mną, żeby zrobić na złość swojej byłej dziewczynie :mad::evil_lol: Także jesteśmy siebie warci :loveu:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czyli jest po równo :evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 witam się po kilkudniowej nieobecności :) pająki też mamy takie wielkie i straszne. wczoraj mąż usuwał z piwnicy dużego pająka z pajęczyną i czymś co wyglądało jak 2 kokony:roll: masakra, niczego tak bardzo się nie boję jak pająków! zdjęcia psiaków i dzieciaków jak zwykle mnie zachwycają kolorystyką i dużo się na nich dzieje :) pozdrawiam. Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='dOgLoV'] czyli jest po równo :evil_lol:[/QUOTE] Równowaga musi być ;) Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='agaga21']witam się po kilkudniowej nieobecności :) pająki też mamy takie wielkie i straszne. wczoraj mąż usuwał z piwnicy dużego pająka z pajęczyną i czymś co wyglądało jak 2 kokony:roll: masakra, niczego tak bardzo się nie boję jak pająków! zdjęcia psiaków i dzieciaków jak zwykle mnie zachwycają kolorystyką i dużo się na nich dzieje :) pozdrawiam.[/QUOTE] witamy :multi: Nio pajaki sa okropne , jak kupie ten preparak który mi dogomaniacka kolezanka poleciła to wypsikam nim wszystko , ale od swojego pokoju zaczne :evil_lol: dziekuje ;) miło ze zdjecia sie podobaja ;) [quote name='magdabroy']Równowaga musi być ;)[/QUOTE] Ja Sebastiana poznałam przez internet bo spodobała mi sie Qwendii ( miała wtedy zaledwie 2 miesiące ) i zagadnełam go o psa pozniej psi spacer i tak jakos dalej samo poszło :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='dOgLoV'] Ja Sebastiana poznałam przez internet bo spodobała mi sie Qwendii ( miała wtedy zaledwie 2 miesiące ) i zagadnełam go o psa pozniej psi spacer i tak jakos dalej samo poszło :evil_lol:[/QUOTE] A gdzie Ty go na tym internecie wynalazłaś?? Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='magdabroy']A gdzie Ty go na tym internecie wynalazłaś??[/QUOTE] ale się nie śmiej :eviltong: na fotka pl :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='dOgLoV']ale się nie śmiej :eviltong: na fotka pl :evil_lol:[/QUOTE] Nie będę się śmiać, bo gdyby nie wiocha.pl to nie wiedziałabym nawet, że taka stronka istnieje ;) Quote
phase Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='dOgLoV'] Ja Sebastiana poznałam przez internet bo spodobała mi sie Qwendii ( miała wtedy zaledwie 2 miesiące ) i zagadnełam go o psa pozniej psi spacer i tak jakos dalej samo poszło :evil_lol:[/QUOTE] Nie bałaś się z nim spotkać? :razz: [quote name='dOgLoV'] na fotka pl :evil_lol:[/QUOTE] :roflt: Quote
Aleks89 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 A czego się bać?Trzeba mieć jaja ,żeby znaleźć w życiu szczęście ,a nie telepać dupą przed wszystkim. Doglov-Witamy w klubie rozpoczynających związki przez neta:cool3: Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='magdabroy']Nie będę się śmiać, bo gdyby nie wiocha.pl to nie wiedziałabym nawet, że taka stronka istnieje ;)[/QUOTE] właśnie dobrze ze na wiocha pl go nie poznałam :evil_lol: [quote name='phase']Nie bałaś się z nim spotkać? :razz: :roflt:[/QUOTE] Co to za smiechy ?? :peace::eviltong: nie bałam się , poszłam na to spotkanie z Neronem wiec spoko i w miejsce całkiem publiczne , poza tym kojarzyłam go ze sklepu zoologicznego ( kiedyś tam pracował ) wiec wiedziałam ze nie jest seryjnym morderca :evil_lol: Quote
phase Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Aleks89']A czego się bać?Trzeba mieć jaja ,żeby znaleźć w życiu szczęście ,a nie telepać dupą przed wszystkim.[/QUOTE] No tak, przecież Ty znasz odpowiedź na wszystkie pytania, w szczególności te pytanie było skierowane do Ciebie. ;] Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Aleks89']A czego się bać?Trzeba mieć jaja ,żeby znaleźć w życiu szczęście ,a nie telepać dupą przed wszystkim. Doglov-Witamy w klubie rozpoczynających związki przez neta:cool3:[/QUOTE] Musiałeś mnie wydac ze mam jaja ?? :roll::evil_lol: oł jeee ! byłam zbyt leniwa żeby szukać męża w realu :roll: Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='dOgLoV']nie bałam się , poszłam na to spotkanie z Neronem wiec spoko i w miejsce całkiem publiczne , poza tym kojarzyłam go ze sklepu zoologicznego ( kiedyś tam pracował ) wiec wiedziałam ze nie jest seryjnym morderca :evil_lol:[/QUOTE] To ja już teraz wszystko rozumiem ;) Bałaś się go zagadać w sklepie, więc wynalazłaś go w internecie :evil_lol: Quote
phase Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='dOgLoV'] nie bałam się , poszłam na to spotkanie z Neronem wiec spoko i w miejsce całkiem publiczne , poza tym kojarzyłam go ze sklepu zoologicznego ( kiedyś tam pracował ) wiec wiedziałam ze nie jest seryjnym morderca :evil_lol:[/QUOTE] aaa to chyba że. :) Quote
Recommended Posts