Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']no rozumiem.. kasa to jest problemem wielu :(
ale właściwie to zlot jest od czwartku a ja tam będę od poniedziałku w ramach wakacji :multi:
no i ogólnie sporo osób tak właśnie planuje urlop, aby po byc nad morzem przed luz po zlocie.
[/QUOTE]

Dla mnie taki zlot, byłby jak wakacje :) Ale dla Bogdana już raczej nie :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie sądze :shake: On nie jest taki napalony na psie towarzystwo jak ja :([/QUOTE]

No tak , ja specjalnie szukałam pana ktory jest głupi na punkcie zwierząt :cool3:

Posted

[quote name='dOgLoV']No tak , ja specjalnie szukałam pana ktory jest głupi na punkcie zwierząt :cool3:[/QUOTE]

Ja go nie szukałam, sam się przyplątał :evil_lol:
On jest trochę głupi na punkcie zwierząt, ale tych co ma w domu :) Obce już go nie interesują :(

Posted

[quote name='magdabroy']Ja go nie szukałam, sam się przyplątał :evil_lol:
On jest trochę głupi na punkcie zwierząt, ale tych co ma w domu :) Obce już go nie interesują :([/QUOTE]

Przyplatał sie i tak został :evil_lol:

Sebastian w zasadzie też ale lubi wystawy i zloty , kiedys był na zlocie rodzinki Qwendi podobno było fajnie ale mnie tam nie było :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Przyplatał sie i tak został :evil_lol:

Sebastian w zasadzie też ale lubi wystawy i zloty , kiedys był na zlocie rodzinki Qwendi podobno było fajnie ale mnie tam nie było :roll:[/QUOTE]

Jakby mni ktoś powiedział, że on zostanie moim mężem, to bym tę osobę wyśmiała :evil_lol:

Nie lubi wystaw?? :crazyeye: To czemu na nie jeździ??

Posted

[quote name='magdabroy']Jakby mni ktoś powiedział, że on zostanie moim mężem, to bym tę osobę wyśmiała :evil_lol:

Nie lubi wystaw?? :crazyeye: To czemu na nie jeździ??[/QUOTE]

Buahahaha a on o tym wie ?? :eviltong:

Napisałam że lubi ;) zle sie zrozumiałyśmy :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Buahahaha a on o tym wie ?? :eviltong:

Napisałam że lubi ;) zle sie zrozumiałyśmy :evil_lol:[/QUOTE]

Wie ;) I nawet wie, że na początku się z nim spotykałam, żeby mi się w wakacje nie nudziło :evil_lol:

Ja źle przeczytałam :oops:

Posted

[quote name='magdabroy']Wie ;) I nawet wie, że na początku się z nim spotykałam, żeby mi się w wakacje nie nudziło :evil_lol:

Ja źle przeczytałam :oops:[/QUOTE]

o ja ale niedobra jesteś znaczy sie byłaś :eviltong:

oj tam nie szkodzi ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']o ja ale niedobra jesteś znaczy sie byłaś :eviltong:
[/QUOTE]

On też był niedobry, bo umawiał się ze mną, żeby zrobić na złość swojej byłej dziewczynie :mad::evil_lol: Także jesteśmy siebie warci :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']On też był niedobry, bo umawiał się ze mną, żeby zrobić na złość swojej byłej dziewczynie :mad::evil_lol: Także jesteśmy siebie warci :loveu:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czyli jest po równo :evil_lol:

Posted

witam się po kilkudniowej nieobecności :)
pająki też mamy takie wielkie i straszne. wczoraj mąż usuwał z piwnicy dużego pająka z pajęczyną i czymś co wyglądało jak 2 kokony:roll: masakra, niczego tak bardzo się nie boję jak pająków!

zdjęcia psiaków i dzieciaków jak zwykle mnie zachwycają kolorystyką i dużo się na nich dzieje :)
pozdrawiam.

Posted

[quote name='agaga21']witam się po kilkudniowej nieobecności :)
pająki też mamy takie wielkie i straszne. wczoraj mąż usuwał z piwnicy dużego pająka z pajęczyną i czymś co wyglądało jak 2 kokony:roll: masakra, niczego tak bardzo się nie boję jak pająków!

zdjęcia psiaków i dzieciaków jak zwykle mnie zachwycają kolorystyką i dużo się na nich dzieje :)
pozdrawiam.[/QUOTE]

witamy :multi:

Nio pajaki sa okropne , jak kupie ten preparak który mi dogomaniacka kolezanka poleciła to wypsikam nim wszystko , ale od swojego pokoju zaczne :evil_lol:

dziekuje ;) miło ze zdjecia sie podobaja ;)

[quote name='magdabroy']Równowaga musi być ;)[/QUOTE]

Ja Sebastiana poznałam przez internet bo spodobała mi sie Qwendii ( miała wtedy zaledwie 2 miesiące ) i zagadnełam go o psa pozniej psi spacer i tak jakos dalej samo poszło :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']

Ja Sebastiana poznałam przez internet bo spodobała mi sie Qwendii ( miała wtedy zaledwie 2 miesiące ) i zagadnełam go o psa pozniej psi spacer i tak jakos dalej samo poszło :evil_lol:[/QUOTE]

A gdzie Ty go na tym internecie wynalazłaś??

Posted

[quote name='dOgLoV']ale się nie śmiej :eviltong:

na fotka pl :evil_lol:[/QUOTE]

Nie będę się śmiać, bo gdyby nie wiocha.pl to nie wiedziałabym nawet, że taka stronka istnieje ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']
Ja Sebastiana poznałam przez internet bo spodobała mi sie Qwendii ( miała wtedy zaledwie 2 miesiące ) i zagadnełam go o psa pozniej psi spacer i tak jakos dalej samo poszło :evil_lol:[/QUOTE]
Nie bałaś się z nim spotkać? :razz:

[quote name='dOgLoV']
na fotka pl :evil_lol:[/QUOTE]
:roflt:

Posted

A czego się bać?Trzeba mieć jaja ,żeby znaleźć w życiu szczęście ,a nie telepać dupą przed wszystkim.
Doglov-Witamy w klubie rozpoczynających związki przez neta:cool3:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie będę się śmiać, bo gdyby nie wiocha.pl to nie wiedziałabym nawet, że taka stronka istnieje ;)[/QUOTE]

właśnie dobrze ze na wiocha pl go nie poznałam :evil_lol:

[quote name='phase']Nie bałaś się z nim spotkać? :razz:

:roflt:[/QUOTE]

Co to za smiechy ?? :peace::eviltong:

nie bałam się , poszłam na to spotkanie z Neronem wiec spoko i w miejsce całkiem publiczne , poza tym kojarzyłam go ze sklepu zoologicznego ( kiedyś tam pracował ) wiec wiedziałam ze nie jest seryjnym morderca :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']A czego się bać?Trzeba mieć jaja ,żeby znaleźć w życiu szczęście ,a nie telepać dupą przed wszystkim.[/QUOTE]
No tak, przecież Ty znasz odpowiedź na wszystkie pytania, w szczególności te pytanie było skierowane do Ciebie. ;]

Posted

[quote name='Aleks89']A czego się bać?Trzeba mieć jaja ,żeby znaleźć w życiu szczęście ,a nie telepać dupą przed wszystkim.
Doglov-Witamy w klubie rozpoczynających związki przez neta:cool3:[/QUOTE]

Musiałeś mnie wydac ze mam jaja ?? :roll::evil_lol:

oł jeee ! byłam zbyt leniwa żeby szukać męża w realu :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']nie bałam się , poszłam na to spotkanie z Neronem wiec spoko i w miejsce całkiem publiczne , poza tym kojarzyłam go ze sklepu zoologicznego ( kiedyś tam pracował ) wiec wiedziałam ze nie jest seryjnym morderca :evil_lol:[/QUOTE]

To ja już teraz wszystko rozumiem ;) Bałaś się go zagadać w sklepie, więc wynalazłaś go w internecie :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
nie bałam się , poszłam na to spotkanie z Neronem wiec spoko i w miejsce całkiem publiczne , poza tym kojarzyłam go ze sklepu zoologicznego ( kiedyś tam pracował ) wiec wiedziałam ze nie jest seryjnym morderca :evil_lol:[/QUOTE]
aaa to chyba że. :)