Ptysiak Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Dzień doberek :) [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7441.jpg[/url] to teraz wiem czego szukać :) Quote
*Magda* Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Iza, tylko nie wiem jakiej znajdziesz firmy. Bo te co ja mam nie były wypuszczone (chyba) na polski rynek :shake: Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='magdabroy']Iza, tylko nie wiem jakiej znajdziesz firmy. Bo te co ja mam nie były wypuszczone (chyba) na polski rynek :shake:[/QUOTE] A te Twoje to dokładnie jaka firma? Bo tam nie widzę dokładnie... Gdzie Aga??:roll: Quote
*Magda* Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='Ptysiak']A te Twoje to dokładnie jaka firma? Bo tam nie widzę dokładnie... Gdzie Aga??:roll:[/QUOTE] SssCat ;) No właśnie, gdzie Aga? :mad: Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7442.jpg[/url] bardzo ciekawie wymyślone i wydaje sie bardzo skuteczne , taki psik na pewno odstraszy Ibrunie :cool3: juz jestem , byłam u alergologa i u mamy tzn w zasadzie u Nerona :cool3: opowiedziałam mamie sytuacje ze swinkami i biedna by sie obiadem udławiła :evil_lol: pozniej pomalowałam pare desek i musiałam przerwac bo komary chcialy mnie zjeść żywcem :angryy: Quote
*Magda* Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='dOgLoV']juz jestem , byłam u alergologa i u mamy tzn w zasadzie u Nerona :cool3: opowiedziałam mamie sytuacje ze swinkami i biedna by sie obiadem udławiła :evil_lol: pozniej pomalowałam pare desek i musiałam przerwac bo komary chcialy mnie zjeść żywcem :angryy:[/QUOTE] Chcesz zabić własną matkę :mad::eviltong: Dobrze, że Cię nie zjadły ;) Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='dOgLoV'] opowiedziałam mamie sytuacje ze swinkami i biedna by sie obiadem udławiła :evil_lol: [/QUOTE] :roflt" brawo. :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='magdabroy']Chcesz zabić własną matkę :mad::eviltong: Dobrze, że Cię nie zjadły ;)[/QUOTE] Ja stawiałam że spadnie z krzesła ale nie przewidziałam ze bedzie chciała popełnic samobójstwo pyrką :evil_lol: zjesc mnie nie zjadły ale te zboczuchy mnie po tyłku pogryzły , szkoda ze Sebastian jest w pracy by mi posmarował bable :evil_lol: [quote name='phase']:roflt" brawo. :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Dobry wieczór. Dobrze, że Twoja Mama jednak nie popełniła samobójstwa :lol: :roflt: Quote
*Magda* Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='dOgLoV']zjesc mnie nie zjadły ale te zboczuchy mnie po tyłku pogryzły , szkoda ze Sebastian jest w pracy by mi posmarował bable :evil_lol:[/QUOTE] Mnie kiedys mrówki pogryzły w tyłek :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Ty$ka']Dobry wieczór. Dobrze, że Twoja Mama jednak nie popełniła samobójstwa :lol: :roflt:[/QUOTE] też sie ciesze , dziwnie tak robic zamach na siebie ziemniakiem , a nam zawsze powtarzała żeby jesc spokojnie i nie smiac sie przy jedzeniu :eviltong: [quote name='magdabroy']Mnie kiedys mrówki pogryzły w tyłek :evil_lol:[/QUOTE] i Bogdan Ci opatrywał tyłeczek ?? :evil_lol: boli takie ugryzienie mrówki ?? mnie chyba jeszcze nigdy mrówka nie ugryzła :shake: Quote
*Magda* Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='dOgLoV'] i Bogdan Ci opatrywał tyłeczek ?? :evil_lol: boli takie ugryzienie mrówki ?? mnie chyba jeszcze nigdy mrówka nie ugryzła :shake:[/QUOTE] Nie :shake: Podobnie jak komara ;) Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='dOgLoV']też sie ciesze , dziwnie tak robic zamach na siebie ziemniakiem , a nam zawsze powtarzała żeby jesc spokojnie i nie smiac sie przy jedzeniu :eviltong:[/QUOTE] :roflt: Cóż, nauczyciele czasem nie stosują się do własnych porad :D Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='magdabroy']Nie :shake: Podobnie jak komara ;)[/QUOTE] aaa to nie tak źle , to moze mnie juz jakas ugryzla a myslalam ze to komar ;) [quote name='Ty$ka']:roflt: Cóż, nauczyciele czasem nie stosują się do własnych porad :D[/QUOTE] niooo dokładnie , mi jeszcze mama zawsze mówiła ze mam nie spiewac przy jedzeniu bo bede miała głupiego męża , i wydaje mi sie ze Sebastianowi mama tego nie mówiła albo mowila ale on mimo to spiewał :roll::evil_lol: Dzisiaj bylismy u weta i Qwendi dostała piękne serduszko :loveu: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_0228.jpg[/IMG] Quote
Ty$ka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='dOgLoV']niooo dokładnie , mi jeszcze mama zawsze mówiła ze mam nie spiewac przy jedzeniu bo bede miała głupiego męża , i wydaje mi sie ze Sebastianowi mama tego nie mówiła albo mowila ale on mimo to spiewał :roll::evil_lol:[/QUOTE] :lol: Grunt, to pozytywne myślenie :evil_lol: Jakie fajne serducho, u mnie nie ma takich :( Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='magdabroy']Mnie kiedys mrówki pogryzły w tyłek :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_0228.jpg[/url] śliczne :loveu: Chciałaś mamę zabić... :evil_lol: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Pewnie jest najlepszą pacjentką, dlatego dostała taki cudne sr\erducho. :grins: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_0228.jpg[/url] Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Ty$ka']:lol: Grunt, to pozytywne myślenie :evil_lol: Jakie fajne serducho, u mnie nie ma takich :([/QUOTE] :evil_lol: u nas tez pierwsze cos takiego dostalismy , predzej tego nie było :shake: [quote name='Ptysiak']:evil_lol: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_0228.jpg[/URL] śliczne :loveu: Chciałaś mamę zabić... :evil_lol:[/QUOTE] ja ?? ależ skąd :grins: Quote
*Magda* Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Mój tata kiedyś chciał powiedzieć "przy jedzeniu się nie gada" a powiedział "przy jedzeniu się nie je" :D:D:D Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='phase']Pewnie jest najlepszą pacjentką, dlatego dostała taki cudne sr\erducho. :grins: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_0228.jpg[/URL][/QUOTE] duzo tego tam mieli , ale moze czyms sie tam kierują choler... wie :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='magdabroy']Mój tata kiedyś chciał powiedzieć "przy jedzeniu się nie gada" a powiedział "przy jedzeniu się nie je" :D:D:D[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt: pewnie szybko pożałował przejezyczenia bo na bank chcieliście to wykorzystać przeciwko niemu :eviltong: Quote
Ptysiak Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='magdabroy']Mój tata kiedyś chciał powiedzieć "przy jedzeniu się nie gada" a powiedział "przy jedzeniu się nie je" :D:D:D[/QUOTE] Lubię Twojego tatę :loveu::evil_lol: Quote
phase Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='magdabroy']Mój tata kiedyś chciał powiedzieć "przy jedzeniu się nie gada" a powiedział "przy jedzeniu się nie je" :D:D:D[/QUOTE] :roflt: dOgLoV a gdzie są zdjęcia?? Quote
Recommended Posts