Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']O to super :multi:

Ja ciagle szłysze takie teksty :multi: a czego ja sie nawysłuchiwałam jak Ibri kupowałam :shake: głowa boli :evil_lol:

U tybetanów nie jest tak łatwo , posiedziała bys troszkę na forum m*o*l*o*s*y ( oddzielone gwiazdkami bo inaczej admin mi i tak zagwiazdkuje wyraz :evil_lol:) to byś się za głowę złapała jakie czasem sa tam kłótnie :shake:[/QUOTE]

tak? niektórzy są dziwni... ale to chyba w każdej rasie tacy hodowcy się znajdą.
no ja słucham cały czas, masakra.

Posted

[quote name='kalyna']Buahahahaha :lol:

to i tak lepiej Wam idzie niż nam :lol:
my nawet go zamówionego jeszcze nie mamy, a niby miał być zrobiony na początku wakacji :roll:[/QUOTE]

Nio , ale Wy pewnie zamawiacie gotowy a my zamawiamy deski i sami robimy , wiec trzeba je wymierzyc przyciac wywiercic dziury pomalowac i skrecic :roll: troche roboty przy tym jest a ja z tym palcem co jedynie moge pomierzyc i ewentualnie pomalowac , pedzel juz se kupiłam hehe

[quote name='Ada_Mirra']szczyniaczki :loveu:

no to zazdroszczę :loveu: :D

a co u Was słychać?

no i wpółczuje z Twoim palcem i kolanem [B]justyśka[/B] ;([/QUOTE]

Ale do tych szczeniaczkow długa droga jeszcze :evil_lol:

u nas nuda nuda nuda :roll:

a palec dochodzi do siebie ;)

Posted

[quote name='justysiek']tak? niektórzy są dziwni... ale to chyba w każdej rasie tacy hodowcy się znajdą.
no ja słucham cały czas, masakra.[/QUOTE]

Ano zdarzają się ludzie i ludzie ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Nio , ale Wy pewnie zamawiacie gotowy a my zamawiamy deski i sami robimy , wiec trzeba je wymierzyc przyciac wywiercic dziury pomalowac i skrecic :roll: troche roboty przy tym jest a ja z tym palcem co jedynie moge pomierzyc i ewentualnie pomalowac , pedzel juz se kupiłam hehe
[/QUOTE]

zamawiamy płyty, i oni ostatnio sami nam zamontowali, więc mam nadzieję, ze teraz też...

na temat desek itp to nic mi nie mówi/pisz....
bo mój tata nakręcił się, ze zrobi nowe kojce :mdleje: za parę lat może będzie widać jakieś efekty ;)

Posted

[quote name='kalyna']zamawiamy płyty, i oni ostatnio sami nam zamontowali, więc mam nadzieję, ze teraz też...

na temat desek itp to nic mi nie mówi/pisz....
bo mój tata nakręcił się, ze zrobi nowe kojce :mdleje: za parę lat może będzie widać jakieś efekty ;)[/QUOTE]

A no to macie fajnie ;)

hehe widze ze Twoj tata ma taki zapal do robienia jak mój Sebastian :evil_lol:

[quote name='justysiek']ale jak macie jeszcze czas to na pewno się znajdzie kawaler dla pięknej Qwendi:loveu:[/QUOTE]

mamy jednego upatrzonego kandydata ale nie chce go tu podawac i poza tym jest za granica dośc daleko :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']A no to macie fajnie ;)

hehe widze ze Twoj tata ma taki zapal do robienia jak mój Sebastian :evil_lol:[/QUOTE]

tylko, że ten płot robi się któryś rok już...
a mi na tym zależy, bo od jesieni do wiosny psy mogłyby tam latać bez problemu.. jeśli będę uważać, aby drzewek nie podlewały.. a tak to zong...

Taaa zapał jest fajny, ale potem piórka opadają.. a jeszcze teraz zaczęłam z czymś tacie latać.. mama mnie wspiera, ale tatę już głowa od pomysłu boli :lol:

Posted

[quote name='kalyna']tylko, że ten płot robi się któryś rok już...
a mi na tym zależy, bo od jesieni do wiosny psy mogłyby tam latać bez problemu.. jeśli będę uważać, aby drzewek nie podlewały.. a tak to zong...

Taaa zapał jest fajny, ale potem piórka opadają.. a jeszcze teraz zaczęłam z czymś tacie latać.. mama mnie wspiera, ale tatę już głowa od pomysłu boli :lol:[/QUOTE]

znam to skądś ....

ooo a jaki masz pomysł ?? :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
ooo a jaki masz pomysł ?? :evil_lol:[/QUOTE]

a nie chce zdradzać... ale to związane z psami jest ;)
ale to na pewno nie wypali, więc nawet nie nakręcam się...

Posted

[quote name='kalyna']a nie chce zdradzać... ale to związane z psami jest ;)
ale to na pewno nie wypali, więc nawet nie nakręcam się...[/QUOTE]

ok ok ale ja stawiam na tor agility :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']U nas nawet słoneczko sie przebija ale zimnawo jest brrr

Dzień dobry

niech porasta bo zimno sie robi :lol:

ja sie nie moge doczekac aż Qwendi porosnie sierscia bo teraz to taki łysolek jest :evil_lol:[/QUOTE]

Jeszcze bedzie pare ciepłych dni, więc maja duzo czasu żeby porosnąć ale zapobiegawczo zwierz siedzi na zewnątrz co by szybciej było:):)

Posted

[quote name='magdabroy']Nadrobić się Was nie da :angryy: Gaduły :eviltong:

Dzień dobry :)[/QUOTE]

hihihihi no wiesz siedze w domu , nudze sie to plotkuję :evil_lol:

miło was tu "widzieć"

dzień dobry :loveu:

[quote name='Agata A.']Jeszcze bedzie pare ciepłych dni, więc maja duzo czasu żeby porosnąć ale zapobiegawczo zwierz siedzi na zewnątrz co by szybciej było:):)[/QUOTE]

dokładnie , Qwenda tez wiekszosc dnia i nocy spedza na dworze ;)

Posted

[quote name='magdabroy']No ja myślę ;)[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='justysiek']to szukajcie bliżej, a ten którego kiedyś wklejałaś jako ideał MT?[/QUOTE]

Nie nie , Hurmudzu jest z polski ale nie mozemy nim kryć bo z tego co pamietam ( o ile dobrze kojarze) to Sebastian mowil ze Hurmudzu jest spokrewniony z Qwendą albo cos pokrecilam teraz juz nie wiem

Posted

[quote name='wiki4']Hej mama :loveu::loveu:[/QUOTE]

Dzień dobry córeczko :loveu:

ładnie to tak mame zaniedbywac ?? :mad:
tatus powiedzial ze Ci do dupki natrzaska za tą ucieczkę " z domu" :eviltong:

a ciocia kalyna na pewno Ci poprawi :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']:evil_lol:

Nie nie , Hurmudzu jest z polski ale nie mozemy nim kryć bo z tego co pamietam ( o ile dobrze kojarze) to Sebastian mowil ze Hurmudzu jest spokrewniony z Qwendą albo cos pokrecilam teraz juz nie wiem[/QUOTE]

aaa, no to fakt lipa, ale pięknym jest psem.
Twój Sebek tak się psami zajmuje, interesuje? mój to tylko trochę.

Posted

[quote name='dOgLoV']Dzień dobry córeczko :loveu:

ładnie to tak mame zaniedbywac ?? :mad:
tatus powiedzial ze Ci do dupki natrzaska za tą ucieczkę " z domu" :eviltong:

a ciocia kalyna na pewno Ci poprawi :evil_lol:[/QUOTE]

Czuję się pokrzywdzona normalnie... Ja tu grzecznie przychodzę, a oni mnie lać chcą :shake:

Ciocia wyjechała i już się nie boję, że mnie dorwie gdzieś w uliczce :evil_lol:
Oczywiście nie cieszę się z tego powodu absolutnie :-(

Posted

[quote name='justysiek']aaa, no to fakt lipa, ale pięknym jest psem.
Twój Sebek tak się psami zajmuje, interesuje? mój to tylko trochę.[/QUOTE]

Ten o ktorym pisze tez jest piękny zaraz podam Ci jego linka na pw jak znajde a jak nie znajde to wieczorem Ci wysle jak Sebastian mi poda ;)

tak interesuje sie i to bardzooo od dawna , we wojsku był pozorantem pracował z Onkami , na wystawy jezdzi od zawsze , zawsze był pasjonatem Rottków i miał rottka z rodowodem ale Brixie odeszła na ropomacicze :/ tylko ze teraz rootki sie troche popsuły :/

Posted

[quote name='dOgLoV']Ten o ktorym pisze tez jest piękny zaraz podam Ci jego linka na pw jak znajde a jak nie znajde to wieczorem Ci wysle jak Sebastian mi poda ;)

tak interesuje sie i to bardzooo od dawna , we wojsku był pozorantem pracował z Onkami , na wystawy jezdzi od zawsze , zawsze był pasjonatem Rottków i miał rottka z rodowodem ale Brixie odeszła na ropomacicze :/ tylko ze teraz rootki sie troche popsuły :/[/QUOTE]

szkoda, że tak daleko mieszkacie by by mi powystawiał Cezara, ja sama nie mogę, bo na mnie lepiej reaguje niż na Sebka, a on sam... nie wiem czy da rade i musze szukac handlera.

Posted

[quote name='wiki4']Czuję się pokrzywdzona normalnie... Ja tu grzecznie przychodzę, a oni mnie lać chcą :shake:

Ciocia wyjechała i już się nie boję, że mnie dorwie gdzieś w uliczce :evil_lol:
Oczywiście nie cieszę się z tego powodu absolutnie :-([/QUOTE]

Oj dobra dobra tym razem Ci darujemy :evil_lol:

a ciocia widac niedobra ze sie wyprowadziła :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Oj dobra dobra tym razem Ci darujemy :evil_lol:

a ciocia widac niedobra ze sie wyprowadziła :shake:[/QUOTE]

I z kim ja będę do mc chodzić wieczorami :-( I od kogo Lisa będzie ciastka żulić... :shake: :diabloti: