Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']bierz pół albo zmień dilera :lol:

Pepsi się wręcz degustuje tą woda :lol:

A walki psów straszne :roll: w sumie ot u mnie nie ma warkotu takiego.. jeszcze :D[/QUOTE]

Ja chetnie bym wziela podwójną dawke gdybym wiedziała że pomoże :evil_lol:

[quote name='justysiek']oj Aga faktycznie jesteś wymęczona:shake: biedna Ty.
Pepsi super, jak się tą wodą delektowała a walki boskie, ja to bym się bała, że się gryzą, bo takie odgłosy wydają:evil_lol:[/QUOTE]

ehhh troszke ;)

czasami tez tak myslalam ale teraz juz sie przyzwyczailam do tych odgłosów ;)

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

Przerąbane są te uczulenia...

Dlaczego Pepsi ma taką małą miseczkę ? :( :evil_lol:

Jak oglądałam filmik z walki psów to Ptysiek aż przyleciał i zaczął szczekać :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

poczuł zagrożenie lecące z monitora :evil_lol:

[quote name='phase']Chyba micha. :evil_lol: Słodziutka jest. :loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Raczej kumpli do zabawy :evil_lol: On tak szczeka czasami i wygląda na groźnego a jak pies podejdzie to Ptyś gleba na plecy i łapkami wymachuje żeby się bawić :evil_lol:

Posted

[B]My siedzimy w domu jemy śniadanko a w tym czasie Qwendi ....[/B]:roll:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07537.jpg[/IMG]

[B]a taka mamy dzisiaj ladna pogodę [/B]:evil_lol:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07540.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Ptysiak']Raczej kumpli do zabawy :evil_lol: On tak szczeka czasami i wygląda na groźnego a jak pies podejdzie to Ptyś gleba na plecy i łapkami wymachuje żeby się bawić :evil_lol:[/QUOTE]

To dawaj mi go do zabaw z Neronem :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']To dawaj mi go do zabaw z Neronem :evil_lol:[/QUOTE]
Nie chciałabyś... ogródek zmasakrowany na 100 % :evil_lol: On jak dostanie głupawki to biega w koło i o wszystko się obija a do tego jeszcze jakby miał Nerona do wspólnej zabawy to wyglądałoby pewnie jakby przeszło tornado :diabloti:

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07537.jpg[/url] buhaha :evil_lol: kocham ją :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Nie chciałabyś... ogródek zmasakrowany na 100 % :evil_lol: On jak dostanie głupawki to biega w koło i o wszystko się obija a do tego jeszcze jakby miał Nerona do wspólnej zabawy to wyglądałoby pewnie jakby przeszło tornado :diabloti:

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07537.jpg[/URL] buhaha :evil_lol: kocham ją :loveu:[/QUOTE]

jak widac na załączonym obrazku nasze podwórko juz wyglada jak po przejściu tornada wiec nic nam nie straszne :shake: pakuj Ptysia i na Ostrów :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']jak widac na załączonym obrazku nasze podwórko juz wyglada jak po przejściu tornada wiec nic nam nie straszne :shake: pakuj Ptysia i na Ostrów :evil_lol:[/QUOTE]
To podobnie jak u mnie na ogródku :evil_lol:
No to musisz też mnie przygarnąć bo ja Ptysia samego nie puszczę taki kawał, dzieciak mógłby się zgubić :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']To podobnie jak u mnie na ogródku :evil_lol:
No to musisz też mnie przygarnąć bo ja Ptysia samego nie puszczę taki kawał, dzieciak mógłby się zgubić :evil_lol:[/QUOTE]

spoko Ciebie tez przygarnę , Sebastiana dzieciaki i mame z kolka tez wezme :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']spoko Ciebie tez przygarnę , Sebastiana dzieciaki i mame z kolka tez wezme :evil_lol:[/QUOTE]
buhahha :evil_lol:
To jeszcze Io i Lou policz i dwie rybki mojej mamy :evil_lol: tzn te rybki to sa u mamy ale prawie moje bo to pawiookie, które kupiła bo Ją namówiłam a teraz muszę przy nich robić bo ona się ich boi :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']buhahha :evil_lol:
To jeszcze Io i Lou policz i dwie rybki mojej mamy :evil_lol: tzn te rybki to sa u mamy ale prawie moje bo to pawiookie, które kupiła bo Ją namówiłam a teraz muszę przy nich robić bo ona się ich boi :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

Nie wiem co na to Io i Lou jak sie dowiedza ze mamy dwa koty ale ja tam ich zapraszam jak najbardziej :evil_lol:

tez pewnie bym sie bała tych ryb :evil_lol: Sebasian mnie namawial na krewetki ale jak zobaczylam ze maja takie odnóza to mi sie z pajakiem od razu skojarzyly i podziekowałam :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie wiem co na to Io i Lou jak sie dowiedza ze mamy dwa koty ale ja tam ich zapraszam jak najbardziej :evil_lol:

tez pewnie bym sie bała tych ryb :evil_lol: Sebasian mnie namawial na krewetki ale jak zobaczylam ze maja takie odnóza to mi sie z pajakiem od razu skojarzyly i podziekowałam :shake:[/QUOTE]
Lou ogólnie ma wszystko w nosie, jak koty będą fikać to je ugryzie. :evil_lol: A Io raczej zwieje gdzieś pod coś i już nie wyjdzie wcale :evil_lol:

Krewetki to ja lubię... jeść :evil_lol:
Te rybki są słodkie :diabloti:

Posted

[quote name='Ptysiak']Lou ogólnie ma wszystko w nosie, jak koty będą fikać to je ugryzie. :evil_lol: A Io raczej zwieje gdzieś pod coś i już nie wyjdzie wcale :evil_lol:

Krewetki to ja lubię... jeść :evil_lol:
Te rybki są słodkie :diabloti:[/QUOTE]

A tak w ogóle kto im imiona wymyslał ?? język se idzie połamac wymawiając je :evil_lol:

nioo krewetki sa mniami :evil_lol:

taaaa piranie pewnie tez dla Ciebie były by słodkie :evil_lol::eviltong:

Posted

Gaduuuły :P

[quote name='dOgLoV'][B]I tak co wieczór [/B]:evil_lol:

[video=youtube;zWNaiH6ldBs]http://www.youtube.com/watch?v=zWNaiH6ldBs&feature=youtu.be[/video][/QUOTE]

mam to samo co Ty :evil_lol:

[quote name='dOgLoV'][B]Zobaczcie jak pieknie wyglądam [/B]:roll:

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07498.jpg[/url]

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07500.jpg[/url][/QUOTE]

no jak no? młooodoo :P

to ja się podczepię pod Ptysiaka - 1500 razy na zdrowie xD

Posted

[quote name='dOgLoV']A tak w ogóle kto im imiona wymyslał ?? język se idzie połamac wymawiając je :evil_lol:

nioo krewetki sa mniami :evil_lol:

taaaa piranie pewnie tez dla Ciebie były by słodkie :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]
Ja im wymyślałam :evil_lol:
Io to się czyta "ajo"
A Lou Cypher to to wiadomo chyba :diabloti: Tylko ja zmieniłam mu lekko by nie był taki szatański na Lou Ciprian :evil_lol:

Piranie też miałam i masz racje sa słodkie :loveu: a jak fajnie wcinały surowego kurczaka, tak rozszarpywały jak na filmach :evil_lol:

Posted

[quote name='Ada_Mirra']Gaduuuły :P

mam to samo co Ty :evil_lol:

no jak no? młooodoo :P

to ja się podczepię pod Ptysiaka - 1500 razy na zdrowie xD[/QUOTE]

1500 razy dziekuję :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Ja im wymyślałam :evil_lol:
Io to się czyta "ajo"
A Lou Cypher to to wiadomo chyba :diabloti: Tylko ja zmieniłam mu lekko by nie był taki szatański na Lou Ciprian :evil_lol:

Piranie też miałam i masz racje sa słodkie :loveu: a jak fajnie wcinały surowego kurczaka, tak rozszarpywały jak na filmach :evil_lol:[/QUOTE]

Aaaa to teraz juz łatwiej a ja sobie tu język łamie :evil_lol:

Lou Ciprian :loveu: jak fajnie :loveu:

wow ja sie na prawde Ciebie boję :evil_lol: piranie rozszarpujące surowe mięso i Ty piszesz ze fajnie :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Aaaa to teraz juz łatwiej a ja sobie tu język łamie :evil_lol:

Lou Ciprian :loveu: jak fajnie :loveu:

wow ja sie na prawde Ciebie boję :evil_lol: piranie rozszarpujące surowe mięso i Ty piszesz ze fajnie :evil_lol::eviltong:[/QUOTE]
Ciprian to po tatusiu, bo Seba ma na 2 Cypis :evil_lol:

Lepiej jak zjadały mieso z kurczaka niż sobie oczy... bo jedna drugiej raz zjadła, na szczęście tylko jedno :evil_lol:

Posted

[quote name='Ada_Mirra']piranie są fajne :evil_lol:[/QUOTE]

:shake::evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Ciprian to po tatusiu, bo Seba ma na 2 Cypis :evil_lol:

Lepiej jak zjadały mieso z kurczaka niż sobie oczy... bo jedna drugiej raz zjadła, na szczęście tylko jedno :evil_lol:[/QUOTE]

Cypisek :evil_lol:

A feeeeee :shake: Boże , ja bym nie mogła mieć takich rybek :shake:

Posted

[quote name='dOgLoV']:shake::evil_lol:

Cypisek :evil_lol:

A feeeeee :shake: Boże , ja bym nie mogła mieć takich rybek :shake:[/QUOTE]
On by mnie zabił jakby wiedział, że Ci napisałam jego imię i to jak się zbijam znowu z tego że Lou ma na 2-gie po tatusiu :evil_lol:

Dlatego wolę pawiookie:loveu:, one się nie zjadają na wzajem :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']On by mnie zabił jakby wiedział, że Ci napisałam jego imię i to jak się zbijam znowu z tego że Lou ma na 2-gie po tatusiu :evil_lol:

Dlatego wolę pawiookie:loveu:, one się nie zjadają na wzajem :evil_lol:[/QUOTE]

Oj tam Oj tam , to tylko imię :evil_lol:

a ja choruje na morskie :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale mnie nie stac na nie :shake:

Posted

[quote name='magdabroy']Kilka godzin i już tyle nagadane :mad::eviltong:

Doberek :)[/QUOTE]

hej hej :multi:

jak to baby , muszą se poplotkować :eviltong:

ale u nas leje :multi::multi::multi::multi: kocham taką pogodę , dawno tak dobrze sie nie czułam :multi: