łamAga Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='kalyna']bierz pół albo zmień dilera :lol: Pepsi się wręcz degustuje tą woda :lol: A walki psów straszne :roll: w sumie ot u mnie nie ma warkotu takiego.. jeszcze :D[/QUOTE] Ja chetnie bym wziela podwójną dawke gdybym wiedziała że pomoże :evil_lol: [quote name='justysiek']oj Aga faktycznie jesteś wymęczona:shake: biedna Ty. Pepsi super, jak się tą wodą delektowała a walki boskie, ja to bym się bała, że się gryzą, bo takie odgłosy wydają:evil_lol:[/QUOTE] ehhh troszke ;) czasami tez tak myslalam ale teraz juz sie przyzwyczailam do tych odgłosów ;) [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) Przerąbane są te uczulenia... Dlaczego Pepsi ma taką małą miseczkę ? :( :evil_lol: Jak oglądałam filmik z walki psów to Ptysiek aż przyleciał i zaczął szczekać :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: poczuł zagrożenie lecące z monitora :evil_lol: [quote name='phase']Chyba micha. :evil_lol: Słodziutka jest. :loveu:[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Raczej kumpli do zabawy :evil_lol: On tak szczeka czasami i wygląda na groźnego a jak pies podejdzie to Ptyś gleba na plecy i łapkami wymachuje żeby się bawić :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [B]My siedzimy w domu jemy śniadanko a w tym czasie Qwendi ....[/B]:roll: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07537.jpg[/IMG] [B]a taka mamy dzisiaj ladna pogodę [/B]:evil_lol: [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07540.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Raczej kumpli do zabawy :evil_lol: On tak szczeka czasami i wygląda na groźnego a jak pies podejdzie to Ptyś gleba na plecy i łapkami wymachuje żeby się bawić :evil_lol:[/QUOTE] To dawaj mi go do zabaw z Neronem :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='dOgLoV']To dawaj mi go do zabaw z Neronem :evil_lol:[/QUOTE] Nie chciałabyś... ogródek zmasakrowany na 100 % :evil_lol: On jak dostanie głupawki to biega w koło i o wszystko się obija a do tego jeszcze jakby miał Nerona do wspólnej zabawy to wyglądałoby pewnie jakby przeszło tornado :diabloti: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07537.jpg[/url] buhaha :evil_lol: kocham ją :loveu: Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Nie chciałabyś... ogródek zmasakrowany na 100 % :evil_lol: On jak dostanie głupawki to biega w koło i o wszystko się obija a do tego jeszcze jakby miał Nerona do wspólnej zabawy to wyglądałoby pewnie jakby przeszło tornado :diabloti: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07537.jpg[/URL] buhaha :evil_lol: kocham ją :loveu:[/QUOTE] jak widac na załączonym obrazku nasze podwórko juz wyglada jak po przejściu tornada wiec nic nam nie straszne :shake: pakuj Ptysia i na Ostrów :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='dOgLoV']jak widac na załączonym obrazku nasze podwórko juz wyglada jak po przejściu tornada wiec nic nam nie straszne :shake: pakuj Ptysia i na Ostrów :evil_lol:[/QUOTE] To podobnie jak u mnie na ogródku :evil_lol: No to musisz też mnie przygarnąć bo ja Ptysia samego nie puszczę taki kawał, dzieciak mógłby się zgubić :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']To podobnie jak u mnie na ogródku :evil_lol: No to musisz też mnie przygarnąć bo ja Ptysia samego nie puszczę taki kawał, dzieciak mógłby się zgubić :evil_lol:[/QUOTE] spoko Ciebie tez przygarnę , Sebastiana dzieciaki i mame z kolka tez wezme :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='dOgLoV']spoko Ciebie tez przygarnę , Sebastiana dzieciaki i mame z kolka tez wezme :evil_lol:[/QUOTE] buhahha :evil_lol: To jeszcze Io i Lou policz i dwie rybki mojej mamy :evil_lol: tzn te rybki to sa u mamy ale prawie moje bo to pawiookie, które kupiła bo Ją namówiłam a teraz muszę przy nich robić bo ona się ich boi :diabloti::evil_lol: Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']buhahha :evil_lol: To jeszcze Io i Lou policz i dwie rybki mojej mamy :evil_lol: tzn te rybki to sa u mamy ale prawie moje bo to pawiookie, które kupiła bo Ją namówiłam a teraz muszę przy nich robić bo ona się ich boi :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Nie wiem co na to Io i Lou jak sie dowiedza ze mamy dwa koty ale ja tam ich zapraszam jak najbardziej :evil_lol: tez pewnie bym sie bała tych ryb :evil_lol: Sebasian mnie namawial na krewetki ale jak zobaczylam ze maja takie odnóza to mi sie z pajakiem od razu skojarzyly i podziekowałam :shake: Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='dOgLoV']Nie wiem co na to Io i Lou jak sie dowiedza ze mamy dwa koty ale ja tam ich zapraszam jak najbardziej :evil_lol: tez pewnie bym sie bała tych ryb :evil_lol: Sebasian mnie namawial na krewetki ale jak zobaczylam ze maja takie odnóza to mi sie z pajakiem od razu skojarzyly i podziekowałam :shake:[/QUOTE] Lou ogólnie ma wszystko w nosie, jak koty będą fikać to je ugryzie. :evil_lol: A Io raczej zwieje gdzieś pod coś i już nie wyjdzie wcale :evil_lol: Krewetki to ja lubię... jeść :evil_lol: Te rybki są słodkie :diabloti: Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Lou ogólnie ma wszystko w nosie, jak koty będą fikać to je ugryzie. :evil_lol: A Io raczej zwieje gdzieś pod coś i już nie wyjdzie wcale :evil_lol: Krewetki to ja lubię... jeść :evil_lol: Te rybki są słodkie :diabloti:[/QUOTE] A tak w ogóle kto im imiona wymyslał ?? język se idzie połamac wymawiając je :evil_lol: nioo krewetki sa mniami :evil_lol: taaaa piranie pewnie tez dla Ciebie były by słodkie :evil_lol::eviltong: Quote
Ada_Mirra Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Gaduuuły :P [quote name='dOgLoV'][B]I tak co wieczór [/B]:evil_lol: [video=youtube;zWNaiH6ldBs]http://www.youtube.com/watch?v=zWNaiH6ldBs&feature=youtu.be[/video][/QUOTE] mam to samo co Ty :evil_lol: [quote name='dOgLoV'][B]Zobaczcie jak pieknie wyglądam [/B]:roll: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07498.jpg[/url] [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07500.jpg[/url][/QUOTE] no jak no? młooodoo :P to ja się podczepię pod Ptysiaka - 1500 razy na zdrowie xD Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='dOgLoV']A tak w ogóle kto im imiona wymyslał ?? język se idzie połamac wymawiając je :evil_lol: nioo krewetki sa mniami :evil_lol: taaaa piranie pewnie tez dla Ciebie były by słodkie :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Ja im wymyślałam :evil_lol: Io to się czyta "ajo" A Lou Cypher to to wiadomo chyba :diabloti: Tylko ja zmieniłam mu lekko by nie był taki szatański na Lou Ciprian :evil_lol: Piranie też miałam i masz racje sa słodkie :loveu: a jak fajnie wcinały surowego kurczaka, tak rozszarpywały jak na filmach :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Ada_Mirra']Gaduuuły :P mam to samo co Ty :evil_lol: no jak no? młooodoo :P to ja się podczepię pod Ptysiaka - 1500 razy na zdrowie xD[/QUOTE] 1500 razy dziekuję :evil_lol: [quote name='Ptysiak']Ja im wymyślałam :evil_lol: Io to się czyta "ajo" A Lou Cypher to to wiadomo chyba :diabloti: Tylko ja zmieniłam mu lekko by nie był taki szatański na Lou Ciprian :evil_lol: Piranie też miałam i masz racje sa słodkie :loveu: a jak fajnie wcinały surowego kurczaka, tak rozszarpywały jak na filmach :evil_lol:[/QUOTE] Aaaa to teraz juz łatwiej a ja sobie tu język łamie :evil_lol: Lou Ciprian :loveu: jak fajnie :loveu: wow ja sie na prawde Ciebie boję :evil_lol: piranie rozszarpujące surowe mięso i Ty piszesz ze fajnie :evil_lol::eviltong: Quote
Ada_Mirra Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='dOgLoV']piranie rozszarpujące surowe mięso i Ty piszesz ze fajnie :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] piranie są fajne :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='dOgLoV']Aaaa to teraz juz łatwiej a ja sobie tu język łamie :evil_lol: Lou Ciprian :loveu: jak fajnie :loveu: wow ja sie na prawde Ciebie boję :evil_lol: piranie rozszarpujące surowe mięso i Ty piszesz ze fajnie :evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Ciprian to po tatusiu, bo Seba ma na 2 Cypis :evil_lol: Lepiej jak zjadały mieso z kurczaka niż sobie oczy... bo jedna drugiej raz zjadła, na szczęście tylko jedno :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Ada_Mirra']piranie są fajne :evil_lol:[/QUOTE] :shake::evil_lol: [quote name='Ptysiak']Ciprian to po tatusiu, bo Seba ma na 2 Cypis :evil_lol: Lepiej jak zjadały mieso z kurczaka niż sobie oczy... bo jedna drugiej raz zjadła, na szczęście tylko jedno :evil_lol:[/QUOTE] Cypisek :evil_lol: A feeeeee :shake: Boże , ja bym nie mogła mieć takich rybek :shake: Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='dOgLoV']:shake::evil_lol: Cypisek :evil_lol: A feeeeee :shake: Boże , ja bym nie mogła mieć takich rybek :shake:[/QUOTE] On by mnie zabił jakby wiedział, że Ci napisałam jego imię i to jak się zbijam znowu z tego że Lou ma na 2-gie po tatusiu :evil_lol: Dlatego wolę pawiookie:loveu:, one się nie zjadają na wzajem :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']On by mnie zabił jakby wiedział, że Ci napisałam jego imię i to jak się zbijam znowu z tego że Lou ma na 2-gie po tatusiu :evil_lol: Dlatego wolę pawiookie:loveu:, one się nie zjadają na wzajem :evil_lol:[/QUOTE] Oj tam Oj tam , to tylko imię :evil_lol: a ja choruje na morskie :loveu::loveu::loveu::loveu: ale mnie nie stac na nie :shake: Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Morskie jest piękne :loveu: Ale tez mnie na razie nie stać :( Quote
*Magda* Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Kilka godzin i już tyle nagadane :mad::eviltong: Doberek :) Quote
łamAga Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='magdabroy']Kilka godzin i już tyle nagadane :mad::eviltong: Doberek :)[/QUOTE] hej hej :multi: jak to baby , muszą se poplotkować :eviltong: ale u nas leje :multi::multi::multi::multi: kocham taką pogodę , dawno tak dobrze sie nie czułam :multi: Quote
vaness Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 u nas też dziś padało , teraz świeci słońce ale zimno jest :) pozdrawiamy :cool3: Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Dobrze, że sie lepiej czujesz :) A ja nie kocham deszczu bo potem mam wszędzie błoto i mokro jak Ptys wpadnie :multi::multi::multi::evil_lol: Quote
Recommended Posts