łamAga Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_0184.jpg[/IMG] [IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_0186.jpg[/IMG] ;) Quote
Ptysiak Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='magdabroy']A moje "dzień dobry" ślepota pominęła :mad::eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07253.jpg[/url] ale ma zębiska :diabloti::loveu: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07256.jpg[/url] to sa walki psów... nielegalne :mad::evil_lol: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07258.jpg[/url] no tu lepiej, taniec :loveu::evil_lol: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07284.jpg[/url] ale on jest piękny :loveu: Quote
łamAga Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol: [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07284.jpg[/URL] ale on jest piękny :loveu:[/QUOTE] myślałam że pod linkiem znajde mój palec :evil_lol: [quote name='justysiek']auć:oops: boli jeszcze?[/QUOTE] Już nie ;) pewnie jak bym ta rana w coś walneła czy nawet dotknela to by zabolało ale jak mam dobrze owiniety to nic nie czuje ;) wkurzajace jest tylko to że nic nie moge zrobic :/ no i nie umiem całkiem wyprostowac palca jak by mi sie skóra skurczyła hehe Quote
Ty$ka Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 "Eła, Eła!" jest świetne :loveu: Najbardziej podobają mi się fotki Nerona z Marysią - ona chyba kocha psy, co? :razz: Nie boi się takich dużych piesków? ;] A dzisiaj znowu walki psów :mad: Neron widzę bierze za sposób Qwendi (a raczej za łeb) :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='dOgLoV']myślałam że pod linkiem znajde mój palec :evil_lol:[/QUOTE] buhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A wiesz? Ja mam kciuka też tak podobnie obciętego :diabloti: Tylko już dawno zagojone bo to w szkole średniej było. Jeszcze pamiętam jak wróciłam ze zszytym palcem a moja siostra przyniosła ten kawałek i truła mamie żeby mi go przyszyli bo jej go żal :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='dOgLoV']myślałam że pod linkiem znajde mój palec :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już nie ;) pewnie jak bym ta rana w coś walneła czy nawet dotknela to by zabolało ale jak mam dobrze owiniety to nic nie czuje ;) wkurzajace jest tylko to że nic nie moge zrobic :/ no i nie umiem całkiem wyprostowac palca jak by mi sie skóra skurczyła hehe[/QUOTE] ech, no na pewno by bolało, a ile już po tym wypadku? jesteś na l4? Quote
łamAga Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='Ty$ka']"Eła, Eła!" jest świetne :loveu: Najbardziej podobają mi się fotki Nerona z Marysią - ona chyba kocha psy, co? :razz: Nie boi się takich dużych piesków? ;] A dzisiaj znowu walki psów :mad: Neron widzę bierze za sposób Qwendi (a raczej za łeb) :evil_lol:[/QUOTE] Mam tez filmik jak fajnie mówi dzidzia ale pozniej jest moj głupi głos ze ma zrobic pakera i filmik nie nadaje sie do dodania :evil_lol: musze jeszcze ja nagrac jak mowi bocian :evil_lol: Marysia kocha pieski i w ogole sie ich nie boi ( co nie jest dobre ) ostatnio mama mowi ze słyszy z kuchni ze Neron piszczy leci patrzy a Marysia ciągnie go za ware tak ze biedak piszczał :roll: walki psów sa fajne :evil_lol: [quote name='Ptysiak']buhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A wiesz? Ja mam kciuka też tak podobnie obciętego :diabloti: Tylko już dawno zagojone bo to w szkole średniej było. Jeszcze pamiętam jak wróciłam ze zszytym palcem a moja siostra przyniosła ten kawałek i truła mamie żeby mi go przyszyli bo jej go żal :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre ja nawet na ten odciety kawałek nie chciałam patrzeć :shake: Tobie chociaż to zszyli a mi nie chcieli :roll: [quote name='justysiek']ech, no na pewno by bolało, a ile już po tym wypadku? jesteś na l4?[/QUOTE] dzisiaj jest dokładnie 2 tygodnie ;) Quote
darii_iia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Dzień dobry, słonecznie. :) Chciałabym mieć takie dwa olbrzymy bawiące się na moim podwórku. :lol: :loveu: Biedny paluszek. :shake: Quote
agaga21 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 jeszcze trochę i śladu wielkiego nie będzie. większa część paznokcia jest więc palec jakoś bardzo dziwnie nie będzie wyglądał :) Quote
Ptysiak Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ja też nie chciałam szyć, mama się uparła a ja się bałam :evil_lol: I tak mam bliznę, chociaż nie widać aż tak bardzo ubytku ;) Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Mam tez filmik jak fajnie mówi dzidzia ale pozniej jest moj głupi głos ze ma zrobic pakera i filmik nie nadaje sie do dodania :evil_lol: musze jeszcze ja nagrac jak mowi bocian :evil_lol: Marysia kocha pieski i w ogole sie ich nie boi ( co nie jest dobre ) ostatnio mama mowi ze słyszy z kuchni ze Neron piszczy leci patrzy a Marysia ciągnie go za ware tak ze biedak piszczał :roll: walki psów sa fajne :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre ja nawet na ten odciety kawałek nie chciałam patrzeć :shake: Tobie chociaż to zszyli a mi nie chcieli :roll: dzisiaj jest dokładnie 2 tygodnie ;)[/QUOTE] to jeszcze świeża sprawa:oops: jeszcze pewnie troche poboli, ja nie miałam nigdy nic uciętego, ew złamanego. Quote
łamAga Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='darii_iia']Dzień dobry, słonecznie. :) Chciałabym mieć takie dwa olbrzymy bawiące się na moim podwórku. :lol: :loveu: Biedny paluszek. :shake:[/QUOTE] za chwile pokaze jak to mniej wiecej wygląda jak ma sie takie dwa olbrzymy w domu :evil_lol: [quote name='agaga21']jeszcze trochę i śladu wielkiego nie będzie. większa część paznokcia jest więc palec jakoś bardzo dziwnie nie będzie wyglądał :)[/QUOTE] mam taka nadzieje ;) [quote name='Ptysiak']Ja też nie chciałam szyć, mama się uparła a ja się bałam :evil_lol: I tak mam bliznę, chociaż nie widać aż tak bardzo ubytku ;)[/QUOTE] a ja bym chciała miec zszyte bo wtedy szybciej by sie zagoiło ;) chociaz strach usprawiedliwiony bo pewnie by bolało bardziej niz ucięcie :evil_lol: [quote name='justysiek']to jeszcze świeża sprawa:oops: jeszcze pewnie troche poboli, ja nie miałam nigdy nic uciętego, ew złamanego.[/QUOTE] ja zawsze chciałam miec cos złamanego ( zobaczyc jak to jest miec cos złamanego ) , po tej akcji z palcem juz mi sie odechciało :shake: Quote
DomixX Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 O jejki, współczuję :-(! Biedny palec, a co się właściwie stało, bo ja nie w temacie? Quote
darii_iia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='dOgLoV']za chwile pokaze jak to mniej wiecej wygląda jak ma sie takie dwa olbrzymy w domu :evil_lol: ja zawsze chciałam miec cos złamanego ( zobaczyc jak to jest miec cos złamanego ) , po tej akcji z palcem juz mi sie odechciało :shake:[/QUOTE] To czekam. :evil_lol: Ja nigdy nie chciałam...ale zastanawiałam się jakie to uczucie. :lol: Sama nigdy nic nie miałam, złamanego, zwichniętego, uciętego lub coś w tym guście. ;) Quote
łamAga Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 [quote name='DomixX']O jejki, współczuję :-(! Biedny palec, a co się właściwie stało, bo ja nie w temacie?[/QUOTE] obciełam sobie palec krajalnica do chleba :evil_lol: [quote name='darii_iia']To czekam. :evil_lol: Ja nigdy nie chciałam...ale zastanawiałam się jakie to uczucie. :lol: Sama nigdy nic nie miałam, złamanego, zwichniętego, uciętego lub coś w tym guście. ;)[/QUOTE] długo sie ten filmik wgrywa na yt ale powinien za pare minut byc ;) i powinnas sie z tego powodu tylko cieszyc , nic fajnego nie umiec sobie z niczym poradzic bo trzeba uwazac zeby sie w rane nie uderzyć ;) Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='dOgLoV']za chwile pokaze jak to mniej wiecej wygląda jak ma sie takie dwa olbrzymy w domu :evil_lol: mam taka nadzieje ;) a ja bym chciała miec zszyte bo wtedy szybciej by sie zagoiło ;) chociaz strach usprawiedliwiony bo pewnie by bolało bardziej niz ucięcie :evil_lol: ja zawsze chciałam miec cos złamanego ( zobaczyc jak to jest miec cos złamanego ) , po tej akcji z palcem juz mi sie odechciało :shake:[/QUOTE] ja po operacji kolana już nie chcę sprawdzać żadnych innych bóli:shake: dlatego jak pomyślę o kolejnej to aż mi niedobrze. Quote
Ptysiak Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Seba w tamtym roku jak prawie obciął sobie dwa palce na pile do drewna :roll: i mu szyli to mówił, że nie czuł już bólu chyba... Quote
łamAga Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Tak na szybko dodaje i uciekam do lekarza ;) [video=youtube;p91z0PBEyL4]http://www.youtube.com/watch?v=p91z0PBEyL4&feature=youtu.be[/video] Quote
Ptysiak Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Ja chcę dwa psy :placz: Jak one się fajnie bawią :loveu: Quote
kalyna Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='dOgLoV']Myslalam ze w zoologu kupiłas ale skoro chrumka a nie piszczy to pewnie ta o której myslę :evil_lol: [/QUOTE] tylko mi teraz nie pisz, że w galerii jest zoolog :mdleje: ej ten palec strasznie wygląda :evil_lol::evil_lol: ahh walki psów :loveu: choć w wydaniu XXL jeszcze lepiej to wygląda niż u mnie :lol: Quote
darii_iia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja chcę dwa psy :placz: [/QUOTE] Ja mam dwa, które się ze sobą nie bawią. :lol: Bosko ze sobą walczą. Qwendi jest niepokonana. :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja chcę dwa psy :placz: Jak one się fajnie bawią :loveu:[/QUOTE] kupuj:evil_lol: Quote
Recommended Posts