łamAga Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='agaga21']hehe, musiałaś się uśmiać z kociska :) justyna, super![/QUOTE] Oj tak , czesto mnie rozbawiają :lol: a Qwendi za to chciała nas wczoraj wieczorem zaczadzić , jak puściła atomówke to szaro było w pokoju o smrodku nie wspomne :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 a wstawisz jakieś zdjęcia ze ślubu czy nie? dlatego jak psy maja bączki to wolę Ciapka, niż 3 razy większe pole Sonii :D Quote
justysiek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 dzieki dziewczyny! jestem szczesliwa, bo juz sie bardzo balam, w pt bede miala reszte wynikow, wiec jak na razie trzymamy sie diagnozy ze to problemy wzrostowe. Quote
Ptysiak Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nie no faktycznie nie gaduły :shake: tylko 4 strony... :evil_lol: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07012.jpg[/url] :loveu: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07041.jpg[/url] czy Wy walki psów tam macie czy jak? :evil_lol: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07071.jpg[/url] Marysia :loveu: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07084.jpg[/url] świeżo po ślubie a już tyle dzieciaków... no nieźle Wam idzie :evil_lol: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07112.jpg[/url] jakie słodkie :):loveu: Quote
łamAga Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 [quote name='kalyna']a wstawisz jakieś zdjęcia ze ślubu czy nie? dlatego jak psy maja bączki to wolę Ciapka, niż 3 razy większe pole Sonii :D[/QUOTE] cos tam wstawie z pleneru ale juz nie dzisiaj ;) :evil_lol: [quote name='justysiek']dzieki dziewczyny! jestem szczesliwa, bo juz sie bardzo balam, w pt bede miala reszte wynikow, wiec jak na razie trzymamy sie diagnozy ze to problemy wzrostowe.[/QUOTE] Na pewno tak jest ! ;) Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 no to czekamy na zdjecia plenerowe:eviltong: ile jestescie po slubie? my juz prawie 3 lata:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='justysiek']no to czekamy na zdjecia plenerowe:eviltong: ile jestescie po slubie? my juz prawie 3 lata:evil_lol:[/QUOTE] Jak tylko cos pomniejsze to wam wstawię ;) ohoho 3 lata to kawał czasu :evil_lol: my dopiero miesiąc i dziesięć dni :evil_lol: chyba jednak ta alergia to nie na Nerona :multi::multi::multi::multi: wczoraj co prawda byliśmy z psami na spacerku ale w domu u nas go nie było a ja juz 2gi dzień siedze z chusteczka przy nosie , kicham o swedzeniu oczu nie wspomne , a biore tabletki na alergię :roll: Quote
*Magda* Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='justysiek']no to czekamy na zdjecia plenerowe:eviltong: ile jestescie po slubie? my juz prawie 3 lata:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']ohoho 3 lata to kawał czasu :evil_lol: my dopiero miesiąc i dziesięć dni :evil_lol: [/QUOTE] A ja 10 lat :eviltong: Dawaj zdjęcia plenerowe :) Quote
łamAga Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='magdabroy']A ja 10 lat :eviltong: Dawaj zdjęcia plenerowe :)[/QUOTE] Was to juz powoli mozna oskarżyć o kazirodztwo :evil_lol: dam , dam , tylko musze zjesc sniadanko i kawe wypić bo Sebastian bedzie wyzywał ze od rana przy kompie siedze :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='dOgLoV']Jak tylko cos pomniejsze to wam wstawię ;) ohoho 3 lata to kawał czasu :evil_lol: my dopiero miesiąc i dziesięć dni :evil_lol: chyba jednak ta alergia to nie na Nerona :multi::multi::multi::multi: wczoraj co prawda byliśmy z psami na spacerku ale w domu u nas go nie było a ja juz 2gi dzień siedze z chusteczka przy nosie , kicham o swedzeniu oczu nie wspomne , a biore tabletki na alergię :roll:[/QUOTE] to króciutko:eviltong: no 3 lata... hmmm kiedy to zleciało:evil_lol: Magda 10lat... gratuluję:multi::loveu: Quote
*Magda* Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='dOgLoV']Was to juz powoli mozna oskarżyć o kazirodztwo :evil_lol: dam , dam , tylko musze zjesc sniadanko i kawe wypić bo Sebastian bedzie wyzywał ze od rana przy kompie siedze :evil_lol:[/QUOTE] Ja mu cały czas mówię, że z nim to już jak z bratem, a nie mężem :evil_lol: To czekam ;) O ile nie zasnę :razz: [quote name='justysiek']to króciutko:eviltong: no 3 lata... hmmm kiedy to zleciało:evil_lol: Magda 10lat... gratuluję:multi::loveu:[/QUOTE] Dziękuję :) Ani się nie obejrzysz, a też minie Wam 10 lat ;) Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='magdabroy']Ja mu cały czas mówię, że z nim to już jak z bratem, a nie mężem :evil_lol: To czekam ;) O ile nie zasnę :razz: Dziękuję :) Ani się nie obejrzysz, a też minie Wam 10 lat ;)[/QUOTE] no na pewno:evil_lol: czas tak szybko leci. Quote
WATACHA Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='dOgLoV']Jak tylko cos pomniejsze to wam wstawię ;) [B]ohoho 3 lata to kawał czasu :evil_lol: my dopiero miesiąc i dziesięć dni [/B]:evil_lol: chyba jednak ta alergia to nie na Nerona :multi::multi::multi::multi: wczoraj co prawda byliśmy z psami na spacerku ale w domu u nas go nie było a ja juz 2gi dzień siedze z chusteczka przy nosie , kicham o swedzeniu oczu nie wspomne , a biore tabletki na alergię :roll:[/QUOTE] Nawet nie będziesz wiedziała kiedy zleci.Ja mam wrażenie , że dopiero co brałam ślub, a to już 5 lat minęło :( Quote
łamAga Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 [quote name='justysiek']to króciutko:eviltong: no 3 lata... hmmm kiedy to zleciało:evil_lol: Magda 10lat... gratuluję:multi::loveu:[/QUOTE] 3 lata to duzo a gdzie tu 10 lat :evil_lol: [quote name='magdabroy']Ja mu cały czas mówię, że z nim to już jak z bratem, a nie mężem :evil_lol: To czekam ;) O ile nie zasnę :razz: [/QUOTE] dokładnie , to juz jak rodzeństwo ;) mozesz czasami zasnac bo ja nie odstawiam chusteczki od nosa , tylko ja wezme juz kicham , nie moge sie oragnać a po zdjecia musiała bym odpalać Sebastiana kompa a na prawde na razie nie mam siły :roll: [quote name='WATACHA']Nawet nie będziesz wiedziała kiedy zleci.Ja mam wrażenie , że dopiero co brałam ślub, a to już 5 lat minęło :([/QUOTE] 5 to tez duzo a jeszcze przed slubem pewnie pare lat chodziliście ;) Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='dOgLoV']3 lata to duzo a gdzie tu 10 lat :evil_lol: dokładnie , to juz jak rodzeństwo ;) mozesz czasami zasnac bo ja nie odstawiam chusteczki od nosa , tylko ja wezme juz kicham , nie moge sie oragnać a po zdjecia musiała bym odpalać Sebastiana kompa a na prawde na razie nie mam siły :roll: 5 to tez duzo a jeszcze przed slubem pewnie pare lat chodziliście ;)[/QUOTE] ale tak zleciało, że jestem sama w szoku, ciągle się mnie wszyscy pytają kiedy dziecko, kiedy dziecko, itp:oops::evil_lol: my przed ślubem chodziliśmy z 5 lat. Quote
*Magda* Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='dOgLoV']mozesz czasami zasnac bo ja nie odstawiam chusteczki od nosa , tylko ja wezme juz kicham , nie moge sie oragnać a po zdjecia musiała bym odpalać Sebastiana kompa a na prawde na razie nie mam siły :roll: [/QUOTE] Już wstałam ;) Spaliśmy z Theosiem od 10:30 do 12:30 :) Teraz ja siedzę na dogo, a on znowu śpi ;) [quote name='justysiek']ale tak zleciało, że jestem sama w szoku, ciągle się mnie wszyscy pytają kiedy dziecko, kiedy dziecko, itp:oops::evil_lol: my przed ślubem chodziliśmy z 5 lat.[/QUOTE] Mnie za to pytali czy jestem w ciąży, że tak szybko bieżemy ślub :evil_lol: A tu pierwszy potomek dopiero po 10 latach :D Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='magdabroy']Już wstałam ;) Spaliśmy z Theosiem od 10:30 do 12:30 :) Teraz ja siedzę na dogo, a on znowu śpi ;) Mnie za to pytali czy jestem w ciąży, że tak szybko bieżemy ślub :evil_lol: A tu pierwszy potomek dopiero po 10 latach :D[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:może dla niektórych to za szybko. blech, ale się od kilku dni czuję paskudnie:mad: Quote
*Magda* Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='justysiek']blech, ale się od kilku dni czuję paskudnie:mad:[/QUOTE] Jakieś konkretne powody złego samopoczucia :cool3: Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='magdabroy']Jakieś konkretne powody złego samopoczucia :cool3:[/QUOTE] chyba sie zatrułam pierogami ruskimi, bo tak mi sie chcialo i zjadalam:mad::evil_lol: a jak nie to nie mam pojecia co mi jest:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='justysiek']chyba sie zatrułam pierogami ruskimi, bo tak mi sie chcialo i zjadalam:mad::evil_lol: a jak nie to nie mam pojecia co mi jest:diabloti:[/QUOTE] A może to nie pierogi tylko objawy bycia 2w1 :razz: Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='magdabroy']A może to nie pierogi tylko objawy bycia 2w1 :razz:[/QUOTE] aaaaaaa to na razie tajemnica nawet dla mnie, ale nie sadze, choc nie wykluczam:evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='justysiek']aaaaaaa to na razie tajemnica nawet dla mnie, ale nie sadze, choc nie wykluczam:evil_lol:[/QUOTE] No to zobaczymy ;) Trzymam kciuki :) Quote
justysiek Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='magdabroy']No to zobaczymy ;) Trzymam kciuki :)[/QUOTE] :evil_lol: zobaczymy wkrótce. Quote
Ada_Mirra Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 przyszłam i czekam na zdjęcia plenerowe :P Quote
Recommended Posts