Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaga21']hehe, musiałaś się uśmiać z kociska :)
justyna, super![/QUOTE]

Oj tak , czesto mnie rozbawiają :lol:

a Qwendi za to chciała nas wczoraj wieczorem zaczadzić , jak puściła atomówke to szaro było w pokoju o smrodku nie wspomne :evil_lol:

Posted

Nie no faktycznie nie gaduły :shake: tylko 4 strony... :evil_lol:

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07012.jpg[/url] :loveu:

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07041.jpg[/url] czy Wy walki psów tam macie czy jak? :evil_lol:

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07071.jpg[/url] Marysia :loveu:

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07084.jpg[/url] świeżo po ślubie a już tyle dzieciaków... no nieźle Wam idzie :evil_lol:

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC07112.jpg[/url] jakie słodkie :):loveu:

Posted

[quote name='kalyna']a wstawisz jakieś zdjęcia ze ślubu czy nie?

dlatego jak psy maja bączki to wolę Ciapka, niż 3 razy większe pole Sonii :D[/QUOTE]

cos tam wstawie z pleneru ale juz nie dzisiaj ;)

:evil_lol:

[quote name='justysiek']dzieki dziewczyny!
jestem szczesliwa, bo juz sie bardzo balam, w pt bede miala reszte wynikow, wiec jak na razie trzymamy sie diagnozy ze to problemy wzrostowe.[/QUOTE]

Na pewno tak jest ! ;)

Posted

[quote name='justysiek']no to czekamy na zdjecia plenerowe:eviltong:
ile jestescie po slubie? my juz prawie 3 lata:evil_lol:[/QUOTE]

Jak tylko cos pomniejsze to wam wstawię ;)

ohoho 3 lata to kawał czasu :evil_lol: my dopiero miesiąc i dziesięć dni :evil_lol:

chyba jednak ta alergia to nie na Nerona :multi::multi::multi::multi:

wczoraj co prawda byliśmy z psami na spacerku ale w domu u nas go nie było a ja juz 2gi dzień siedze z chusteczka przy nosie , kicham o swedzeniu oczu nie wspomne , a biore tabletki na alergię :roll:

Posted

[quote name='justysiek']no to czekamy na zdjecia plenerowe:eviltong:
ile jestescie po slubie? my juz prawie 3 lata:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']ohoho 3 lata to kawał czasu :evil_lol: my dopiero miesiąc i dziesięć dni :evil_lol:
[/QUOTE]

A ja 10 lat :eviltong:

Dawaj zdjęcia plenerowe :)

Posted

[quote name='magdabroy']A ja 10 lat :eviltong:

Dawaj zdjęcia plenerowe :)[/QUOTE]

Was to juz powoli mozna oskarżyć o kazirodztwo :evil_lol:

dam , dam , tylko musze zjesc sniadanko i kawe wypić bo Sebastian bedzie wyzywał ze od rana przy kompie siedze :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Jak tylko cos pomniejsze to wam wstawię ;)

ohoho 3 lata to kawał czasu :evil_lol: my dopiero miesiąc i dziesięć dni :evil_lol:

wczoraj co prawda byliśmy z psami na spacerku ale w domu u nas go nie było a ja juz 2gi dzień siedze z chusteczka przy nosie , kicham o swedzeniu oczu nie wspomne , a biore tabletki na alergię :roll:[/QUOTE]

to króciutko:eviltong: no 3 lata... hmmm kiedy to zleciało:evil_lol:

Magda 10lat... gratuluję:multi::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Was to juz powoli mozna oskarżyć o kazirodztwo :evil_lol:

dam , dam , tylko musze zjesc sniadanko i kawe wypić bo Sebastian bedzie wyzywał ze od rana przy kompie siedze :evil_lol:[/QUOTE]

Ja mu cały czas mówię, że z nim to już jak z bratem, a nie mężem :evil_lol:

To czekam ;) O ile nie zasnę :razz:

[quote name='justysiek']to króciutko:eviltong: no 3 lata... hmmm kiedy to zleciało:evil_lol:

Magda 10lat... gratuluję:multi::loveu:[/QUOTE]

Dziękuję :) Ani się nie obejrzysz, a też minie Wam 10 lat ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja mu cały czas mówię, że z nim to już jak z bratem, a nie mężem :evil_lol:

Dziękuję :) Ani się nie obejrzysz, a też minie Wam 10 lat ;)[/QUOTE]

no na pewno:evil_lol: czas tak szybko leci.

Posted

[quote name='dOgLoV']Jak tylko cos pomniejsze to wam wstawię ;)

[B]ohoho 3 lata to kawał czasu :evil_lol: my dopiero miesiąc i dziesięć dni [/B]:evil_lol:

wczoraj co prawda byliśmy z psami na spacerku ale w domu u nas go nie było a ja juz 2gi dzień siedze z chusteczka przy nosie , kicham o swedzeniu oczu nie wspomne , a biore tabletki na alergię :roll:[/QUOTE]

Nawet nie będziesz wiedziała kiedy zleci.Ja mam wrażenie , że dopiero co brałam ślub, a to już 5 lat minęło :(

Posted

[quote name='justysiek']to króciutko:eviltong: no 3 lata... hmmm kiedy to zleciało:evil_lol:

Magda 10lat... gratuluję:multi::loveu:[/QUOTE]

3 lata to duzo a gdzie tu 10 lat :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Ja mu cały czas mówię, że z nim to już jak z bratem, a nie mężem :evil_lol:

[/QUOTE]

dokładnie , to juz jak rodzeństwo ;)

mozesz czasami zasnac bo ja nie odstawiam chusteczki od nosa , tylko ja wezme juz kicham , nie moge sie oragnać a po zdjecia musiała bym odpalać Sebastiana kompa a na prawde na razie nie mam siły :roll:

[quote name='WATACHA']Nawet nie będziesz wiedziała kiedy zleci.Ja mam wrażenie , że dopiero co brałam ślub, a to już 5 lat minęło :([/QUOTE]

5 to tez duzo a jeszcze przed slubem pewnie pare lat chodziliście ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']3 lata to duzo a gdzie tu 10 lat :evil_lol:

dokładnie , to juz jak rodzeństwo ;)

mozesz czasami zasnac bo ja nie odstawiam chusteczki od nosa , tylko ja wezme juz kicham , nie moge sie oragnać a po zdjecia musiała bym odpalać Sebastiana kompa a na prawde na razie nie mam siły :roll:

5 to tez duzo a jeszcze przed slubem pewnie pare lat chodziliście ;)[/QUOTE]

ale tak zleciało, że jestem sama w szoku, ciągle się mnie wszyscy pytają kiedy dziecko, kiedy dziecko, itp:oops::evil_lol:
my przed ślubem chodziliśmy z 5 lat.

Posted

[quote name='dOgLoV']mozesz czasami zasnac bo ja nie odstawiam chusteczki od nosa , tylko ja wezme juz kicham , nie moge sie oragnać a po zdjecia musiała bym odpalać Sebastiana kompa a na prawde na razie nie mam siły :roll:
[/QUOTE]

Już wstałam ;) Spaliśmy z Theosiem od 10:30 do 12:30 :) Teraz ja siedzę na dogo, a on znowu śpi ;)

[quote name='justysiek']ale tak zleciało, że jestem sama w szoku, ciągle się mnie wszyscy pytają kiedy dziecko, kiedy dziecko, itp:oops::evil_lol:
my przed ślubem chodziliśmy z 5 lat.[/QUOTE]

Mnie za to pytali czy jestem w ciąży, że tak szybko bieżemy ślub :evil_lol: A tu pierwszy potomek dopiero po 10 latach :D

Posted

[quote name='magdabroy']Już wstałam ;) Spaliśmy z Theosiem od 10:30 do 12:30 :) Teraz ja siedzę na dogo, a on znowu śpi ;)

Mnie za to pytali czy jestem w ciąży, że tak szybko bieżemy ślub :evil_lol: A tu pierwszy potomek dopiero po 10 latach :D[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:może dla niektórych to za szybko.
blech, ale się od kilku dni czuję paskudnie:mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Jakieś konkretne powody złego samopoczucia :cool3:[/QUOTE]
chyba sie zatrułam pierogami ruskimi, bo tak mi sie chcialo i zjadalam:mad::evil_lol: a jak nie to nie mam pojecia co mi jest:diabloti:

Posted

[quote name='justysiek']chyba sie zatrułam pierogami ruskimi, bo tak mi sie chcialo i zjadalam:mad::evil_lol: a jak nie to nie mam pojecia co mi jest:diabloti:[/QUOTE]

A może to nie pierogi tylko objawy bycia 2w1 :razz: