*Magda* Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='dOgLoV']odbierają fale :evil_lol:[/QUOTE] Z kosmosu?? Quote
łamAga Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 [quote name='magdabroy']Z kosmosu??[/QUOTE] Taaaak , probuja sie dowiedziec kiedy mnie odbiorą :eviltong: Quote
phase Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='dOgLoV']a boisz sie kotow ?? :evil_lol: gdzie jest wystawa ??:lol:[/QUOTE] Boję i to dość bardzo. Nie jak wind czy burzy, ale jakiś strach jest. :eviltong: A wystawa w Olsztynie, zapraszamy. :evil_lol: Quote
phase Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='dOgLoV']Taaaak , probuja sie dowiedziec kiedy mnie odbiorą :eviltong:[/QUOTE] Jak będziesz spać. :grins: :diabloti: Quote
Karro Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 jakie kociaste piękne :loveu: Haha padam ze śmiechu, co za sytuacja z telefonem :D:D:D:D:D Quote
łamAga Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 [quote name='magdabroy']A jak tam sprawa pęcherza Ibri??[/QUOTE] Byłam u weta i musimy zrobić badania krwi , wtedy okaze sie czy ma cos z pecherzem czy robi to zlosliwie ;) [quote name='understandme']jakie kociaste piękne :loveu: Haha padam ze śmiechu, co za sytuacja z telefonem :D:D:D:D:D[/QUOTE] dziekujemy ;) Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='dOgLoV']Byłam u weta i musimy zrobić badania krwi , wtedy okaze sie czy ma cos z pecherzem czy robi to zlosliwie ;) [/QUOTE] Ale miałaby powody, żeby robić to złośliwie? No właśnie, nie zaczęła tak sikać po spotkaniu np. z Neronem? Albo jakiejś innej stresującej sytuacji? Quote
łamAga Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 [quote name='magdabroy']Ale miałaby powody, żeby robić to złośliwie? No właśnie, nie zaczęła tak sikać po spotkaniu np. z Neronem? Albo jakiejś innej stresującej sytuacji?[/QUOTE] robila juz tak przed spotkaniem Nerona , najdziwniesze jest to ze raz wysika sie do kuwety raz obok :roll: Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='dOgLoV']robila juz tak przed spotkaniem Nerona , najdziwniesze jest to ze raz wysika sie do kuwety raz obok :roll:[/QUOTE] To ja bym jednak stawiała na coś ze zdrowiem :roll: Bo jakby chciała, to by się ciągle załatwiała poza kuwetą. Jak sobie tak przypomne co mi mówili znajomi, to Lino potrafił się załatwić przy samej kuwecie :/ Wyglądał to tak, jakby nie mógł już wytrzymać, żeby dojść do piasku albo poprostu niekontrolował zwieraczy ;) Quote
phase Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='dOgLoV']robila juz tak przed spotkaniem Nerona , najdziwniesze jest to ze raz wysika sie do kuwety raz obok :roll:[/QUOTE] Mojego chłopaka kotka, Sonia, też tak czasem robi, ale bardzo rzadko. Chociaż zdarzy się, że załatwi się obok kuwety i cała łazienka zalana.. Quote
Ptysiak Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='dOgLoV']To że jestem nienormalna każdy wie i że czesto robie dziwne rzeczy też wiadomo ale dzisiaj przeszlam samą siebie :splat: Zadzwonilam do brata , a raczej wydawało mi sie ze do niego dzwonie :evil_lol: wybralam w telefonie Michał i połącz , juz sygnal mi nie pasował ale po chwili odebrał , mówie : -Michał ?? w słuchawce - noooo i dalsza nasza rozmowa : [B]Ja[/B] - ściągałeś juz jakas muzyke ?? [B]On [/B]- jaką muzyke ?? [B]Ja -[/B] no a o czym rozmawialismy w pracy ?? [B]On[/B] - no o czym ?? [B]Ja[/B] - o tym ze masz pogadac z Gabrysią czy nam laptopa pożyczy i ze posciagasz jakąś muzyke na wesele [B]On[/B] - pierwsze slysze [B]Ja[/B] - a Ty wiesz w ogóle z kim rozmawiasz ?? [B]On[/B] - no z kim ? [B]Ja[/B] - ze siostrą [B]On[/B] - no mam siostre Natalie :crazyeye: [B]Ja[/B] - jaja se robisz ?? [B]On[/B] - niee [B]Ja[/B] - ej no Michał nie rób se jaj [B]On[/B] - no nie robie sobie jaj mam siostrę Natalie [B]Ja[/B] - ( płacząc ze śmiechu ) ok zadzwonie za chwile jeszcze raz [B]On[/B] - dobra rozlaczylam sie patrze w komorke i mnie olsnilo ze ja brata mama zapisanego nie jako Michał tylko Macho , a że ten głos byl identyczny to myslalam ze sobie ze mnie jaja robi ale najbardziej dziwne jest to ze ja mam ten numer w komorce pod imieniem Michal i za cholere nie wiem kto to jest i do tego jest z zza granicy bo kierunkowy 44 :roflt: i z kim ja rozmawialam ?? :evil_lol:[/QUOTE] buhahaha :evil_lol: Dobra jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC05583.jpg:loveu:[/url] [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC05616.jpg:loveu:[/url] cudne zdjęcia :loveu: Quote
łamAga Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Jak to moi rodzice mowia jestem roztrzepana :evil_lol: chyba maja racje , skoro mam jakies numery w telefonie a nawet nie wiem czyje :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Może jeszcze lookniesz dziś na dogo ;) Życzenia już złożyłam, więc nie pomyl się jutro jak będziesz składać przysięge i bawcie się dobrze :buzi: Quote
kalyna Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 :kciuki: Powodzenia i nie zapomnij o tym ślubie jutro :lol: i wróć jako mężatka w nasze skromne progi.. :) Quote
Ada_Mirra Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='dOgLoV']To że jestem nienormalna każdy wie i że czesto robie dziwne rzeczy też wiadomo ale dzisiaj przeszlam samą siebie :splat: Zadzwonilam do brata , a raczej wydawało mi sie ze do niego dzwonie :evil_lol: wybralam w telefonie Michał i połącz , juz sygnal mi nie pasował ale po chwili odebrał , mówie : -Michał ?? w słuchawce - noooo i dalsza nasza rozmowa : [B]Ja[/B] - ściągałeś juz jakas muzyke ?? [B]On [/B]- jaką muzyke ?? [B]Ja -[/B] no a o czym rozmawialismy w pracy ?? [B]On[/B] - no o czym ?? [B]Ja[/B] - o tym ze masz pogadac z Gabrysią czy nam laptopa pożyczy i ze posciagasz jakąś muzyke na wesele [B]On[/B] - pierwsze slysze [B]Ja[/B] - a Ty wiesz w ogóle z kim rozmawiasz ?? [B]On[/B] - no z kim ? [B]Ja[/B] - ze siostrą [B]On[/B] - no mam siostre Natalie :crazyeye: [B]Ja[/B] - jaja se robisz ?? [B]On[/B] - niee [B]Ja[/B] - ej no Michał nie rób se jaj [B]On[/B] - no nie robie sobie jaj mam siostrę Natalie [B]Ja[/B] - ( płacząc ze śmiechu ) ok zadzwonie za chwile jeszcze raz [B]On[/B] - dobra rozlaczylam sie patrze w komorke i mnie olsnilo ze ja brata mama zapisanego nie jako Michał tylko Macho , a że ten głos byl identyczny to myslalam ze sobie ze mnie jaja robi ale najbardziej dziwne jest to ze ja mam ten numer w komorce pod imieniem Michal i za cholere nie wiem kto to jest i do tego jest z zza granicy bo kierunkowy 44 :roflt: i z kim ja rozmawialam ?? :evil_lol:[/QUOTE] hahahahahahahahahahahah :evil_lol: fajny zegarek :loveu: *zazdrości* Quote
agaga21 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 hahahaha! świetna ta rozmowa przez tel.:evil_lol: trzymam kciuki oby jutro poszło gładko ;) powodzenia! Quote
Ptysiak Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Dzień dobry ;) To dziś będziesz już "Pani" czy jeszcze "Panna" ?? :) Quote
*Magda* Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='Ptysiak']To dziś będziesz już "Pani" czy jeszcze "Panna" ?? :)[/QUOTE] Myślę, ża Aga się nie wycofa i wróci do nas jako Pani :) Quote
Ptysiak Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='magdabroy']Myślę, ża Aga się nie wycofa i wróci do nas jako Pani :)[/QUOTE] Mam nadzieję, że nie weźmie przykładu z filmu "Uciekająca Panna Młoda" :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Jest już wieczór, a od ostatniej Twojej wiadomości do mnie minęło już wiele godzin ;) W takim razie domyślam się, że wszystko poszło tak jak miało pójść :) A więc, PANI Agnieszko, moje [COLOR=#800080][FONT=comic sans ms][SIZE=7]Gratulacje!!! [SIZE=2][FONT=arial]:happy1::buzi:[/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
kalyna Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia ;) dużo szczęścia, miłości i dzieci :lol: a także aby w Waszym wspólnym życiu nie zabrakło zwierząt ;) gratuluję :multi: :multi: :multi: Quote
Ptysiak Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [FONT=trebuchet ms]Wszystko, Co Tylko Miłe Na Świecie, [/FONT] [FONT=trebuchet ms]Wszystko, Co Tylko Pomyślność Wróży, [/FONT] [FONT=trebuchet ms]Niech Się Wam W Jedno Ogniwo Splecie [/FONT] [FONT=trebuchet ms]Będzie Szczęściem W Życia Podróży! :) [/FONT] Quote
Recommended Posts