Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']a boisz sie kotow ?? :evil_lol:

gdzie jest wystawa ??:lol:[/QUOTE]

Boję i to dość bardzo. Nie jak wind czy burzy, ale jakiś strach jest. :eviltong:
A wystawa w Olsztynie, zapraszamy. :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']A jak tam sprawa pęcherza Ibri??[/QUOTE]

Byłam u weta i musimy zrobić badania krwi , wtedy okaze sie czy ma cos z pecherzem czy robi to zlosliwie ;)

[quote name='understandme']jakie kociaste piękne :loveu:

Haha padam ze śmiechu, co za sytuacja z telefonem :D:D:D:D:D[/QUOTE]

dziekujemy ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Byłam u weta i musimy zrobić badania krwi , wtedy okaze sie czy ma cos z pecherzem czy robi to zlosliwie ;)
[/QUOTE]

Ale miałaby powody, żeby robić to złośliwie?
No właśnie, nie zaczęła tak sikać po spotkaniu np. z Neronem? Albo jakiejś innej stresującej sytuacji?

Posted

[quote name='magdabroy']Ale miałaby powody, żeby robić to złośliwie?
No właśnie, nie zaczęła tak sikać po spotkaniu np. z Neronem? Albo jakiejś innej stresującej sytuacji?[/QUOTE]

robila juz tak przed spotkaniem Nerona , najdziwniesze jest to ze raz wysika sie do kuwety raz obok :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']robila juz tak przed spotkaniem Nerona , najdziwniesze jest to ze raz wysika sie do kuwety raz obok :roll:[/QUOTE]

To ja bym jednak stawiała na coś ze zdrowiem :roll: Bo jakby chciała, to by się ciągle załatwiała poza kuwetą.
Jak sobie tak przypomne co mi mówili znajomi, to Lino potrafił się załatwić przy samej kuwecie :/ Wyglądał to tak, jakby nie mógł już wytrzymać, żeby dojść do piasku albo poprostu niekontrolował zwieraczy ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']robila juz tak przed spotkaniem Nerona , najdziwniesze jest to ze raz wysika sie do kuwety raz obok :roll:[/QUOTE]

Mojego chłopaka kotka, Sonia, też tak czasem robi, ale bardzo rzadko. Chociaż zdarzy się, że załatwi się obok kuwety i cała łazienka zalana..

Posted

[quote name='dOgLoV']To że jestem nienormalna każdy wie i że czesto robie dziwne rzeczy też wiadomo ale dzisiaj przeszlam samą siebie :splat:

Zadzwonilam do brata , a raczej wydawało mi sie ze do niego dzwonie :evil_lol: wybralam w telefonie Michał i połącz , juz sygnal mi nie pasował ale po chwili odebrał , mówie :

-Michał ??

w słuchawce

- noooo

i dalsza nasza rozmowa :

[B]Ja[/B] - ściągałeś juz jakas muzyke ??

[B]On [/B]- jaką muzyke ??

[B]Ja -[/B] no a o czym rozmawialismy w pracy ??

[B]On[/B] - no o czym ??

[B]Ja[/B] - o tym ze masz pogadac z Gabrysią czy nam laptopa pożyczy i ze posciagasz jakąś muzyke na wesele

[B]On[/B] - pierwsze slysze

[B]Ja[/B] - a Ty wiesz w ogóle z kim rozmawiasz ??

[B]On[/B] - no z kim ?

[B]Ja[/B] - ze siostrą

[B]On[/B] - no mam siostre Natalie :crazyeye:

[B]Ja[/B] - jaja se robisz ??

[B]On[/B] - niee

[B]Ja[/B] - ej no Michał nie rób se jaj

[B]On[/B] - no nie robie sobie jaj mam siostrę Natalie

[B]Ja[/B] - ( płacząc ze śmiechu ) ok zadzwonie za chwile jeszcze raz

[B]On[/B] - dobra

rozlaczylam sie patrze w komorke i mnie olsnilo ze ja brata mama zapisanego nie jako Michał tylko Macho , a że ten głos byl identyczny to myslalam ze sobie ze mnie jaja robi ale najbardziej dziwne jest to ze ja mam ten numer w komorce pod imieniem Michal i za cholere nie wiem kto to jest i do tego jest z zza granicy bo kierunkowy 44 :roflt:

i z kim ja rozmawialam ?? :evil_lol:[/QUOTE]

buhahaha :evil_lol:
Dobra jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC05583.jpg:loveu:[/url]
[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC05616.jpg:loveu:[/url]
cudne zdjęcia :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']To że jestem nienormalna każdy wie i że czesto robie dziwne rzeczy też wiadomo ale dzisiaj przeszlam samą siebie :splat:

Zadzwonilam do brata , a raczej wydawało mi sie ze do niego dzwonie :evil_lol: wybralam w telefonie Michał i połącz , juz sygnal mi nie pasował ale po chwili odebrał , mówie :

-Michał ??

w słuchawce

- noooo

i dalsza nasza rozmowa :

[B]Ja[/B] - ściągałeś juz jakas muzyke ??

[B]On [/B]- jaką muzyke ??

[B]Ja -[/B] no a o czym rozmawialismy w pracy ??

[B]On[/B] - no o czym ??

[B]Ja[/B] - o tym ze masz pogadac z Gabrysią czy nam laptopa pożyczy i ze posciagasz jakąś muzyke na wesele

[B]On[/B] - pierwsze slysze

[B]Ja[/B] - a Ty wiesz w ogóle z kim rozmawiasz ??

[B]On[/B] - no z kim ?

[B]Ja[/B] - ze siostrą

[B]On[/B] - no mam siostre Natalie :crazyeye:

[B]Ja[/B] - jaja se robisz ??

[B]On[/B] - niee

[B]Ja[/B] - ej no Michał nie rób se jaj

[B]On[/B] - no nie robie sobie jaj mam siostrę Natalie

[B]Ja[/B] - ( płacząc ze śmiechu ) ok zadzwonie za chwile jeszcze raz

[B]On[/B] - dobra

rozlaczylam sie patrze w komorke i mnie olsnilo ze ja brata mama zapisanego nie jako Michał tylko Macho , a że ten głos byl identyczny to myslalam ze sobie ze mnie jaja robi ale najbardziej dziwne jest to ze ja mam ten numer w komorce pod imieniem Michal i za cholere nie wiem kto to jest i do tego jest z zza granicy bo kierunkowy 44 :roflt:

i z kim ja rozmawialam ?? :evil_lol:[/QUOTE]

hahahahahahahahahahahah :evil_lol:

fajny zegarek :loveu: *zazdrości*

Posted

[quote name='magdabroy']Myślę, ża Aga się nie wycofa i wróci do nas jako Pani :)[/QUOTE]
Mam nadzieję, że nie weźmie przykładu z filmu "Uciekająca Panna Młoda" :evil_lol:

Posted

Jest już wieczór, a od ostatniej Twojej wiadomości do mnie minęło już wiele godzin ;) W takim razie domyślam się, że wszystko poszło tak jak miało pójść :) A więc, PANI Agnieszko, moje
[COLOR=#800080][FONT=comic sans ms][SIZE=7]Gratulacje!!!
[SIZE=2][FONT=arial]:happy1::buzi:[/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR]

Posted

wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia ;)
dużo szczęścia, miłości i dzieci :lol:
a także aby w Waszym wspólnym życiu nie zabrakło zwierząt ;)

gratuluję :multi: :multi: :multi:

Posted

[FONT=trebuchet ms]Wszystko, Co Tylko Miłe Na Świecie, [/FONT]
[FONT=trebuchet ms]Wszystko, Co Tylko Pomyślność Wróży, [/FONT]
[FONT=trebuchet ms]Niech Się Wam W Jedno Ogniwo Splecie [/FONT]
[FONT=trebuchet ms]Będzie Szczęściem W Życia Podróży!
:)

[/FONT]