Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Juz mam weekend :multi: na dzisiaj bralam urlop bo mialam duzo zalatwiania i stwierdzilam ze juz mi sie pozniej nie bedzie chcialo isc do pracy :evil_lol:
[/QUOTE]

Leniwiec :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Leniwiec :eviltong:[/QUOTE]

jezeli chodzi o nocki to jestem wielkim leniwcem :evil_lol:

[quote name='Aleksandra95']hejka.:) no my też życzymy miłego weekendu :D[/QUOTE]

dziekujemy i wzajemnie :lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']O to już masz weekend ;)
No to miłego i słonecznego :)[/QUOTE]

Tak teraz ide dopiero w poniedzialek na 15sta :evil_lol:

wielkie dzieki ;)

Posted

Ja w tym tygodniu byłam aż dwa razy w pracy :D Wynudziłam się od 10 do 15 i stwierdziłam, że już nie idę :D
Zawsze pomiędzy 10 a 25-tym każdego miesiąca mam masę roboty a potem kupę nudy i zawsze kombinuję by nie iść :D

W poniedziałek na 15:00 to w sumie masz dłuższy weekend o pół dnia :)
No to masz czas na nowe zdjęcia :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja w tym tygodniu byłam aż dwa razy w pracy :D Wynudziłam się od 10 do 15 i stwierdziłam, że już nie idę :D
Zawsze pomiędzy 10 a 25-tym każdego miesiąca mam masę roboty a potem kupę nudy i zawsze kombinuję by nie iść :D

W poniedziałek na 15:00 to w sumie masz dłuższy weekend o pół dnia :)
No to masz czas na nowe zdjęcia :evil_lol:[/QUOTE]

Tak to moża pożyć :eviltong: u mnie dostac wolne graniczy z cudem :roll:

zdjecia beda jutro nowe Qwendi i mam nadzieje kociaczkow również a w niedziele pewnie dolacza fotki Nerona ;)

Posted

:loveu::loveu::loveu:Jakie słodkie a Neronek grzeczny na maksa:loveu::loveu::loveu:

Dobrze, że mój M nie widzi tego filmiku :roll: Bo to mój 2-gi mąż w sumie i nie mamy dzieci razem i co chwile mi marudzi kiedy... A ja tak przeciagam już parę lat z nadzieja, że zapomni :evil_lol: Kocham dzieci ale nie wiem czy nadaję się jeszcze na mamuśkę z wózkiem :D

Posted

[quote name='dOgLoV']taki maly bonusik ;)
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=2FlCCQ4aHd8"]http://www.youtube.com/watch?v=2FlCCQ4aHd8 [/URL][/QUOTE]

Marysia bawi się "nocnikami" Nerona :roflt:

Posted

[quote name='Ptysiak']Dobrze, że mój M nie widzi tego filmiku :roll: Bo to mój 2-gi mąż w sumie i nie mamy dzieci razem i co chwile mi marudzi kiedy... A ja tak przeciagam już parę lat z nadzieja, że zapomni :evil_lol: Kocham dzieci ale nie wiem czy nadaję się jeszcze na mamuśkę z wózkiem :D[/QUOTE]

Dawaj go do kompa ;) My Cię zaraz namówimy na dziecko :)

Posted

[quote name='dOgLoV']Tak to moża pożyć :eviltong: u mnie dostac wolne graniczy z cudem :roll:

zdjecia beda jutro nowe Qwendi i mam nadzieje kociaczkow również a w niedziele pewnie dolacza fotki Nerona ;)[/QUOTE]
Ja pracuję u taty w kancelarii prawnej to Szefuńcio nie ma wyjścia :D , głównie zajmuję się prowadzeniem firm - księgowość, więc po wyliczeniu podatków po prostu się nudzę :D

Posted

[quote name='magdabroy']Dawaj go do kompa ;) My Cię zaraz namówimy na dziecko :)[/QUOTE]
Ciiiii... nie będę Mu przeszkadzała, robi fasolkę po bretońsku to niech robi spokojnie :D

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja pracuję u taty w kancelarii prawnej to Szefuńcio nie ma wyjścia :D , głównie zajmuję się prowadzeniem firm - księgowość, więc po wyliczeniu podatków po prostu się nudzę :D[/QUOTE]

aaaaa no to tak mozna pracowac :evil_lol:

ale Ty niedobra jestes :mad: dzieci sa przekochane , przeslodkie i w ogóle ale mi już zachodź w ciąże :eviltong: ja pozniej do was dołącze :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale Ty niedobra jestes :mad: dzieci sa przekochane , przeslodkie i w ogóle ale mi już zachodź w ciąże :eviltong: ja pozniej do was dołącze :eviltong:[/QUOTE]

Ja już kończę, więc Iza może być następna ;) Jak Iza będzie kończyć, to Agnieszka zajdzie :D

Posted

Ja jestem już za stara chyba :(
Już Mu kiedyś mówiłam żeby zmieniła żonę na młodszą a On na to, że ja stworzona do rodzenia i On chce ze mną dziecko a nie z Inna :shake:... Jakiś taki dziwny i uparty :D
A ja na serio się nie umiem zdecydowac:/

Posted

[quote name='magdabroy']Ja już kończę, więc Iza może być następna ;) Jak Iza będzie kończyć, to Agnieszka zajdzie :D[/QUOTE]

Hiihihihihihih :evil_lol: a pozniej spotkamy se na ospa party :evil_lol: ( oczywiscie żart nie popieram tego typu rzeczy )

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja jestem już za stara chyba :(
Już Mu kiedyś mówiłam żeby zmieniła żonę na młodszą a On na to, że ja stworzona do rodzenia i On chce ze mną dziecko a nie z Inna :shake:... Jakiś taki dziwny i uparty :D
A ja na serio się nie umiem zdecydowac:/[/QUOTE]

Nie jestes za stara !!!!!!!!!!!!!!!

Kochany a nie uparty :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Hiihihihihihih :evil_lol: a pozniej spotkamy se na ospa party :evil_lol: ( oczywiscie żart nie popieram tego typu rzeczy )[/QUOTE]
:evil_lol: ahahaha :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Nie jestes za stara !!!!!!!!!!!!!!!

Kochany a nie uparty [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/eviltongue.gif[/IMG][/QUOTE]
No tak My się nigdy nie starzejemy ;)

Masz rację jest Kochany :) I dobrze gotuje :D

Posted

[quote name='Ptysiak']:evil_lol: ahahaha :evil_lol:

No tak My się nigdy nie starzejemy ;)

Masz rację jest Kochany :) I dobrze gotuje :D[/QUOTE]

Ależ skąd zawsze bedziemy piekne i młode :evil_lol:

[quote name='Niufciak']Haha, filmik swietny :)
Ja będę niańką przez wakacje :P[/QUOTE]

koniecznie musisz wtedy porobić zdjęcia dziecieco-Torowo-Krosiowe :evil_lol:

Posted

[quote name='phase']Miłego weeeeeeekendu życzę. :):)[/QUOTE]

Dziekujemy i wzajemnie :lol:

Taki filmik znalazłam malego uszolka :evil_lol: nagrywany bardzo starym aparatem wiec widac efekty ale co tam wazne ze jest pamietaka :loveu:

[video=youtube;gvuO0c8MOWA]http://www.youtube.com/watch?v=gvuO0c8MOWA[/video]