Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Nie zapomnij naładować baterii ;)[/QUOTE]

ładowarka jedzie obowiązkowo ;)

gorzej co ja zrobię jak mi miejsca braknie na karcie :roll: ale mam duuuużo czasu i coś wymyślę... w końcu to aż 4 dni :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']ładowarka jedzie obowiązkowo ;)

gorzej co ja zrobię jak mi miejsca braknie na karcie :roll: ale mam duuuużo czasu i coś wymyślę... w końcu to aż 4 dni :loveu:[/QUOTE]

Do września masz czas, żeby dokupić karte ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']ja juz nie raz wzielam aparat a bateria zostawala w domu wlaczona do ladowarki :evil_lol:

to idzie sie w d..... ugryźć :angryy:[/QUOTE]

:roflt:zdolna jesteś

Posted

[quote name='magdabroy']:roflt:zdolna jesteś[/QUOTE]

łagodnie mówiąc rozczepana :evil_lol: mysle o 5ciu rzeczach na raz i zawsze o najwazniejszej zapomne :evil_lol: raz nawet poszlam na spacer z Neronem bez Nerona w polowie schodow czegos mi brakowało :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']łagodnie mówiąc rozczepana :evil_lol: mysle o 5ciu rzeczach na raz i zawsze o najwazniejszej zapomne :evil_lol: raz nawet poszlam na spacer z Neronem bez Nerona w polowie schodow czegos mi brakowało :evil_lol:[/QUOTE]

Teraz to myślałam, że padnę jak to przeczytałam :roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='dOgLoV']łagodnie mówiąc rozczepana :evil_lol: mysle o 5ciu rzeczach na raz i zawsze o najwazniejszej zapomne :evil_lol: raz nawet poszlam na spacer z Neronem bez Nerona w polowie schodow czegos mi brakowało :evil_lol:[/QUOTE]

aż oplułam monitor :lol:
jesteś lepsza niż ja :D

Posted

hahahahahaha bez Nerona, to dowaliłaś. :D

Posted

Sama sie z tego smialam pare dni :evil_lol:

czasami zdaza mi sie zablysnąć :evil_lol:

tak na dobranoc macie Marysie ze swoim wujkiem Antosiem :loveu:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Zdjcie0175-1.jpg[/IMG]

Posted

widzę, że nie tylko ja jestem roztrzepana :lol: chociaż psa jeszcze nie zdarzyło mi się zapomnieć, bo zawsze pierwszy pcha się do drzwi

Posted

Omg... ale gaduły :evil_lol:
[url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Zdjcie0175-1.jpg[/url] to jest słoooooooooooooodkie :loveu:

A tak, że się wtrącę z tym spotkaniem dogo.
Jeśli chodzi o mnie to mogłybyście zapakować rodzinki, psiaki i przyjechać do Mysłowic :)
Spać jest gdzie, jakoś się poupychamy :D
Zwierzyniec mile widziany bo mi nie przeszkadza ;) Mój mąż tez lubi gości i na bank ugotowałby coś pysznego no i jakiś grill itd :D
Tak, że zapraszam cioteczki ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']A tak, że się wtrącę z tym spotkaniem dogo.
Jeśli chodzi o mnie to mogłybyście zapakować rodzinki, psiaki i przyjechać do Mysłowic :)
Spać jest gdzie, jakoś się poupychamy :D
Zwierzyniec mile widziany bo mi nie przeszkadza ;) Mój mąż tez lubi gości i na bank ugotowałby coś pysznego no i jakiś grill itd :D
Tak, że zapraszam cioteczki ;)[/QUOTE]

Ja mam do Mysłowic całkiem blisko :cool3:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja mam do Mysłowic całkiem blisko :cool3:[/QUOTE]
Nie strasz :evil_lol:
To w takim razie tym bardziej zapraszam :) Puki jeszcze możecie posiedzieć i poimprezować dłużej ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']Nie strasz :evil_lol:
To w takim razie tym bardziej zapraszam :) Puki jeszcze możecie posiedzieć i poimprezować dłużej ;)[/QUOTE]

Mam blisko jak jestem w Polsce ;) Bo na tą chwilę, to mam najdalej :(

Posted

[quote name='magdabroy']Mam blisko jak jestem w Polsce ;) Bo na tą chwilę, to mam najdalej :([/QUOTE]
No tak...
Ale mam nadzieję, że jak będziecie w Polsce to kiedyś nadarzy się okazja i się spotkamy. Fajnie byłoby taka socjalka dla piesków i miłe spotkanie dla Nas;)

Posted

[quote name='Ptysiak']No tak...
Ale mam nadzieję, że jak będziecie w Polsce to kiedyś nadarzy się okazja i się spotkamy. Fajnie byłoby taka socjalka dla piesków i miłe spotkanie dla Nas;)[/QUOTE]

Ja też mam taką nadzieję ;) Zawsze to przyjemniejsze niż tylko klikanie w klawiaturę :D

Posted

[quote name='magdabroy']Ja też mam taką nadzieję ;) Zawsze to przyjemniejsze niż tylko klikanie w klawiaturę :D[/QUOTE]
Z pewnością dużo bardziej przyjemniejsze :D

Posted

[quote name='dOgLoV']Sama sie z tego smialam pare dni :evil_lol:

czasami zdaza mi sie zablysnąć :evil_lol:

tak na dobranoc macie Marysie ze swoim wujkiem Antosiem :loveu:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/Zdjcie0175-1.jpg[/IMG][/QUOTE]

ale słodko:loveu:

Posted

My mamy do Mysłowić około 250 km :lol:

ale póki co za duzo na głowie na takie wypady i ta moja praca :/ urlop mamy tylko wtedy kiedy firma jest cala zamknieta :/

ale pomysl swietny :evil_lol: trzeba kiedyś go zrealizowac :multi:

[COLOR=#3E3E3E]
[/COLOR]
[COLOR=#3E3E3E][INDENT]
[QUOTE] [B] magdabroy
[/B]

To jest najlepsze, wujek młodszy :-D

[/QUOTE][/INDENT][/COLOR]

Hihihihihi to mój najmłodszy kuzyn :lol: mam nadzieje ze bedzie jeszcze jeden albo kuzynka , lepiej zeby sam nie zostawal :lol:

Posted

teraz to padłam :lol!:

Posted

[quote name='dOgLoV']My mamy do Mysłowić około 250 km :lol:

ale póki co za duzo na głowie na takie wypady i ta moja praca :/ urlop mamy tylko wtedy kiedy firma jest cala zamknieta :/

ale pomysl swietny :evil_lol: trzeba kiedyś go zrealizowac :multi:[/QUOTE]

Koniecznie trzeba :)

Dobre:D:D:D
Tylko jak będziecie kiedyś się wybierali do mnie to nie zapomnij o Sobie :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Tylko jak będziecie kiedyś się wybierali do mnie to nie zapomnij o Sobie :evil_lol:[/QUOTE]

Po Agnieszcze wszystkiego się można spodziewać :evil_lol: