Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Dopóki będą dostępne telefony z klawiaturą, to ja dotykowego nie kupię :shake: Lubię być trochę staroświecka :evil_lol:[/QUOTE]

jestem tego samego zdania !!!!

[quote name='kalyna']mi się podobają dotykowe :loveu: ale jakoś nie wyobrażam sobie mieć takiego :roll:[/QUOTE]

Ja juz mialam se xperie8 i samsunga b7300 jeju co ja sie z nimi nameczylam :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja uciekam spać ;) A Ty nie przemęczaj się w pracy i do zobaczenia jutro :hand::buzi:[/QUOTE]

Kolorowych snów :calus:postaram sie nie przepracować :lol: do jutra :calus:

Posted

[quote name='magdabroy']Zobaczymy jak długo :evil_lol:[/QUOTE]

Marysia sie juz do niej dobierala ale myle ze tej nie rozwali :evil_lol: chyba ze ja podrze :evil_lol:

Posted

Mój mąż lubi tel. dotykowe, ale ja jak Wy w życiu nie dotknę dopóki będą dostępne z przyciskami :)
A najchętniej to bym nosiła jeden i ten sam przez długie lata ;)

Posted

[quote name='WATACHA']Mój mąż lubi tel. dotykowe, ale ja jak Wy w życiu nie dotknę dopóki będą dostępne z przyciskami :)
A najchętniej to bym nosiła jeden i ten sam przez długie lata ;)[/QUOTE]

Ja z kolei lubie zmieniac telefony a ten mi bardzo przypasowal to co chwile mi sie psuje :/ ciekawe czy w ogole sie go da jeszcze naprawic , ja nie lubie dotykow wrecz nienawidze ale bardzo podoba mi sie sonny ericsson arc i nie wykluczam ze kiedys taki nabede mimo iz jest dotykowy :evil_lol:

Wlasnie wrcilismy ze spacerku , ale fajnie cieplutko jest :multi: a rano jak wracalam z pracy to tak zimno bylo ze ludzie w samochodach szyby skrobali brrrrr :roll:

Posted

Mój mąż wczoraj i w poniedziałek miał przymarzniętą szybę. Ale nie drapał, bo ma podgrzewaną :eviltong: A dziś na zmianę padał deszcz, świeciło słońce i padał grad :angryy:

Posted

U nas robi sie coraz cieplej :multi:

Ale dzisiaj pospalam :evil_lol: przed chwil wstalam :evil_lol: ale spac szlam o 11 :eviltong:

bylismy podpisac protokol przedmalzenski , ale z fajnym ksiedzem na szczescie tak mnie rozsmieszal z nie potrafilam utrzymac powagi , najbardziej rozwalilo mnie to jak usiadl i mowi " to teraz dane ..... narzeczony ..." a Sebastian nie zrozumial czy on powiedzial narzeczony czy narzeczonej , nastala cisza i Sebastian pyta " ale moje ?? " a ksiadz , hmmmm no chyba nie moje ??" :evil_lol: pozniej pyta czy sa jakies przeciwskazania zeby zawrzeć ten zwiazek my jednoglosnie "nie " a za drzwiami ktos glosno powiedzial do kogos tak a ksiadz " to teraz nie wiem co wpisac bo za drzwiami ktos krzyczal JA i se dodal Ja jetem przeciw " buahahahahah

Posted

[quote name='magdabroy']No to fajnie, że ksiądz na luzie ;) Ten sam będzie Wam udzielał ślubu?[/QUOTE]

chciala bym bo jest na prawde fajny ale nietety jeszcze nie wiemy ktory nam bedzie udzielal slubu :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']chciala bym bo jest na prawde fajny ale nietety jeszcze nie wiemy ktory nam bedzie udzielal slubu :roll:[/QUOTE]

A to nie możecie wybrać księdza? Jak ja brałam ślub z Bogdanem, a mój brat z moją bratową, to ślubu udzielał nam ksiądz, który przyleciał specjalnie dla nas z Australii, bo mojej bratowej na tym zależało. I proboszcz się zgodził ;)

Posted

[quote name='magdabroy']A to nie możecie wybrać księdza? Jak ja brałam ślub z Bogdanem, a mój brat z moją bratową, to ślubu udzielał nam ksiądz, który przyleciał specjalnie dla nas z Australii, bo mojej bratowej na tym zależało. I proboszcz się zgodził ;)[/QUOTE]

Nawet nie wiem w sumie czy mozemy , wiem ze mojej siostrze asystowal do slubu kolega ktory byl klerykiem i zrezygnowal z seminarium , ale ksiedza mieli przydzielonego odgornie z tym ze oni mieli slub w innym kosciele ja wybalam kosciol w ktorym bylam chrzczona jakos badziej mi sie podoba niz ten ktory jest kolo nas ;)

ksiadz z Australii :D ale mowil po polsku ?? :D

Posted

To zapytajcie, jak będzie okazja ;) Może akurat się da ;)

[quote name='dOgLoV']ksiadz z Austi :D ale mowil po polsku ?? :D[/QUOTE]

Tak :) To był polak ;) Był sąsiadem Gosi zanim został księdzem i mają ze sobą bardzo dobry kontakt, dlatego Gosia ściągnęła go specjalnie na kościelny :)

Posted

[quote name='magdabroy']Dzień dobry w piękny słoneczny piąteczek :)[/QUOTE]

hejka;)

u nas tez cieplutko :multi:

[quote name='unikatowydiament']witanko:) :)[/QUOTE]

Hejka :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja z kolei lubie zmieniac telefony a ten mi bardzo przypasowal to co chwile mi sie psuje :/ ciekawe czy w ogole sie go da jeszcze naprawic , ja nie lubie dotykow wrecz nienawidze ale bardzo podoba mi sie sonny ericsson arc i nie wykluczam ze kiedys taki nabede mimo iz jest dotykowy :evil_lol:

Wlasnie wrcilismy ze spacerku , ale fajnie cieplutko jest :multi: a rano jak wracalam z pracy to tak zimno bylo ze ludzie w samochodach szyby skrobali brrrrr :roll:[/QUOTE]

ja tez nie moglam sie przestawic z normalnego na dotykowy telefon, najpierw mialam Samsunga Monte to myslalam ze go przez okno wyrzuce ;) ale jak zmienialam na SE Xperia Arc S to juz nie zmienie na inny :) jest niesamowity! tylko szkoda ze bateria szybko siada, ale przez to ze duzo sie nim bawie
a u nas dzis byla 1 burza! masakra! :/ a tak ogolem w domu siedzie chora :/ ale w niedziele wystawa;)

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']ja tez nie moglam sie przestawic z normalnego na dotykowy telefon, najpierw mialam Samsunga Monte to myslalam ze go przez okno wyrzuce ;) ale jak zmienialam na SE Xperia Arc S to juz nie zmienie na inny :) jest niesamowity! tylko szkoda ze bateria szybko siada, ale przez to ze duzo sie nim bawie
a u nas dzis byla 1 burza! masakra! :/ a tak ogolem w domu siedzie chora :/ ale w niedziele wystawa;)[/QUOTE]

Ja wlasnie chcialam sonny ericsson Arc ale to jak mi sie umowa skonczy a to dopiero za pare lat :evil_lol:tylko nie wiem czy mi sie spodoba jego obsluga bo niedosyc ze jest dotykowy to duzy :evil_lol:

u nas burzy nie ma i jest ladne sloneczko :multi: nawet bez kurtki szlam do sklepu i mi goraco bylo :evil_lol:

Posted

co niektórzy sie opominaja o fotki a ja ich nie mam ale prosze bardzo :eviltong:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02952.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02995.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC02996.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC03008.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC03009.jpg[/IMG]

:evil_lol: