Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']W windowskie sam powinien sie przestawic ale ja już wiem kto est winny bo przeciez przesuwaliśmy czas do przodu czyli jak już to bym sie do pracy spoznila a nie dotarla za predko , na 100% szwagier zrobil mi wczoraj prima aprilis i przestawil mi zegarek w kompie :mad:[/QUOTE]

Calkiem mozliwe :diabloti:

Posted

[quote name='dOgLoV']W windowskie sam powinien sie przestawic ale ja już wiem kto est winny bo przeciez przesuwaliśmy czas do przodu czyli jak już to bym sie do pracy spoznila a nie dotarla za predko , na 100% szwagier zrobil mi wczoraj prima aprilis i przestawil mi zegarek w kompie :mad:[/QUOTE]

I bardzo Ci tak dobrze ;).

• 2 weeks later...
Posted

Tylko sie nie zdziw ze z 10 dni posty zjadlo..

"Serwis nie działa z powodu awarii sprzętowej. Przywracanie bazy danych niestety trochę trwa. Strona powinna ruszyć późnym wieczorem lub nad ranem.

Niestety posty na forum z ostatnich kilku dni zniknęły :("

a dzis [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/114672-AKTUALIZACJE-ZMIANY-itp?p=18944579#post18944579[/url]

Posted

[quote name='magdabroy']Dzień dobry po kolejnym dniu odwyku ;) Jak tak dalej pójdzie, to mamy spokój na kilka lat :evil_lol: No i wrzucaj jeszcze raz fotki. Chętnie pooglądam ;)[/QUOTE]

Oj teraz to spokojnie 5 lat powinno byc bez przerwy :evil_lol:

Fotki jeszcze jakies mam , jak pomniejsze to na pewno dodam :lol:

Dzisiaj w sklepie zostalam tak potraktowana ze zabraklo mi słow i nie wiedzialam czy smiac sie cvzy płakać :evil_lol: wchodze do sklepu ide do lodówki biorę ( Magda bez urazy ale musze to opisac :evil_lol: ) dwa redsy żurawinowe ide do lady podaje pani a pani do mnie ( na pewno była sporo mlodsza ode mnie ) a 18 lat jest ?? ręce mi opadły i sie pytam " dowód pokazac??"
na co usłyszalam " poprosze" :roflt:

Posted

[quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt:

Ty gówniaro :evil_lol: Jeszcze Sebastiana posądzą, że się spotyka z nieletnią :D[/QUOTE]

hihihihihihihih:evil_lol: jeszcze nam slubu nie udzielą : Roflt:

Posted

[quote name='dOgLoV']hihihihihihihih:evil_lol: jeszcze nam slubu nie udzielą : Roflt:[/QUOTE]

Uprzedź Sebastiana i nie zapomnij zabrać ze sobą dowodu na ślub :)

Masz już weeekend czy idziesz jutro do pracy?

Posted

[quote name='magdabroy']Uprzedź Sebastiana i nie zapomnij zabrać ze sobą dowodu na ślub :)

Masz już weeekend czy idziesz jutro do pracy?[/QUOTE]

Już go uprzedziłam :evil_lol: co do dowodu to dzisiaj bylam w banku i sie okazalo ze nie mam podanego dowodu osobistego ktory zmienialam rok temu :evil_lol: a za chwile kolejna zmiana :evil_lol:

mam weekend :lol: nocki dopiero mam od poniedziałku :lol:ale po weekendzie majowym ( ktorego nie bede miala ) podobno zaczyna sie jazda bez trzymanki , znowu praca na okrągło łącznie z sobota rano i niedzielną nocka :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Już go uprzedziłam :evil_lol: co do dowodu to dzisiaj bylam w banku i sie okazalo ze nie mam podanego dowodu osobistego ktory zmienialam rok temu :evil_lol: a za chwile kolejna zmiana :evil_lol:

mam weekend :lol: nocki dopiero mam od poniedziałku :lol:ale po weekendzie majowym ( ktorego nie bede miala ) podobno zaczyna sie jazda bez trzymanki , znowu praca na okrągło łącznie z sobota rano i niedzielną nocka :roll:[/QUOTE]

To prawie jak ja ;) Wyrobiłam dowód, rok później paszport, żeby pojechać z Bogdanem na Oktoberfest, a rok później musiałam wymienić i dowód i paszport :roll: Za paszport zapłaciłam tylko za wykożystane lata,a za dowód całość i to jest nie fair :mad:

Oj, to współczuję. Nie będziesz miała siły ani czasu na nic :(

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/P4130130.jpg[/URL] Ślicznie :loveu: Proponowałabym do tego czerowną opaskę np. z kwiatkiem ;)

Posted

[quote name='magdabroy']To prawie jak ja ;) Wyrobiłam dowód, rok później paszport, żeby pojechać z Bogdanem na Oktoberfest, a rok później musiałam wymienić i dowód i paszport :roll: Za paszport zapłaciłam tylko za wykożystane lata,a za dowód całość i to jest nie fair :mad:

Oj, to współczuję. Nie będziesz miała siły ani czasu na nic :(

[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/P4130130.jpg[/URL] Ślicznie :loveu: Proponowałabym do tego czerowną opaskę np. z kwiatkiem ;)[/QUOTE]

Za wszystko zdzierają pieniądze :angryy: u nas na szczescie wymiana dowodu nic nie kosztuje :multi:

Juz to przerabiałam 3 miesiace pracy bez przerwy , bez ani jednego dnia wolnego :roll: pozniej jak zamowienia sie zmniejszyly i zaczely nam sie wolne weekendy to az sie dziwnie czułam ze nie ide do pracy :lol: na dogo zawsze znajde czas , chociaz by tyle zeby wleciec i sie przywitac :lol:

Mówiłam siostrze zeby jej do tego kupila białe sandalki i czerwoną opaske z kwiatuszkiem :evil_lol: myslimy o tym samym :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Za wszystko zdzierają pieniądze :angryy: u nas na szczescie wymiana dowodu nic nie kosztuje :multi:

Juz to przerabiałam 3 miesiace pracy bez przerwy , bez ani jednego dnia wolnego :roll: pozniej jak zamowienia sie zmniejszyly i zaczely nam sie wolne weekendy to az sie dziwnie czułam ze nie ide do pracy :lol: na dogo zawsze znajde czas , chociaz by tyle zeby wleciec i sie przywitac :lol:

Mówiłam siostrze zeby jej do tego kupila białe sandalki i czerwoną opaske z kwiatuszkiem :evil_lol: myslimy o tym samym :evil_lol:[/QUOTE]

Wiesz, ja wymieniałam dowód prawie 10 lat temu ;) Matko, jak to leci :crazyeye: To znaczy, że wymiana czeka mnie w listopadzie tego roku. Ale to już tutaj w ambasadzie, bo nie będę 2 razy jechać do PL :-(

No, mam nadzieję, że będzie chociaż "cześć" i "nara" ;)

Nie poraz pierwszy nam się zdaża myśleć tak samo :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Wiesz, ja wymieniałam dowód prawie 10 lat temu ;) Matko, jak to leci :crazyeye: To znaczy, że wymiana czeka mnie w listopadzie tego roku. Ale to już tutaj w ambasadzie, bo nie będę 2 razy jechać do PL :-(

No, mam nadzieję, że będzie chociaż "cześć" i "nara" ;)

Nie poraz pierwszy nam się zdaża myśleć tak samo :evil_lol:[/QUOTE]

A na pewno pamietasz jak by tobyło wczoraj , czas leci i dzisiaj mnie to cieszy bo sobota też szybko minie :evil_lol: bedziemy wymieniały w podobnym czasie , ja z 2 miesiace wczesniej :evil_lol:

Na pewno napisze wiecej i bede wklejala zdjecia chociaz miala bym zasnac na klawiaturze :evil_lol:

I pewnie jeszcze nie raz sie 'spiszemy" :evil_lol:

[B]a tutaj kilka zdjęc ze świat[/B]

[B]Gabi z resztkami ospy[/B] :evil_lol:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC03344.jpg[/IMG]

[B] Emil rozrabiaka [/B]:evil_lol:
[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC03368.jpg[/IMG]
[B]
gralam z Gabi w chińczyka i Emilka z 3 razy zrzuciła nam ceklowo wszystko z planszy wreszcie Gabi nie wytrzymała , wstala i na całe gardło krzyknęła " Emila bo dostaniesz na dupe [/B]:evil_lol:"[B] i mowi do mnie " ciociu bo jak na nią nie krzykniesz to nie usuchnie " Emilka wyszła a Gabi dodała " jak ja ciociu lubie kiedy Emila jest na dworze a ja zostaje sama w domu ( w sensie ze bez Emilki) , wtedy mam raj na ziemi " Ona z taka fajną powaga to mowila a ja w duchu myślalam ze ze smiechu pękne [/B]:evil_lol:
[B]
I tutaj Emilka bawi Marysie [/B]:lol:
[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC03370.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dOgLoV']A na pewno pamietasz jak by tobyło wczoraj , czas leci i dzisiaj mnie to cieszy bo sobota też szybko minie :evil_lol: bedziemy wymieniały w podobnym czasie , ja z 2 miesiace wczesniej :evil_lol:

Na pewno napisze wiecej i bede wklejala zdjecia chociaz miala bym zasnac na klawiaturze :evil_lol:

I pewnie jeszcze nie raz sie 'spiszemy" :evil_lol:
[/QUOTE]

Żebyś wiedziała ;) A jaką piękną pogodę mieliśmy :) Listopad, a ja w samej garsonce do USC poszłam :)
No tak, dowód ważny 10 lat, to za 10 lat będziemy obie wymieniać :D

Trzymam Cię za słowo, że będziesz na dogo, choćbyś miała przy kompie usnąć :evil_lol: Póki co jest dowód w tym co napisałaś. Chyba, że dogo znowu zeświruje i coś zje posty :mad:

Pewnie tak, bo widzę, że dużo nas łączy ;)

Czasem teksty dzieci są takie "dorosłe" :evil_lol:

A Emilka się zmieściła do tego bujaczka? :crazyeye:

Posted

Znając ta pogode to ja na sankach do slubu popędze :evil_lol:

na dowod zrobie sobie zdjęcie z odbita klawiaturą na czole jak bym przez przypadek na prawde usnęła :evil_lol:

taaa Emilka jest malutka , ma dopiero 4 latka poza tym jest chudziutka jak i Gabi , jak kupuje im spodnie to musze kupować z taka gumka na guziki zapinana od srodka czego nie mozna powiedziec o ich tatusiu ktory w swieta chodzil z odpietym guzikiem przy spodniach bo sie dopiac nie potrafil :evil_lol:

Ale mnie Marysia wykonczyla :lol: wkleje wam filmik jak sie zachowuje jak ma isc koj koj ( spać ) siostra troche tu Nerona przegania ale nie lubi jak liże Marysie po buzi :evil_lol:

[video=youtube;9zY29wiB6ec]http://www.youtube.com/watch?v=9zY29wiB6ec[/video]

Posted

[quote name='magdabroy']Widzę, że Marysi spodobało się chodzenie ;) Słodko się śmieje :loveu:[/QUOTE]

Teraz sie zaczyna przeplatanka ,chce chodzic za chwile chce na ręce a jeszcze za chwile zaczyna biegac ze nadazyc za nia nie idzie :evil_lol: Też Cie to czeka :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Teraz sie zaczyna przeplatanka ,chce chodzic za chwile chce na ręce a jeszcze za chwile zaczyna biegac ze nadazyc za nia nie idzie :evil_lol: Też Cie to czeka :evil_lol:[/QUOTE]

Wiem :roll: Kupię dziecku szelki i będę prowadzać na smyczy jak psa i kota :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Wiem :roll: Kupię dziecku szelki i będę prowadzać na smyczy jak psa i kota :evil_lol:[/QUOTE]

chcialam Marysi zamówić takie szelki [URL]http://allegro.pl/moon-walk-szelki-do-nauki-chodzenia-chodzik-dzieci-i2252895970.html[/URL] ale siostra stwierdzila ze ona i tak nie bedzie chciala w tym chodzic a pozniej mowila ze moglam jej jednak to zamówić :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']chcialam Marysi zamówić takie szelki [URL]http://allegro.pl/moon-walk-szelki-do-nauki-chodzenia-chodzik-dzieci-i2252895970.html[/URL] ale siostra stwierdzila ze ona i tak nie bedzie chciala w tym chodzic a pozniej mowila ze moglam jej jednak to zamówić :evil_lol:[/QUOTE]

Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest w sprzedaży :crazyeye:

Posted

[quote name='magdabroy']Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest w sprzedaży :crazyeye:[/QUOTE]

wyglada na bardzo wygodne :evil_lol: dla wysokich osob to jest dobre bo caly czas schylonym chodzic z dzieckiem to nie wygodnie ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']wyglada na bardzo wygodne :evil_lol: dla wysokich osob to jest dobre bo caly czas schylonym chodzic z dzieckiem to nie wygodnie ;)[/QUOTE]

Zobaczymy ;) Prędzej kupię takie szelki niż chodzik. Już zaznaczyłam znajomym, że mają mi nie kupować chodzika dla dziecka, bo ja takiego czegoś w domu nie chcę :shake: Dziecko się nauczy chodzić bez tego. Jak ktoś chce, to ok, ale ja wolę się przemęczyć i nie przyspieszać etapu chodzenia u dziecka :)

Posted

[quote name='magdabroy']Zobaczymy ;) Prędzej kupię takie szelki niż chodzik. Już zaznaczyłam znajomym, że mają mi nie kupować chodzika dla dziecka, bo ja takiego czegoś w domu nie chcę :shake: Dziecko się nauczy chodzić bez tego. Jak ktoś chce, to ok, ale ja wolę się przemęczyć i nie przyspieszać etapu chodzenia u dziecka :)[/QUOTE]

Moja siostra była tego samego zdania , Marysia pare razy siedziala w chodziku ale mozna by to policzyc na palcach jednej ręki , prowadzalismy ją za raczki i w wieku 10 miesiecy juz twardo tuptala , teraz ma 11 miesiecy i sama chodzi dopóki sie nie zorientuje ze jej nikt nie trzyma a jak ja ktos trzyma to biega ile sił w nogach :loveu::loveu::loveu::loveu: