Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']
jakmyslicie wymiary legowiska 110 na 90 bedzie dobre dla Nerona ??[/QUOTE]

Tora ma 100 na 120 :) Jest ok, bo sypia w nim z kotem ;) Jakby spała w nim sama, to mogłoby być troszkę mniejsze. Tak więc myślę, że Neronowi powinno wystarczyć ;)

Posted

[quote name='Niufciak']Fajne to zdjątko :loveu:

Legowisko powinno być ok :) Ja sie zastanawiałam nad legowiskiem dla Toro, ale on i tak by na nim nie leżał, woli zimne podłogi ;P[/QUOTE]

Dziekuje ;)

[quote name='deer_1987']Gratulacje!! Wybralas juz cos?[/QUOTE]

Dzekuje ;)

Chyba wezme legowisko dla Nerona , transporter dla kotków i pewnie jakie zabawki :cool3:

[quote name='magdabroy']Tora ma 100 na 120 :) Jest ok, bo sypia w nim z kotem ;) Jakby spała w nim sama, to mogłoby być troszkę mniejsze. Tak więc myślę, że Neronowi powinno wystarczyć ;)[/QUOTE]

Mierzyłam mu to co ma , ma takie wlasnie wymiary ( mieści sie w nim na styki ) tylko ze to co ma jest proste a to w katalogu jest ze sciankami i nie wiem czy wymiar jest podany samego srodka czy wliczyli w to ścianki

Posted

hmm a nie pomyślałaś nad taką jakby wykładziną czy cuś, co ma Ewa od Duffla?
Żem ja goooopia była, że o tym nie pomyślałam :(

a nawet nie wiem jakie wymiary ma legowisko Ciapowo-Soniowe i niegdyś jeszcze Milkowe :(

Posted

[quote name='kalyna']hmm a nie pomyślałaś nad taką jakby wykładziną czy cuś, co ma Ewa od Duffla?
Żem ja goooopia była, że o tym nie pomyślałam :(

a nawet nie wiem jakie wymiary ma legowisko Ciapowo-Soniowe i niegdyś jeszcze Milkowe :([/QUOTE]

Tylko nie wiem czy on by na takim czyms leżał to po raz bo on to taki panicz jest i musi mieć mieciutko :evil_lol: a p;o dwa oni takiego czegos nie mają chyba musze jeszcze raz spojrzec do katalogu :lol:

Posted

[quote name='deer_1987']No to powodzenia w wyborze![/QUOTE]

Wybrałam 12 pozycji

- legowisko dla psa
- transporter dla kotków
-żwirek dla kotów x2
- butelka do wody dla psów
- obcinaczki do paznokci
- wedka zabawka dla kotków
-szczotka do wyczesywania kota
- zabawki dla psów x5

ufffffff

Posted

[quote name='dOgLoV']Wybrałam 12 pozycji

- legowisko dla psa
- transporter dla kotków
-żwirek dla kotów x2
- obcinaczki do paznokci
- zabawki dla psów x5

ufffffff[/QUOTE]
woooooow :o ale szał ciał :)

hmm u mnie dla Sonii to nie problem. Jak były mrozy i spała w domu to całą noc był zwinięta i zduszona jak sardynka w tym naszym zielonym legowisku... a do tego jak w domu ma spać to rozkładamy koc jej, coby na płytkach nie musiała spać i też było wygodnie jej. Na łóżku jest zbyt miękko dla niej i nie chce tam nynać. Mam się cieszy z tego, ja niekoniecznie, bo uwielbiam być wtulona w psiaki :loveu: Ciap co wieczór się przytula, a nawet jak w dzień się położę ja czy mama :) za to Sonia w pobliżu, czyli koło wyrka ale w bezpiecznej odległości.

Posted

[quote name='dOgLoV']Wybrałam 12 pozycji

- legowisko dla psa
- transporter dla kotków
-żwirek dla kotów x2
- obcinaczki do paznokci
- zabawki dla psów x5

ufffffff[/QUOTE]
I to wszystko sie zmiesci w tej sumie co wygralas?

Posted

[quote name='kalyna']woooooow :o ale szał ciał :)

hmm u mnie dla Sonii to nie problem. Jak były mrozy i spała w domu to całą noc był zwinięta i zduszona jak sardynka w tym naszym zielonym legowisku... a do tego jak w domu ma spać to rozkładamy koc jej, coby na płytkach nie musiała spać i też było wygodnie jej. Na łóżku jest zbyt miękko dla niej i nie chce tam nynać. Mam się cieszy z tego, ja niekoniecznie, bo uwielbiam być wtulona w psiaki :loveu: Ciap co wieczór się przytula, a nawet jak w dzień się położę ja czy mama :) za to Sonia w pobliżu, czyli koło wyrka ale w bezpiecznej odległości.[/QUOTE]

Qwenda tez lubi leżeć tylko na płytkach czy panelach a najlepiej na dworze ;)

[quote name='deer_1987']I to wszystko sie zmiesci w tej sumie co wygralas?[/QUOTE]

Tak wyszło jakies 497 zł

[quote name='magdabroy']Wymiar jest podawany zewnętrzny, także odliczając ścianki, sama powierzchnia legowiska jest mniejsza :( A nie mają większych rozmairów, np. 120/140cm??[/QUOTE]

Własnie nie ma :roll: trudno najwyzej koty beda na nim lezały :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Wstawaj już :mad: Jeszcze tylko jedna nocka i masz weekend :eviltong:[/QUOTE]

Wstałam :lol: ale było ciężko :evil_lol:

za chwile przyjdzie do mnie koleżanka z 2jką dzieci a ja aparatu w domu nie mam :angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']
za chwile przyjdzie do mnie koleżanka z 2jką dzieci a ja aparatu w domu nie mam :angryy:[/QUOTE]

No jak mogłaś coś takiego zrobić i nie masz aparatu w domu :mad:

Posted (edited)

[quote name='deer_1987']zostawilas aparat u sebastiana?[/QUOTE]

Tak , to jest Sebastiana aparat więc zostal u niego ja biore go tylko jak wiem ze bede do czegoś potrzebowała ;)

zrobilam kilka zdjec swoim cyfrowym ale jakosc jest masakryczna :roll:

za 10 min Alex :loveu::loveu::loveu::loveu:

Edited by dOgLoV
Posted

[quote name='dOgLoV']
za 10 min Alex :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Ja obejrze jutro (chyba) ;) No dobra, niech się ten Alex już kończy i wstawiaj foty dzieciaków ;)

Posted

[quote name='kalyna']ja już oglądnęłam :loveu:
ahh mogę bez końca zachwycać się Alexem :) a dzisiejszy odcinek był już lepszy :)[/QUOTE]

Skoro lepszy niż poprzedni, to może do końca serii się rozkręci ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja obejrze jutro (chyba) ;) No dobra, niech się ten Alex już kończy i wstawiaj foty dzieciaków ;)[/QUOTE]

Wybrałam 4 zdjecia ale uwaga bo na prawde kiepskie :roll:

[quote name='deer_1987']A ja tego nie moge ogladac :([/QUOTE]

Uuuu szkoda :roll:

[quote name='kalyna']ja już oglądnęłam :loveu:
ahh mogę bez końca zachwycać się Alexem :) a dzisiejszy odcinek był już lepszy :)[/QUOTE]

Miał kilka niedociągnięć , jak np to że policjanci znalezli łuske od naboju ktorym zostal postrzelony Marek w miejscu w ktorym sie osunął a raczej powinni znależć w miejscu wystrzalu gdzie stał strzelający :eviltong: i ta tasma na oczach Marka byla chyba bez kleju bo jak ja sciagal to schodzila mu jak opaska wełniana :evil_lol:

ale to nie ważne , ważne że Alex był bezbłędny :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Miał kilka niedociągnięć , jak np to że policjanci znalezli łuske od naboju ktorym zostal postrzelony Marek w miejscu w ktorym sie osunął a raczej powinni znależć w miejscu wystrzalu gdzie stał strzelający :eviltong: i ta tasma na oczach Marka byla chyba bez kleju bo jak ja sciagal to schodzila mu jak opaska wełniana :evil_lol:

ale to nie ważne , ważne że Alex był bezbłędny :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Nie streszczaj mi odcinka :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie streszczaj mi odcinka :mad:[/QUOTE]

To ja juz nic nie pisze :eviltong:

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/P3090064.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/P3090065.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/P3090067.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/P3090068.jpg[/IMG]

to wszystko co udalo mi sie zrobic :roll: nastepnym razem musze miec w domu lustro to beda lepsze zdjecia , Malwinka próbowała nawet Nerona podnieśc , komicznie to wygladalo ale nie mialam jak tego uchwycić :angryy:

Posted

też widzę tą miłość Nerona do dzieci :loveu:
hmm to mogłaś lepiej nagrać film :) wtedy wszystko byłoby uchwycone :D

ja ostatnio częściej coś nagrywam jak akcja jest niż robić fotki :)

ale mimo tych paru niedociągnięć to i tak jest fajny :) ostatnio oglądałam jakiś film, bo były wśród bohaterów psy itp i taki gniot, że ohohoh... ale, że psy były to oglądałam. Niestety to nie ONy/DONy..