Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']bo on jest z linii użytkowej :D ino wersja gigant :D[/QUOTE]

:evil_lol:

nigdy nie zapomne jak kiedys wyszłam wprost na grupke ludzi zza zakretu na co wszyscy sie cofnęli a babka na to " uoooo matko ale koń" :evil_lol:

bedziesz z Wiki na championach w lesznie ?? Wiki pisała że tak :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']
bedziesz z Wiki na championach w lesznie ?? Wiki pisała że tak :evil_lol:[/QUOTE]
oczywiście :)
no i Wiki się nie myli :)
ahh mam nadzieję, że Qwendzia będzie mieć dobry dzień i pozwoli mi się pogłaskać :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']oczywiście :)
no i Wiki się nie myli :)
ahh mam nadzieję, że Qwendzia będzie mieć dobry dzień i pozwoli mi się pogłaskać :loveu:[/QUOTE]

to super :multi:

co do płci żeńskiej to Qwendi ma zawsze dobry dzień i na pewno da sie pogłaskać :evil_lol:

Posted

[URL="http://img830.imageshack.us/img830/7811/p2020002b.jpg"]http://img830.imageshack.us/img830/7811/p2020002b.jpg[/URL]
Łojej, jakie maleństwo :lol:

Też już się nie mogę doczekać mizianka Qwendi :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']To nie w porządku :mad: Wy będzieci tarmosić Qwenduchę, a ja nie :placz:
[SIZE=1]Wiem miałam swoją szansę rok temu i nawaliłam :-([/SIZE][/QUOTE]
na pocieszenie zrobimy jej fotkę ;)

Posted

[quote name='wiki4'][URL="http://img830.imageshack.us/img830/7811/p2020002b.jpg"]http://img830.imageshack.us/img830/7811/p2020002b.jpg[/URL]
Łojej, jakie maleństwo :lol:

Też już się nie mogę doczekać mizianka Qwendi :loveu:[/QUOTE]

Oooo Wiki :lol: jak dawno Cie tutaj nie było :evil_lol:

Ty juz raz miałas okazje wytarmosić Qwendule :loveu:

[quote name='unikatowydiament'][URL="http://img830.imageshack.us/img830/7811/p2020002b.jpg"]http://img830.imageshack.us/img830/7811/p2020002b.jpg[/URL]
ale ślicznie,takie kochane maleństwo:)[/QUOTE]

Dziekujemy ;)

[quote name='WATACHA']Też bym Qwendi wytarmosiła chętnie :)

A kiedy jakaś wystawka w Warszawie ;)?[/QUOTE]

Warszawa jest troszeczke za daleko :roll: ale moze kiedys w przyszlosci uda nam sie tam dotrzeć ;) ja bym bardzo chciała :lol:

[quote name='magdabroy']To nie w porządku :mad: Wy będzieci tarmosić Qwenduchę, a ja nie :placz:
[SIZE=1]Wiem miałam swoją szansę rok temu i nawaliłam :-([/SIZE][/QUOTE]

Może jeszcze kiedys bedziesz miała okazje ją wytarmosić :calus:

[quote name='kalyna']na pocieszenie zrobimy jej fotkę ;)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Marne pocieszenie :-([/QUOTE]

Hihihihihihi :evil_lol:

[quote name='Sylwia K'][url]http://img545.imageshack.us/img545/7322/p2020004.jpg[/url] jaka słodka[/QUOTE]

Dziekuje bardzo ;)

Posted

[quote name='kalyna']na pocieszenie zrobimy jej fotkę ;)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Marne pocieszenie :-([/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']
Hihihihihihi :evil_lol:
[/QUOTE]

To nie jest śmieszne :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']To nie jest śmieszne :mad:[/QUOTE]

Jest :lol:

[quote name='dOgLoV']Oooo Wiki :lol: jak dawno Cie tutaj nie było :evil_lol:

Ty juz raz miałas okazje wytarmosić Qwendule :loveu:
[/QUOTE]

Jestem często, tylko nie piszę. Ale tak mniej więcej na bieżąco jestem :D:D

Tym razem ją porwę do domciu. Zrobimy wymiane. Ty bierzesz rude, a ja Qwendi :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']To nie jest śmieszne :mad:[/QUOTE]

[quote name='wiki4']Jest :lol:
[/QUOTE]

I Ty przeciwko mnie :mad:

Kiedyś namówię Agnieszkę (i Sebastiana), żeby przyjechali na jakąś niemiecką wystawę, w mojej okolicy. I wtedy ja się będę z Was śmiała :D Będę miała Qwenduchę tylko dla siebie :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']I Ty przeciwko mnie :mad:

Kiedyś namówię Agnieszkę (i Sebastiana), żeby przyjechali na jakąś niemiecką wystawę, w mojej okolicy. I wtedy ja się będę z Was śmiała :D Będę miała Qwenduchę tylko dla siebie :loveu:[/QUOTE]

Tam zaraz przeciwko, skądże :loveu:

I wtedy będzie sprawiedliwie. Tylko najpierw musisz moich kochanych rodziców zaciągnać w tamte strony :D

Posted

[quote name='wiki4']
I wtedy będzie sprawiedliwie. Tylko najpierw musisz moich kochanych rodziców zaciągnać w tamte strony :D[/QUOTE]

Dobra łapówka i wszystko da się zrobić :D

Posted

oglądam właśnie konferencje prasową Rutkowskiego :-( ludzie są popierd........... :-(

Widze ze chcecie nas uprowadzić :mad:

[B]Wiki[/B] - mnie moze bys jakoś przekonała ale Sebastian raczej Qwendi nie odda :eviltong:

[B]Magda[/B] - My chetnie bysmy sie wybrali na zagraniczna wystawe :loveu: ale na razie nas na to za bardzo nie stać :roll: a w jakiej czesci niemiec mieszkacie ?? ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']

[B]Wiki[/B] - mnie moze bys jakoś przekonała ale Sebastian raczej Qwendi nie odda :eviltong:

[/QUOTE]

To Ty tatusia zagadasz, a ja z Alą tyłami wyjdziemy :evil_lol:

Posted

[quote name='wiki4']To Ty tatusia zagadasz, a ja z Alą tyłami wyjdziemy :evil_lol:[/QUOTE]
hehehehehehe fajnie byscie wyglądały we dwie ciągnące Qwendi na smyczy :eviltong: sama dobrowolnie by nie poszła :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']hehehehehehe fajnie byscie wyglądały we dwie ciągnące Qwendi na smyczy :eviltong: sama dobrowolnie by nie poszła :eviltong:[/QUOTE]

Parówki lubi? Lisa poszła na ciastka od Ali i bułkę z pasztetem :evil_lol:
Właściwie to kiedy dokładnie to jest?

Posted

[quote name='dOgLoV']
[B]Magda[/B] - My chetnie bysmy sie wybrali na zagraniczna wystawe :loveu: ale na razie nas na to za bardzo nie stać :roll: a w jakiej czesci niemiec mieszkacie ?? ;)[/QUOTE]

Już się cieszę, nawet jeśli ma to być [B][I]kiedyś [/I][/B]:loveu:
Okolice zagłębia Ruhry: Kolonia, Dusseldorf (to z tych większych miast, jakieś 50-60km ode mnie), a najbliżej mam Monchengladbach, Viersen (15-20km ode mnie). Jak Sebastian lubi piłkę nożną, to powinien kojażyć klub Borussia Monchengladbach.

Posted

[quote name='wiki4']Parówki lubi? Lisa poszła na ciastka od Ali i bułkę z pasztetem :evil_lol:
Właściwie to kiedy dokładnie to jest?[/QUOTE]

Qwendi lubi wszystko ale nie na tyle zeby pojsc z kims kogo nie zna :eviltong:

Hmmm dokladnie nie wiem musiala bym tatusia spytac :evil_lol: napisze Ci jak wroce z pracy :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Tybetana tak szybko nie przekupisz :evil_lol:[/QUOTE]

Dokladnie :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Już się cieszę, nawet jeśli ma to być [B][I]kiedyś [/I][/B]:loveu:
Okolice zagłębia Ruhry: Kolonia, Dusseldorf (to z tych większych miast, jakieś 50-60km ode mnie), a najbliżej mam Monchengladbach, Viersen (15-20km ode mnie). Jak Sebastian lubi piłkę nożną, to powinien kojażyć klub Borussia Monchengladbach.[/QUOTE]

Sebastian nawet juz nad tym myslal ze jak bysmy kiedys jechali to moze bysmy sie ulokowali u mojego wuja ktory mieszka w niemczech w Boon dlatego pytalam gdzie mieszkacie :lol: niestety Sebastian nie lubi piłki noznej , on jest wiernym kibicem siatkówki i pilki recznej ;)