taxelina Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='dOgLoV']Ogólnie ok , podrapuje sie raz po raz ale nie przesadnie , pewnie leki działaja ;) Brakuje mu zajęcia ale ja po nockach nie mam siły na nic , nawet na spacery :roll:[/QUOTE] No to super, trzymamy kciuki! Nie martw sie, my rozumiemy :) Quote
łamAga Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='deer_1987']No to super, trzymamy kciuki! Nie martw sie, my rozumiemy :)[/QUOTE] Jutro kolejna wizyta u weta ;) ciekawe czy spotkam znowu wilczarza :evil_lol: tez ma byc jutro :multi: ale w weekend nadrobimy zdjecia mam nadzieje ;) Quote
taxelina Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 [quote name='dOgLoV']Jutro kolejna wizyta u weta ;) ciekawe czy spotkam znowu wilczarza :evil_lol: tez ma byc jutro :multi: ale w weekend nadrobimy zdjecia mam nadzieje ;)[/QUOTE] Wilczarze sa piekne :loveu: My tez w weekend sie szykujemy na psi wybieg :) Quote
łamAga Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='M&S']Zdrówka Onku, musi być lepiej!!![/QUOTE] Dziekujemy za wsparcie ;) [quote name='deer_1987']Wilczarze sa piekne :loveu: My tez w weekend sie szykujemy na psi wybieg :)[/QUOTE] Piekne i Wielkie:loveu: w takim razie czekamy na zdjecia z wypadu :multi: [quote name='magdabroy']Miłej pracy :eviltong: Do jutra :bye:[/QUOTE] Dziekuje bardzo :calus: spokojnej nocy ;) nie chce mi sie isc do pracy jak chol........... ale co zrobić :roll: jeszcze tylko 3 nocki i weekend :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='M&S']Śnieżne dzień dobry:)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Cześć :hand:[/QUOTE] Czesc dziewczyny:multi: Quote
taxelina Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Witamy sie i my, w trakcie obiad przed wet :diabloti: Quote
łamAga Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='deer_1987']Witamy sie i my, w trakcie obiad przed wet :diabloti:[/QUOTE] Hejka ;) Ja zrobiłam na odwrót najpierw poszłam do weta pozniej zjadłam obiad :lol: i nawet udało mi sie go nie wywalić na klawiature :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='magdabroy']Ale uważaj z kawą :evil_lol:[/QUOTE] Oooo właśnie KAWA :loveu: Quote
M&S Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='dOgLoV'] Ja zrobiłam na odwrót najpierw poszłam do weta pozniej zjadłam obiad :lol: i nawet udało mi sie go nie wywalić na klawiature :evil_lol:[/QUOTE] Jak miło;) Quote
*Magda* Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='dOgLoV']Oooo właśnie KAWA :loveu:[/QUOTE] Włąśnie piję moją pierwszą od 3 miesięcy [B]kawę [/B]:loveu:Tylko musiałam ją "doprawić" syropem amaretto :loveu: Quote
łamAga Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='M&S']Jak miło;)[/QUOTE] :lol: [quote name='magdabroy']Włąśnie piję moją pierwszą od 3 miesięcy [B]kawę [/B]:loveu:Tylko musiałam ją "doprawić" syropem amaretto :loveu:[/QUOTE] Oooo gratuluje :lol: najwazniejsze ze smakuje :lol: Quote
*Magda* Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='dOgLoV'] Oooo gratuluje :lol: najwazniejsze ze smakuje :lol:[/QUOTE] Dzięki ;) Już się martwiłam, że jak będę robić urodziny, to nie będę mogła się napić kawy do torta :loveu: Ale już się nie martwię :) Quote
M&S Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='magdabroy']Włąśnie piję moją pierwszą od 3 miesięcy [B]kawę [/B]:loveu:Tylko musiałam ją "doprawić" syropem amaretto :loveu:[/QUOTE] To musiała Ci baaardzo smakować:) Quote
*Magda* Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='M&S']To musiała Ci baaardzo smakować:)[/QUOTE] Jeszcze piję :) i delektuję się smakiem :loveu: Quote
M&S Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='magdabroy']Jeszcze piję :) i delektuję się smakiem :loveu:[/QUOTE] to miłego delektowania!!! Quote
*Magda* Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='M&S']to miłego delektowania!!![/QUOTE] Dzięki :):) Quote
łamAga Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 A oto jak Neron pilnuje Marysi jak je :evil_lol: [video=youtube;yiyD8aZ4PgE]http://www.youtube.com/watch?v=yiyD8aZ4PgE&feature=youtu.be[/video] Quote
*Magda* Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 I jak się oblizuje :D No i widać, że Marysia lubi być filmowana ;) Quote
Recommended Posts