łamAga Posted June 26, 2017 Author Posted June 26, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Ładniusia jest :) Ładniusia i obrzydliwa , właśnie puszcza bąki i zaraz mnie zaczadzi :/ ale wali :/ Quote
Aleksa. Posted June 26, 2017 Posted June 26, 2017 2 godziny temu, łamAga napisał: Ładniusia i obrzydliwa , właśnie puszcza bąki i zaraz mnie zaczadzi :/ ale wali :/ Hmm, może karme trzeba zmienić Quote
łamAga Posted June 27, 2017 Author Posted June 27, 2017 19 godzin temu, Aleksa. napisał: Hmm, może karme trzeba zmienić To od kaszy , zostało duzo z wesela i mnie pokusiło żeby dać psom , cała reszta wylądowała w smieciach , ja wiem ze psom nie daje sie kaszy ale mowie se jeden raz nic im nie będzie i masz , myslalam ze mnie zaczadzi i co chwile chciała iść na dwór , prawie całą noc przez maupe nie spałam :[ w wyniku czego w pracy zasnęłam na siedząco i prawie z krzesła spadłam :P ale się wystraszyłam hahahaha Quote
*Magda* Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Dnia 26.06.2017 o 21:52, łamAga napisał: Tak bym wyglądała bez uszu :D Ohydnie :P Ty nie zwalaj winy na psa, bo Ty ciągle zasypiasz :P Quote
łamAga Posted June 29, 2017 Author Posted June 29, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Ohydnie :P Ty nie zwalaj winy na psa, bo Ty ciągle zasypiasz :P pięknie :P to fakt ale wtedy to bylo ewidentnie przez nią :P Quote
łamAga Posted June 29, 2017 Author Posted June 29, 2017 Macie troche zaległych fotek ze spaceru z Anią i Aliną ;) Quote
łamAga Posted June 29, 2017 Author Posted June 29, 2017 9 minut temu, Aleksa. napisał: To się psiaki wybiegały :D Taaaa , zdjęć mam więcej ale muszę powoli wstawiac żeby na dłużej wystarczyło :P Quote
mar....ka Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 ale Wam zazdroszczę spaceru, tylko się zastanawiam czy Shadow nie chciałby odgryźć ogon Qwendzie ;) Pewnie to by była jego ostatnia próba pożarcia ogona kudłatej suczy hehehe Quote
łamAga Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 23 godziny temu, *Magda* napisał: Dawaj wszystkie :) 22 godziny temu, Aleksa. napisał: Potem nowe zrobisz :D Ale nie chce mi się tyle fotek zmniejszać na raz :P a w niedziele będą kolejne jak pogoda dopisze :D 7 godzin temu, mar....ka napisał: ale Wam zazdroszczę spaceru, tylko się zastanawiam czy Shadow nie chciałby odgryźć ogon Qwendzie ;) Pewnie to by była jego ostatnia próba pożarcia ogona kudłatej suczy hehehe Spoko , Tamira wiecznie podłazi od tyłu do Qwendi i wiesza jej się na ogonie :P jakoś jeszcze żyje :P jest twarda bestia bo Qwenda jej głowe do paszczy weźmie , ta piśnie , ale zrobi kółko i znowu wisi na Qwendi ogonie :P Quote
łamAga Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 32 minuty temu, angineuuka napisał: wyebao mi ciebie z dogo ;p za hamstwo ! edit : buahahahahahahahaha miało być " CO ZA HAMSTWO " hahahahahaha bo jebne :D 1 Quote
łamAga Posted June 30, 2017 Author Posted June 30, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: ahahahaha ale to chyba nic dziwnego że akurat mi się to przytrafiło :D Quote
kalyna Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 My jutro odpadamy z spacerku :( Ahh Ahh piękne zdjęcia <3 Tylko ten metal wiszący mi przy nerce... a potem będzie,że taka zła jestem :D Chyba moje ulubione... Quote
Aleksa. Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 33 minuty temu, kalyna napisał: My jutro odpadamy z spacerku :( Ahh Ahh piękne zdjęcia <3 Tylko ten metal wiszący mi przy nerce... a potem będzie,że taka zła jestem :D Chyba moje ulubione... Gdybyś nie napisała, to bym nie widziała nawet :D Quote
łamAga Posted July 1, 2017 Author Posted July 1, 2017 2 godziny temu, kalyna napisał: My jutro odpadamy z spacerku :( Ahh Ahh piękne zdjęcia <3 Tylko ten metal wiszący mi przy nerce... a potem będzie,że taka zła jestem :D Chyba moje ulubione... jak by co to zapraszamy :D dziekuje :* dla ozdoby go mialaś przecież :P zaraz dam kolejne ;) Quote
łamAga Posted July 1, 2017 Author Posted July 1, 2017 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Gdybyś nie napisała, to bym nie widziała nawet :D Dokładnie tak jak ja :P Quote
Recommended Posts