*Magda* Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 To jak Ty tak wątpisz, to może jutro jak wstaniesz, to będą już na świecie ;) Albo nie, niech urodzą się 10, to może wtedy będziesz pamiętać kiedy Nathan ma urodziny :P Quote
łamAga Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 13 minut temu, *Magda* napisał: To jak Ty tak wątpisz, to może jutro jak wstaniesz, to będą już na świecie ;) Albo nie, niech urodzą się 10, to może wtedy będziesz pamiętać kiedy Nathan ma urodziny :P Dokładnie ! Ja mam taką sklerozę że dziwię się że jeszcze pamiętam swój adres :P Quote
*Magda* Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Dokładnie ! Ja mam taką sklerozę że dziwię się że jeszcze pamiętam swój adres :P A pamiętasz? Bo ja myślałam, że masz w kieszeni karteczkę z adresem :P Quote
łamAga Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: A pamiętasz? Bo ja myślałam, że masz w kieszeni karteczkę z adresem :P Mam w notatniku w tel zapisany :P w razie co :P Quote
łamAga Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 Mam dla Was bardzo smutną wiadomość kurcze takiego obrotu sprawy się nie spodziewałam , nadal w to nie wierze stawiałam na to że może będą same pieski ale nawet nie pomyślałam że może być znacznie gorzej Torcia jest już po cesarce , nie miała skurczy , nic się nie dzialo więc pojechali z nią do weterynarza na cesarkę , otwarli ją i są , trzy suczki , pręgowane , i piesek , fajnie nie ? no właśnie że nie , wszystkie martwe No , to na tyle w temacie naszego szczeniaka Quote
*Magda* Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 To co chciałam , to już Ci napisałam Aga, ja nadal uważam, że to znak i masz brać ONka/DONka :P Quote
łamAga Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 9 minut temu, *Magda* napisał: To co chciałam , to już Ci napisałam Aga, ja nadal uważam, że to znak i masz brać ONka/DONka :P Ja chce kanarka ;( Quote
*Magda* Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Sama widzisz, że każda próba "zdobycia" kanarka to porażka :/ Quote
łamAga Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: Sama widzisz, że każda próba "zdobycia" kanarka to porażka :/ ja nadal w to nie wierze :/ masakra :/ Quote
łamAga Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Chyba jednak musisz uwierzyć :/ No muszę , może uda nam się jeszcze gdzieś znaleźć wolne szczeniaki .... Quote
Patikujek Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Kurcze,ale wieści. Strasznie szkoda psinek.... Quote
łamAga Posted March 11, 2017 Author Posted March 11, 2017 tak bywa ..... widocznie to znak że mamy nie mieć 2giego psa .... Właśnie obejrzałam 50 twarzy Greya , porażka , streszczenie streszczenia , miałam wrażenie że oglądam urywki reklamy filmu , chciałam iść na 3 część do kina ale chyba sobie daruje , szkoda kasy na taki szit , książka rewelacja ale film , lepiej się nie zagłębiać w wypowiedz :P Quote
*Magda* Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Aga, zgadzam się z Tobą w 100%. Dlatego właśnie nawet się nie wybieram do kina, bo szkoda kasy ;) 5 minut temu, Aleksa. napisał: Wooow, ona chodzi :D Quote
Recommended Posts