Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jak Ty tak wątpisz, to może jutro jak wstaniesz, to będą już na świecie ;)

Albo nie, niech urodzą się 10, to może wtedy będziesz pamiętać kiedy Nathan ma urodziny :P

Posted
13 minut temu, *Magda* napisał:

To jak Ty tak wątpisz, to może jutro jak wstaniesz, to będą już na świecie ;)

Albo nie, niech urodzą się 10, to może wtedy będziesz pamiętać kiedy Nathan ma urodziny :P

Dokładnie !

Ja mam taką sklerozę że dziwię się że jeszcze pamiętam swój adres :P

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Dokładnie !

Ja mam taką sklerozę że dziwię się że jeszcze pamiętam swój adres :P

A pamiętasz? Bo ja myślałam, że masz w kieszeni karteczkę z adresem :P

Posted

Mam dla Was bardzo smutną wiadomość 10icon_cry2.gif kurcze takiego obrotu sprawy się nie spodziewałam , nadal w to nie wierze 10icon_cry2.gif stawiałam na to że może będą same pieski ale nawet nie pomyślałam że może być znacznie gorzej 10icon_cry2.gif

Torcia jest już po cesarce , nie miała skurczy , nic się nie dzialo więc pojechali z nią do weterynarza na cesarkę , otwarli ją i są , trzy suczki , pręgowane , i piesek , fajnie nie ?

no właśnie że nie , wszystkie martwe 10icon_cry2.gif 10icon_cry2.gif 10icon_cry2.gif 

No , to na tyle w temacie naszego szczeniaka 2placz.gif

Posted

tak bywa ..... widocznie to znak że mamy nie mieć 2giego psa ....

Właśnie obejrzałam 50 twarzy Greya , porażka , streszczenie streszczenia , miałam wrażenie że oglądam urywki reklamy filmu , chciałam iść na 3 część do kina ale chyba sobie daruje , szkoda kasy na taki szit , książka rewelacja ale film , lepiej się nie zagłębiać w wypowiedz :P