Patikujek Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Okropny ten Seneka. Mógł dać ci spać. Jaj nam tak jak ty kiedy mam ranne zmiany. Ja w tedy normalnie nie funkcjonuje. W pracy już wiedzą żeby niczego rano ode mnie nie wymagać poza tym co robię już machinalnie hehe Quote
*Magda* Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 E tam, okropny :P Poszła usypiać dziecko, a nie sama spać :P A tak w ogóle Aga, to nauczyłabyś go samemu zasypiać :P :P :P Quote
łamAga Posted February 19, 2017 Author Posted February 19, 2017 11 godzin temu, Patikujek napisał: Okropny ten Seneka. Mógł dać ci spać. Jaj nam tak jak ty kiedy mam ranne zmiany. Ja w tedy normalnie nie funkcjonuje. W pracy już wiedzą żeby niczego rano ode mnie nie wymagać poza tym co robię już machinalnie hehe Ale ja byłam mu potrzebna bo miałam mu pomóc przepychać rure pod wanną :P Na rano to ja wyglądam jeszcze gorzej hahahaha co chwilę łaże do łazienki i przemywam oczy zimną wodą :P 3 godziny temu, *Magda* napisał: E tam, okropny :P Poszła usypiać dziecko, a nie sama spać :P A tak w ogóle Aga, to nauczyłabyś go samemu zasypiać :P :P :P Coś Ty On musi na mnie leżec inaczej nie chce spać ehhhh ;( Quote
*Magda* Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Coś Ty On musi na mnie leżec inaczej nie chce spać ehhhh ;( A czyje to wina, że tak zasypia? :P 1 Quote
łamAga Posted February 19, 2017 Author Posted February 19, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: A czyje to wina, że tak zasypia? :P pewnie moja :/ :P Qurwa jaki Sebek jest głupi , mama mi dała mopa , i teraz sytuacja z dzisiaj ja: jak pójdziesz do kuchni to możesz pozmywać te talerze Sebek : chyba Cię powalilo cisza ja : ej a wiesz jak się fajnie myje tym mopem ? Sebek: to umyj nim talerze :/ Quote
*Magda* Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Aga, spróbuj ;) Może będą dobrze umyte :D Quote
łamAga Posted February 19, 2017 Author Posted February 19, 2017 7 minut temu, *Magda* napisał: Aga, spróbuj ;) Może będą dobrze umyte :D na bank :D szału nie ma ale macie kilka fotek ;) całuski z kocią mendą :P Kiedyś na prawde przerobię ją na dywan ! Tak pomagam tatusiowi robić szafkę pod akwarium :D No i dzisiejsze szaleństwo na dworze :D 1 Quote
angineuuka Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Dnia 12.02.2017 o 21:14, *Magda* napisał: Hej Quote
łamAga Posted February 20, 2017 Author Posted February 20, 2017 22 godziny temu, angineuuka napisał: Dnia 12.02.2017 o 21:14, *Magda* napisał: Hej Hejjjjjjjjj ;) 20 godzin temu, Patikujek napisał: No i nareszcie widzę psa :) Ten pies prosi się o przerobienie go na dywanik , w nocy kręciła się jak popieprzona , nie wiem ile razy wstawałm żeby ją "zabić" jak ona sie uspokoiła to Ibry na mnie wlaziła i mnie lizała po czole , oszaleć idzie z takim zwierzyńcem :P o 4 Qwendi znowu postanowila wrócić do domu i już nie mogłam usnąć a o 5 zadzwonił budzik .... Quote
*Magda* Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Tak narzekasz na swój zwierzyniec i mimo to chcesz go powiększyć :P Quote
łamAga Posted February 20, 2017 Author Posted February 20, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Tak narzekasz na swój zwierzyniec i mimo to chcesz go powiększyć :P Nowy domownik nie bedzie się dobijał do domu 5 razy na dobe bo w nocy bedzie spał w domu i nie ma wychodzenia :P Quote
angineuuka Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Nowy domownik nie bedzie się dobijał do domu 5 razy na dobe bo w nocy bedzie spał w domu i nie ma wychodzenia :P szczeniak? :p to gorzej niz z dzieckiem ;) Quote
*Magda* Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Nowy domownik nie bedzie się dobijał do domu 5 razy na dobe bo w nocy bedzie spał w domu i nie ma wychodzenia :P Hahaha A Qwendi to niby co? Pozwalacie jej na takie numery, to i tamten się nauczy :P Quote
łamAga Posted February 20, 2017 Author Posted February 20, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: szczeniak? :p to gorzej niz z dzieckiem ;) No ale kiedyś urośnie i nie bedzie szczeniakiem :P 3 minuty temu, *Magda* napisał: Hahaha A Qwendi to niby co? Pozwalacie jej na takie numery, to i tamten się nauczy :P Qwendi ma autyzm :P Ona będzie tak długo waliła w bramke aż jej nie wpuścisz chociaż miała by to robić 2 godziny non stop , i mozesz ją trzepnąć w łeb , oblać wodą i inne cuda wianki a za chwile zrobi to samo , dlatego nigdy więcej tybetana ;) Quote
angineuuka Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: No ale kiedyś urośnie i nie bedzie szczeniakiem :P Qwendi ma autyzm :P Ona będzie tak długo waliła w bramke aż jej nie wpuścisz chociaż miała by to robić 2 godziny non stop , i mozesz ją trzepnąć w łeb , oblać wodą i inne cuda wianki a za chwile zrobi to samo , dlatego nigdy więcej tybetana ;) A myslisz ze mloda tego nie podlapie? ja widze po swoich sukach, jak ucza sie od siebie na wzajem.. WSZYSTKIEGO. Quote
łamAga Posted February 20, 2017 Author Posted February 20, 2017 8 minut temu, angineuuka napisał: A myslisz ze mloda tego nie podlapie? ja widze po swoich sukach, jak ucza sie od siebie na wzajem.. WSZYSTKIEGO. Nie sądze , miałam dwa psy , jeden siedział w nocy w domu przecież ;) Quote
angineuuka Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: Nie sądze , miałam dwa psy , jeden siedział w nocy w domu przecież ;) Nie mow hop ;) no i jednak mloda bedzie od malego z Q. ;) Quote
łamAga Posted February 20, 2017 Author Posted February 20, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: Nie mow hop ;) no i jednak mloda bedzie od malego z Q. ;) No i od małego będzie uczona siedzenia w nocy w domu ;) i czasami w kojcu ;) tzn w dzien , żeby wiedziała że jak ma do niego wejśc to ma wejśc i tam siedzieć ;) Quote
*Magda* Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 7 minut temu, łamAga napisał: Nie sądze , miałam dwa psy , jeden siedział w nocy w domu przecież ;) Ale oba psy za szczeniaka nie mieszkały razem, a to jest różnica :P Quote
łamAga Posted February 20, 2017 Author Posted February 20, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ale oba psy za szczeniaka nie mieszkały razem, a to jest różnica :P zobaczycie że ma racje :P Magda a propos Greya Quote
angineuuka Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 moge sie zalozyc, ze mloda podlapie to od Qwendi ;p Quote
łamAga Posted February 20, 2017 Author Posted February 20, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: moge sie zalozyc, ze mloda podlapie to od Qwendi ;p moge podjąć wyzwanie :P Quote
angineuuka Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: moge podjąć wyzwanie :P OK :D Quote
łamAga Posted February 20, 2017 Author Posted February 20, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: OK :D to o co się zakładamy ? i jak mam Ci to udowodnic ?:P Quote
Recommended Posts