*Magda* Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Mnie dziś Nathan obudził o 1:28 i nie spał prawie godzinę :/ Więc ja też zaraz znikam spać :P Kolorowych łamAga ;) Quote
łamAga Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Mnie dziś Nathan obudził o 1:28 i nie spał prawie godzinę :/ Więc ja też zaraz znikam spać :P Kolorowych łamAga ;) A mi Fabian dzisiaj spał do 7:30 :D taka niespodzianka ;) ale teraz go kłade spać koło 20stej więc moze wreszcie się przestawi i rano dłużej pośpi ;) Dobranoc ;)i kolorowych ;) Quote
Patikujek Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 mi Blu śpi tak od 22:00 do 7:30 :P Dobranoc, zawsze za późno tu zajrzę Quote
Ania :) Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 1 godzinę temu, Patikujek napisał: mi Blu śpi tak od 22:00 do 7:30 :P Dobranoc, zawsze za późno tu zajrzę Ja jestem wyrodna właścicielka :p bo jak mi się nie chciało wstać wcześnie rano jak Brando był mały to po prostu załatwił się na podkład xdd a bywało tak często, że młody budził się około 6-7 a ja spałam np do 9 i jak mi marudzil że mu się nudzi to nie zwracałam na niego uwagi i tym samym też się później nauczył tego, że wstaje jak ja chce, a nie on :p Niestety z dziećmi się tak nie da :P Quote
angineuuka Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 27 minut temu, Ania :) napisał: Ja jestem wyrodna właścicielka :p bo jak mi się nie chciało wstać wcześnie rano jak Brando był mały to po prostu załatwił się na podkład xdd a bywało tak często, że młody budził się około 6-7 a ja spałam np do 9 i jak mi marudzil że mu się nudzi to nie zwracałam na niego uwagi i tym samym też się później nauczył tego, że wstaje jak ja chce, a nie on :p Niestety z dziećmi się tak nie da :P ja tak samo robiłam jak onka była, olewka totalna.. w sumie ona nauczona była wychodzić co rano, ale u mnie tak łatwo nie było. :P jęczła gdzieś już od 7! :p ale przetrzymywałam ją do 10 :D z pupsem by było to samo na bank Quote
Patikujek Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Ja nie wstaje po to by zaraz z młodym iść, bo u mnie sensu to nie ma. On sika jak na zawołanie kiedy moje oczy otwarte zobaczy. Niestety niekoniecznie na matę.... Z tym nam ciężko idzie. 9 godzin temu, Ania :) napisał: Ja jestem wyrodna właścicielka :p bo jak mi się nie chciało wstać wcześnie rano jak Brando był mały to po prostu załatwił się na podkład xdd a bywało tak często, że młody budził się około 6-7 a ja spałam np do 9 i jak mi marudzil że mu się nudzi to nie zwracałam na niego uwagi i tym samym też się później nauczył tego, że wstaje jak ja chce, a nie on :p Niestety z dziećmi się tak nie da :P Dlatego ja przy psach zostaję hahaha Quote
Ania :) Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 2 godziny temu, Patikujek napisał: Ja nie wstaje po to by zaraz z młodym iść, bo u mnie sensu to nie ma. On sika jak na zawołanie kiedy moje oczy otwarte zobaczy. Niestety niekoniecznie na matę.... Z tym nam ciężko idzie. Dlatego ja przy psach zostaję hahaha Brando początkowo też na mate nie trafial, ale miał w domu trzy miejsca, w których robił i tam rozlozylam podkłady :p Ja jak na razie też, ale to na dzień dzisiejszy, a co będzie za rok, dwa, pięć to nie wiem, więc się nie zamykam całkowicie na temat dzieci :P Quote
Patikujek Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 U mnie właśnie nie ma stałych miejsc, on nawet w zabawie w locie potrafi. Aportuje zabawkę i nagle zatrzymuje się i siknie i leci dalej. A jak sika i uda mi się go na czas złapać i próbuje na matę postawić, to on nie przerywa sikania i zanim na matę postawię to już skończy ścieżkę robić. ... na razie mam maty po calym domu porozkładane i czasem uda mu się trafić. Ale mimo pochwał on nie łapie że tam ma robić. Dodatkowo on w ogóle nie ma stałych momentów kiedy się załatwia tzn po jedzeniu czy spaniu. ... Ale w końcu to rozkminimy. Pod innymi względami wszystko szybko łapie tylko te maty robią za legowiska zamiast za toaletę hehe Quote
Ania :) Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 1 godzinę temu, Patikujek napisał: U mnie właśnie nie ma stałych miejsc, on nawet w zabawie w locie potrafi. Aportu je zabawkę i nagle zatrzymuje się i silnie i leci dalej. A jak sika i uda mi się go na czas złapać i próbuje na matę postawić to on nie przerywa sikania i zanim na matę postawię to już skończy ścieżkę robić. ... na razie mam maty po calym domu porozkładane i czasem uda mu się trafić. Ale mimo pozwala on nie łapie że tam. Dodatkowo on w ogóle nie ma stałych momentów kiedy się załatwia tzn po jedzeniu czy spania. ... Ale w końcu to rozkminimy. Pod innymi względami wszystko szybko łapie tylko te maty robią za legowiska zamiast za toaletę hehe Hahaha wyobrazilam sobie jak lecisz szybko na mate z sikajacym w powietrzu psem :P jeszcze trochę i w ogóle przestanie się w domu załatwiać :) 1 Quote
łamAga Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 ja mam podobny problem , Fabian tez nie może zrozumieć że załatwia się do kibelka :P ale On robi na mate ( pieluszkę ) :P Kurcze laski jak ja miałam dzisiaj ciężko wstać do pracy , masakra , spałam jednym ciągiem , w ogóle się w środku nocy nie przebudziłam a jak budzik zadzwonił to pomyślałam "już ? przecież dopiero co sie położyłam " :/ i obiecałam sobie że dzisiaj pójdę wcześniej spać hahahahaha obiecanki cacanki :P 1 Quote
*Magda* Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Właśnie widać jak poszłaś wcześnie spać :P Quote
Ania :) Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Dzisiaj chyba każdy miał ciężki poranek.. Nie wiem czy to pogoda, czy co... Ale z kim bym dzisiaj nie rozmawiała to każdy przymulony itd Quote
łamAga Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: Właśnie widać jak poszłaś wcześnie spać :P Miałam w ogóle kompa nie odpalać a tu masz :P 5 minut temu, Ania :) napisał: Dzisiaj chyba każdy miał ciężki poranek.. Nie wiem czy to pogoda, czy co... Ale z kim bym dzisiaj nie rozmawiała to każdy przymulony itd Możliwe że to od pogody , normalnie się obudzić nie mogłam i ciągle ziewałam , ale ja tak mam na porannych zmianach , niby fajnie bo popoludnie masz dla siebie ale wstac rano to tragedia :/ Quote
angineuuka Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 wy wstać nie mozecie, a ja znowu spać.. wczoraj po 5 poszłam spać :P i wstałam wyspana o 10.. Quote
łamAga Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: hahahahaha dore :D krae na facebooka :D Przed chwilą, angineuuka napisał: wy wstać nie mozecie, a ja znowu spać.. wczoraj po 5 poszłam spać :P i wstałam wyspana o 10.. No ja własnie zauważyłam że jesteś nocnym markiem :P ciesz sie ze mozesz dospać w dzien :P Quote
angineuuka Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: hahahahaha dore :D krae na facebooka :D No ja własnie zauważyłam że jesteś nocnym markiem :P ciesz sie ze mozesz dospać w dzien :P nie spie za dnia własnie wtedy. Quote
łamAga Posted January 24, 2017 Author Posted January 24, 2017 Przed chwilą, angineuuka napisał: nie spie za dnia własnie wtedy. no ale do 10tej możesz pospać :P Quote
Patikujek Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Ja też uwielbiam po nocach siedzieć, niestety mi 5 godzin później snu nie wystarcza Quote
angineuuka Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 1 minutę temu, Patikujek napisał: Ja też uwielbiam po nocach siedzieć, niestety mi 5 godzin później snu nie wystarcza czuje, ze dzisiaj też bedzie powtórka z rozrywki.. A po nocy nie umiem się uczyć, ani sprzątać ani nic.. wiec ogladam jakieś durne filmidła na necie xD Quote
Patikujek Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 9 minut temu, angineuuka napisał: czuje, ze dzisiaj też bedzie powtórka z rozrywki.. A po nocy nie umiem się uczyć, ani sprzątać ani nic.. wiec ogladam jakieś durne filmidła na necie xD Ja właśnie w nocy duzobacz potrafię zrobić, ale najczęściej to po prostu właśnie cośoglądam i jak się wciagne to nagle rano już jest Quote
anorektyczna.nerka Posted January 24, 2017 Posted January 24, 2017 Jezu jakie Ty masz ładne koty Quote
mar....ka Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 heloł, to jak z tym morzem ??? Mam nadzieję, że Madzia Ci potruła (Madzi osrodek w Poddąbiu ma siedzibę główną w Kaliszu) Quote
Recommended Posts