*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 4 minuty temu, angineuuka napisał: są plany wyjazdowe na przyszły rok xd To czemu ja nic o tym nie wiem? Pewnie nie zostałam brana pod uwagę :( Quote
angineuuka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 23 minut temu, *Magda* napisał: To czemu ja nic o tym nie wiem? Pewnie nie zostałam brana pod uwagę :( a przyjedziesz do Polski w tym czasie? Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 46 minut temu, *Magda* napisał: To czemu ja nic o tym nie wiem? Pewnie nie zostałam brana pod uwagę :( nie ty sama hehehe Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Bo jak wy niefejsbukowe to nie wiecie :P Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Widzisz Mariolka, to kolejny powód żebyś jechała ze mną do Poddąbia, bo my niefejsbukowe :P Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Ja jestem fejsbukowa a pierwsze słysze o jakimś spotkaniu :P Ale było by na pewno ciekawie :D byłabym na 100% na takim spotkaniu :D Ale wracając na ziemię to czy ja na prawde musze być przyciągaczem dziwnych zdarzeń ? :[ zaczęło się wczoraj wieczorem kiedy to ni stąd ni zowąd odpadł mi od czajnika gwizdek , prawie nie maczałam w tym palcy bo odpadł podczas gotowania się wody którą ja wstawiłam więc defakto w jakimś tam stopniu jednak było to moją winą :P ale ok , dzisiaj rano oczywiscie gdyby nie Qwendi to bym zaspała ale 5 min po budziku zaczeła sie dobijac i mnie przebudziła więc jak już wstałam ją wpuścić to poszłam do łazienki od razu żeby czasami nie przyszło mi do głowy jeszcze wrócić się i doleżeć :P później poszłam do kuchni , i tak patrze , leży sobie drożdzówka z dnia poprzedniego , postanowiłam sobie ją trochę "polepszyć" i odgrzać w mikrofali , włożyłam ją do mikrofali , włączyłam , odwróciłam się żeby otworzyć lodówke i nagle słyszę jakieś huki i widze fajerwerki , szybko rzuciłam się na mikrofalę ale chyba sama się wyłączyła a przedłużacz się przypalił , i nie wiem czy to wina mikrofali czy przedłużacza ale mikrofala pała i tu znowu defakto jak bym się do tego przyczyniła bo ją włączyłam :[ . Ogarnęłam się , ide do samochodu , wkładam ręce do kieszeni " k**wa kluczyków nie mam " łaże szukam wszędzie , nie ma , wróciłam sie do domu , wzięłam zapasowe , wchodze do samochodu a kluczyki gdzie ? w stacyjce buhahahahahaha maakra jakaś , trzeba to opić mlekiem z miodem i czosnkiem :P 1 Quote
angineuuka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 A ja troche osleplam i mam maly problem z pisaniem:p Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 8 minut temu, angineuuka napisał: A ja troche osleplam i mam maly problem z pisaniem:p oczami piszesz ? :P Ejjjjj ale to nie koniec przygód , po pracy dojeżdzam do mamy dostaje wiadomość na fb od sąsiada " pies Ci uciekła , tzn suka " qurwa w samochod i do domu , dojeżdzam a Qwenda na podwórku , znowu ją ktoś musiał wpuścić , więc założyłam jej obroże elektryczną , włączyłam pastucha i z powrotem do mamy hehe Quote
angineuuka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 nie wiem co sie dziehje... wiec jakops pisze/ ;p Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 do lekarza w taki razie a nie na dogo ! Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Aga, Ty pobijasz samą siebie Ja jestem chyba kosmitką :P mało tego jak jechałam sprawdzic gdzie jest qwendi to wpadłam na pomysł że zostawie przy okazji w domu plecak w którym miałam portfel z dokumentami :P na szczescie mnie policja nie złapała nigdzie po drodze :P Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Ja jestem chyba kosmitką :P mało tego jak jechałam sprawdzic gdzie jest qwendi to wpadłam na pomysł że zostawie przy okazji w domu plecak w którym miałam portfel z dokumentami :P na szczescie mnie policja nie złapała nigdzie po drodze :P Bo jeszcze byś miała mandat za brak dokumentów :D Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Bo jeszcze byś miała mandat za brak dokumentów :D dokładnie :P a teraz jeszcze obowiązkowo musisz mieć przy sobie dowód opłaconego ubezpieczenia :P a ja mam do 6stego :P 1 minutę temu, angineuuka napisał: oj aga za dużo mam na głowie :P i zapewniam ze to nie są włosy :P Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Hahahahahahaha Aga jesteś moim mistrzem hahahahaha Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Aga, to czas opłacić ubezpieczenie, bo w poniedziałek do pracy nie pojedziesz :P Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Hahahahahahaha Aga jesteś moim mistrzem hahahahaha Ania tylko się na mnie nie wzoruj hahahahahaha 2 minuty temu, *Magda* napisał: Aga, to czas opłacić ubezpieczenie, bo w poniedziałek do pracy nie pojedziesz :P Sebek mi jutro opłaci :P ja nie mam kiedy bo w pracy będę :P Quote
Aleksa. Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Najwyżej, jak za starych czasów...rowerkiem do pracy :D Quote
łamAga Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Najwyżej, jak za starych czasów...rowerkiem do pracy :D Dała bym rade :P Ale dzisiaj jak zobaczyłam cały zamarznięty samochód to dziekowałam Bogu że mam juz prawko :P Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Teraz, łamAga napisał: Ale dzisiaj jak zobaczyłam cały zamarznięty samochód to dziekowałam Bogu że mam juz prawko :P Widzisz jak szybko się człowiek przyzwyczaja do "luksusu" :P Quote
Recommended Posts