Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Aga, ja w zeszłym tygodniu chciałam podać młodemu ibuprom w syropie na gorączkę. Tylko poczuł co mu dałam i momentalnie paw :/ Zarzygał siebie, koc, zabawki... Przebrałam w czyste ciuchy, włączyłam pralkę i chciałam podać mu na nowo. Skończyło się kolejnym pawiem i wszystkim w około do prania :D Potem odpuściłam i podałam mu czopek ;)

Hehehehe tez niezle :P ale ja sie mega wystraszylam jak sie zaczął tak dławić , nie wiedziałam co zrobić ;( 

Posted
5 minut temu, łamAga napisał:

Hehehehe tez niezle :P ale ja sie mega wystraszylam jak sie zaczął tak dławić , nie wiedziałam co zrobić ;( 

I przy Theodorze, i przy Nathanie pierwsze co robię, to obracam na bok ;) Nie podrywam do góry, nie straszę dziecka... Tylko kładę na boku, żeby się nie zachłysnęło wymiocinami ;) Dopiero jak "przestanie", to podnoszę i robię co mam zrobić ;)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

I przy Theodorze, i przy Nathanie pierwsze co robię, to obracam na bok ;) Nie podrywam do góry, nie straszę dziecka... Tylko kładę na boku, żeby się nie zachłysnęło wymiocinami ;) Dopiero jak "przestanie", to podnoszę i robię co mam zrobić ;)

ja nie wiedziałam co zrobić zanim zaczął wymiotowac bo zaczal sie dławić atarkiem i nie chciąło mu przejśc w żadną strone :/ 

Posted
2 minuty temu, angineuuka napisał:

No tak, to są momenty kiedy niewiadome co robić. Niby wszystko wiesz, ale czasem strach górą :D 

Ja jestem za strachliwa chyba :/

Własnie mi Sebek pisał ze okazalo sie ze jego kolega z pracy ma knara , 10 letnią sukę z Doliny Rosy ;)

Posted
Teraz, łamAga napisał:

Ja jestem za strachliwa chyba :/

Własnie mi Sebek pisał ze okazalo sie ze jego kolega z pracy ma knara , 10 letnią sukę z Doliny Rosy ;)

przeczytałam ze ma katar haaha

Posted
4 minuty temu, angineuuka napisał:

i to nie byle jaki, bo z doliny rossy! hhahah

buahahahahahahaha taki egzotyczny :P

Teraz, Ania :) napisał:

O to możecie się spotkać by staruszke poznać :)

Ehhh wiesz sama jak to u Nas jest ze spotkaniami ;( czasu brak a jak jest czas to bierzemy młodego a z nim jest taki spacer ze lepszy żaden , w wózku nie , na nóżkach nie , tylko apa i kto go musi nosić ? ja , bo do taty nie podzie , a mi rynce opadają i marudze ze wracamy :P

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Ehhh wiesz sama jak to u Nas jest ze spotkaniami ;( czasu brak a jak jest czas to bierzemy młodego a z nim jest taki spacer ze lepszy żaden , w wózku nie , na nóżkach nie , tylko apa i kto go musi nosić ? ja , bo do taty nie podzie , a mi rynce opadają i marudze ze wracamy :P

Wiem wiem :P już rok próbujemy się spotkać :P 

Posted
Teraz, Ania :) napisał:

Wiem wiem :P już rok próbujemy się spotkać :P 

Dokładnie ! muszę w jakiś weekend młodego dac do mamy to na spokojnie się można przejść tylko moja mama musi mieć czas i ochotę w weekend z nim siedziec bo już cały tydzien siedzi :P

Posted
8 godzin temu, Aleksa. napisał:

Jeszcze się nie spotkałyscie?! :o

Aga unika spotkań, tak jak wtedy ze mną w Wawie xd :P 

Rok już minął i widzialysmy się tylko na wystawie w Kaliszu :P Ale tak serio , to rozumiem Age , bo wiem , ze ma mało czasu wolnego :)

Posted
21 godzin temu, Ania :) napisał:

Kiedyś mam nadzieję , ze się uda :D

Na pewno się uda ;)

20 godzin temu, Aleksa. napisał:

Aga unika spotkań, tak jak wtedy ze mną w Wawie xd :P 

Nie chciałam Cie narażać na szok psychiczny po spotkaniu ze mną :P

Wawa była wielkim znakiem zapytania do ostatniego dnia .... 

12 godzin temu, Ania :) napisał:

Rok już minął i widzialysmy się tylko na wystawie w Kaliszu :P Ale tak serio , to rozumiem Age , bo wiem , ze ma mało czasu wolnego :)

Dziekuje ;*

Dwa razy sie juz w kaliszu widziałyśmy :P

Qurde teraz przeziebienie przeszło na mnie , własnie sacze mleko z czosnkiem :P

Posted
23 godzin temu, łamAga napisał:

wszyscy mają katar :D :P

Ja nie :P

22 godzin temu, łamAga napisał:

Tata na barana niech weźmie, to mu się spodoba i mamie da spokój ;)

29 minut temu, łamAga napisał:

Nie chciałam Cie narażać na szok psychiczny po spotkaniu ze mną :P

Ola przeżyła spotkanie z Broy'ami, to z Tobą to żaden szok :D

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Ja nie :P

Tata na barana niech weźmie, to mu się spodoba i mamie da spokój ;)

Ola przeżyła spotkanie z Broy'ami, to z Tobą to żaden szok :D

Masz szczęście :P

Tego też próbowaliśmy :P nie dało rady " mama apa" i nie ma zmiłuj :P musze mu kupić coś ale ten quadzik co kupiłam Staśkowi to chociaż na nim pojedzie bo od niego to sie nie odkleja jak jest u Stacha ;)

Dobra dobra , ale ja jestem niezrównoważona psychicznie jak mój pies :P

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

No to gdybyś miała problem z wyborem, to masz już prezent dla syna na 2-gie urodziny ;)

Właśnie tak zdecydowalismy ze to bedzie to , ale chcieli bysmy coś na gumowych kołach ale nigdzie nic takiego małego nie ma :/

Posted
5 minut temu, łamAga napisał:

Właśnie tak zdecydowalismy ze to bedzie to , ale chcieli bysmy coś na gumowych kołach ale nigdzie nic takiego małego nie ma :/

Kup spalinowy, to będą gumowe, a nawet pompowane ;)

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Kup spalinowy, to będą gumowe, a nawet pompowane ;)

Nie no , takiego to nie chce :P ja chce jakiś plastikowy , nie za duzy zeby dosiegnął nóżkami do ziemi :P za duzych wymagan nie mam tylko te kółka :P

Posted
55 minut temu, mar....ka napisał:

heloł ŁamAga , fajnie to by było zrobić nasze spotkanie dogomaniakowe (ale takie prywatne dla stałych bywalczyń)

są plany wyjazdowe na przyszły rok xd