Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, łamAga napisał:

Oj tak , lepiej już nie będzie <nienie>

Najbardziej mnie wqurwia że niedosyć że przez młodego sie człowiek nie wyśpi to jeszcze Qwenda w nocy kreci sie to do domu to na dwór i żadne opierdalanie nie skutkuje :[

2 godziny temu, *Magda* napisał:

Gosia, będzie już tylko gorzej :D

a mówił, weźmiemy tybetana to takie dostojne, mądre i majestatyczne psy 
a teraz ja mówię: zbieraj na szafy w przedpokoju i nigdy więcej szczeniaczka z hodowli ;)

Posted
21 godzin temu, 3 x napisał:

a mówił, weźmiemy tybetana to takie dostojne, mądre i majestatyczne psy 
a teraz ja mówię: zbieraj na szafy w przedpokoju i nigdy więcej szczeniaczka z hodowli ;)

Taaaaaaa mądre to może i one są ale nie tam gdzie powinny :P np Qwendi jak ma obroże elektryczną założoną to do połowy domu nie podejdzie a jak nie ma to od razu buch do płota poujadać ....

Ja z hodowli i owszem ale nie tybetana !

Godzinę temu, Aleksa. napisał:

Cześć Aga :D

Hello ;)

Kurde jutro już do pracy , a mi sie tak nie chce :/

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

a ja jutro do jednego urzedu, a po jutrze do kolejnego.. hehehe

macie wiecej niż jeden urząd ? :P

Teraz, *Magda* napisał:

Chętnie bym wyskoczyła, tak dla odmiany ;)

doskonale cie rozumiem ;) ale jednak wstawanie do pracy jest okropne :P

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

doskonale cie rozumiem ;) ale jednak wstawanie do pracy jest okropne :P

Pisałam Ci wczoraj o której wstał Nathan :/ Dziś dla odmiany Theodor :/ Więc co za różnica czy do dzieci czy do pracy :P

Posted
8 minut temu, angineuuka napisał:

http://www.um.zabrze.pl/mieszkancy/urzad/wydzialy TAK. Ale ja jeszcze do UP ;) 

nie lubie urzędów :P

6 minut temu, *Magda* napisał:

Pisałam Ci wczoraj o której wstał Nathan :/ Dziś dla odmiany Theodor :/ Więc co za różnica czy do dzieci czy do pracy :P

Ano , ciężko ;( My tez mieliśmy dzisiaj pobudkę o 6 :/ i młody nie umie zrobić tak że się obudzi i się wypierza , leży , On już w momencie jak otwiera oczy mówi "autko" i buch na podłoge i leci do autka ;(

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

Hahahaha ja jakoś się trzymam :P On potrafi się budzić o 3 i chce na autko :P

Światło zgaszone i niech się "bawi" :D Dużo by się nie pobawił :P

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Światło zgaszone i niech się "bawi" :D Dużo by się nie pobawił :P

Tak robię i uwierz czasami potrafi tak do 6 pozniej z 30 min pokima i od nowa to samo ....

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

To może on wampir jakiś, że "ciemność" go nie przeraża :D

Mi jak Theodor wstanie za wcześnie (jak dziś :/) to tylko słyszy "Jest noc! Spać!" i nie ma tematu :D

Ja mam wrażenie że On w ogóle snu nie potrzebuje :/

Hehe ja dzisiaj w nocy chyba z 50 razy mówiłam " jest noc" a w odpowiedzi słyszałam "autko" :P

Posted

Przy dziecku na pewno nie pośpisz :P

Własnie miałam przymusowe pranie koca i pościeli :/ młody ma mega katar ale dzisiaj o dziwo cały dzien było ok , wieczorem mu wyczyściłam nosek , zakropiłam i położyłam spać ,w pewnym momencie zaczał sie dławić katarkiem i strasznie mu bulgotało w nosku , chciałam mu to ściągnąć i zaczął się tak dławić że zwymiotował ;( jezuuuu jal ja nie lubie jak dzieci chorują a zwlaszcza jak mają katar ;(

Posted
2 minuty temu, angineuuka napisał:

bidulek.. :/ 

mnie aż głowa rozbolała od tego wszystkiego i odechciało mi sie wszystkiego ;( wypije kawe i pojde spac , moze zasne ;)

Posarowałam mu klatke aromaktivem i posmarowałam pod noskiem maścią majerankową i narazie jest ok ....

Posted

Aga, ja w zeszłym tygodniu chciałam podać młodemu ibuprom w syropie na gorączkę. Tylko poczuł co mu dałam i momentalnie paw :/ Zarzygał siebie, koc, zabawki... Przebrałam w czyste ciuchy, włączyłam pralkę i chciałam podać mu na nowo. Skończyło się kolejnym pawiem i wszystkim w około do prania :D Potem odpuściłam i podałam mu czopek ;)