Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Teraz, Angi napisał:

to klatka na łancuch/kłódkę. Możesz kocem zakryć, zeby go nic nie rozpraszało :D

Buahahahahahaha :P On ma łóżeczko po bokach nakryte żeby go nic nie rozpraszało :P i widzisz z jakim skutkiem :P

Posted
Godzinę temu, dOgLoV napisał:

Klatka ? super zabawa :P Ania może coś na ten temat napisac :P 

Oj tak :p wtedy to by chyba cala noc nie spal :p chwilę był nowym pieskiem zainteresowany - klatka była jednak dużo ciekawsza :D

Swoją drogą Aga gdybyście się teraz w niedzielę wybierali na spacer to możesz dac znać :)

Posted

Ania zobaczymy jaka będzie pogoda ale jak by co to damy znać ;)

Ale dzisiaj sobota więc wypiłam kawę :P kierownika nie było wiec jak bym sie spóźniła to by nikt nie wiedział :P

Ale zacisnęłam budzik , pamiętam , i chyba od razu musiałam usnąć bo przebudziłam się i aż powiedziałam na głos " qurwa znowu zaspałam " :D hahahaha na szczęście od poniedziałku popołudniówki ;)

Posted
4 minuty temu, mar....ka napisał:

weź ten budzik na żyrandolu powieś, aby go wyłączyć- będziesz musiała podskoczyć:P

podobno "Pani gadzet" pokazywała w swoim programie budzik który po zaciśnięciu zaczyna uciekać , latać po całym pokoju robiąc hałas :D

Posted
1 minutę temu, dOgLoV napisał:

podobno "Pani gadzet" pokazywała w swoim programie budzik który po zaciśnięciu zaczyna uciekać , latać po całym pokoju robiąc hałas :D

No to coś dla Ciebie :D

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

No to coś dla Ciebie :D

tylko pamiętaj że ja mając budzik na biurku które jest daleko od łóżka potrafię zaspać więc .... :P

3 minuty temu, mar....ka napisał:

byleby Qwendi nie pożarła hehe

Na szczęście ten budzik nie jest z papieru :D

Posted
Teraz, dOgLoV napisał:

tylko pamiętaj że ja mając budzik na biurku które jest daleko od łóżka potrafię zaspać więc .... :P

Bo Twoim błędem jest to, że wracasz do łóżka, zamiast od razu się ubierać :P

Posted

ja jak slysze budzik od razu wstaję,  biore z szafy ubrania i ide sie ubrać, wysikać poczesać włosy umyć buzie i zęby,, wychodzę z łazienki i ide z psami na spacer, .... i tak sie zaczyna moj dzień :)

Posted
3 minuty temu, jolkablaszczyk napisał:

ja jak slysze budzik od razu wstaję,  biore z szafy ubrania i ide sie ubrać, wysikać poczesać włosy umyć buzie i zęby,, wychodzę z łazienki i ide z psami na spacer, .... i tak sie zaczyna moj dzień :)

Ojjj to ja nawet jak wstane razem z budzikiem to godzinę się budzę , robię sobie kawę i patrze w ścianę walcząc ze snem :D