łamAga Posted October 21, 2016 Author Posted October 21, 2016 Teraz, Angi napisał: to klatka na łancuch/kłódkę. Możesz kocem zakryć, zeby go nic nie rozpraszało :D Buahahahahahaha :P On ma łóżeczko po bokach nakryte żeby go nic nie rozpraszało :P i widzisz z jakim skutkiem :P Quote
łamAga Posted October 21, 2016 Author Posted October 21, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: To do piwnicy z nim :D Tam to by miał zabawę :p słoiki by leciały :D Quote
łamAga Posted October 21, 2016 Author Posted October 21, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: A Ty byś miała spokój :) taaaaak na pewno :P Quote
Ania :) Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Godzinę temu, dOgLoV napisał: Klatka ? super zabawa :P Ania może coś na ten temat napisac :P Oj tak :p wtedy to by chyba cala noc nie spal :p chwilę był nowym pieskiem zainteresowany - klatka była jednak dużo ciekawsza :D Swoją drogą Aga gdybyście się teraz w niedzielę wybierali na spacer to możesz dac znać :) Quote
angineuuka Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Co zrobiła dzisiaj Aga? znowu zaspała! xD Quote
mar....ka Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 1 godzinę temu, Angi napisał: Co zrobiła dzisiaj Aga? znowu zaspała! xD szkoda, że nie mogliśmy obstawiać hehehe 1 Quote
łamAga Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 Ania zobaczymy jaka będzie pogoda ale jak by co to damy znać ;) Ale dzisiaj sobota więc wypiłam kawę :P kierownika nie było wiec jak bym sie spóźniła to by nikt nie wiedział :P Ale zacisnęłam budzik , pamiętam , i chyba od razu musiałam usnąć bo przebudziłam się i aż powiedziałam na głos " qurwa znowu zaspałam " :D hahahaha na szczęście od poniedziałku popołudniówki ;) Quote
mar....ka Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 weź ten budzik na żyrandolu powieś, aby go wyłączyć- będziesz musiała podskoczyć:P Quote
łamAga Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 4 minuty temu, mar....ka napisał: weź ten budzik na żyrandolu powieś, aby go wyłączyć- będziesz musiała podskoczyć:P podobno "Pani gadzet" pokazywała w swoim programie budzik który po zaciśnięciu zaczyna uciekać , latać po całym pokoju robiąc hałas :D Quote
*Magda* Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: podobno "Pani gadzet" pokazywała w swoim programie budzik który po zaciśnięciu zaczyna uciekać , latać po całym pokoju robiąc hałas :D No to coś dla Ciebie :D Quote
mar....ka Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: No to coś dla Ciebie :D byleby Qwendi nie pożarła hehe Quote
łamAga Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: No to coś dla Ciebie :D tylko pamiętaj że ja mając budzik na biurku które jest daleko od łóżka potrafię zaspać więc .... :P 3 minuty temu, mar....ka napisał: byleby Qwendi nie pożarła hehe Na szczęście ten budzik nie jest z papieru :D Quote
łamAga Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Musiałby być z papieru :D Buhahahahahahahaha wyprzedziłaś mnie :P Quote
*Magda* Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: tylko pamiętaj że ja mając budzik na biurku które jest daleko od łóżka potrafię zaspać więc .... :P Bo Twoim błędem jest to, że wracasz do łóżka, zamiast od razu się ubierać :P Quote
*Magda* Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Buhahahahahahahaha wyprzedziłaś mnie :P Wiem :D Quote
mar....ka Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Bo Twoim błędem jest to, że wracasz do łóżka, zamiast od razu się ubierać :P ona jeszcze śpi, więc nie jest świadoma że wraca do łóżka :P Quote
angineuuka Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Kto normalny od razu sie ubiera? :P Ja zawsze wychodziłam na fb, cokolwiek.. byleby się rozbudzić. Teraz nie muszę.bo nie spie.i tak xD Quote
łamAga Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 No właśnie , ja nie jestem tego świadoma :P ja biorąc budzik do ręki zasypiam z powrotem :P zawsze miałam z tym problem ;) Quote
jolkablaszczyk Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 ja jak slysze budzik od razu wstaję, biore z szafy ubrania i ide sie ubrać, wysikać poczesać włosy umyć buzie i zęby,, wychodzę z łazienki i ide z psami na spacer, .... i tak sie zaczyna moj dzień :) Quote
łamAga Posted October 22, 2016 Author Posted October 22, 2016 3 minuty temu, jolkablaszczyk napisał: ja jak slysze budzik od razu wstaję, biore z szafy ubrania i ide sie ubrać, wysikać poczesać włosy umyć buzie i zęby,, wychodzę z łazienki i ide z psami na spacer, .... i tak sie zaczyna moj dzień :) Ojjj to ja nawet jak wstane razem z budzikiem to godzinę się budzę , robię sobie kawę i patrze w ścianę walcząc ze snem :D Quote
*Magda* Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Aga, a może Ty masz chroniczny brak żelaza? I dlatego od dawien dawna jesteś wieczne śpiąca. Kiedy robiłaś badanie krwi? Quote
Recommended Posts