*Magda* Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 10 minut temu, dOgLoV napisał: Zaraz leci na polsacie " więceń labiryntu" zobaczymy czy przereklamowany czy da się obejrzeć :P A co to jest? Quote
łamAga Posted October 17, 2016 Author Posted October 17, 2016 26 minut temu, *Magda* napisał: A co to jest? Thiller , jak na razie mnie wciągnął ale teraz 30 min reklam :P Quote
*Magda* Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Jak to na polsacie, dlatego go nie oglądam :P A jak w niedziele lecą bajki, to nagrywam i oglądamy w inny dzień, przewijamy reklamy i mniej czasu nam to zajmuje :) Quote
łamAga Posted October 18, 2016 Author Posted October 18, 2016 8 godzin temu, *Magda* napisał: Jak to na polsacie, dlatego go nie oglądam :P A jak w niedziele lecą bajki, to nagrywam i oglądamy w inny dzień, przewijamy reklamy i mniej czasu nam to zajmuje :) Ja w reklamach zdążyłam się umyć :P Ale film nawet nawet , teraz muszę poczekać na kolejną część :P Quote
*Magda* Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 O 18.10.2016 o 05:40, dOgLoV napisał: Ja w reklamach zdążyłam się umyć :P Jakoś nie poczułam :P :D Quote
łamAga Posted October 19, 2016 Author Posted October 19, 2016 18 minut temu, *Magda* napisał: Jakoś nie poczułam :P :D Bo idąc z powrotem się zdążyłam spocić :P Quote
łamAga Posted October 19, 2016 Author Posted October 19, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: To kup sobie dobry antyperspirant :P czego ja już nie stosowałam :P wczoraj tez Wam dogo nie działało ? Quote
*Magda* Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Tyż :/ Ale dziś wróciło "stare" dogo :) Quote
łamAga Posted October 19, 2016 Author Posted October 19, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Tyż :/ Ale dziś wróciło "stare" dogo :) Stare ? ja tam nie widzę różnicy :P Quote
łamAga Posted October 19, 2016 Author Posted October 19, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: W sensie, że działa wszystko :P Aaaaa no to tak :D Kurde Theoś i Nathan cały czas śpią ładnie w łóżeczku ? ja już wykonczona jestem , w ogóle prawie nie sypiam , młody nie chce spac w łóżeczku , pośpi 10 min , budzi sie i przychodzi do nas do łóżka , kładzie mi się na klacie i tak śpi , albo kładzie mi się na nogi , a ja się boje że mu coś zrobie i spie jak na szpilkach dosłownie :/ Quote
*Magda* Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Obaj spali/śpią bez problemu w łóżeczku ;) Theodor spał ze mną tylko jak był chory albo ząbkował. Teraz, jak jest starszy, to czasem chce spać ze mną na materacu. Ale to są pojedyncze sytuacje i nie zawsze się zgadzam na wspólne spanie, żeby się nie przyzwyczaił ;) A Nathana wzięłam kilka razy do siebie, ale albo wieczorem i jak się budził na mleko, to potem z powrotem do łóżeczka albo nad ranem po karmieniu spał ze mną. Quote
łamAga Posted October 19, 2016 Author Posted October 19, 2016 Stas tez spi w łóżeczku , przychodzi do nich rano , jak sie już na dobre obudzi , ja to zawsze muszę mieć pod górkę :/ Quote
*Magda* Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 To czemu go nie "wywalisz" z powrotem do łóżeczka jak przychodzi? On ma już 2 lata, więc rozumie słowo "nie". 1 Quote
łamAga Posted October 19, 2016 Author Posted October 19, 2016 Teraz, *Magda* napisał: To czemu go nie "wywalisz" z powrotem do łóżeczka jak przychodzi? On ma już 2 lata, więc rozumie słowo "nie". własnie nie rozumie :/ na początku po 10 razy go zanosiłam z powrotem do łóżeczka i był tylko ryk przez co nie wysypiał się nikt więc odpuściłam :/ Quote
*Magda* Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 I to jest Twój problem, że odpuściłaś. Nie masz innego wyjścia i albo go wynosisz i jest ryk. I tak z 10-20z albo i dłużej, aż w końcu on odpuści. Albo odpuszczasz Ty i się nie wysypiasz :/ 2 tygodnie temu byli u nas znajomi. Dorota rodzi w grudniu. Chwilę przed godz. 20 poszłam położyć Nathana i wróciłam do gości. Dorota pamiętała, że tak samo robiłam z Theodorem. Powiedziała, że ma nadzieję, że jej Wiktoria też się da tak "sama" usypiać. Wszystko zależy od niej samej. Jak sobie nauczy, tak będzie mieć ;) Wszystko zależy od nas, rodziców. I powiedzenie "Jak się pościelisz, tak się wyśpisz" sprawdza się w 100% w przypadku naszych dzieci. Jeśli chcesz czegoś od Fabiana, to musisz być konsekwentna. Innego wyjścia nie masz :P 1 Quote
łamAga Posted October 19, 2016 Author Posted October 19, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: I to jest Twój problem, że odpuściłaś. Nie masz innego wyjścia i albo go wynosisz i jest ryk. I tak z 10-20z albo i dłużej, aż w końcu on odpuści. Albo odpuszczasz Ty i się nie wysypiasz :/ 2 tygodnie temu byli u nas znajomi. Dorota rodzi w grudniu. Chwilę przed godz. 20 poszłam położyć Nathana i wróciłam do gości. Dorota pamiętała, że tak samo robiłam z Theodorem. Powiedziała, że ma nadzieję, że jej Wiktoria też się da tak "sama" usypiać. Wszystko zależy od niej samej. Jak sobie nauczy, tak będzie mieć ;) Wszystko zależy od nas, rodziców. I powiedzenie "Jak się pościelisz, tak się wyśpisz" sprawdza się w 100% w przypadku naszych dzieci. Jeśli chcesz czegoś od Fabiana, to musisz być konsekwentna. Innego wyjścia nie masz :P Ehhhhhhh bedzie trudno :P jest strasznym uparciuchem a do tego Sebastian go popiera " jak chce z Nami spac to niech spi , co Ci On przeszkadza " i tak jest zawsze i we wszystkim .... Quote
*Magda* Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 To niech go Sebek "przytula" do siebie, żebyś Ty mogła spać ;) Albo, niech kupi Wam łóżko trzyosobowe ;) Quote
łamAga Posted October 19, 2016 Author Posted October 19, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: To niech go Sebek "przytula" do siebie, żebyś Ty mogła spać ;) Albo, niech kupi Wam łóżko trzyosobowe ;) Jak Sebek jest w domu a ja ide na rano to ja ide spać do pokoju obok żeby chociaż na ranną zmianę się wyspać ;) jak śpie z nimi to młody nie chce iśc do taty tylko do mamy oczywiście ;) już się zastanawiam nad kupnem mu łóżka moze bedzie spał chętniej ale na razie nie ma miejsca na to łóżko ;) a tutaj dla nie fejsbukowych :P Quote
*Magda* Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Ujeżdża niedźwiedzia :D A kiedy jego pokój będzie gotowy? Quote
łamAga Posted October 19, 2016 Author Posted October 19, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Ujeżdża niedźwiedzia :D A kiedy jego pokój będzie gotowy? Na razie brak funduszy ;) Mama w pracy to się dzieje w domu co chce i jest ujeżdzanie biednej Qwendi :P Quote
*Magda* Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 37 minut temu, dOgLoV napisał: Ale ostatnio ruch na dogo :P Ruch! Ruch! :D Quote
łamAga Posted October 20, 2016 Author Posted October 20, 2016 8 minut temu, *Magda* napisał: Ruch! Ruch! :D zboczek :P Quote
Recommended Posts