łamAga Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Ja kończę winko :) całe żeś wyżłopała ??? :P Kurcze powiem Wam że bardzooooo duże jest zróżnicowanie "wyglądu" kanarów , masakra , az się boje co Nam wyrośnie ze szczyla którego weźmiemy .... Quote
*Magda* Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Nie :P Ale mam duże lampki na wino, więc jedna lampka, to pół butelki :D To nie bierz kanara :P Quote
łamAga Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nie :P Ale mam duże lampki na wino, więc jedna lampka, to pół butelki :D To nie bierz kanara :P hahahahahahaha kup sobie większy żeby całe weszło :D wezmę :P to już postanowione ;) na Donka nie jestem gotowa , za dużo by mi przypominał , ostatnio mam mega doła że "jego" już tu nie ma ;( Quote
*Magda* Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Jeszcze takich nie znalazłam, ale jak zobaczę to na 100% kupię ;) Choć już teraz się znajomi śmieją, że rozlewam jedną butelkę na dwie osoby :D Ja ciągle tęsknię za Tiamat. Żaden pies (tzn. suka :D) jej nie dorówna i u Ciebie będzie podobnie ;) Quote
Ania :) Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Jak dobrze przemyslicie wybór , hodowle , rodziców , dziadków , to mniej więcej będziecie mieć jakiś obraz ;) Quote
łamAga Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Jeszcze takich nie znalazłam, ale jak zobaczę to na 100% kupię ;) Choć już teraz się znajomi śmieją, że rozlewam jedną butelkę na dwie osoby :D Ja ciągle tęsknię za Tiamat. Żaden pies (tzn. suka :D) jej nie dorówna i u Ciebie będzie podobnie ;) Przynajmniej nie musisz co chwilę dolewać i w razie co mówisz że tylko kieliszek wypiłaś :P Chyba jestem za słaba na posiadanie psów .... Quote
angineuuka Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 54 minut temu, dOgLoV napisał: Kurde, dogo znowu pojebao. Angi tutaj :P Aga pierdzielisz. Śmierć niestety jest nieodłącznym kompanem w posiadaniu psow :( Ja mam rase wybraną. Niby chciałam cos z grupy I.. jednak grupa III to jest to. :D np myślę, ze na westa drugiego się nie zdecyduję. Quote
Ania :) Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 4 minuty temu, Angi napisał: 59 minut temu, dOgLoV napisał: Kurde, dogo znowu pojebao. Angi tutaj :P Aga pierdzielisz. Śmierć niestety jest nieodłącznym kompanem w posiadaniu psow :( Ja mam rase wybraną. Niby chciałam cos z grupy I.. jednak grupa III to jest to. :D np myślę, ze na westa drugiego się nie zdecyduję. Czytałam to dwa razy bo nie wiedziałam o co chodzi kto pisze kto cytuję co :p No i masz rację ...decydując się na psa musimy być tego świadomi , ze one nie żyją wiecznie.. Quote
łamAga Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 Niby rozumiem że to musiało się stać ale dlaczego juz ?! przecież to młody pies był , mógł pożyć jeszcze z 2-3 lata , był pełen energii , bawił się , biegał dzień wcześniej a rano co ? rano już go nie było :/ nawet nie miałam kiedy się z nim pożegnać , to jest niesprawiedliwe :/ Ania niby racja że jak znasz rodziców , dziadków to niby wiadomo co powinno wyjść ale nie zawsze :/ na wystawie widziałam kanara w typie jamnika :P masakra jaki mały ( niski ) aż nie jak kanar :/ Quote
angineuuka Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Aga, rozumiem Cię. Alpina też na serce odeszła. O 18 jeszcze zyla, o 19 sztywna. Niestety tak też się zdarza :/ Quote
łamAga Posted September 11, 2016 Author Posted September 11, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: Aga, rozumiem Cię. Alpina też na serce odeszła. O 18 jeszcze zyla, o 19 sztywna. Niestety tak też się zdarza :/ Niestety .... to jest brutalne .... może kiedyś bede mogła o tym myśleć inaczej ale na razie nie potrafię .... ja chce go tutaj mieć obok , żeby lezał i mnie wqurwiał swoim mymlaniem , mlaskaniem .... już nigdy bym go za to nie wyzwała ;( Ehhhhh ok trzeba iśc spać ;) Dobranoc ;) Quote
Ania :) Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Podobnie miałam z Andym... cały dzień było wszystko ok , wieczorem już odchodził mi na rękach .. To musicie się mocno zagłębić w rasę , żeby wybrać dobrze i żeby wyrosła ładna sunia :) Quote
Oscar Patric Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 U mnie podobnie było z Baltusiem,też nie myślałam że umrze,nie pożegnałam się,z kont miałam wiedzieć że jakiś debil mi psa przejedzie?Życie za często Nas brutalnie doświadcza... Quote
Aleksa. Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 O 10.09.2016 o 20:52, dOgLoV napisał: A za co ????????????? Ola już mnie bije :P Ta Warszawa to do konca była nie pewna więc się nie umawiałam z Olą , nie wiedzieliśmy do konca czy będzie z kim Qwendi zostawić ,co z młodym bo to jednak długa trasa , czy nie pójdę do pracy , do tego Sebek mial nocki , a nie chciałam żeby wyszło tak że Ola wszystko poprzestawia żeby być a My nie przyjedziemy :/ na koncu wyszło tak że młody został u mamy , ja zamiast dzisiaj ide do pracy jutro , Sebek przyjechał z nocki i prosto jechaliśmy na Warszawe a Qwendi z nami , było też ryzyko że jej nie wpuszczą bo nie zgłoszona ale bez problemu wjechaliśmy na teren wystawy bo tylko nam książeczkę sprawdzili , nawet za wstep nas nie skasowali tylko za parking :D Ania Sebek wlasnie też dzisiaj mówił że musimy się z Wami umawiac na spacery to Qwendi bedzie miała chociaż raz na kiedyś kontakt z psami i znormalnieje ale widzisz jak to z czasem , w ten weekend miałysmy się umówić i co , dzisiaj Nas nie było a jutro ide do pracy ehhh Mnie Magda też chciała bić :D haha Quote
łamAga Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 O 12.09.2016 o 19:09, Aleksa. napisał: Mnie Magda też chciała bić :D haha A Ciebie za co ? :P Kurcze pracuje w tym tygodniu od 14-22 bo Sebek ma nocki , juz mam dosyc ciągle w biegu , nawet nie mam kiedy na kopa wejść :[ Quote
Aleksa. Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: A Ciebie za co ? :P Kurcze pracuje w tym tygodniu od 14-22 bo Sebek ma nocki , juz mam dosyc ciągle w biegu , nawet nie mam kiedy na kopa wejść :[ No Ty nie wiesz za co ? wyobraź sobie, że ta paczuszka doszła jeszcze w tamtym tygodniu! Quote
łamAga Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 9 minut temu, Aleksa. napisał: No Ty nie wiesz za co ? wyobraź sobie, że ta paczuszka doszła jeszcze w tamtym tygodniu! aaaaaaaaaaaaaaaaaa , za takie coś to powinna Cię wycałować a nie bić :P Quote
angineuuka Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Co sobie wysyylacie? XD mi dziś rzecz z estoni dotarła :D Quote
Aleksa. Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: Co sobie wysyylacie? XD mi dziś rzecz z estoni dotarła :D Kupiła kilka rzeczy dla Maluchów Magdy :P Quote
*Magda* Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 14 godzin temu, Aleksa. napisał: No Ty nie wiesz za co ? wyobraź sobie, że ta paczuszka doszła jeszcze w tamtym tygodniu! 14 godzin temu, dOgLoV napisał: aaaaaaaaaaaaaaaaaa , za takie coś to powinna Cię wycałować a nie bić :P Oooooo, ja widzę, że tu spisek był?! Czyli obie powinny dostać kopa w du*sko :P Quote
łamAga Posted September 15, 2016 Author Posted September 15, 2016 9 godzin temu, *Magda* napisał: Oooooo, ja widzę, że tu spisek był?! Czyli obie powinny dostać kopa w du*sko :P Oj ta od razu spisek :P człowiek przychodzi zmęczony z pracy a tu go bić chcą :P Quote
*Magda* Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 11 godzin temu, dOgLoV napisał: Oj ta od razu spisek :P człowiek przychodzi zmęczony z pracy a tu go bić chcą :P Zrób se dziecko, to nie będziesz chodzić do pracy :P 3 godziny temu, jolkablaszczyk napisał: kopać... :) Choć jedna po mojej stronie :* Quote
Recommended Posts