Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Ja kończę winko :)

całe żeś wyżłopała ??? :P

Kurcze powiem Wam że bardzooooo duże jest zróżnicowanie "wyglądu" kanarów , masakra , az się boje co Nam wyrośnie ze szczyla którego weźmiemy ....

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Nie :P Ale mam duże lampki na wino, więc jedna lampka, to pół butelki :D

To nie bierz kanara :P

hahahahahahaha kup sobie większy żeby całe weszło :D 

wezmę :P to już postanowione ;) na Donka nie jestem gotowa , za dużo by mi przypominał , ostatnio mam mega doła że "jego" już tu nie ma ;(

Posted

Jeszcze takich nie znalazłam, ale jak zobaczę to na 100% kupię ;) Choć już teraz się znajomi śmieją, że rozlewam jedną butelkę na dwie osoby :D

glaszcze.gif Ja ciągle tęsknię za Tiamat. Żaden pies (tzn. suka :D) jej nie dorówna i u Ciebie będzie podobnie ;)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Jeszcze takich nie znalazłam, ale jak zobaczę to na 100% kupię ;) Choć już teraz się znajomi śmieją, że rozlewam jedną butelkę na dwie osoby :D

glaszcze.gif Ja ciągle tęsknię za Tiamat. Żaden pies (tzn. suka :D) jej nie dorówna i u Ciebie będzie podobnie ;)

Przynajmniej nie musisz co chwilę dolewać i w razie co mówisz że tylko kieliszek wypiłaś :P

Chyba jestem za słaba na posiadanie psów ....

Posted
54 minut temu, dOgLoV napisał:

Kurde, dogo znowu pojebao. Angi tutaj :P

Aga pierdzielisz. Śmierć niestety jest nieodłącznym kompanem w posiadaniu psow :( Ja mam rase wybraną. Niby chciałam cos z grupy I.. jednak grupa III to jest to. :D np myślę, ze na westa drugiego się nie zdecyduję.

Posted
4 minuty temu, Angi napisał:
59 minut temu, dOgLoV napisał:

Kurde, dogo znowu pojebao. Angi tutaj :P

Aga pierdzielisz. Śmierć niestety jest nieodłącznym kompanem w posiadaniu psow :( Ja mam rase wybraną. Niby chciałam cos z grupy I.. jednak grupa III to jest to. :D np myślę, ze na westa drugiego się nie zdecyduję.

Czytałam to dwa razy bo nie wiedziałam o co chodzi kto pisze kto cytuję co :p 

No i masz rację ...decydując się na psa musimy być tego świadomi , ze one nie żyją wiecznie..

Posted

Niby rozumiem że to musiało się stać ale dlaczego juz ?! przecież to młody pies był , mógł pożyć jeszcze z 2-3 lata , był pełen energii , bawił się , biegał dzień wcześniej a rano co ? rano już go nie było :/ nawet nie miałam kiedy się z nim pożegnać , to jest niesprawiedliwe :/ 

Ania niby racja że jak znasz rodziców , dziadków to niby wiadomo co powinno wyjść ale nie zawsze :/ na wystawie widziałam kanara w typie jamnika :P masakra jaki mały ( niski ) aż nie jak kanar :/

Posted
2 minuty temu, Angi napisał:

Aga, rozumiem Cię. Alpina też na serce odeszła. O 18 jeszcze zyla, o 19 sztywna. Niestety tak też się zdarza :/ 

Niestety .... to jest brutalne .... może kiedyś bede mogła o tym myśleć inaczej ale na razie nie potrafię .... ja chce go tutaj mieć obok , żeby lezał i mnie wqurwiał swoim mymlaniem , mlaskaniem .... już nigdy bym go za to nie wyzwała ;(

Ehhhhh ok trzeba iśc spać ;)

Dobranoc ;)

Posted

Podobnie miałam z Andym... cały dzień było wszystko ok , wieczorem już odchodził mi na rękach .. 

To musicie się mocno zagłębić w rasę , żeby wybrać dobrze i żeby wyrosła ładna sunia :)

Posted
O 10.09.2016 o 20:52, dOgLoV napisał:

A za co ????????????? Ola już mnie bije :P

Ta Warszawa to do konca była nie pewna więc się nie umawiałam z Olą , nie wiedzieliśmy do konca czy będzie z kim Qwendi zostawić ,co z młodym bo to jednak długa trasa , czy nie pójdę do pracy , do tego Sebek mial nocki , a nie chciałam żeby wyszło tak że Ola wszystko poprzestawia żeby być a My nie przyjedziemy :/ na koncu wyszło tak że młody został u mamy , ja zamiast dzisiaj ide do pracy jutro , Sebek przyjechał z nocki i prosto jechaliśmy na Warszawe a Qwendi z nami , było też ryzyko że jej nie wpuszczą bo nie zgłoszona ale bez problemu wjechaliśmy na teren wystawy bo tylko nam książeczkę sprawdzili , nawet za wstep nas nie skasowali tylko za parking :D 

Ania Sebek wlasnie też dzisiaj mówił że musimy się z Wami umawiac na spacery to Qwendi bedzie miała chociaż raz na kiedyś kontakt z psami i znormalnieje ale widzisz jak to z czasem , w ten weekend miałysmy się umówić i co , dzisiaj Nas nie było a jutro ide do pracy ehhh

Mnie Magda też chciała bić :D haha

Posted
O 12.09.2016 o 19:09, Aleksa. napisał:

Mnie Magda też chciała bić :D haha

A Ciebie za co ? :P

Kurcze pracuje w tym tygodniu od 14-22 bo Sebek ma nocki , juz mam dosyc  ciągle w biegu , nawet nie mam kiedy na kopa wejść :[

Posted
4 minuty temu, dOgLoV napisał:

A Ciebie za co ? :P

Kurcze pracuje w tym tygodniu od 14-22 bo Sebek ma nocki , juz mam dosyc  ciągle w biegu , nawet nie mam kiedy na kopa wejść :[

No Ty nie wiesz za co ?

wyobraź sobie, że ta paczuszka doszła jeszcze w tamtym tygodniu!

Posted
9 minut temu, Aleksa. napisał:

No Ty nie wiesz za co ?

aaaaaaaaaaaaaaaaaa , za takie coś to powinna Cię wycałować a nie bić :P

Posted
14 godzin temu, Aleksa. napisał:

No Ty nie wiesz za co ?

14 godzin temu, dOgLoV napisał:

aaaaaaaaaaaaaaaaaa , za takie coś to powinna Cię wycałować a nie bić :P

Oooooo, ja widzę, że tu spisek był?! Czyli obie powinny dostać kopa w du*sko :P

Posted
9 godzin temu, *Magda* napisał:

Oooooo, ja widzę, że tu spisek był?! Czyli obie powinny dostać kopa w du*sko :P

Oj ta od razu spisek :P 

człowiek przychodzi zmęczony z pracy a tu go bić chcą :P

Posted
11 godzin temu, dOgLoV napisał:

Oj ta od razu spisek :P 

człowiek przychodzi zmęczony z pracy a tu go bić chcą :P