Ania :) Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Kochana , śliczna , grzeczna , idealna Qwendi <3 :p Quote
łamAga Posted September 2, 2016 Author Posted September 2, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Kochana , śliczna , grzeczna , idealna Qwendi <3 :p Tylko z jednym się zgadzam :P Quote
*Magda* Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 6 godzin temu, dOgLoV napisał: Tylko z jednym się zgadzam :P Z imieniem :D Quote
łamAga Posted September 2, 2016 Author Posted September 2, 2016 5 godzin temu, *Magda* napisał: Z imieniem :D Dokładnie :D :P No to laseczki WEEKEND :D Quote
łamAga Posted September 2, 2016 Author Posted September 2, 2016 13 minut temu, Angi napisał: siema. siema ;) chciałam posiedzieć ale jednak mi się spać zachciało :D Dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 15 godzin temu, dOgLoV napisał: No to laseczki WEEKEND :D Nie idziesz do pracy?? Dzień dobry :P Quote
łamAga Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Nie idziesz do pracy?? Dzień dobry :P Miałam iść ale Sebastian mi oznajmił że On idzie na nocke na 24 do 8 więc ja mogła bym iść na 9 do 17 więc stwierdziłam ze nie ide w ogóle :P Quote
łamAga Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Laski nagrywała któraś z Was kiedyś coś kamerką w laptopie ? chcieliśmy nią nagrać Qwende pod nasza nieobecność ale za cholere nie wiem jak ją uruchomić , wujek google też mi nie pomogł :/ Quote
łamAga Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 chyba musze mieć oprogramowanie dell webcam ale mnie wywala jak chce instalować , trudno , wymyslimy coś innego ;) pastuch już zainstalowany , pojechalismy do miasta , wróciliśmy i Qwendi lezała z dala od plota , jak tylko podchodziła i słyszała dzwiek to uciekała , wiec jest nadzieja ;) Quote
łamAga Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Pewnie ją wcześniej pierdolnęło :D Pierdolneło i to ostro aż łbem walnęła o płot :/ ale przynajmniej teraz wie ze jak piszczy to się musi cofnąć :D a tutaj macie oswajanie Stasia z Qwendą :D sprzęt ;) i trochę niewyraźne ale tak moje dziecko traktuje koty :D Quote
łamAga Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: A co, Staś się boi Qwendi? Staś ? Staś się boi każdego psa , iostatnio bratowa poszła z nim na spacer , cieszył się , szedł ladnie i na dole spotkał sąsiada , ma małego szczeniaczka w typie amstaffa ( w ogóle wygląda jak mały kanar , słodki jest ) no i jak to szczeniak , zobaczył że ktoś idzie to z latającą dupą podleciał do Stasia i go dotknął , była taka panika że o mało zawału nie dostał i tak zanosił sie płaczem że musieli się wrócić ;( a najgorsze jest to że wine za to ponoszą jego rodzice bo go psami straszą ;( " jak coś tam zrobsz to przyjdzie Qwendi i Cię w tyłek ugryzie" ;( albo jak jesteśmy u nich to brat podchodzi do Qwendi i mówi do Stasia " boisz sie Qwendi ? brrr tata też się boi " ;( robią z niego "kalekę" pójdzie na dwor i wroci z placzem bo psa zobaczy ehhh ale żadne tłumaczenie nie pomaga ;( Quote
angineuuka Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 I to nie chodzi o to, ze jestes psiara czy cos. Mialam znajomego za dzieciaka, co bal sie psow. To tragedia byla... Masakra dla dzieciaka. Byl posrany jak mijali psa, uciekal w poplochu jak. Tylko swojego sie nie bal. Quote
*Magda* Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Samuel od tej mojej koleżanki też był straszony psami przez swoją babcię :/ Dopiero jak ją opierdzielili, to przestała go straszyć psami. Quote
łamAga Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 4 minuty temu, Angi napisał: Pojebani ludzie. 2 minuty temu, Angi napisał: I to nie chodzi o to, ze jestes psiara czy cos. Mialam znajomego za dzieciaka, co bal sie psow. To tragedia byla... Masakra dla dzieciaka. Byl posrany jak mijali psa, uciekal w poplochu jak. Tylko swojego sie nie bal. Dokładnie tak , moja bratowa tak panicznie boi sie kotów że jak jeden siedział pod jej domem to czekała 2 godziny za bratem az wróci z pracy żeby wejść z nim do domu bo sie bała koło niego przejść ;( Quote
łamAga Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Samuel od tej mojej koleżanki też był straszony psami przez swoją babcię :/ Dopiero jak ją opierdzielili, to przestała go straszyć psami. Ja ich nie raz opierdoliłam to była wielka obraza :/ mówie im że własnie powinien mieć kontakt z Qwendi bo wiadomo ze mu nic nie zrobi , żeby przestał sie bać zwerząt a Oni uciekają z domu jak mamy przyjść z psem :/ a jak idziemy na dzialke to dzwonie i pytam czy bedzie Staś czy mogę wziąć Qwende , moja mama zawsze mi mówi że mam na to nie patrzec bo to jej działka a nie ich ale jak mam patrzec na ich uciągnięte miny to podziekuje :/ 1 minutę temu, Angi napisał: Przejebane takie cos :/ No bo wiesz , pies jest brudny i w ogóle smierdzi :/ Quote
łamAga Posted September 3, 2016 Author Posted September 3, 2016 Ok , obejrzałam Kevina !!!! :P i ide spać :P Dobranoc ;) Quote
Ania :) Posted September 3, 2016 Posted September 3, 2016 Nie rozumiem takich ludzi :/ moja dalsza kuzynka też jak jeździła na wieś ze swoją córką to nie kazała jej do psów podchodzić bo brudne , bo śmierdzą i ja pogryzie :/ młoda na szczęście okazała się madrzejsza i matki nie słuchała i kocha psy. Dobrze , ze Qwendi boi się pastucha , może przestanie robić burdel :p Quote
Recommended Posts