łamAga Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 14 minut temu, *Magda* napisał: Żebyś sobie nie zaszkodziła tym zwiększeniem dawki :/ Mam nadzieję że sobie nie zaszkodzę bo jak tylko zmniejszam dawkę to jest po mnie , za dużo bylicy wkoło , obok mojego domu są dwa pola pełne bylicy :/ 8 minut temu, Angi napisał: W rossmanie tez byly wlasnie A to nawet nie wiedziałam ;) Quote
*Magda* Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Mam nadzieję że sobie nie zaszkodzę bo jak tylko zmniejszam dawkę to jest po mnie , za dużo bylicy wkoło , obok mojego domu są dwa pola pełne bylicy :/ Bierz kosiarkę i idź skosić :D :P Quote
łamAga Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Bierz kosiarkę i idź skosić :D :P Hahahahahaha to bym chyba z tego pola nie wróciła :P Quote
łamAga Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: To Sebka wyślij ;) Sebek to niech lepiej skosi te chaszcze w koło domu siegające kolan :P Qrwa komar mnie upierdzielił cholera jedna , więc czas zgasić lapka i nie przyciągać nastepnych :P Poza tym jestem już mega spiąca i głodna wiec pojde spac żeby przespać głód :P Dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Dobranoc :) Ja się muszę jeszcze wykąpać :P Quote
Aleksa. Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 20 minut temu, *Magda* napisał: Dobranoc :) Ja się muszę jeszcze wykąpać :P Po co się kąpać :D zrób sobie dzień dziecka xd tylko nie mów tego kolo Theo :D Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 Dzisiaj jadłem SAM arbuza :D WIDELCEM ! :P Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 23 godzin temu, Aleksa. napisał: Po co się kąpać :D zrób sobie dzień dziecka xd tylko nie mów tego kolo Theo :D Lepiej nie :P Jak Fabian ładnie zajada :) Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Lepiej nie :P Jak Fabian ładnie zajada :) Sebek twierdzi ze On jesc nie chce a jak wrociłam z pracy to zjadl ze mna u mamy obiad , wrocilam chciał "am" dostał arbuza zjadł nadal chciał "am" no to dostał kaszkę , po czym wyciągnęłam sobie wafelka i się darł znowu że chce "am" a do spania nawet mleczko wypił a od ponad tygodnia nie chce nawet na nie spojrzeć hehe Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Może ma teraz taką "fazę" i będzie jadł non stop ;) Theodor też tak miał ;) Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Może ma teraz taką "fazę" i będzie jadł non stop ;) Theodor też tak miał ;) On ma fazę na " zjem ale tylko z mamą " hehehehe Quote
Aleksa. Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: On ma fazę na " zjem ale tylko z mamą " hehehehe Dba o Ciebie :D Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Dba o Ciebie :D chyba o moją wage :P zeby szła w góre :P Quote
Aleksa. Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: chyba o moją wage :P zeby szła w góre :P Przecież sama twierdzisz, że za nim trzeba ciągle biegac, to akurat spalisz :D Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 3 minuty temu, dOgLoV napisał: chyba o moją wage :P zeby szła w góre :P Chyba odwrotnie :P Jeśli on zje to co Ty chciałaś zjeść, to będzie szła w dół ;) Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Przecież sama twierdzisz, że za nim trzeba ciągle biegac, to akurat spalisz :D Gdyby się przy tym spalało kalorię to bym była już jak szparag :P to wcale nie prawda ze od biegania za dziecmi sie chudnie :P Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Chyba odwrotnie :P Jeśli on zje to co Ty chciałaś zjeść, to będzie szła w dół ;) Ale jak On chce "am" i ja mu coś daje to sobie też wezme :P Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Ale jak On chce "am" i ja mu coś daje to sobie też wezme :P A to już jest Twój problem, a nie wina Fabiana :P Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: A to już jest Twój problem, a nie wina Fabiana :P Mój problem to fakt ale jego wina bo jak by nie chciał to ja bym też nie jadła :P Quote
*Magda* Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Mój problem to fakt ale jego wina bo jak by nie chciał to ja bym też nie jadła :P Szukasz winnego na siłę :P Quote
łamAga Posted August 11, 2016 Author Posted August 11, 2016 Zawsze musi być ktoś winny , a zdjęcia miały pokazać że Fabian czasami robi coś sam i to niebezpiecznym "narzędziem" :P Aaaa zapomniałam , dzisiaj dotarł do mnie "lek" od jutra zaczne go brać , ciekawe czy zdziała cuda :D Quote
Ania :) Posted August 11, 2016 Posted August 11, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Zawsze musi być ktoś winny , a zdjęcia miały pokazać że Fabian czasami robi coś sam i to niebezpiecznym "narzędziem" :P Aaaa zapomniałam , dzisiaj dotarł do mnie "lek" od jutra zaczne go brać , ciekawe czy zdziała cuda :D Pierwsze co pomyślałam jak zobaczyłam zdj "Wow Aga dała mu normalny widelec !" :p Haha No to oby lek pomógł :) Quote
Recommended Posts