łamAga Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 Poszłam dzisiaj poszukać jakiegoś zegarka a wyszłam z body dla młodego hahahahahahaha Quote
łamAga Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 Jak zobaczyłam że z psami to nie mogłam nie kupić :P Quote
Ania :) Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Jakie fajne :D zahaczcie jutro o galerię to się zobaczymy :p Quote
łamAga Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 9 minut temu, Ania :) napisał: Jakie fajne :D zahaczcie jutro o galerię to się zobaczymy :p Dzisiaj byliśmy ale Ciebie chyba nie było ;( byłam w house bo mieli niby fajne zegarki po przeceniane ale nic mi sie nie podobało :/ Quote
Ania :) Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Dzisiaj byliśmy ale Ciebie chyba nie było ;( byłam w house bo mieli niby fajne zegarki po przeceniane ale nic mi sie nie podobało :/ Ej no ! Jak mnie nie było jak byłam ! Quote
łamAga Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Ej no ! Jak mnie nie było jak byłam ! Byłaś ??????????? nie widziałam Cię ;( Quote
Ania :) Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Byłaś ??????????? nie widziałam Cię ;( No oczywiście całe 12 godz .. :( a tak o Was dzisiaj myślałam właśnie ze fajnie by było jak byście byli :) moje stoisko jest blisko housa :p Quote
łamAga Posted July 9, 2016 Author Posted July 9, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: No oczywiście całe 12 godz .. :( a tak o Was dzisiaj myślałam właśnie ze fajnie by było jak byście byli :) moje stoisko jest blisko housa :p Prawie na przeciwko , przechodziłam obok ale Ciebie nie widziałam i pomyślałam ze masz może wolne , a pozniej młody mi zrobił arie obok zoologicznego bo wydzieral sie do samochodzików hehehehe Quote
Ania :) Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Ślepa jesteś :p :p Na pewnie byłam w komórkę zapatrzona xd Quote
łamAga Posted July 10, 2016 Author Posted July 10, 2016 No tak , wszyscy tylko się gapią w komorki :P Angi ja jestem na prawde mega ślepa ! ale nie mam kasy na okuliste ;( za dużo wydatków mam ostatnio ;( Quote
*Magda* Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Hej Aguś :* 21 godzin temu, Ania :) napisał: Ślepa jesteś :p :p Na pewnie byłam w komórkę zapatrzona xd Od dawna jej powtarzam, że ma założyć okulary :D Quote
Ania :) Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Godzinę temu, *Magda* napisał: Od dawna jej powtarzam, że ma założyć okulary :D Wystarczyło udać klientke i wtedy bym wstała to by miała pewność że to ja :p Quote
łamAga Posted July 10, 2016 Author Posted July 10, 2016 Godzinę temu, *Magda* napisał: Hej Aguś :* Od dawna jej powtarzam, że ma założyć okulary :D żeby je założyć trzeba je posiadać :P moje sie rozdupcyły ;P 3 minuty temu, Ania :) napisał: Wystarczyło udać klientke i wtedy bym wstała to by miała pewność że to ja :p Trza było :P to był taki wypad nie planowany bo Sebkowi zaprawy brakło i jechał do brico a mi sie o tym House przypomniało i sie z nim zabrałam :P Quote
łamAga Posted July 10, 2016 Author Posted July 10, 2016 Mam kilka zdjęć z udziałem mojego jak że aktywnego psa :P Quote
łamAga Posted July 10, 2016 Author Posted July 10, 2016 cenzura :D ale musiałam tą fote dodać żeby udowodnić że moje dziecko nie może normalnie przejść , musi się ryć na trzeciego :P Quote
łamAga Posted July 10, 2016 Author Posted July 10, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Dziecku gacie zdjęła! Ciesz się że nie sobie :P Quote
Ania :) Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Jaki golas :D a psa masz mega aktywnego ja nie wiem jak wy ja ogarnijcie takie adhd :p Quote
Aleksa. Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 11 minut temu, dOgLoV napisał: Ciesz się że nie sobie :P Co za różnica xd Quote
łamAga Posted July 10, 2016 Author Posted July 10, 2016 7 minut temu, Ania :) napisał: Jaki golas :D a psa masz mega aktywnego ja nie wiem jak wy ja ogarnijcie takie adhd :p Ona nawet jak drze papę to leży :D chyba że ktoś podejdzie do płotu to potrafi pokazać pokazać swoją aktywność ;) Teraz, Aleksa. napisał: Co za różnica xd Ojjjj spora :P Quote
*Magda* Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 12 godzin temu, dOgLoV napisał: żeby je założyć trzeba je posiadać :P moje sie rozdupcyły ;P Same się nie rozdupcyły :P A Fabian mokry golasek wyszedł prześlicznie :) Quote
Recommended Posts